اگه یکم بیشتر دقت میکردی میدیدی که زیر دکمه Space میکروفون هم نداره:5::18:نقل قول:
Printable View
اگه یکم بیشتر دقت میکردی میدیدی که زیر دکمه Space میکروفون هم نداره:5::18:نقل قول:
دیگه بیخیال دیگه...
دوستان به نظره شما ان97 میتونه گوشی ای باشه که در اینده هم حرف هایی برای گفتن داشته باشه؟اخه سیستم عاملش تاز وارده و به زودی گوشی های زیادی با این سیستم عامل معرفی میشن.
به نظره شما با خرید ان97 پشیمون نمیشم؟
همچنین کیبردش چه طوره؟ خوبه؟ در مورد کشابی بودنش نظرتون چیه؟ گوشیه محکمیه؟
سلامنقل قول:
خوبی؟
الان فقط دو تا سیستم عامل ورژن 5 وجود داره
5800
n97
که n97 خیلی بهتره
کیبوردش هم حروفش مثل کامپیوتره
من خودم میخوام بگیرم
آخر شهریور
دوستان یه سوال
آخرین ورژن فریمور n97 چنده؟
ممنون
و آیا به نظر شما گوشی رو هک کنم یا نه؟(وقتی گرفتم؟)
آخرین فریمور 12 هست که تو ماه بعدی میلادی فریمور 20 میاد که کلی تغییرات توش داره..نقل قول:
شاد باشی:40:
ممنون از جوابتون
فقط به نظر شما هک کنم گوشی جدید رو که میگیرم؟
شما بذار گرفتی هکش هم میکنیم واست!!!
آخریش 12 هست،احتمالا اشتباه نوشتی یونس جون.همین دیروز با خود گوشی آپ کردم(670 کیلو بایت :دی !) سرعتش یه کوچولو بهتر شده،باگ های اینترفیسش رو هم گرفتن،مثل موقعی که قفل میشد که قفله هیچ وقت نمیومد،یا وقتی "پیام رسانی!" رو باز میکردی صفحه عوض نمیشد.
داشتم فکر میکردم 97 تمام چیزایی که با 95 پزشونو میدادم از دم گذاشته در کوزه،مثل بلندگو هاش و چیپ ست گرافیکش.ولی من باهاش راحت ترم و بیشتر حال میکنم!بعد نشستم فکر کردم،دیدم با 95 فقط به این و اون داشتم پز میدادم.وگرنه مگه چند درصد استفاده ای که از گوشی میشه صرف بازی 3 بعدی میشه که چیپ ست داشته باشه یا نه؟به این نتیجه رسیدم که آدم موقع گوشی گرفتن واقعا عوض کلاس باید کارآیی گوشیو در نظر بگیره.مثلا من الآن با 97 راحت PDF میخونم،ولی با 95 نمیتونستم این کارو بکنم چون هم صفحش کوچیک بود هم سرعتش پایین تر بود.
از اعماق جان و دل شما را میخوانم ای فرزندان(!) به اینکه میخواین گوشی بگیرین فکر کنین باهاش واقعا چی کار میخواین بکنین.
بلهنقل قول:
همون طوري كه قبلا خبرش رو داده بودم
اين آپ ديت بزودي منتشر ميشه
و نوكيا خيلي روش كار كرده
از مشخصات اين آپ ديت :
Usability Improvement
New Experiences
- Kinetic Scrolling: Allowing kinetic scrolling in the menu, contacts, and other applications with long lists
- More Space: The new memory allocation brings around 20-30MB more space for applications and themes
- Visually enhanced Music Player and Photo Menu
- Improved accessibility to Symbols and Numbers: Holding a key for 1 seconds will activate the alternative character, no need to press the blue key first
These are just some of the highlights of the new 2.0 Firmware for the Nokia N97
- New Homescreen Widgets: CNN, MySpace, ESPN, Elle and more have now been added
- Newer Version of Ovi Maps: More features and a new service menu
- Voice UI Improvements: Support for Voice over IP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه عكس باز نميشه براي يه سري از دوستان دليلش اينه
متاسفانه فليكر مسدود شده
ولي عكسش مطلب خاصي نداره
چرا پشیمون میشی شدید.میدونی چرا؟ چون 600تومن(شایدم بیشتر) پول میدی.اونوقت میزاریش کنار beat dj سامسونگ که 300تومنه.بعدش کیفیت صفحه گوشی خودت رو میبینی گریت میگیره که چرا اینجوریه!نقل قول:
اما اینکه حرف واسه گفتن داشته باشه شک نکن که داره.97 جز گوشیهای پرفروش و موفق نوکیا هستش.همونطور که n95هنوز هم میرن طرفش و هنوز هم حرف برای گفتن داره 97 هم همینطوره و به این آسونی ها از دور رقابت خارج نمیشه
کیفیت صفحش که خوبه؟صفحه ی 5800 رو دیدی؟
الان 2ماه من این گوشی گرفتم و هنوز برچسب روی ال سی دی از روش نکندم و برچسب پر خط و خش شده
میترسم بکنم،ل سی دیش خط بیفته و دیگه نشه کاریش کرد
دوستانیکه بدون برچسب استفاده میکنن لطفا بگن رو ال سی دی گوشیشون خط افتاده؟
شنیدم میگن شیش ضد خشه
سلام دوستان
من دیشب گوشی رو گرفتم ولی میخواستم بدونم تو پک گوشی هدفون هم هست یا نه؟ آخه واسه من نداشت.
تو سایت زده بود باید یه هدفون دو تکه هم باهاش باشه ولی برای من فقط یه تیکش بود!!!:8:
کلا اگه محتویات کامل بسته گوشی رو بگین ممنون میشم.:20:
باتری (BP-4L) نوکیانقل قول:
شارژر (AC-10) نوکیا
کابل اتصال (CA-101) نوکیا
هدست سیمی (AD-54, HS-45) نوکیا
آداپتور شارژر (CA-146) نوکیا
پارچه برای تمیز کردن گوشی
چند خریدی؟
سلام
میخوام بدونم تا تیر 89 قیمت N97 & N97mini & N900 & X6 حدودا به چقدر میرسه؟؟؟؟ چون میخوام بعد
کنکور یکی از اینا رو بگیرم فعلا با کا850 سر میکنم
یه سوال دیگه ان97 رم 32 ساپورت نمیکنه؟؟؟؟
هندزفریتو بهت انداختن برو بزن تو سرش!!!:31:نقل قول:
اینم عکس پک گوشی
داداش ما نه مورتازیم نه نسدر آداموس!!!نقل قول:
پس از ما نخواه که قیمت گوشی ای که هنوز وارد بازار نشده رو برای سال دیگه بهت بگیم!!!
16 رو 100% ساپورت میکنه!!!
32 هم بعضیا میگن با توجه به سی پی یوش ساپورت میکنه!!!
سبز باشین...!!!:10:
سلام دوستان من قصد خرید ان 97 الآن ان 95 دارم و ازش هم تو این 2 سال راضی بودمم اما میخوام بدونم ارزش داره عوض کنم البته من از همون موقع که نیومده بود تو کفش بودمو
بعد قیمتش الآن حاله حاضر چنده و آیا تقلبی (به غیر از چینی)داره یعنی فنلاندیه یا نه.
این که کناره مدادش هست چیه؟
چونه من 3تا گوشی N97 سفید خریدم و این داخل پکش نبوده
شارژر گوشیمم با این فرق داره و براش تبدیل گرفتم
فنلاندش اصلا توی بازار نیست همشون چین تحت لیسانس فنلاندن!!!نقل قول:
آخرین قیمتی که بچه ها گفتن 585 بوده...!!!
آره اون مدادشه خوب از توی جعبه اش برداشتن!!!نقل قول:
شارژر باید اصلی باشه اینا که تبدیل میخوره واسه اروپاست فرقی نداره!!!
سبز باشین...!!!:10:
نه مدادش منظورم نیستنقل قول:
اونیکه شبیه شارژر میمونه؟
بعدش از بچه هایی که ان 97 دارن یعنی همه تحت لیسانس هستننقل قول:
بعدش از کجا بخرم
ممکنه تقلبی باشه یا نه
آقا یکی به ما میگه این در پشت گوشی چطوری باز میشه ..؟
.
من هر کاری میکنم باز نمیشه ...
پایین در یه شیار هست
ناخونتو ببر توش، آروم بکش به چپ . راست
وقتی یکم بلند شد، آروم بکش بالا
ممنون دوست من
من فکر میکردم مثل 99% گوشیها حالت کشویی داره ....
ال سی دی اش ضد خش هم نباشه انصافا سگ جونی خوبی داره.فقط سعی کن گوشی رو تو جیبت بغل کلید و یا... نذاری در بقیه موارد خش افتادن روی ال سی دیش به همین اسونیها نیست.:46:نقل قول:
اون همون تبدیلی هست که شما میتونید با شار زرهای سوزنی نوکیا توسط اون تبدیل گوشیتون رو شارژ کنید.نقل قول:
در ضمن شارژر اصلی خود n97 سرش پورت میکرو usb داره.
