عزیز سوالتون چیه؟ بله مناسبه.البته برای خونگی.اگر هم خودتون کارت شبکه وایرلس یا لپ تاپ وایرلس داری دارین نیازی به خرید این کیت نیست.:46:نقل قول:
Printable View
عزیز سوالتون چیه؟ بله مناسبه.البته برای خونگی.اگر هم خودتون کارت شبکه وایرلس یا لپ تاپ وایرلس داری دارین نیازی به خرید این کیت نیست.:46:نقل قول:
دوست عزیز من میخوام با پورت لن به تلوزیون اسمارت که خروجی لن داره به تلوزیون وصل بشم و از طریق یو اس بی به صورت بیسیم به کامپیوتر وصل بشم این کیت مناسب کار من هست یعنی کارم رو بدون مشکل راه می اندازه اگر ممکنه امروز پاسخ بنده رو بدید چون میخوام فردا خریداری کنمنقل قول:
خوب پس اینجوری شد.پورت لن رو به تی وی وصل میکنید.کارت شبکه هم برای کامپیوتر که به وایرلس وصل بشه.مشکل دیگه ای هست؟:46:خوبه دیگه.نقل قول:
خيلي ممنون از همه دوستان که بنده رو راهنمائی کردندنقل قول:
دوستانی پریز تلفن که از ان برای کانکت شدن در dial up استفاده میشه برای انتقال دیتا در adsl مناسبه؟
شما از هر پریز تلفنی برای adsl تون استفاده کنید جواب میده و مشکلی نداره پریز تلفن که مختص dialup یا adsl نداریم کهنقل قول:
فقط سر راه تلفن حتما splitter بزارین
با سلام
لطفا در مورد اين دستگاه توضيح بدين آيااين مودم هستش
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR841ND
کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-Net-TP-Link-TL-WR841ND&Type=PriceChart#Tab
در ضمن يه مودم خوب تا 60 تومن واسم معرفي كنيد كه
1- وايرلس باشه
2- بردش خوب باشه
3- بتونم با چند تا دستگاه همزمان به اينترنت متصل بشم(pc + laptop + phon)
این مودم adsl نیست چون استاندارد dsl رو نداره مودم های adsl در tplink با td نوشته میشه این روتر هست و باید به مودم adsl وصل بشه تا بتونید ازش استفاده کنیدنقل قول:
تا 60 تومن مودم adsl انتخاب خوب smc هست سری n میتونید در این رنج پیدا کنید
با تشكر از پاسختون دوست عزيز لطفا مدل دقيقتر بدين smc كدوم مدلش در ضمن با اين رنج قيمت ميشه asus خريد و اصلا الان اين برند توصيه ميشه واسه مودم
مدل smc 7904 wbras-n حدود 60 تومننقل قول:
smc بهتره
سلام دوستان
من یه مودم tp-link دارم مدل td-8811 که از طریق usb به pc وصله
حالا میخوام به صورت وایرلس هم با لپ تاپ از اینترنت استفاده کنم.خونمون هم دو طبقه است.
چی کار کنم بهتره؟
مرسی
ا سلام خدمت همه دوستان!
من چطور مثل لپ ت به وایرلس مودم وصل شده و اینترنت میرم، با دسکتاپ این کارو کنم؟؟؟؟
یعنی من مودم وایرلس و adsl دارم ولی امکان اتصال با کابل به pc نیست! می خواستم بدانم دستگاهی یا راهی است که من با وایرلس به اینترنت وصل شوم و البته با کامپیوتر دسکتاپ؟؟؟
باید مودم رو قبلش کانفیگ کنید بعد اگه بخواین با pc با وایرلس به نت وصل بشین باید گیرنده های وایرلس که به پورت یو اس بی میخورن رو تهیه کنید و از طریق اون به وایرلس وصل بشیننقل قول:
با لپ تاب هم که مشکلی نداره و وایرلس داره
مودم هم روشن باشه و به لن pc هم وصل نباشه اگر کانفیگ باشه باز هم نت وایرلس میده مودم هم باید روشن باشه
اکر قصد خرید اکسس پوینت دارید ابدا سراغ linksys نرید چون یک مشکل اساسی داره زیست شدن راندم که دردسر زیادی ایجاد میکنه طبق بررسی هائی داشتم tplink بی دردسر ترین اکسس پوینت بود . اسوس هم خوبه
سلام من چند دقیقه پیش ثبت نام کردم یه سوال داشتم که ممکنه تکراری باشه ولی اگه میشه کمکم کنین میخوام تا نهایتا دو هفته دیگه یه ای دی اس ال بگیرم به نظرتون چه مودمی بگیرم قیمتش نهایتا 40هزار تومن باشه وایرلسم لازم ندارم یه پورتم بیشتر نداشته باشه کافیه فقط یه pc دارم باقیش پول اضافس بخوام بدم.
سلام من چند دقیقه پیش ثبت نام کردم یه سوال داشتم که ممکنه تکراری باشه ولی اگه میشه کمکم کنین میخوام تا نهایتا دو هفته دیگه یه ای دی اس ال بگیرم به نظرتون چه مودمی بگیرم قیمتش نهایتا 40هزار تومن باشه وایرلسم لازم ندارم یه پورتم بیشتر نداشته باشه کافیه فقط یه pc دارم باقیش پول اضافس بخوام بدم.
tplink مدل 8110g بگیرید اگر مدلشو اشتباه ننوشته باشمنقل قول:
فکر کنم 8101g هست.چون اون یکی 8901g هست.:46:نقل قول:
آره شک داشتم مدلشو ممنون که درست کردینقل قول:
سلام
بچه ها یه سوال
میخواستم ببینم میشه روی مودم که کانفیگ شده هستش وی پ N هم ساخت
منظورم اینه که وقتی مثلا مودم رو روشن کردی وی پ N هم کانکت بشه
من این رو به این خاطر میگم که مودم رو میزنم به PS3 و از داخل PS3 نمیشه کانکشن ساخت.
بله میتونید وی پی ان رو داخل مودم هم ست کنید تو تنظیمات مودم میشه اینکارو کرد قسمت vpr فگر کنم
مودم من PLANET ADW-4401 هستش کار کردید باهاش ؟ چون من همچین گزینه ای متاسفانه در تنظیمات مودم نمیبینم :| نمیدونم هم چی سرچ کنم تو گوگل که ببینم به چه صورت هستشنقل قول:
من با مودم planet کار نکردم ولی اگه تو مشخصات مودم تو سایت سازندش برید نوشته که با این مودم میشه اینکارو کرد یا نه
دوستان من دنباله مودمی هستم که وقتی سیستم خاموش هست هم بتونه به دانلود ادامه بده می خواستم بدونم همچین مودمی تو بازار هست یا نه ؟؟؟
بله هست تو بازار باید بگردید پیدا میشه من مدل و قیمت دقیق ندارم ولی میدونم هستنقل قول:
تعدادی از مودم های ایسوز این قابلیت رو دارند از قبیل :نقل قول:
ASUS N13U
ASUS N16
و ...
قابلیت گرفتن فایل از لینک مستقیم و تورنت را دارا هستند.:11:
دوستان سلام
من 2 سال پیش یک adsl از پارس انلاین گرفتم خودشون گفتن باید
یک مودم هم از ما بگیرید بهترین مودم اون موقع شون سمفونی 604
بود که وایرلس هم داره حالا بعد تقریبا دو سال مودم شون حسابی داغ
میکنه و سرعت نصف میشه میخوام یک مودم و روتر وایرلس بگیرم بهترین
مدلی که پیدا کردم linksys 320n واسه سیسکو هست که تقریبا190-200
تومان است با یک جا usp و 4 پورت 1 G و فرکانس 2.4 و5 G و 100-200 متر
برد اینم لینک مشخصات کاملش
حالا من نمیدونم این فایروال سخت افزاری spi چیه و اصلا بدرد بخور هستکد:http://home.cisco.com/en-apac/products/gateways/WAG320N
یا فقط اسم در کنه که فایروال هم داره و سرعت اسمی وایرالسش چقدر
هست یک جا خوندم اونایی که 300 مگ هستند خوبا ،
ودر کل اگر مودم و روتر وایرالس چیز بهتری از این هست البته تو ایران ، بگید
اونو بررسی کنیم ببینیم کدوم بهتره بخریم چون خودم چند تا مودم میخواستم
گفتن هیچ کودومش گیر نمیاد تو ایران .
ممنونم
علی
دوست عزيز مگه سيستم خاموش نيست پس جه جوري و كجا دانلود ميكنه؟نقل قول:
یک سری جدید از مودم های adsl هست که این قابلیت رو داره که شما لینک میدی و با اینکه سیستم خاموش هست بازم دانلود میکنه و لازم نیست که شما سیستم رو روشن بزارینقل قول:
میشه بگین چه جوری این کار رو رو مودم تیپی لینک 8960 میتونم اعمال کنم؟نقل قول:
مگه توی این انجمن بحث برای وی پی ان آزاده ؟نقل قول:
بابا دمتون گرم یکی مرا مهم جزو آدم حساب کنه
نقل قول:
دوست عزیز من فکر میکنم باید مودمت خودش این قابلیت رو داشته باشه
یعنی بعضی از مودمها جای usb دارند که میشه بهشون فلش و هارد زد
و در حالت خاموشی سیستم هم دانلود کرد و روی فلش یا هارد ذخیره کرد
شما اطلاع دارید که تو مودم های تی پی لینکی که پورت یو اس بی دارند همچنین قابلیتی دارند؟(دانلود روی هارد یا فلش)نقل قول:
این مودم این قابلیت رو ندارهنقل قول:
خیلی خوبه که یه هفته هم نمیشه تو انجمن عضو شدی و قوانین رو بلدی :31:نقل قول:
حق با شماست.بحث آزاد نیست.
حالا اسم اين تكنولوزي تو اين مودم هايي كه قابليت دانلود هنگام خاموش بودن رو دارن چيه؟
و كدوم برندها دارن و قيمتهاشون در چه حديه؟
lمن در مورد مودم های ایسوز میدونم ASUS N13U . N16نقل قول:
یه سوال دارم از دوستان عزیز:
من یه مودم tplink-8960n با سرعت 300Mbps خریدم که با سرعت انتقال فایلش حال کنم اما با کمال تاسف روی لبتاپم هنوز سرعت رو 54Mbps میزنه. یعنی لبتاپ من ساپورت نمیکنه یه تنظیمات خاصی داره؟ اساتید کمک کنن!
این مورد طبیعیه با این جال شما در تنظیمات وایرلس مودم وایرلس مودم از چه استانداردهایی داره الان استفاده مکینه ؟نقل قول: