ال سی دی هست یا ال ای دی ؟نقل قول:
ال سی دی هست یا ال ای دی ؟نقل قول:
ال سي دي هستنقل قول:
با سلام
میخاستم بدونم میشه روی fw550f ویندوز64x 7 ultimate نصب کنم (ویندوز خودش7 64x home premium هست)
منظورم این هست که از نظر درایوری به مشکل بر نمیخورم
آیا اصلا درایورها برای هر ورژنی از ویندوز 7 با هم فرق داره و یا همه یکی هست (راستی آیا درایور برای 64 و 32 هم فرق میکنه یا نه؟)
من اگه ویندوز 7 32 بیتی نصب کنم مشکلی به وجود نمیاد؟ (چون کارخانه ای 64 بیت هست) اصلا فرق 32 با 64 چیه؟
ممنون میشم کمک کنید
نقل قول:
خوب شما مشکلی با نصب ویندوز ULTIMATE نخواهید داشت
برای درایور هم می تونید به سایت ساپورت سونی مراجعه کنید.
به نظرم ویندوز رو عوض نکنید چون نیازی به این کار نخواهید داشت و تفاوت زیادی بین ultimate va hpme p وجود نداره.
در ضمن برای چه می خواهید 32 بیتی نصب کنید؟؟؟؟؟؟؟ دلیلی برای این کار وجود نداره.
در کل برای سیستم ها با پردازنده قدیمی و همچنین حافظه ی کم ، و برای نرم افزار ها و برخی درایور ها نسخه 32 بیتی تصب میشه.
برای شما که نوت ب.کی جدید دارید و رم بالا... نصب ویندوز 32بیتی کار غیر عاقلانه ایست.
تفاوت اصلی در این دو نسخه ،:
the 32 or 64 bit architecture refers to the memory address length that can be referenced by the processor. This also has an impact on the maximum amount of memory that can be utilised, which is 4GB for a 32 bit CPU (but in reality the maximum accessible ram is closer to 3.4 GB due to other hardware allocations).
نقل قول:
در قسمت مشاوره و راهنمایی خرید لپتاپ بیان کنید.
ممنون از توضیحات کامل شمانقل قول:
راستش میخام از شر این نرم افزار های بیخودی که با ویندوز هست خلاص بشم چون نمیتونم از روی دی وی دی ریکاوری فقط ویندوز رو نصب کنم
راستی آیا درایورهای ارائه شده برای نسخه 64 و یا 32 فرقی میکنه ؟ (چون کارخانه ای 64 هست درایوهایی رو که تو سایت سونی گذاشتن 64 هست یا به 32 هم میخوره)
نرم افزارا رو که می تونین از اینجا پاک کنین:نقل قول:
control panel<programs and features
درایور ها هم اگه دانلود کردین و مشکل داشت یه سری به اینجا بزنین:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
من هم همين مشكل را دارم...البته روي لپ تاب من ويندوز ويستاي 64 بيتي هست...اما روش نوشته كه قابل آپگريد به 7 تا 2010-1-31 ...حالا نميدونم به سايت سوني براي آپگريد مراجعه كنم يا خودم با يه ويندوز سون قفل شكسته اينكار را انجام دهم؟نقل قول:
با سلام
من یه وایو fw-550 f دارم امروز که ویندوزش رو عوض کردم هر کاری میکنم گرافیکش نصب نمیشه (هرچی از رو دی وی دی نصب میکنم نصب نمیشه)
دو تا گزینه دیگه رو هم نمیشناسه (تو عکس مشخص کردم)
تو سایت سونی که میرم هم مدل گرافیک لب تابم رو اشتباه نوشته (مدل گرافیک تو عکس مشخص شده)
در ضمن دکمه های کم و زیاد کردن صدا و نور هم هرچی درایوراش رو از رو دی وی دی ریکاوری نصب میکنم کار نمیکنه
ویندوز اصلی خودش 7 home premium 64x هست که من هم همون رو نصب کردم
میشه راهنمایی کنید که چی کار کنم تا این مشکل حل بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان ، از لپ تاپ های شما ایا صدای بسیار ریزی از هاردش وقتی در حال کار هستش هارد ، شنیده میشه؟
مخصوصا CW ! ?
اكثر هارد ها مخصوصا 2.5 اينچي هاي مخصوص لپ تاپ به صدا ميفتندنقل قول:
سعي كنيد عادت كنيد يا با مدلهاي جديد Western Digital يا Fujitsu جايگزين كنيد
ممنون البته بسیار ناچیز هستش صدا ولی خوب :20: یعنی بیشتر هم خواهد شد ؟نقل قول:
چون هاردش WDC ظاهرا وسترن دیجیتال هستش
سلام
یکی از بچه ها Sony P530N/Q گرفته
روش ویندوز ویستا هست
تو سایت سونی که میگشتم دیدم Free upgrade به وین 7 گذاشته تا اخر ژانویه
رفتم فرم و اینجور چیزا پر کنم
دیدم کشور ها فقط آمریکا و چند تا همسایه اش هست
لپ تا پ رو با گارانتی نوتالی گرفتم
به نظرتون چیکار میشه کرد؟
به جز ایران رهجو، چه گارانتهایی قابل اعتماد هستن؟
امرتاتنقل قول:
نوتالی
من این دو تا رو میدونم که مطمعن هستن
بیا اینم یه راه حل توپ.نقل قول:
شما ویندوز 7 رو نصب کن و با استفاده از این کرک کاملا قانونیش کن (genuine). با این روش آپدیت هم می تونی بکنی و کلا با یه ویندوز اصل هیچ تفاوتی نداره:
کد:http://www.parandco.com/Members/WA/W7G01.rar
گارانتی الماس هم خیلی خوبه...نقل قول:
توی اصفهان که قسمت گارانتیش دو مغازه اون ور تر بود و همون جا خدمات را ارائه میدن (مجتمع پارک)
ولی در کل گارانتی خوبیست...
آيا مادربرد و رم لپ تاپهاي سوني محصوله خود سونيه يا براي شركت هاي ديگه هست كه سوني مونتاژ مي كنه
بهترین سنی در سری FW 590 FWB fwهست ؟ :13:
معمولا چیپست های سونی مال intel هست.نقل قول:
سونی هم که مثل ایران خودرو نیست که بگیره مونتاژ کنه:27:
رم هم مال سونی نیست مثلا مال من Qimonda هستش.
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگر ويندوز اورجينال رو پاك كنيم و يه ويندوز جديد بريزيم چه اتفاقي مي افته ؟؟ چرا ويندوز اورجينال اين همه مهمه ؟؟
اتفاقی نمیفته ....نقل قول:
خوب یه سری مزایا داره(باگ کمتر و عمر بالاتر سیستم عامل و ...)
شما میتونید دو تا ویندوز را همراه هم داشته باشید ...(دوال بوت)
ولی فقط ریکاوری را داشته باشید که خیالتون راحت باشه ...
در ضمن حدود 100 دلار هم برای همین ویندوزتون هست
سلام...دوستان عزیز اگه ممکنه این لینک رو یه نیگاه بندازید حقیقتش چشمم اینو گرفته ولی مدل و سری شو نمیدونم !
چون قصد خرید دارم در اینده و این مدل هم زیباست و هم امکاناتش فوق العادست...اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید...مرسی
[HTML]http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang Id=-1&categoryId=8198552921644691998&N=4294953518#revi ews[/HTML]
چشتون چیزای خوبی رو می گیره ها !!! :31:نقل قول:
سری F سونی هست این چیزی که می خواید که امکاناتش :
Intel® Core™ i7-820QM 1.73
که قابلیت کاهش به 720 هم داره و چهار هسته ای هست ...
گرافیک خوب و نسبتا بالایی داره ...
فعلا مدل خاصی نداره و کلا باید یه مدل کاستوم بردارید ... اسمش فک کنم VPCF1190X هست ...
توی ایران هم نیومده ( خیلی جدیده )
میتونید اگه خارج فامیلی دارید از این آدرس سفارش بدید و بگید براتون بیارن :
[PHP]http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/SYCTOProcess?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&LBomId=8198552921666069165&categoryId=8198552921 644692000[/PHP]
نسیت به امکاناتش قیمت مناسبی داره ( البته بیشتر لپ تاپ برای کارهای دقیق محاسباتی و گرافیکی بالا هست )
مانیتور با رزولوشن 1920*1680 ( Full HD )
و Blu-Ray Burner هم داره ( البته اگه بخواید )
در کل برای مصارف خانگی و معمولی نیست و قیمت هم از 1000 تا 3000 دلاره !
کانفیگ خیلی بالایی داره و اگر بگیرید کمی پول اضافه برای لوازم جانبی براش خرج کنید فک کنم تا 4-5 سال دیگه راحت بازی ها رو براتون جواب بده + کارهای گرافیک معمولی رو به بالا و سی پی یو هم خیلی عالیه !
کی گفته مهمه؟؟؟ هیچی نمی شهنقل قول:
دوست عزیز شما قیمتشو دیدی مناسبه فک کردی ایران بیاد هم با همین قیمته؟؟؟؟ بهترین راه اینه که آمریکا فامیل داشته باشید(چون سونی آمریکا فقط در آمریکا به طور قانونی به فروش می رسه)نقل قول:
دوست عزیز نمایندگی سونی اینجا داره همینو میفروشه 1350 ...البته چینی هستش و امرکاییش بالای 2 در میاد ولی گویا هیچ فرقی بینشون نیست !نقل قول:
من جوابتونو میدم . کارت گرافیک که مشکلی نداره و شناخته ! اما در مورد اون دو تا ارور دیگه باید اول وارد سایت سونی بشین و از قسمت درایور ها درایورهای مخصوصش رو دریافت کنین . اون دو تا مال درایورهای مموری ریدر هستن یکی مال اس دی و یکی هم مال استیک ! وقتی نصب کنین اون دو تا ارور از بین میره . برای کم و زیاد کردن هم باید درایورش رو نصب کنین و اونو از همون سایت سونی بگیرینش . اسم اون هم هست :
از قسمت درایورهای سایت سونی وارد این بخش میشین :
Sony Applications
و درایوری به اسم
VAIO® Event Service
رو دانلود و نصب میکنین . همین . کلید های کم وز یاد کردن صدا و نور درست میشه البته یکبار ری استارت باید کرد !
این لینک مدل من هست :
مخصوص ویندوز هفت 64 بیت و من از اینجا میگیرم ولی همه رو نگرفتم . شما هم مدل خودتون رو بزنین درایورهاش میاد !کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNFW490DEB&SelectOS=49
نقل قول:
نه عزیز من آخه بین چینی و آمریکایی فرق نیست؟؟؟؟ :18:نقل قول:
هنوز این چینیا رو نشناختی ؟ :31:
بهترین راه همونیه که گفتم باید به فامیلات بگی از آمریکا برات بیارن ( تازه باید بازش کنن که روش مالیات نخوره و ... )
سلام
من ويندوزم 7 اورجيناله
الان ميخوام پاكش كنم و دوباره از طريق بكاپش نصب كنم
چطور بايد فرمتش كنم كه پاك بشه؟
وقتی سیستمو روشن می کنی و لوگوی vaio و یا سازنده ی لپتاپت رو نشون می ده دکمه f10 یا f11 (بستگی به مدل لپتاپ داره) رو بزن و restore c رو انتخاب کن.نقل قول:
حله
سلام
من ويندوزمو دوباره نصب كردم كردم (بوسيله بكاپ)
حالا يه درايو جديد بهش اضافه شده كه حجمش 39 مگه !
فرمتش كردم نصفش پاك شد ولي ديگه بقيش پاك نميشه
چكار كنم تا اين درايو مخفي بشه؟
يه سوال ديگه هم دارم
من چند هفته پيش ويندوزمو آپديت كردم حدودا 1 گيگ شد ولي الان كه بازم ويندوزمو نصب كردم خواستم آپديت كنم حدود 100 مگ آپديت كرد و ديگه گفت آپديتي نيست!!!
چرا اينطور شد؟
سلام
من ويندوزمو دوباره نصب كردم كردم (بوسيله بكاپ)
حالا يه درايو جديد بهش اضافه شده كه حجمش 39 مگه !
فرمتش كردم نصفش پاك شد ولي ديگه بقيش پاك نميشه
چكار كنم تا اين درايو مخفي بشه؟
يه سوال ديگه هم دارم
من چند هفته پيش ويندوزمو آپديت كردم حدودا 1 گيگ شد ولي الان كه بازم ويندوزمو نصب كردم خواستم آپديت كنم حدود 100 مگ آپديت كرد و ديگه گفت آپديتي نيست!!!
چرا اينطور شد؟
نرم افزار Hide my drives رو دانلود کن(اگه واقعا پاک نمی شه)نقل قول:
در مورد آپدیت ممکنه شما فقط important update ها رو چک کرده باشی آخه آپدیت کلی بیشتر از 100 مگه
کدوم نمایندگی؟نقل قول:
اولا باید بهتون بگم که سونی هیچ کدوم از لپتاپ هاشو تو دو تا کارخونش نمی زنه(پس مدلش با اون لینکی که گذاشته بودی فرق داره)
دوما اینکه توی همون لینکی که به من دادین اگه نگاه کنید یه سریش pre order هست و هنوز به بازار نیومده. بعد چه جوری اومده تو بازار ایران؟؟؟؟؟؟:20::5:
آقايون اين g sensor چيه ؟ به چه درد مي خوره ؟
جی سنسور یه نوع ضد شوکه و هارد را در برابر شوک ها و تکان های (شدیدی) که به لپتاپ وارد می شه محافظت می کنهنقل قول:
با سلام .
اطلاعات تکمیلی از سری F که جدید آمده بدید لطفا و این که صبر کنم بیاد ایران این را بخرم یا اینکه FW590FWB بخرم ؟:11:
ممنون ...
دوستان گرافیک سری cwسونی با سریfwچقدر فرق داره؟واسه بازی
مثلا:cw-1LFX , fw-550