ماشاالله رگباری پست دادین !!!
این سوسول دشمنا رو با یه مربع سیاه می پوشونه چیکارش کنم ؟
برا غولا مشکلی نداره !!
Printable View
ماشاالله رگباری پست دادین !!!
این سوسول دشمنا رو با یه مربع سیاه می پوشونه چیکارش کنم ؟
برا غولا مشکلی نداره !!
سلام ،چند تا سوال دارم:
1-این بازی فقط رو یه سیستم نصب میشه؟
2- یک بار فقط نصب میشه یا مثلا اگه ویندوز عوض کنیم باز هم نصب میشه؟
سلامنقل قول:
1- بله روی یک سیستم نصب میشه .
2- فکر نکنم روی یک سیستم اگر ویندوز عوض کنید مشکلی باشه
کسی از 360 های جایزه خبر نداره!!!!!!!!!!! کسی رو سراغ ندارید که برده باشند............تا حالا 10 تا قرعه کشی شده......... من فرستادم اما به همون نام و صندوق پستی و آدرس و هم فقط نوشتم تهران...........!!!!!!!! خالی بندی بود این 360 ها !!!!!!!!!!!1 برای بار دوم می خوام تمومش کنم......... کاشکی یه جایزه ای چیزی داشت که بعد از چند با تموم کردنش مثلا یه شمشیری لباسی چیزی آزاد بشه ..اینجوری برای چندمین بار بازی کردن لطفی نداره زیاد........
اما من شنیدم که روی 2 یا 3 تا سیستم هم نصب شده !نقل قول:
- بله روی یک سیستم نصب میشه
دقیقا! خبرش رو هم اولین بار آقای امید داد!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دقیقانقل قول:
بازی روی یک سیستم بینهایت بار نصب میشه
ولی رو سیستمهای مختلف فقط 3 بار امکان نصبش هست
این خبرو هم یکی از اعضای فن افزار شریف گفته و در ادامه ی صحبتش گفته که شرکت
لوح زرین نیکان اینو به اشتباه اعلام کرده
موفق باشیم:31:
یکی از مزخرفترین بازیهایی که تا حالا بازی کردم بود...
تنها نقطه مثبتش داستان بود و بس..
این بازی بقدری باگ داره که با همه علاقه ای که به صنعت بازی سازی تو کشور دارم و فقط به خاطر حمایتشون اونو خریدم بازم از کارم پشیمون شدم...
حیف پولی که دادم جای این بازی...
بعد از 4 سال امروز فردا کردن این رو نمی دادن و پروژه رو کنسل می کردن بهتر بود...
میگن گیم اسپات این بازی رو نقد کرده و بهش 8.5 داده :18:
مگه میشه همچین چیزی ؟ :31:
من هنوز بازی رو نخریدم ... چه جوریه ؟!
یه کم ازش تعریف کنید :11:
نه بابا ! دروغ گفتن! 9.6 داده بهش :دی اصلا توی لیست بازی ها نیست چه برسه نمره!
بازیش خوبه! آدم حال می کنه وقتی بالاخره یک بازی ایرانی خوب بازی کنه!
خوب من باید تا اخر دیوار پایین برم ؟ بعد خودش میرسه به پایین ؟نقل قول:
سلام
من هیچوقت دیگه بازی ایرانی نمیخرم اولیش اینطوری بود چه برسه به بقیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از ظهر هستش که سر این شماره سریالش هستم با اینکه موقع پاک کردن شماره خیلی احتیاط کردم اما شماره های من چندتاش مفهوم نیستش هرچی هم که به ذهنم رسید زدم ولی باز کار نکرد که نکرد
نزدیک 1000تومان هم به این سرویسشون اس دادم اما جواب نگرفتم 50 بار هم به پشتیبانیشون زنگ زدم ولی یا نمیگیرفت یا میگرفت هم اشغال بود
لطفا یکی کمک کنه تا من اینو بتونم اجرا کنم با اینکه خیلی دوست دارم صنعت بازی سازی ایران پیشرفت کنه و براهمینم رفتم نسخه ی ارجینالشو گرفتم و از دوستای دیگم نگرفتم کپیشو ولی این اعصابمو خورد کرده اگر کرکی چیزی براش اومده بهم بدین تا بتونم اجراش کنم اگر نیومده هم که از دوستانی که واردن میخوام اگر کرکشو دیدن برا ما قرار بدن
دوستان عزیز که بازی کردن. این دکمه تعامل برای از بین بردن دشمنان چجوری کار میکنه؟
من هنگام تعامل دکمه e رو میزنم و مثلا 3 فلش به سمت راست نشون داده میشه و سریع d را میزنم برای جهت راست اما دشمنان منو شدیدا به زمین میزنن. من که نتونستم طریق کارشو یاد بگیرم
ای بابا چرا اینقدر از بازی ایراد میگیرین
7 نفر بیشتر روش کار نکردن ... این همه زحمت کشیدن تا این بازی رو ساختن ...
توقع دارید یه هفته ای بشینن cod mw2 بسازن :13:
خداییش اینم شد انتشار بازی ؟!
این کد لامصب رو هر چی میزنم میگه اشتباس:41:
دو حالت بیشتر نداره یا من انگلیسی بلد نیستم یا انگلیسی اینا فرق میکنه :18:
این همه فونت درست حسابی آخه این چه فونتیه برای سریال استفاده کردن ؟
خوب وقتی ایراد داره آدم ایراد میگیره دیگه نمیتونه بگه نه مشکل نداره کهنقل قول:
ای بابا چرا اینقدر از بازی ایراد میگیرین
7 نفر بیشتر روش کار نکردن ... این همه زحمت کشیدن تا این بازی رو ساختن ...
توقع دارید یه هفته ای بشینن cod mw2 بسازن
باید ایراد ها گفته بشه تا درست بشه و در آینده طبق مثال شما بشه cod mw2
مدرن وار فیر2 هم اول اینطوری نبود کلی ازش ایراد گرفته شده تا به جایگاه الانش رسیده حتی الان هم ازش ایرادایی گرفته میشه:46:
اره دوست مننقل قول:
خداییش اینم شد انتشار بازی ؟!
این کد لامصب رو هر چی میزنم میگه اشتباس
دو حالت بیشتر نداره یا من انگلیسی بلد نیستم یا انگلیسی اینا فرق میکنه
این همه فونت درست حسابی آخه این چه فونتیه برای سریال استفاده کردن ؟
منم همین مشکل رو داره هرکاری میکنم رمزمو میگه اشتباهه دوروزه هرچی کد به ذهنم رسید زدم ولی این کد رو قبول نمیکنه
وقتی این ایراد نیست پس چیه؟؟؟
پشتیبانیشونم که کشکه
خلاصه دوستان هرکس میتونه کرکش کنه یا کرک یا سریال یا کدی برا ما قرار بده تا ماهم بتونیم بازی رو بازی کنیم
ایراد گفتن و انتقاد کردن بازی که مشکلی نداره ... آخه بعضیا میزنن تو سر بازی ... میگن این چه بازیه من دیگه عمرا بازی ایرانی بخرم و اینجور چیزا، اگه بخوایم تو صنعت گیم سازی پیشرفت کنیم مهم ترین چیز اینه که ما هم بازیای ایرانی رو ساپورت کنیم :11: راستی این بازی فروش جهانی داره یا فقط تو ایرانه ؟ :46:نقل قول:
خوب وقتی ایراد داره آدم ایراد میگیره دیگه نمیتونه بگه نه مشکل نداره که
باید ایراد ها گفته بشه تا درست بشه و در آینده طبق مثال شما بشه cod mw2
کسی خبر نداره فروش این بازی توی ایران چقدر بوده !!؟؟؟؟ به یک میلیون رسیده انشا الله........نقل قول:
اگه بخوایم تو صنعت گیم سازی پیشرفت کنیم مهم ترین چیز اینه که ما هم بازیای ایرانی رو ساپورت کنیم :11: راستی این بازی فروش جهانی داره یا فقط تو ایرانه ؟ :46:
من نسخه اوریجینال رو خریدم مشکلی هم تو اجرا نداشت...درکل خوب بود چون اول کارشون هست زیاد نباید انتظار داشت.
انشاالله موفق باشند.:20:
فکر نکنم با این وضعیت کپی رایت در ایران بتونن موفق باشن مگر اینکه فکری به حال بازی های خارجی بکنن
مثلا من prince رو با 1000 تومن گرفتم ولی این بازی رو باید دورو بر 8 هزار تومن پول مبارکو بدم در صورتی که prince قیمت اصلیش کمتر از 20000 تومن نیست
با این مشکلاتی که شما گفتید حاضر میشم این بازی رو بخرم؟ نه مگر اینکه پولم اضافی کرده باشه یا بخوام به اینها کمک کنم
8000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:: 18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دی وی دی گرفتم + قابش + کارت قرع کشی + پوستر و کاتالوگ کلا توش بود = 3500 تومن
سی دی 3000 تومن ولی دیگه قاب نداشت !!
دوستم این بازی رو خرید و داشت بازی میکرد پیشش بودم و دیدم.
به نسبت ایران بازی خیلی خوبیه و باعث افتخاره.ولی بازی مسخره ای بود.حرکاتش خیلی تکراریه.
کسی لینک دانلود این بازیرو داره؟اصلا میشه اینو دانلود کرد؟
خوب دیگه این ماییم که باید حمایتشون کنیم تا بتونن به کارشون ادامه بدن...کپی رایت رو هم کم کم مجبور میشن امضا کنن.نقل قول:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
نه ,نمیشه حتما باید بخرین در ضمن یکبار نصب هم هست.نقل قول:
خوب منم این حرف رو گفتمو منظورتونو کاملا درک میکنم منم براهمین این بازیرو که دوستام داشتن خودم گرفتم و ازونا که خریده بودن نگرفتم و دوست دارم صنعت بازی ما پیشرفت کنهنقل قول:
ایراد گفتن و انتقاد کردن بازی که مشکلی نداره ... آخه بعضیا میزنن تو سر بازی ... میگن این چه بازیه من دیگه عمرا بازی ایرانی بخرم و اینجور چیزا، اگه بخوایم تو صنعت گیم سازی پیشرفت کنیم مهم ترین چیز اینه که ما هم بازیای ایرانی رو ساپورت کنیم راستی این بازی فروش جهانی داره یا فقط تو ایرانه ؟
ولی منظورم از نظر خوده ساخت بازی نبود و برای اولین بازی ها این بازیه خوبی هست حتی داشتن بسته بندی شکیل اونو زیباتر کرده ولی از نظر این سریال و کد گذاشتن و فعال سازی مشکل داره و در پشتیبانی هم ضعیفه من ازین نظر گفتم حتی تا الان نتونستم تماسی برقرار کنم باهاشون:31:
درضمن چه معنی داره نشه یک بازی رو رویه چندتا سیستم نصب کرد ما پول دادیم بازیرو خریدیم دیگه مال خودمونه شاید اصلا من دوتا یا 3تا سیستم داشته باشم اونوقت باید چیکار کنم برم یک نسخه دیگه برا هرکدوم از سیستم های خودم بگیرم؟؟؟!!!یکی برا لپ تاپم و یکی برا سیستمم ؟؟؟ اینطوری نمیشه که:13:
بابا بازیه اولشون بوده ..........خودشون همه کاراش رو کردند ( تیم اولیه 2 نفر بوده بعد شدن 7 نفر بعد شدن 18 نفر و آخر کار هم شدن 40 نفر همشون هم دیگه حالا حرفه ای شدن ) ............موتور این بازی که این همه قدرت نداشته .از اول باز نویسیش کردند. ( برای همین بعضی جاه کم می اورد ) ........
دارن برای نسخه بعدی هم آماده میشن.......توی سایتشون که بری اون سیمرغ رو جای گرشاسب گذاشتند.............ولی هنوز نسخه دوم خبری ازش بیرون نیومده............
با این چیزی که اینها ساختند و سرو صدایی که به پا کردند به علاوه استقبال خریداران و بازی کننده ها( من خودم پیش خرید کردم شد کلا با پول پست 5300 ) دارن برای نسخه دوم آماده میشن..........حمایت دولت و بنیاد رو هم که دارن.......
بازی خوبیه،به سبک god of war هستش:31:...
ولی منکه وقتی بیشتر از نیم ساعت بازیش میکنم سر درد میگیرم و کلی قرص میخورم تا این سردرد درست بشه...
روی بازی هم نوشته در صورت دیدن علامی چون ترس و سکته و تشنج بلافاصله بازی رو قطع کرده و دنبال دکتر متخصص بگردین:31:،خودشون میدونن چی ساختن دیگه:31:به نظرم اگه کسی این بازی رو بیشتر از یه ساعت یه جا بازی کنه به هر سه علائم بالا دچار میشه:31: چون خیلی بازی اعصاب خورد کنی هستش:41:و خیلی هم ترسناک:31:....در کل برای شروع بد نبود:46:...
---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
در ضمن نامردا کاری کردن که بازی فقط روی یه pc نصب بشه:41:،دیگه ببینین اینا کی هستن:31:،به این میگن عدالت...
خب اگر میفرمایید جالبه برای شروع بدک نیست
ما هم باید حمایت کنیم
با سلام.
آیا این بازی فقط یکبار و بر روی یک کامپیوتر نصب میشود؟؟؟
از لحاظ امنیت کپی چگونه است؟
من نگفتم که نباید حمایتش کنیم،من فقط نقات قوتش رو گفتم:31:...خیلی ترسناکه:31:...
بابا گجاش ترسناکه...پس اگه همین کسی که بعد از نیم ساعت سردرد و تشنج میگیره... اگه God Of War 3 رو بازی کنه بعد از نیم ساعت دیگه معلوم نیست چی به سرش میاد!:31:
بازی چون نسخه PC هستش گویا فقط روی یک کامپیوتر نصب میشه و شماره سریال سخت افزاری شما روبر میداره تا با اون شماره سریال جدیدی رو بده .............پس اگه ویندوز هم عوض کنید باز می تونید بازی رو نصب کنید و شماره سریال رو وارد کنید و بازی کنید........نقل قول:
با سلام.
آیا این بازی فقط یکبار و بر روی یک کامپیوتر نصب میشود؟؟؟
از لحاظ امنیت کپی چگونه است؟
کپی که راحت میشه اما کد هاش رو نمی تونی پیدا کنی..........کرکی هم در کار نیست.......هیچ گروه و یا شرکتی هم برای کرک کردنش اقدام نکرده....کلا بازی قیمتش 3500 هست دیگه کی میره کرک کنه و یا نسخه کرک شده رو بخره........
بله با حمایت ما پیشرفت خوبی داره برای صنعت بازی سازی ما حاصل میشه این اولین کار حرفه ای بوده که این شرکت با این کیفیت انجام داده...............نقل قول:
خب اگر میفرمایید جالبه برای شروع بدک نیست
ما هم باید حمایت کنیم
یه بازی جدید دیگه هم به نام میر مهنا داره ساخته میشه که گرافیک اون از این هم بالاتره ............
من توی نمایشگاه بازیها ی رایانه ای یه تریلر از یه بازی شوتر اول شخص ایرانی دیگه دیدم که گرافیک و تخریب پذیری خیلی بالایی داشت و گویا بچه ها کم کم دارن راه می افتند ............
فقط به حمایت ما نیاز دارن........
معلون نشد این بازی گرشاسب تا الان چقدر فروخته !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اویل بازی کنی چی میشی؟ بعدشم یه سر به اینجا بزنید :
کد:http://gameemag.ir/%da%af%d8%b1%d8%b4%d8%a7%d8%b3%d9%be%d8%8c%d9%82%d8%b1%d8%b5-%d8%a7%d8%b9%d8%b5%d8%a7%d8%a8%d8%8c%d9%85%d9%88%d8%b3-%d8%a2%d9%87%d9%86%db%8c%d9%86/
منم امروز خريدمش به نظرم بازي خوبيه و كاملا به سبك خداي جنگ هستش و ghost rider
سلام
نسخهX-BOXـش ساخته نشده؟
کی ساخته میشه؟
دوست عزیز من به شوخی گفتم ترسناکه،من خودم بازیهایی مثل dead space و land of dead و...رو تموم کردم،من گفتم کسی نمیتونه بیشتر از یه ساعت بازی کنه چون گیم پلیش کند و اعصاب خورد کن هست و من خودم بعد از نیم ساعت بازی کردن سرگیجه میگرم....نقل قول:
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
کلآ تموم بازیهای ایرونی اینجورین،اونقدر گیم پلشون ضعیف هست که اعصاب ادم رو به هم میریزه....
بچه ها چرا فيلماي بين دو مرحله برا من درست و حسابي نمياره ؟ مثله اينكه فيلماشم به كارت گرافيك قوي ربط داره
آره از این نظر که میگین قبول دارم اعصاب خورد کنه,خودم هم شاید روزی 20 دقیقه هم بازیش نکنم,ولی بازی مثل Prince Of Persia 5 رو چند ساعت متوالی هم که بازی میکردم اعصاب آدمو خورد نمیکرد!نقل قول:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
نه اینجوری نیست , من با گرافیک Geforce 9400 1gig که COD MW2 رو راحت اجرا میکرد مشکل داره!نقل قول:
نه ,قرار نیست ساخته بشه(البته فعلا)نقل قول:
احسن،الان گرفتی چی شد،من خودم شاهزاده 5 رو یه روز از ساعت 10 شب تا 5 صبح نشستم و بازی کردم و روز بعد بعد از هم 4 ساعت بازی کردم و فینیش:31:.
سلام دوستان
یه نقد کوتاه از بازی مینویسم که خداییش عادلانس !
بازی رو خریدم . شنیده بودم روی 2 تا کامپیوتر اجرا میشه ولی من که همیشه با امیدی لاغوز ( رفیقم ! ) بازی میگرفتیم این یکی رو هر کدوم یه نسخه خریدیم .
ظاهرا این طور که از فروشنده ها امار گرفتم خیلی هم فروش داره . فروشنده اصلا فکرش رو نمیکرده این تعداد بفروشه مثلا 20 نسخه اورده توی 5 روز تموم شده !
خلاصه مکانهای بازی عالی طراحی شده . فقط مشکل گرافیک داره . گرافیکش پایینه . وگرنه واقعا این صحنه های زیبا رو با گرافیک در حده پرنس جدیده بازی میکردی واقعا ادمو درگیر میکرد ! توی هیچ بازی این همه مناظر زیبا ( البته منظورم مناظر خوفناکه ) ندیده بودم . واقعا صحنه هایی که توی بقیه بازیهای هم سبک بعد از کلی بازی کردن یکی شو میدیدی توی این بازی پشت سر هم میبینی . البته منظورم طراحی مرحله هست . که حیف به این همه طراحی مرحله زیبا که پشت گرافیک بد مخفی شده .
صدا گذاری هم خوبه . فعلا هم تا اینجای بازی ( دومین سیو ) کم و کاستی در تعداد کمبوها و حرکات ندیدم .
باگ خواصی هم در بازی ندیدم به جز :
توی قول اول وقتی میرفتی پشتش یهو روش به طرف تو میشد ! بدون حرکت پا
بعضی جاها دست شخصیت اصلی بازی میره داخل پاش یا شمشیر خودش
بازی با اینکه گرافیک بالایی نداره ولی بسیار سنگینه و افت فریم داره . ولی خوشبختانه برای من زیر 25 فریم نمیومد ! سیستمم هم ذکر میکنم تا دوستانی که بازی رو نگرفتن بدونن چقدر بازی سنگینه و میکشه سیستمشون یا نه :
RAM : 2GB
CPU : E5200
VGA : ATI 5600
خوشحال شدم ایرانی ها هم توانستن یه بازی مثل خدای جنگ بسازن ... آفرین ...