بالاخره موفق شدم اولين فريمورم رو اديت كنم روي دوتا از دسكتاژا عكس هم گذاشتم
اگه بشه ميخوام زبان فارسي و كيبورد فارسي هم بهش اضافه كنم ببينم چي ميشه چند تا عكس هم تو ژست بعدي قرار ميدم
بالاخره موفق شدم اولين فريمورم رو اديت كنم روي دوتا از دسكتاژا عكس هم گذاشتم
اگه بشه ميخوام زبان فارسي و كيبورد فارسي هم بهش اضافه كنم ببينم چي ميشه چند تا عكس هم تو ژست بعدي قرار ميدم
اينم از عكسها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.img4up.com/viewer.php?file=56506073621249834332.jpg
کد:http://www.img4up.com/viewer.php?file=30125265308002162047.jpg
کد:http://www.img4up.com/viewer.php?file=18021543142121633908.jpg
کد:http://www.img4up.com/viewer.php?file=22641745299359853123.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.img4up.com/viewer.php?file=16967978229429800158.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
و بقيه
کد:http://www.img4up.com/viewer.php?file=23903851652005772334.jpg
کد:http://www.img4up.com/viewer.php?file=23903851652005772334.jpg
کد:http://www.img4up.com/viewer.php?file=32788375252700130623.jpg
کد:http://www.img4up.com/viewer.php?file=39148130943891152341.jpg
کد:http://www.img4up.com/viewer.php?file=19041066682793269128.jpg
آقا دمت گرم چه جوری این کارو کردی؟ به ماهم یاد بده مال خودمون رو هم حک کنیم.....:دی
دوستان اگه راضي باشند يك گروه براي اديت فريمور گوشي بزنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟//
چرا گروه؟ خوب تاپیک بزنید!نقل قول:
دوستان اگه راضي باشند يك گروه براي اديت فريمور گوشي بزنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟//
باشه من اگه وقت كردم يه سري اموزش هاي كلي در مورد نحوه اديت ميدم تا ببينيم چي ميشه
سلام عالی بود:18: ،تو رو خدا هر چه زودتر به ما هم یاد بده.:31:
سلام آرنا شبیه جت مولتی تسکینگ داره؟؟؟؟؟:19:چند برنامه رو با هم اجرا می کنه.........
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
:46:جی پی اسش کار می کنه؟؟؟؟؟؟
بله داره ولی شبیه جت نیست.....جی پی اس هم داره خودش با گوگل مپ داره که میتونید روش ترک بادی نصب کنید....نقل قول:
سلام آرنا شبیه جت مولتی تسکینگ داره؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند برنامه رو با هم اجرا می کنه.........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جی پی اسش کار می کنه؟؟؟؟؟؟
کار باهاش مثل جت حال می ده؟؟اگه خدا بخواد جتو بفروشم و ارنا بخرم.....بخرم؟؟؟؟دودلم یا دوباره جت بخرم......دایویکسم زیاد کار می کنم.....:11:
از نظر من که آره.....بیشتر هم حال میده......چون اینترفیسش خیلی عالیه (من با هردو اینترفیس کار کردم)........ولی پیشنهاد نمی کنم حالا که جت خریدید، بفروشید آرینا بخرید....چون اولا باید با قیمت کمتری بفروشید بعد یکم بزارید روش آرینا بخرید (آرینا الان فکر کنم 250-260 شده باشه). دوما این کار یه ارتقا به حساب نمی یاد....فرق چندانی به حالتون نمی کنه....اگه مثلا گوشیتون استار بود خوب صد در صد پیشنهاد میکردم....در ضمن پخش دایوایکس توی جت بهتره....نقل قول:
کار باهاش مثل جت حال می ده؟؟اگه خدا بخواد جتو بفروشم و ارنا بخرم.....بخرم؟؟؟؟دودلم یا دوباره جت بخرم......دایویکسم زیاد کار می کنم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بفروشید، یکم بزارید روش ویو بخرید.....بهترین ارتقاست....
سلام دوستان دیروز من ارنا خریدم 290 البته تو ایلام.خیلی گوشی عالیه خدایی lg کم نذاشته.فقط دوستان یه کمک میخواستم.چه جوری از GPS رایگان استفاده کنیم؟؟؟؟؟
توي فروم بگردي فك كنم يه چيزهايي باشه. فك كنم يه جائي خوندمنقل قول:
سلام دوستان،قبلا که من n82 داشتم یه برنامه ای داشت که میشد باهاش از طریق gps سرعت رو اندازه گیری کرد.arena که gps داره آیا این آیتم رو نداره.
و یه سوال دیگه چرا گوشی عکسهایی به حجم 5 یا 6 مگ رو با فرمت JPEG که با دوربین 12 مگا گرفته شده باز نمیکنه ولی وقتی حجمشو میاری پایین و با 5 مگا میندازی و حجمش میشه 900 کیلو بایت یا یکم بیشتر باز میکننه اگه واقعا اینجوری باشه که فاجعست:18:
جدا باز نميكنه؟؟؟؟ مطمئني عكسهات ايراد ندارن؟ ميشه يكيشونو كه اجرا نميكنه يه جا اپلود كني منم امتحان كنم روي گوشيم؟
عکسها ایرادی ندارن چون انواع نوکیا و حتی ال جی ویوتی هم همون عکسها رو باز میکنه گوشیمم ایرادی نداره چون رو یه آرنای دیگه هم امتحان کردم باز نکرد باز آپلود هم شرمنده چون من up-dial وصل میشم:41: واسم تقریبا غیر ممکنه
سلام
دوستم الان 5800 داره و میخواد گوشی جدید بخره تا 300 تومن
من هر چی گشتم از این گوشی بهتر پیدا نکردم
این گوشی چه جوریاست؟
معایب و مزایاش چیه؟
دوربینش در چه حدیه؟
ببخشین وقت ندارم صفحه های قبلو بخونم
حالا ما نفهميديم از GC900 VIEWTY SMART بهتر پيدا نكردي يا از KM900 ARENA:31:
ويوتي و ارينا از خيلي جهات شبيه همن. كاركردن با هردوشون لذتبخشه و به هيچ وجه خسته كننده نيست. به دليل منوي اس كلاس. هردو از دوربين متوسط در رده خودشون برخوردارن. ويوتي اسمارت 8 مگا پيكسلي متوسط و ارينا 5 مگاپيكسلي متوسط. ارينا اف ام ترميستور داره كه خيلي جاها لازم ميشه. و حافظه داخلي 8 گيگي اگه اشتباه نكنم كه اونم مزيتي واسه فيلمبرداري تا تيك نيفته توش البته ويوتي هم حافظه داخلي 1.5 گيگي داره كه اونم خوبه. نرم افزار جاوا هم بدون محدوديت حجمي و نه تعدادي نصب ميكنن. تا 10 مگ تست شده. و همين ديگه:31: اينا مشخصه هاي بارز اين دو گوشي بودن. اميدوارم چيزيو از قلم ننداخته باشم.
ممنون داداش
اول ویوتیو دیدم پستو اونجا زدم
بعد ارنا رو دیدم حوصله پست نوشتن نداشتم اینجا هم زدم
تازه تو تاپیک پیکسون 12 هم زدم:31:
حالا من ارنا رو بگم به دوستم؟
مشکل نداشته باشه ابرم بره؟
بعدش الان گوشی ارنایی که تو بازاره چند رنگ داره؟
کدوم خوشگل تره؟
ارناهای الان تو بازار فریمورای جدید روشونه یا باید اپدیت بشن؟
ممنون میشم جوابمو بدین
ببين من خودم ويوتي اسمارت دارم. با اين كه يه دوربين متوسط داره منو راضي نكرده. اگه دوستتون با اين سطح دوربين مشكل نداره هردو شون خوبه ولي به نظره من ارينا. واسه ترميستور. ايرادي كه ندارن فقط يه نقطه ضعف دارن اونم نداشتن سيستم عامله. دوستتون كه قبلا 5800 داشته به سيستم عامل نياز پيدا نميكنه؟ اگه نه كه انتخاب بين اين دو سليقه ايه. امكانات به نظرم ارينا و كلاس هم ويوتي. منظورم از امكانات ترميستور و حافظه 8 گيگيه ها. دوربين ويوتي هم هشت.
خوب به نظرم ويوتي خوشكلتره.
نميدونم چه تنوع رنگيي داره.
اگه با گارانتي بگيري اخرين فريمور فارسي روش نصبه.
ممنون
پس ارنا بهتره ویوتی خوشگل تره
من بهش ارنا رو میگم
راستی شما تو این رنج گوشی بهتری نمیشناسی؟
راستی نرم افزارو تم واسه ارنا هست؟
نرم افزارهاي جاوا رو كه معمولا راحت اجرا ميكنه با كيپد مجازي اگه رزولشنشون پايينتر از 480*800 باشه. اگه هم توي همين رزولشن باشه تمام صفحه اجرا ميكنه. كه پيدا كردن نرم افزار با رزولشن 480*800 يه كم سخته ولي پيدا ميشه.
دوربین آرینا باز خیلی بهتره چون نویز نداره....ویوتی اسمارت مشکل نویز داره.....در ضمن آرینا جک 3.5 هم داره....و استحکام بدنش خیلی بیشتر از ویوتی اسمارته.....
بازم ممنون
پس ارنا یک گوشی کامله
تصویب شد ارنا
بازم ممنون از راهنماییاتون
الان رفتم گوشی شاپ دیدم شونصد تا معایب نوشته
مثل اینکه زیر نور خورشید خوب نمیشه خوند
چقدر درسته؟
فقط از 5800 بهتر باشه خوبه
دوربینشم حتما از 5800 بهتره دیگه؟
نه زير نور افتاب از 5800 بهتر نيست. توي اين زمينه نوكيا خوب و الجي و سامي ضعيف كار كردن. دوربين 5800 كه توي 3.2 مگاپيكسلي ها حرف زيادي واسه گفتن نداره چه برسه جلوي اين.
البته استثناء هایی هم هست!
الان که سامسونگ با زدن گوشی های AMOLED و سوپر AMOLED و الجی هم با ال سی دی های جدیدیش (مثل IPS LCD) دیگه اون مشکلات قدیم رو ندارن....نمونش گوشی های BL40 و Mini یا همین iPhone 4 خودمون....
زیر نور خورشید اذیت میکنه؟
قابل تحمل هست؟
شما که این گوشیو دارین باهاش مشکل ندارین؟
اگه نور صحنشو بذارين اخر كارتونو راه ميندازه. ولي به پاي 5800 نميرسه ها. ولي قابله تحمله
تایید میکنم....البته دیگه بستگی به خودتون داره....مثلا من برام اهمیتی نداره چون زیر نور خورشید استفاده ی زیادی ندارم و همون مقدار کارمو رو راه میندازه....(در ضمن نور صفحه ی گوشیه من در همه حالت روی 40 درصد هست).نقل قول:
اگه نور صحنشو بذارين اخر كارتونو راه ميندازه. ولي به پاي 5800 نميرسه ها. ولي قابله تحمله
با سلام به دوستان
یه خواهش یا بهتر بگم یه درخواست داشتم
تا اونجایی که من میدونم توی گوشی gc900 امکان تعویض بکگراند وجود داره و با توجه به شباهت هایی که بین این دو گوشی وجود داره باید بشه این امکان رو به راحتی روی این گوشی ها ادد کرد
حالا چیزی که من از شما ازیزان میخوام اینه که یه نامه واسه کمپانی ال جی تهیه کنیم و ازشون بخایم که این قابلیت رو به این گوشی هم اضافه کنند و برای این کار میتونیم امضا جمع کنیم درست مثل همون کاری که بچه های ویندوز موبایل کرده بودند
میخواستم بدونم نظر شما عزیزان چیه اگه موافقید یکی که زبانش خوبه دست به کار بشه
ميشه بگيد بچه هاي ويندوز موبايل چيكار كردن؟ اخه حال ندارم برم اونجا رو بخونم.
ضمنا يه جا از گوشه كناره هاي اين نامه بنويسيد كه دوربين gc900 رو يه بازبيني بكنيد توش و درستش كنيد. سريعا (-:
راستش تا جایی که یادمه یه نامه واسه مایکروسافت نوشتند که فارسی رو روی بعضی از گوشی ها که پشتیبانی نمیکرد اضافه کنند و بعد یه تاپیک واسه اون نامه درست کردند و بقیه بچه ها که سر میزدند میومدند اون نامه رو امضا میکردندنقل قول:
فکر کنم اگه اینجوری بشه کمپانی حتما جواب بده
چون علاوه بر این که بچه های خودمون که تو این انجمن هستند توی فرومهای خارجی هم میتونیم پست بدیم و اینطوری تعداد زیاد میشه و مجبورن پاسخگو باشند
این مورد رو شدیدا تایید میکنم...:دی بگید حالا که دیگه رنوار قدیمی شده، دوربین این یکی رو از اون هم بهتر کنید تا هم نو تر باشه و هم بیشتر فروش کنه و هم ما یه حالی بکنیم! :دینقل قول:
ضمنا يه جا از گوشه كناره هاي اين نامه بنويسيد كه دوربين gc900 رو يه بازبيني بكنيد توش و درستش كنيد. سريعا (-:
امروز بعد از 2 سال که قصد خرید آرنا رو داشتم برای خریدش رفتم بیرون - توی شهرمون (کرمان) هیچ جا دیگه اثری ازش نبود! توی سایتهای فروش آنلاین هم وضعیت همه "ناموجود" بود - شما جایی رو میشناسید بصورت آنلاین که داشته باشه؟ شانسه ها! یه جا هم که مثلا نمایندگی کامتل بود اصلا اسمشم به گوشش نخورده بود! یه جا دیگه هم میگفت این گوشی آشغاله، چیه میخوای بخری آخه! گفتم برو عمو...
عجیبه والا!!!! 1 سال نشده اومده ایران ها!!! البته مطمئنم تو علاء الدین پیدا میشه....
بله! اما از روزی که معرفی شد تو کفش بودم، اون زمان واقعا خفن بود - ایران که یک ساله اومده ولی همین الان گم و گور شده...! من تا پردازنده و بورد این گوشی رو توی همین تاپیک کشیدم بیرون، به این راحتی نمیتونم برم یه گوشی مثل جت بگیرم! مطمئنم بعدا باهاش احساس خوشبختی نمیکنم :دی
حالا توی فروشگاه "چاره" پیدا کردم، میده 278 هزار تومان، با تحویل رایگان - اما گارانتی رو زده 12 ماهه ی کامتل (24 ماه بود؟) - میشه اعتماد کرد و خرید؟! تا حالا غیر از کتاب چیزی انلاین نخریدم! بازم شنبه بگردم بلکم همینجا پیدا شد؟ (البته بعیده!)
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=15639
حالا Ropy و بقیه دوستان که اس کلاس رو تجربه کردن - به نظرتون گزینه ی جایگزین و مناسب تری با این قیمت هست؟! چه از نظر نرم افزاری و چه سخت افزاری...
قیمتش که نسبت به اینکه آنلاینه و تحویل رایگانه خوبه.....ولی 12 ماه مشکوک میزنه!!!! گوشی های پیش پا افتاده الجی (مثل KP100) دوازده ماه گارانتی داره.....بقیه همه 24 ماه (حتی کوکی هم!).....حالا برو بگرد ببین چطوره...نقل قول:
حالا توی فروشگاه "چاره" پیدا کردم، میده 278 هزار تومان، با تحویل رایگان - اما گارانتی رو زده 12 ماهه ی کامتل (24 ماه بود؟) - میشه اعتماد کرد و خرید؟! تا حالا غیر از کتاب چیزی انلاین نخریدم! بازم شنبه بگردم بلکم همینجا پیدا شد؟ (البته بعیده!)
اینترفیس اس کلاس که خیلی خوشگل و راحته....من که خیلی باهاش حال میکنم.....گزینه های خوب دیگه میشه به اینا اشاره کرد: جت، پیکسون 12، گلکسی 3 (وقتی بیاد) که همشون دوروبره 300 هستند....از الجی هم ویوتی اسمارت هست با مینی که هنوز نیومده....نقل قول:
حالا Ropy و بقیه دوستان که اس کلاس رو تجربه کردن - به نظرتون گزینه ی جایگزین و مناسب تری با این قیمت هست؟! چه از نظر نرم افزاری و چه سخت افزاری...
امروز یه ویدئو رویو از جت دیدم - نمیدونم چرا منوهای سامسونگ همیشه به نظرم بچه گانه میاد! البته در ظاهر هم آرنا خیلی فرق داره با جت... اما خب امکانات نزدیک همه - پیکسون که بدرد من نمیخوره... میمونه ویوتی اسمارت که اونم من توی ویترین ندیدم اینجا! تازه قیمتشم از بودجه ی فیکس و محدود من میزنه بالا!!! ولی مینی واقعا دلم رو برده... نمیدونم حالا خرید اینترنتی همچین چیزایی تجربه ی جالبی در بیاد یا نه :دی