خب مقداری تو همون سرور والت بازی کردم
پینگم حدود 230 بود ! و خیلی زود میمردم
متاسفانه بعد از این همه سال گرافیک و گیم پلی یکم تو ذوق میزنه
فقط من این ای پی چند صفحه قبل رو زدم چیزی پیدا نکرد ؟!
خب مقداری تو همون سرور والت بازی کردم
پینگم حدود 230 بود ! و خیلی زود میمردم
متاسفانه بعد از این همه سال گرافیک و گیم پلی یکم تو ذوق میزنه
فقط من این ای پی چند صفحه قبل رو زدم چیزی پیدا نکرد ؟!
سرعتا پایینه. 2 3 شب گذاشتم هر شب 300 مگ دان کرد.نقل قول:
يه جا ميشناسم.دانلود ميكنن ميفرستن
گيگي ٣٨٠
چرا سرور خاموشه؟
سرور انلاین شد.
خب؟؟؟؟؟؟ چی هست این؟نقل قول:
سلام به همه سحر هستم 23 ساله.
لطفا جنبه داشته باشيد شايد من تنها دختري هستم كه به باتلفيلد 2 علاقه داره و 3 ساله كه بازيش ميكنم پس نگيد هي دخترهههههههههه :5:
اينترنتم سرعت 512 هستش و مشكلي ندارم خواهشن يكيتون سرور درست كنه تا همه بريم توش حال كنيم و حال پسرا رو بگيرم :42: :39:. من توي باتلفيلد خلبان هواپيما هستم :12:
اگر راه انداختيد حتما بهم بگيددددددددددددددددددددد مرسيييييييييييي:40:
Lord.Lomia@yahoo.com
من كه به اين سرور اميدي ندارم.شايد اي پي ثابت گرفتم شبا سرور ساختم
Sent from my iPhone using Tapatalk
مپهای سرور رو کو اپ کردین ممنون
ولی چرا تعداد بازیکن رو روی 1 نذاشتین که اگه کسی تنها بود بتونه بازی کنه
حتما باید دو نفر تو بازی باشن تا شروع بشه
چرا هیچکی نیس هیچوقت
میبینم که کاربران زیادی فقط به خاطر این سرور عضو فروم شده اند پس نتیجه میگیریم اگر سرور رو به راه باشه تا چند ماه آینده باید برای بازی کردن از قبل جا رزرو کنیم :20:.... همین الان که من این پست رو میدم 8 کاربر مهمان دارند این تاپیک رو میبینند...
هر شب ساعت ده هرکس میتونه بیاد من هستم
هیچ کس نمیاد چرا !
من الان یه ساعت تنها داشتم تو مپ تانک میروندم :41:
نمیشه تعداد وسایل نقیله رو زیاد تر کرد ؟! به نظر خیلی کم بود
به مرور زمان همه چی رو درست میکنیم. اگه جمع پلیر ها به 12 نفر رسید مد رو به قبل بر میگردونیم.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اقا همه یه زمانی بگین با هم بریم سرور !نقل قول:
اینجوری پینگ وضعیتش افتضاح میشه !! و کلا بدون وی پی اس راهی ندارهنقل قول:
من که شبا فیلم دانلود میکنم. :5: پچ 1.5 فقط 900 مگ دانلود شده و همینجوری ولش کردم. احتمالا تا 2 3 روز آینده همه برنامه هام قر و قاطی بشه... در کل فک نمیکنم فعلا فرصتی برام پیش بیاد. در ضمن شانس آوردین که من نمیام و گرنه باید همتون باهم متحد میشدین تا نابودم کنین! :دی
فقط امیدوارم اگه یه زمانی خواستم بیام بازی کنم سرور همچنان باشه...
امشب ساعت 22 تو سرور باشید.تخصص من خلبان هلیکوپتر و نفوذ یواشکی به بیس هایی که هیچکی توش نیست و بالا بردن پرچم خودمون:31: در ضمن commaner هم میشم
آقا من سوالم اینه چرا کسی نیس هیچوقت
چرا ای دی منو اد نمیکنین هر وقت اومدین؟هاا؟
ali_parnian61
من ساعت 22 هستم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
دیشب 4 نفره بازی کردیم ولی همه بعد از یک راند (بیست دقیقه) بازی کردن گذاشتن رفتن .... ای کاش نقشه ها سایز 32 نفره بود ... در این حالت 16 نفره هلیکوپتر داره ولی ضد هوایی نداره و باعث میشه کسانی که سوار هلیکوپتر هستند تا آخر بازی بندرت کشته شوند
sent from my Nokia 1100
هیچی مپی نیست که هلیکوپتر داشته باشه ولی ضد هوایی نداشته باشه! خود منو چند بار با ضد هوایی به زیر کشیدن:31:
دیشب یکی از هلیکوپتر ها رو من با تانک و یکی دیگه هم با سه خشاب 100 تایی مهمات بیار که روش خالی کردم زدم :31:.... منظورم زره پوش ضد هواییه که دیشب توی اون مپ نداشت اگر هم میرفتیم برای ضدهوایی نصب شده روی زمین که فورا BOT ها میزدنمون...مپ ها رو بکنید 32 نفره یکمی سرزمین بزرگتر بشه و طوری تنظیم کنید که بعد از هر راند یک مپ جدید بیادنقل قول:
الان در این حالت باید سه راند کامل بازی کنیم تا مپ جدید بیاد ... اینطوری خیلی خسته کننده ست.
sent from NASA Ultra PC using Wimdows IE
تغیرات اعمال شد . 32 نفره و 1 رانده شده.
32 نفره نشده هنوز سایز نقشه 16 نفره ست فقط عجیب اینه که گیم ترکر 32 نفره نشون میده
map size :16
بیشتر از این حتی 64 هم میزنم باز هم قبول نمیکنه فکر کنم بخاطر اینکه co op حد اکثر 32 نفرست که 16 تا اصلی و 16 تا bot میشن
چرا سرور یه دفه خاموش شد؟
داشتیم بازی میکردیم که قطع شد
مشکل از رم بود که کرش کرد. دسکتاپ رو حذف کردم که دیگه سرور مثل 2 دفعه پیش اینطوری نشه. الان با putty کار میکنم. :دی
الان سرور رو به راه شد.
سرور BF2.OSML مد کوآپ داره ولی سایز مپ هاش 32 نفره ست اونجا چند بار بازی کردم سیستم ارتقا درجه هم داره ... اگر این ارتقا درجه رو برا سرور فعال کنید و سایز نقشه 32 نفر بشه خیلی عالی میشه
لطفا رنک دار کنید سرور رو
ادمین سرور اگه اسکریپت هارو میخواد بگه من بدم بهش
باشه رنک دار هم میکنم.
اسکریپت واسه چیه :دی
ادمین
تو چرا آی دی تو بهم نمیدی؟
ها
راست میگه چرا آی دی تو بهش نمیدی؟نقل قول:
بده بهش دیگه:31:
جناب ادمین آی دی تو بده بهم هم باهات حرف بزنم هم اسکریپتهای سرورو بدم بهت
من به دردت میخورم هااااااااااااااااااا
سرور ارور CD-Key میده و وارد نمیشه... شما خودت بازی رو نداری سرور رو بعد از اعمال تغییرات تست کنی؟ .... اینجوری که هر بار بخوای ابروشو درست کنی چشمشم کور میکنی:31:
پورت های چک کردن cd key رو بستم که.
من الان یه ربع تو بازی بودم که سرور باز خراب شد انگار
چرا سرور خاموش شد بعد از یک راند بازی کردن
چرا شما آی دی یاهوتو نمیدی به من
دختر که نیستی
مسخرشو در اوردین از این سرور که درست کردین
الان ساعت خواب سرور رسیده ... فکر کنم رفته جیش بوس لالا:2:
این هم ای دی یاهو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور که روشنه. خاموش نشده.
رم سرور ضعیفه فکر کنم . موقع عوض شدن مپ باز رم کرش کرد. پس فردا رم سرور رو به 512 ارتقا میدم.
الان رمش 256 که 165 تاش برای سرور و بقیه هم برای پلیراست که تا 8 تا جواب میده ولی موقع عوض شدن مپ رم کرش میکنه.
میگم یه تبلیغاته میاد این وسط صفحه فروم بعضی وقتا ... بازی ایرانی گرز ... نظرتون چیه به جای بتلفیلد بریم گرز بازی؟:31: تازه دیگه کرش مرش هم نمیکنه... رم هم نمیخواد.... رایگان هم هست.... پچ هم نمیخواد.. اصلا خوبی هاش بی حدو حسابه
فکرشو بکنید مثلا به هم بگیم بچه ها بیایید بریم گرز بازی:39: