سلام.نقل قول:
ممنون که به من جواب دادی.:10:
ولی من دوتا رم 1 گیگ هست.
بازم ممنون که به من توجه کردید.
Printable View
سلام.نقل قول:
ممنون که به من جواب دادی.:10:
ولی من دوتا رم 1 گیگ هست.
بازم ممنون که به من توجه کردید.
خیلی ممون.نقل قول:
با توجه به پاسخ های شما دوستان گل من همین الآن سفارش دادم.:40:
سلام دوستان
من ویندوز Windows 7 Build 7600 RTM x86 را نصب کردم و بعدش Kaspersky Internet Security 9.0.0.459 اما بعد اینکه ریست میکنم دیگه ویندوز بالا
نمیاد مجبور میشم با last good وارد ویندوز بشم که آنتی ویروس غیر فعال و باقی برنامه ها بهم میریزه
لطفا راهنمایی کنید.
Windows 7 Build 7600 رو میگن مایکروسافت گفته مشکل امنیتی داره و چند تا از امکانات رو نداره درسته ؟
گفته ولي ميگن الكي گفته كه كسي دان نكنش
خدا داند
بالاخره تکلیف چیه؟
نهاییه؟ نیست؟ نصب کنیم؟
با درایورها مشکل داره؟
نقل قول:تنها انتي ويروسي كه 100 درصد سازگاره نود 32 نسخه 4 هست.نقل قول:
توصيه مي كنم نسخه اسمارت سكوريتي را دانود كنين
سريالش مه تو نت فراوانه
نسخه 7 بيلد 7600 كامل هست.
من خودم با چند نرم افزار چك كردمش براي وجود حفره و ايراد
از ويستا سرويس پك 2 محكمتره هسته اش
نسبت به اكس پي سرويس پك 3 كه خيلي بهتره
حتما نصب كنين:10:
براي درايور هم اينجا ور بينين:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336840
سلام دوستان.
من هنوز ویندوز 7 رو نصب نکردم ولی دارم تمام چیزهای مورد نیازش رو جکع میکنم چون از خوده سایت سفارش دادم و هنوز به دستم نرسیده ولی چیزی که نتونستم پیدا کنم اصلاح کیبرد فارسی است.
لطفا اگه شما دوستان در مورد این مشکل مطلبی ، لینکی و ... دارید بزارید تا منم بهرمند بشم.
خیلی ممنون.
کیبرد فارسی داره!!
فقط باید برین تو Control Panel اددش کنید! همین!!
در این مورد هیچ مشکلی نیست
سلام به همگی .
مشکل اساسی این نسخه نشناختن درایورها حتی اونهائی که با خود ویندوز ست میشه هستش .
یه سوال . 7 مثل ویستا توی مدیا پلیر وقتی مینیمایز میکنی نمیره توی تولبار ؟
شما هم نسخه Ultimate
ريختين؟
سلام دوست عزیز .
آره نسخه Ultimate هستش ولی متاسفانه هیچ کدوم از درایورهای مخصوص خودش هم بهش نمیخوره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چرا به توی Rating به هارد داده 5.9 نمیدونم !!!
مخلصیم .
اگه منظورت از تولبار همون تسکبار هستنقل قول:
باید بگم که میره اما امکان جلو عقب بردن موزیک رو نداره متاسفانه
سلام دوست عزیز .
منظورم اینجا بود که همون که شما گفتی هم میشه !
مایکروسافت نشد یه کار رو درست و کامل انجام بده .
مخلصیم .
مایکروسافت این قضیه رو توی تسکبار خوشگل جدیدش جبران کرده اما متاسفانه اماکانات کمتری نسبت به قبل روش گذاشته مثل همون امکان جلو و عقب بردن موزیک
ولی قابلیت Stop یا عوض کردن آهنگ هست
مدته کوتاهی هست که ویندوز هفت نسخه فینال منتشر شده اما فروشندگان بدونه بررسی اون در مدت طولانی شروع به فروش کردند کرک موجود فقط چند روز اون رو اکتیو میکنه و تقریبا هفته ای یک بار باید از کراک استفاده بشه فعلا از خرید این ویندوز خودداری کنید
همه کرک ها اینطوری نیستن!!
من خودم یه کرکی کردم(یعنی 5تا کرک پشت سر هم زدم نفهمیدم کدوم بود)
ویندوزم خوبه خوب!
به اینترنت هم وصل میشم مشکلی نیست!!
همه کرک ها عین هم نیستن ;)
برا منم که 5 روزه دارم ازش استفاده میکنم فعلا مشکلی پیش نیومدهنقل قول:
موفق باشید
.................................................. ....نقل قول:
مهندس مشخصات سخت افزاری سیستم شما چیه که همچین رنکینگ توپی به سیستم شما داده....................
از ما که به سی پی یو داده 4.7 که کمترین رنکینگ هستش که به قطعاتم داده .........:41:
بیشترینش هم مال کارت گرافیکه که داده 6.6 ...............:13:
با این سیستم سفینه هوا می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
سلام دوست عزیز .نقل قول:
این سیستم من هستش :
مخلصیم .
اين مشخصاتو چطوري اوردي به ما هم ياد بده
plz
..................نقل قول:
خداییش یه همچین سیستمی حد اقل یه هارد 500GB یا یه هارد 1 TB می خواد ....ظلم هستش با این سیستم روش هارد 320 نصب کردی ................یه سوال 4870 X2 چه مدلی از گرافیک هستش .یعنی یه جایی رو معرفی کن که مشخصاتشو کامل نوشته باشه ..... به همرا قیمتش...........ولی با این سیستم کارت درسته.......... می گی که باش چه کار می کنی ..............بازی .....یا نه تو کار برنامه نویسی یا طراحی ( گرافیک ) هستی.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
.............................نرم افزار های زیادی هستن که مشخصات سیستم رو هم از نظر سخت افزاری هم از نظر نرم افزاری می دن.مثل Si software Sandra که ورژن های زیادی ازش اومده........... اما تو ویندوز هم از دو مسیر میتونی مشخصات سیستم رو ببینی........:
1. مسیر زیو رو دنبال کن .........
-----run---Start---تایپ کن ----dxdiag ------------ بعد اینتر بزن...........تو صفحه که باز میشه اگه بار اول باشه باید گزینه yes رو بزنی تا وارد اون صفحه بشی...........بعد در اون صفحه چند تا تب میبینی....تب اول system هستش که مشخصات سیستم رو داده.........تب هاب بعدی هم به ترتیب مال فایل های Direct X و کارت گرافیک و کارت صوتی و غیره .هستش..
2. مسیر زیر رو دنبال کن ......... ( اگه سیستم عاملت ویستا یا 7 هفت هست )
روی my Computer ------------ کلیک راست کن ---properties------------ تو صفحه روی بندی که نوشته system کنارش با خط آبی نوشته Rating ------------داخل اون بخش مشخصات سیستم رو نوشته .اگه میبینی که رتبه پایین داده ....یه بار رفرش رو بزن ...کمترین رتبه رو ویندوز به عنوان رتبه بندی انتخاب میکنه/.........
سلام دوست عزیز .
بیشتر بازی هستش ولی خب تا حدودی گرافیک هم استفاده میشه .
×××××××××
من با برنامه PC Wizard 2009 مشخصات رو آوردم .
میتونین از اینجا دانلود کنین . نرم افزار خوبی هستش . ولی دقتش زیاد نیست .
مخلصیم .کد:http://www.cpuid.com/download/pcwizard/pcw2009_v188.exe
دوستان کسی هست که از نسخه ی 64 بیتی استفاده کند
میخوام یه گزینه را فعال کنم که با کرک Windows 7 Toolkit 1.8 رو 64 بیتی جواب میدد
موفق باشید
من 64 بیتی دارم...نقل قول:
اون کرک رو بیخیال شو و از کرک جدید استفاده کن...
سلام..
بچه ها چطوری میشه هم ویندوز 7 رو داشت و هم ایکس پی؟!
من رو XP ویندوز 7 نصب کردم ولی تو صفحه ی Start Menu گزینه ی ایکس پی نیست!این در صورتی هست که فایل های مربوط به ویندوز ایکس پی سره جاش هست و پاک نشده...
لطفا" راهنمایی کنید...
سلام من یه مشکلی دارم
زمانی که DVD رو توی دستگاه می دارم و به حالت بوت از روی DVD می برم خیلی دیر بالا میاد این مشکل رو توی 3 یا 4 مرحله اول دارم .
توی جاهای دیگه امتحان کردم هیچکدوم این مشکل رو نداشتن البته این مشکل رو توی ویستا داشتم .
سوال آخر DVD 7 الان دو رو بره چنده ؟ و از کجا بفهمم که 7600 است ؟
کسی نمیدونه ؟!نقل قول:
یکم عجله دارم...
شما حتما ویندوز رو Upgrade کردید که این اتفاق افتاده.در حالیکه باید گزینه Custom رو انتخاب کنید.نقل قول:
محتوای مخفی: تصویر
نه...Custom رو انتخاب کردم!!
اين شكل پرچم با ضبدر چجوري ميره؟
براي هميشه
بابا جان یعنی کسی تا حالا XP و SEVEN رو با هم رو یک سیستم نصب نکرده منو راهنمایی کنه؟!!
اون مربوط به Action Center هست.نقل قول:
1-کنار ساعت سیستم روی Show Hidden icons کلیک کنید.
2-حالا گزینه Customize رو بزنید.
3-تو کادری که باز میشه اون پایین گزینه Turn system icons on or off رو انتخاب کنید.
4-حالا یه کادر دیگه باز میشه و بقیه اش رو خودتون بلدید.
موفق باشید.
راستش من الان هر دو رو با هم دارم. اما 7 رو از داخل XP نصب نکردم.نقل قول:
بابا جان یعنی کسی تا حالا XP و SEVEN رو با هم رو یک سیستم نصب نکرده منو راهنمایی کنه؟!!
پس از چه روشی استفاده کردی؟!
خوب من DVD ویندوز را گذاشتم و بعد از Boot شدن سیستم نصب کردم. خودش گفت Upgrade میکنی یا Custom . منم Custom نصب کردم.نقل قول:
راحت نصب شد و هیچ مشکلی هم برای ویندوز قبلیم (XP) بوجود نیومد.
موفق باشید.
نقل قول:من ایکس پی و سون رو با هم نصب کردم ! ایکس پی هم تو اون منو میاد اما من نرفتم توش چون لازمش ندارم الان هم پاکش کردم اما چون تو منو میومد حتما کار می کرده !نقل قول:
نصبش هم از روی xp , از فایل های نصب کپی گرفتم روی هارد و نصبش کردم بقیه مراحل هم مثل بقیه !
سلام دوستان من ویندوز سون نصب کردم چند تا مشکل دارم ممنون میشم کمک کنید :
هیچکدام از درایورهام مثل مادربورد و مودم و کارت گرافیک نصب نمیشه چیکار کنم ؟
اگر درایورها رانصب نکنم چی میشه مثل الان که بدون درایور مودم به اینترنت وصلم ؟
خیلی از سخت افزارها تو سایتشون اصلا درایورهای ویندوز سون ندارند پس چکار کنیم؟
منم اول XP رو نصب کردم بعد Seven رو از روی Xp نصب کردم...البته جفتشون رو تو یک درایو...
فایل Windows ایکس پی تغییر کرده به Windows.old....
هیچی راهی یعنی نداره که بتونم فعالش کنم؟
چون همه ی فایلهای ایکس پی سره جاشه فقظ اون فایل Windows تغییره اسم داده به Windows.old...
بدرود.