یعنی داشبودر جدید جلوی فرمور درایو رو میگیره ؟!نقل قول:
یعنی داشبودر جدید جلوی فرمور درایو رو میگیره ؟!نقل قول:
بله فریم ویر رو تشخیص میدهنقل قول:
عنی داشبودر جدید جلوی فرمور درایو رو میگیره ؟!
یک چیز دیگه هم هستنقل قول:
از دیروز سرورا باز شدن و پیغام داده:
cod servers are free for copy games.have nice day.من که تا چند وقتی نمیرم توصیه می کنم هیچ
کس نره.فعلا می خوام برم psn بشینم black ops بازی کنم تا بن ویو تموم شه:31:
اگه داشبورد و آپ کنیم ولی به لایو وصل نشیم مشکلی پیش میاد !؟
با بازی های جدید مشکل ایجاد میکنه مثل fable 3نقل قول:
اگه داشبورد و آپ کنیم ولی به لایو وصل نشیم مشکلی پیش میاد !؟
بله مشکل پیش میاد در سطح انرژی هسته ای:31:نقل قول:
دیگه کلا بازی های کپی رو نمیتونید اجرا کنید.این داشبورد از نظر امنیتی قوی تر شده
باید منتظر فرج فرمور جدید از نوع هکی باشید:31:
حتی اگر کنسول اسلیم نباشه؟؟نقل قول:
خوب اگه با بازيهاي جديد بخواد نصب بشه چي؟
يعني باز دردسر
یعنی بازی خواصی نمیاد که این داشبورد جدیده رو بخواد ؟
اون موقع باید چکار کرد ؟
نه آقای بامزه ، بازی هایی که از 1 نوامبر به بعد میاد اجرا نمیشن !!!نقل قول:
نقل قول:اگر قصد بازی کردن با کینکت رو داشته باشید باید آپدیت کنید. ( این آپدیت در دیسک بازی Kinect Sports قرار داده شده؛ یعنی بایدیه )نقل قول:
فعلا با بازی های منتشر شده مشکلی نداره .... فقط Fable III... بحث سر اینه که اگر بعد از نصب آپدیت جدید دیسک فیبل 3 رو درون دستگاه قرار بدید پیغام خوانده نشدن دیسک ظاهر میشه و کنسول شما در blacklist بن شدن قرار میگیره ...
برای بار صدم ... فعلا آپدیت نکنید
دوستان اگه اسلیم دارید که اصلا اپدیت نکنیدنقل قول:
اگر قصد بازی کردن با کینکت رو داشته باشید باید آپدیت کنید. ( این آپدیت در دیسک بازی Kinect Sports قرار داده شده؛ یعنی بایدیه )
فعلا با بازی های منتشر شده مشکلی نداره .... فقط Fable III... بحث سر اینه که اگر بعد از نصب آپدیت جدید دیسک فیبل 3 رو درون دستگاه قرار بدید پیغام خوانده نشدن دیسک ظاهر میشه و کنسول شما در blacklist بن شدن قرار میگیره ...
برای بار صدم ... فعلا آپدیت نکنید
یه سوال پیش اومد دستگاه رو اپدیت نکنیم بازی هایی که جدید میان مثله AC تو اجراشون مشکلی خواهیم داشت ؟
دوستان راهی هست که ببینیم آپدیت فریمور درایو(ه ک) و آپدیت داشبورد چه ورژنی هست؟ اگه آخرین آپدیت داشبورد نصب شده باشه بازیهای جدید مثل fable 3 و fifa 11 رو اجرا میکنه؟ مشکل black list بوجود نمیاد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ه ک رو نمیدونم ولی برای دیدن ورژن دشبورد باید طبق مراحل زیر عمل کنی:نقل قول:
System settinngs>Console settings>System info
:10:
فعلا فقط فیبل 3 اجرا نمی شه.البته من برای کسایی که لایو نمی رن تو صیه نمی کنم آپدیت کنن ولی برا من که دوری از لایو غیر ممکنه:31:نقل قول:
لایو برای بازی های کپی قدیمی مثل mw2 مشکلی نداره الان هم black ops استیلث پچش اومده و دارم به امید خدا بازی می کنم.کلا بازی نکنید مولتیه black ops رو چون دیگه از پاش بلند نمیشین:31:
البته black ops بعد از 1 نوامبر اومده و اجرا هم می شه:20:نقل قول:
یعنی اگه من نید فور اسپید جدید که چند وقت دیگه میاد رو بگیرم ... نمیتونم بازی کنم؟( آفلاین) :41:؟؟؟؟نقل قول:
نه آقای بامزه ، بازی هایی که از 1 نوامبر به بعد میاد اجرا نمیشن !!!
معلوم نیست این رو می گم چون چند تا از آشناها بی پروا آپدیت رو می ریزن بدون اینکه نگران چیزی باشن... البته من تعجب می کنم که اینقدر اهل ریسک ههستند من فعلا منتظر NFS و هری پاتر هستم... نمی دونم در جریان هستید یا نه ولی هری پاتر رو میشه با کینکت بازی کرد ظاهرا 17 تا گیم معرفی شدن که یکیش همیش هری پاتر هست بازم اگه کسی اطلاعات دقیق از لیست بازی هایی که میشه با کینکت انجام داد بی نصیب نذاره.. ولی به شخصه خوشحالم که هری پاتر برای کینکت سازگار شده... این هری پاتر کم ما رو به خرج ننداخته کینکت خریدن هم روشنقل قول:
برو به این سایت ... همون بالای صفحه نوشته کینکت و از اینجور چیزا ... روش کلیک کنی ... همه ی بازی های رو که میشه با کینکت بازی کرد گذاشته...:46:نقل قول:
بازم اگه کسی اطلاعات دقیق از لیست بازی هایی که میشه با کینکت انجام داد بی نصیب نذاره
کد:WWW.PINATA.IR
سلام دوستان،یه سوال معلوم نشد +lt کی میاد آخر؟ جقدر باید صبر کنیم دیگه؟!
دوستان انگار اسلیم هم اپدیت کنیم مشکلی پیش نمیاد کسی امتحان کرده؟
یعنی چی میثم جان؟مگه آپدیت هویج نمیکرد دستگاه رو.؟نقل قول:
ماله ما که از این غارپوزا(فت) هست آپدیت کنیم چی میشه؟مگه قاط نمیزنه؟
الان کدوم بازی ها رو داشه قدیمی اجرا میشه؟
اینا رو توی یکی از سایت های فروش بازی نوشته بود .
باور کنیم یا نه ؟!
نقل قول:
آخرین آپدیت داشبورد ارائه شده از شرکت ماکروسافت برای اجرای بازیهای جدید
طرز کار این دیسک بدین صورت است که پس از گذاشتن دیسک داخل دستگاه اگر ورژن فعلی داشبورد کنسول شما پایینتر از نسخه عرضه شده باشد،کنسول به صورت اتوماتیک پس از تایید شما شروع به بروز رسانی کرده و یکبار ریست خواهد شد.برای آگاهی از نسخه فعلی،مسیر زیر را در کنسول خود ببینیدSystem Settings >> Console Settings >> System Infoداخل System Info نشوید،فقط بر روی آن رفته و به نوشته های سمت راست بالا دقت کنید.اگر نسخه فعلی داشبورد شما 2.0.8955.0 یا 2.0.9199.0 ویا پایین تر از 2.0.12611.0 می باشد این دیسک را حتماَ تهیه فرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از اینکه مزایای آپدیت جدید بگم گفتن این نکته ضروری به نظر می رسه که،برای اجرای بازیهای جدید (Assassins Creed Brotherhood) حتما باید کنسول شما توسط این دیسک (یا با اتصال به شبکه XBOX LIVE) آپدیت بشه و اینکه این آپدیت به هیچ عنوان به نقل از هکر xbox360 گروه C4EVA برای کنسول شما خطر ساز نیست!مزایای آپدیت پاییزی 2010 داشبورد :XBOX3601- افزودن توانایی به روز رسانی بازیها در هارد کنسول2- افزودن لایه امنیتی جدید موسوم به Anti-Piracy نسخه 2.5 (بازیهای دارای این مؤلفه از جمله FABLE III وAssassins Creed Brotherhood به هیچ عنوان روی هیچکدام از نسخه های Ixtreme قابل اجرا نیستند) این مشکل به راحتی با پچ کردن بازیها از AP2.5 به AP2 مرتفع می شود.3- افزودن سبک جدید هنری ماکروسافت موسوم به مترو برای زیباتر شدن محیط بصری داشبورد4- افزودن منو جدیدی در زیر مجموعه system settings جهت اعمال تنظیمات حرکتی کینکت5- افزودن مد ESPN به عنوان دانلود منیجری برای شبکه XBOX LIVE6- افزودن کارکردهای کینکت به شبکه های Zune,Last fm,Sky Player7- افزودن منو Video Kinect به منوهای قسمت Xbox Live.این برنامه امکان چت ویدئویی را در اختیارتان می گذارد8- به روزرسانی Zune و اضافه کردن مد Zune Music و ZunePass (برای شبکه Xbox Live)9- به روزرسانی قسمت Game Marketplace با طراحی سبک مترو که باعث زیباترشدن و راحتی کار با این قسمت می شود10- یکسری کدهای جدید جهت ارتقاء کیفیت صدای voice chat در محیط Xbox Live11- طراحی جدید و فوق العاده زیبای صفحه boot screen که در آغاز روشن کردن دستگاه به نمایش درمی آید12- ارتباط بهتر و بی نقص در استفاده از شبکه wireless برای کنسول شما13- بهبود شبکه Netflix به طوری که شما را قادر به جستجو این فروشگاه از داخل خود کنسول می کند14- اضافه شدن Netflix برای کشور کانادا15- بهبود سیستم آواتار به نسخه 2 با ابعاد شبیه انسان!16- کاهش زمان لودینگ بازیها در مواردی که بازی از هارد اجرا می شود17- اضافه شدن منو جدید موسوم به Quick launch جهت دسترسی سریع به بازیهادوستانی که در شبکه Xbox Live فعالیت داشته و از این موضوع نگرانند که آپدیت جدید باعث شناسایی کنسول آنها می شود، نگرانی آنها کاملا بی مورد است(به گفته C4EVA گروهی که -- XBOX360 را به عهده دارد)فقط نظر شما را به چند نکته جلب می کنم:1- از اجرای بازیهای دارای Anti-Piracy 2.5 یا همان AP2.5 بعد از آپدیت به این نسخه جدا پرهیز کنید و از بازیهای پچ شده ای که به همین منظور برای فروش در قسمت جداگانه ای از سایت در زیرمجموعه منو محصولات فروشگاه قرار خواهد گرفت استفاده کنید تا موجب شناسایی دستگاه شما به صورت آفلاین یا همان FLAG شدن دستگاه شما نشوند.فعلاَ فقط بازیهای FABL III و Assassins Creed Brotherhood دارای این کد امنیتی هستند و بازیهایی که از تاریخ انتشار این مقاله (24/8/89) به بعد عرضه خواهند شد نیز به احتمال زیاد دارای این کد امنیتی جدید خواهند بود.2- پس از عرضه Ixtreme LT+ که به گفته گروه سازنده آن در اوایل سال 2011 عرضه می شود می توانید نسخه اصلی بازی که پچ نشده است را تهیه کرده و به راحتی در XBOX LIVE به بازی آنلاین بپردازید.
عجب اپدیتی هم هست چه کارا که نمیکنه این اپدیت! :27:
این مطلب بالا صحت داره؟
من آپدیت کردم ..مشکلی هم نداشتم..پیناتا نسخه پچ شده AC:BO رو هم گزاشته ..واسه همه درایورا
نقل قول:
میثم جان ...:31: شخص شما نبود که میگفتی 2 تا کنسول Slim رو اپدیت کردم دیگه بازی اجرا نمیکنه!!!
سلام
من هم الان دانلود کردم و فقط چند تا سوال داشتم اگه ممکنه راهنمایی بکنید تا من هم بریزم تو کنسول بره..
(یه کمی ترسو هستم واسه همین.:31:)
1- الان فقط فیبل 3 و اساسین هستش که ممکنه واسه کنسول ایراد بیاره..؟ یعنی بقیه بازی ها ok
2- چون من فیبل 3 رو نسب هستم الان پاکش کنم..؟
3-الان من انسولد رو می تونم بعد نسب این اپدیت نسب کرده و بازی کنم.؟
4- دیگه خیالم تخت ...؟
بلاخره ابدیت کنیم یا نه.........
من الانشم با این داشبورد fable 3 رو نتونستم اجرا کنم
بله، ولی در صورتیکه بازی های Fable 3 و NFS و AC و کلا بازیهایی که دارای Anti Piracy 2.5 هستند رو درون دستگاه نگذارید.نقل قول:
این مطلب بالا صحت داره؟
این که به درد نمی خوره. من الان fable 3 رو بازی کردم روی داشبورد قدیمی و می خوام ac و بازی های کینکت رو فقط توش بذارم یه امتحانی بکنم (عشقی) بعدا مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
میخواستم بدونم اگه این آپدیت رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد واسه بازیها چون شنیدم که این اپدین بازیهای غیر اورجینال رو باز نمیکنه. من الان بازی Assassins Creed Brotherhood رو دارم ولی اجراش نمکینه میگه باید اپدیت بشه
حالا آپدیت کنم یا نه ؟؟؟ لطفا کمک کنید مرسی لینک آخرین آپدیت رو هم بزارید ممنون میشم
تا الان فقط 3 بازیه ac و fable3 و NFS هستن که با داشبورد جدید اجرا نمی شن.آپدیت کنید مشکلی پیش نمیاد.اما اگه لایو باز نیستید آپدیت نکنین بهتره.نقل قول:
من تو داشبورد قبلی و در اکانت آفلاین غیر لایو fable 3 رو بازی کردم الان فلگ شدم؟نقل قول:
خیر Flag نشدید.نقل قول:
من فکر کنم داشبرد نسخه بتا این اپدیت رو دارم . لایو هم تاحالا وصل نشدم . فیبل 3 رو هم راحت بازی کردم . اهل لایو بازی کردن هم نیستم شاید چند ماه دیگه اگه مرتال کمبت 9 بیاد برم لایو بزنم . با این اصاف میتونم AC و NFS:HP رو بازی کنم یا باید آپدیت آخر رو نصب کنم ؟
بابا با معرفت ها جواب منو هم بدید من داشبوردم رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی فیبل 3 رو میزارم صفحه سیاه میشه و بعد میزنه disk unreadable یکی از دوستان کمک کنه
آقا سی دی بازیت خرابه.یکی دیگه بگیر امتحان کن.نقل قول:
سه بار عوض کردم بازم همین اخطار رو میدهنقل قول:
آقا سی دی بازیت خرابه.یکی دیگه بگیر امتحان کن.
خوب پیمان یعنی توی خماری NFS باید بمونیم دیگه نه؟نقل قول:
بله ارمین جان...جالبش اینجاس که c4eav که قراره ltplus رو بیرون بده اعلام کرده تا ژانویه منتظر lt جدید نباشن ...یعنی ما باید تو خماری بمونیم....... .نقل قول:
البته بازیهای کینکت هم که تا حالا تست شدن اکثرشون ap2.5 نبودن که حداقل اینش جای خوشالیه....... .
با معذرت از آقا پیمان گل که من جواب دادم به جا پستشون...... .:11::11:
.