متاسفانه گوشیهایی که بدون گارانتی هستند از داخل جعبشون تو ایران هر چی خواستند بر میدارند.:13:
مرسی از راهنمایی خوبت:10:نقل قول:
فقط یه سوال دیگه
داخل هر 3 پک گوشی این تبدیل نبود. جعبه ها پک شده و از یه آدم مطئن خردیدم و از نظر اصل بودن بهش اطمینان دارم. اگه باید داخل جعبه ها این تبدیل باشه، برم ازش بگیر.
بله باید باشه...حتی بدون گارانتی ها هم دارن.نقل قول:
1.آره همه تحت لیسانسن اگه هم جایی دیدی پشت گوشی زده فنلاند یا مجارستان بدون دوروغه و لیبل خورده!!!نقل قول:
2.از نمایندگی بخر که مطمئن باشه کمی گرون تره اما هم مطمئنه و هم گارانتی اصلی داره یه وقت اگه خدایی نکرده گوشیت چیزی شد ردیفش میکنن!!!
سبز باشی...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت نمایندگی اتصالات تو کریم خانه اگا نه بگید کجا؟نقل قول:
اتصالات فکر نکنم دیگه نمایندگی داشته باشه:41:نقل قول:
الان چند نوع اتصالات هست: آوا اتصالات، سیما اتصالات و ...:31:
طبقه هم کف علاالدین یه نمایندگی اصلی نوکیاست من توی کریم خانو نمیدونم !!!!:11:نقل قول:
سبز باشی...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خواستم یه N97 بگیرم ولی ظاهرا این گوشی سیم رابطش micro usb هستش و نمی تونم به PC وصل کنم حالا برای حل این مشکل باید چی کار کرد؟
سلام دوستان
راسته که می گن اگه با N97 وارد برنامه ای بشی آنتن میپره؟
نه کی همچین حرفیو زده حتما اونی که بهت این حرفو زده گوشیش مشکل داشته!!!نقل قول:
اصلا تایید نمیشه!!!:41:
اون قسمتی که وارد گوشی میشه میکرو یو اس بی هستش ولی اون طرف سیم که به pc وصل میشه عادی هستش و مشکلی برای اتصال ایجاد نمیکنه!!!:8:نقل قول:
سبز باشین...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه به گوشی micro usb بخوره یه سری به این سایت بزنید مشخصات گوشی N97 رو نشون می ده در مورد N97 نوشته micro usbنقل قول:
کد:http://gsm.ir/compare.php?brand1=5&phone1=1744&brand2=5&phone2=166
بیشتر بودن قیمت رنگ سفید(حدود 10 هزار تومن) به چه دلیله؟ آیا امکانات بیشتری داری؟
در ضمن هندفری رو هم از اون یارو به زور گرفتم...گوشی رو هم 600 تومن گرفتم.
راستی یه سری برنامه واسم ریخت گفت میشه 45 تومن با گارانتی تعویض.!! از خودش درآورده بود یا واسه همه
میریزن؟
مگه چیه، خوب میشه دیگه:31:نقل قول:
قسمتی که به گوشی وصل میشه micro usb میخوره ولی قسمتی که به Main Board وصل میشه از طریق Usb هست.:46:
اگه تو قسمت مقایسه گوشی مدل سونی اریکسون رو انتخاب کنی و بعد مدل گوش خودتو w810 انتخاب کنی در مورد usb می گه usb یعنی اون طرفی که به pc وصل می شه usb هست که همین طور هست چون خودم این گوشی رو دارم وطرف دیگر کابل که به گوشی وصل میشه اصلا usb نیست حالا چه جوری هست که برای سونی اریکسون می گه usb یعنی همون usb ولی برا ی n97 میگه micro usb یعنی usbنقل قول:
سه نوع اتصال نوکیاها با کامپیوتر دارن
pop port که قدیمیه ودیگه استفاده نمیشه تو گوشیایی مثل 6070 هست (گوشی قدیم خودم) تو n73 هم هست
mini usb یکم جدید تر مثل n91
اخر هم micro usb مثل 5610 سابق خودم دوباره که این از همشون بهتره
سونی اریکسون هم که همیشه از پورت مزخرف خودش استفاده کرده مثل p1 که الان دارم :D
ضعف اریکسون = متداول نبودن + نمیشه هم از هندزفری گوش کرد هم شارژش کرد قوت اریکسون = واسه همه گوشیاش یه جوره
ضعف نوکیا = واسه همه گوشیاش یه جور نیست قوت نوکیا = متداول بودن (یعنی اگه کابل رو گم کنی از کابل دوربینت استفاده می کنی) + میشه هم از هندزفری گوش کرد هم شارژش کرد
اون سرشون هم که همشون usb هست و یه جوره
آقا خیلی ممنون