من ديروز علاالدين بودم. از چندتا مغازه پرسيدم ولي نداشتن.نقل قول:
فكر كنم بايد يه خورده ديگه صبر كني.
من ديروز علاالدين بودم. از چندتا مغازه پرسيدم ولي نداشتن.نقل قول:
فكر كنم بايد يه خورده ديگه صبر كني.
عالیییییییییی از این بهتر نمیشه ، خوب بیا عوض کنیم .... برای من تمیزه مطمئن ...نقل قول:
سلامنقل قول:
صفحات آخری رو بخونی ، خود بخود نظرت عوض میشه : دی .. :46:
البته سلیقه ای هستش ..
ولی بازم تاپیک رو یه مروری بکن ..
خالی از لطف نیست ! ..
یا حق
:40:
تاييد ميشه!
اين يه اخطار من هم بخاطر همين بودش:دی
سلام مثل اینکه خیلی طلائیشو دوست دارین.واسه منم تمیزه مطمئن هیچ ایرادیم نداره
دوستان یه نکته دیگه هم باید اضافه کنم اینم انتن دهی خوب این گوشیه البته اینو همه می دونن که همه گوشی ال جی تو انتن دهی عالی هستندنقل قول:
نه! نظر من رو چی (کوکی)؟ نه! خوب هر کی از یه شکل و امکانات و... خوشش میاد!نقل قول:
کسی می تونه نظر من رو عوض کنه؟
دوستان به خاطر اين عكس ورود كوكي به ايران ممنوع شد!:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اينم از نازكي كوكي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما در مورد کیفیت تاچ ال جی کوکی تجربه ای داشتی ؟ مشکلی نداره ؟!نقل قول:
نقل قول:
ok قبول کی عوض کنیم ؟؟؟؟ ( جدی )
4870x2 عزیز
طلائیشم لطفا بزارین .... دلم یه کم شاد شه ... :)
قبول هر وقت بگین.
می خوای یه عکس از گوشی هامون بزاریم ؟؟؟؟ نظرتون چیه ؟؟؟؟
سلام.
من میخوام یه گوشی تو همین مایه ها تا 300 تومن بخرم.شما چی پیشنهاد میدین؟
اگه تاچ مي خواي ويوتي هستش با كوكي و سامسونگ استارنقل قول:
سلام.
من میخوام یه گوشی تو همین مایه ها تا 300 تومن بخرم.شما چی پیشنهاد میدین؟
اگه نه من بهت پيشنهاد مي كنم n82 بگيري!(خودم از اين كه نگرفتمش پشيمونم:دی)
قیمت اینا که گفتید چقده؟!
كوكي و استار حدود 200...82 حدود 270...روي S7350 سامسونگ هم ميتونيد فكر كنيد...اونم حدود 300ه...
عکس؟نمیدونم باشه اگه تونستم میزارم
سلام
قیمت کوکی بدون گارانتی 170.
دوستان توی تبلیغ معروف این گوشی یه آهنگه قشنگی هست
کسی نمیتونه چه جوری میتونم این آهنگ رو گیر بیارم ؟ یا اسم آهنگشو بگه
مرسی
اين لينك دانلود مستقيم...حسين جان زحمتش را كشيدن...نقل قول:
[html]http://tinyurl.com/lodv2q[/html]
خیلی ممنوننقل قول:
ولی منظورم این نبود
منظورم همون آهنگی که توی تبلیغ هیمن گوشی ( همون که یه دختره توش هست بود )
با تشکر از خون آشام عزیز!!
اون آهنگش اینه: Mozart - The 40th Symphonyنقل قول:
منظورم همون آهنگی که توی تبلیغ هیمن گوشی ( همون که یه دختره توش هست بود )
اینم لینک دانلودش:
البته اینی که تو تبلیغ هست، ریمیکسه و خیلی جالبه!کد:http://www.curnowmusicpress.com/CMP2004BandMP3s/043%20Mozarts%2040th%20Symphony.mp3
دوستان شرمنده...
صداي اين گوشي بهتره يا استار...دالبيه؟...
دالبی که بودش 300 میرفت بالا تر قیمتش:دی!نقل قول:
دوستان شرمنده...
صداي اين گوشي بهتره يا استار...دالبيه؟...
ولی در مورد صدا که کسایی که همزمان داشتنش می گفتن صدای کوکی بلندتره(حتی تو کلوپ استار هم این اعتراف تلخ رو کردن:دی)
چند تا سوال داشتم:
1-صداش توی اسپیکر چطوره؟نسبت به استار آیا بهتره؟
2-هدفونش انگار خیلی بزرگه گوش رو عوض نمیکنه؟صداش توی هدفون چطوه؟
3-با فارسی مشکل نداره؟وقتی میخواهیم فارسی تایپ کنیم به جز حالت افقی در حالت عمودی چه جوری میشه تایپ کرد؟مثلا برای حرف ل باید 5 بار شماره ی 8 رو بزنیم یا مثل گوشیهای جاوای سامسونگ یه بار هشت رو میزنی و دفعه ی بعد 5 رو میزنی؟
4-بازیهای با سنسور دارند مثلا بازی ماشین که فقط گوشی رو اینور و اونور میکن؟
5-سایر معایبش چیه؟
تا جایی که من اینو دیدم فارسیش از انگلیسسیش بهتره!نقل قول:
3-با فارسی مشکل نداره؟وقتی میخواهیم فارسی تایپ کنیم به جز حالت افقی در حالت عمودی چه جوری میشه تایپ کرد؟مثلا برای حرف ل باید 5 بار شماره ی 8 رو بزنیم یا مثل گوشیهای جاوای سامسونگ یه بار هشت رو میزنی و دفعه ی بعد 5 رو میزنی؟
هم دست خط داره هم افقی و عمودی!
کلا تو این مورد کامتل شاهکار کرده
:دی
توی اسپیکر هم با اینکه اسپیکر جدا نداره خیلی ازش تعریف شنیدم. هدفون رو هم امیررضا گفت!نقل قول:
چند تا سوال داشتم:
1-صداش توی اسپیکر چطوره؟نسبت به استار آیا بهتره؟
2-هدفونش انگار خیلی بزرگه گوش رو عوض نمیکنه؟صداش توی هدفون چطوه؟
4-بازیهای با سنسور دارند مثلا بازی ماشین که فقط گوشی رو اینور و اونور میکن؟
5-سایر معایبش چیه؟
بازیهای سنسوری هم خودش یه بازی داره که چهار تا بازی توشه هر 4 تا داس هستند. مثل مارو و پله و... بازی ماشین خب میشه براش ساخت (میخوای بنویسم برات :دی!)
مرسی بابت جوابتون.
الان آخرین قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی چنده؟
قضیه پیام نوشتن رو میشه بیشتر من رو روشن کنید.مثلا برای نوشتن حرف ( م ) باید 6 بار شماره ی هشت رو بزنیم یا یک بار 8 را میزنیم و یک بار شماره ی 6 را.(مثل گوشیهای جاوای سامسونگ)
بدون گارانتي 185-190...با گارانتي نميدونم...نقل قول:
اينو ببين...
مرسی بابت جواباتون اما مثل اینکه منظور من رو نفهمیدین.دوست عزیز میدونم که کیبورد افقی داره .اما سوال من در مورد تایپ فارسی با کیبورد عددی بودش
با این حال بازم ممنون
یه سوال دیگه هم دارم این گوشی امکان رمز گذاری روی گالری و یا مسج رو داره؟
من که نمی فهمم! :دی مگه همچین گوشی ای هم وجود داره؟!نقل قول:
قضیه پیام نوشتن رو میشه بیشتر من رو روشن کنید.مثلا برای نوشتن حرف ( م ) باید 6 بار شماره ی هشت رو بزنیم یا یک بار 8 را میزنیم و یک بار شماره ی 6 را.(مثل گوشیهای جاوای سامسونگ)
سیلام
کاظم جان مثه کامپیوتره دیگه همه ی حروف جداگانه هستش
بعدش اگر کیبوردهای دیگه هم داشته باشه میتونی کیبوردشو مثه کیبورد گوشی های دکمه ای:دی کنی
ببین توی گوشیهای جاوای سامسونگ روش تایپ کردن فارسی با سایر گوشیها متفاوت هست.من کاری به کیبورد Qwerty ندارم.منظورم کیبورد عددی هستش.نقل قول:
در حالت عادی توی هر گوشی که بخواهی فارسی تایپ کنی مثلا اگه بخوای حرف ( ل ) رو بنویسی.شماه ی 8 رو 5 بار باید فشار بدی.
اما توی گوشیهای سامسونگ برای نوشتن حرف مثلا ( ل ).شماره ی 8 رو یک بار میزنی سپس یه کادری باز میشه که نشون میده برای نوشتن حرف ف شماره ی 1 برای نوشتن ق شماره ی 2 و به همین ترتیب برای حرف م شماره ی 6 رو باید بزنی.اینجوری برای هر حرفی بیشتر از د بار کلیک نمیکنی و خوبیش اینه که هیچ وقت اشتباه نمیزنی و بخواهی پاک کنی و بدون نگه کردن به کیبورد سریعا تایپ میکنی.
من يه گوشيه cookie خريدم و باهاش يه مشكل دارم.
وقتي وارد my stuff ميشيم، بعد ميريم توي my sound/image با اينكه اجازه ميده فولدر بسازيم اما نميذاره فايلها رو copy/move كنيم. ميخواستم ببينم راه حلش چيه.
ميدونم كه تو memory ميتونم كپي يا كات كنم. اما آيا ميشه تو قسمتي كه گفتم هم اين كارو كرد؟
ممنون
من می خوام بخرم تو عکس که خیلی با حاله نمی دونم واقعی چی! ما تو ایلام هستیم باید از تهران سفارش بدم. امروز ایلام فقط یه مغازه داشت گفت 265 تومن!!!!!!!!!!! از زندگی نا امید شدم
بهتره یه explore تو گوشیت بریزی تا به مشکلی بر نخوری!نقل قول:
من يه گوشيه cookie خريدم و باهاش يه مشكل دارم.
وقتي وارد my stuff ميشيم، بعد ميريم توي my sound/image با اينكه اجازه ميده فولدر بسازيم اما نميذاره فايلها رو copy/move كنيم. ميخواستم ببينم راه حلش چيه.
ميدونم كه تو memory ميتونم كپي يا كات كنم. اما آيا ميشه تو قسمتي كه گفتم هم اين كارو كرد؟
ممنون
به نظر من بهترین کار youtobe هستش:دی!نقل قول:
من می خوام بخرم تو عکس که خیلی با حاله نمی دونم واقعی چی! ما تو ایلام هستیم باید از تهران سفارش بدم. امروز ایلام فقط یه مغازه داشت گفت 265 تومن!!!!!!!!!!! از زندگی نا امید شدم
تو واقعیت خیلی زیباتر از عکسش هست. چه خود گوشی چه اینترفیس، در ضمن خیلی شیک و خوش دست و سبکه!نقل قول: