نقل قول:
دوستان یه نگاه اینجا بکنید...
کد:
http://www.shop.persiadl.com/category/game/
.................................................. .................................................. .................................................. .....
برگرفته از همون صفحه معرفی شده :
{
لازه به ذکر است گروه ۵۰ نفری بعد از چندین سال با موفقیت توانستند این بازی فوق العاده را به پایان برسانند تا باعث شادمانی میلیون ها طرفدار این بازی بشوند این بازی در حال حاضر در هیچ فروشگاه اینترنتی و بازار هنوز عرضه نشده است و ******* ( نام سایت حذف شد ) به صورت اختصاصی برای اولین بار بعد از مدتها ورژن جدید این بازی رو به شما دوستان عرضه میکند
}
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........
یعنی چی که چند سال روش زحمت کشیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ :18: :18: یعنی بازی کردن و تموم کردن این بازی چند شال طول میکشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41: :41: از چند سال پیش اینا نسخه 2 رو داشتن که شروع کردنو بعد از چند سال اونم 2...3 هفته بعد از پخش بازی تونستن تمومش کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18: :18: :41: :41: چند سال پیش این بازی رو از کجا آوردن :19: .........با چه سیستمی تونستن همچین بازی پر گرافیکی رو اجرا کنن.:18::18:.................... چرا 50 نفری .........من یه نفری یکش رو تموم کردم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی آدرس اینجا رو به من بده برم جای اون 50 نفر منو استخدام کنن حقوق 10 نفرشون رو هم به من بده حد اکثر 1 ماهه بازی ها رو براشون تموم می کنم !!!!! :31: :31: :31: