این برنامه مال s60v3 هست و این احتمال میرفت که با تاچ 5800 مشکل داشته باشه مثل گارمین ولی نداشت و به راحتی اجرا شد. فقط مشکلش اینه که نقشه رو نمی تونی مرور کنی فقط جایی که خودت هستی رو نشون میده.نقل قول:
Printable View
این برنامه مال s60v3 هست و این احتمال میرفت که با تاچ 5800 مشکل داشته باشه مثل گارمین ولی نداشت و به راحتی اجرا شد. فقط مشکلش اینه که نقشه رو نمی تونی مرور کنی فقط جایی که خودت هستی رو نشون میده.نقل قول:
من این برنامه رو 2 هفته پیش نصب کردمنقل قول:
این برنامه مال s60v3 هست و این احتمال میرفت که با تاچ 5800 مشکل داشته باشه مثل گارمین ولی نداشت و به راحتی اجرا شد. فقط مشکلش اینه که نقشه رو نمی تونی مرور کنی فقط جایی که خودت هستی رو نشون میده.
خوب چرا نیومدی بگی که نصب کردی؟ کسی چه می دونست که نصب میشه؟ می گفتی تا ما هم انقدر خودمونو درگیر گارمین نکنیم.نقل قول:
مهدی جان گارمین رو تست کردم منتها باگ داره بعضی وقتها کانکت نمیشه بعضی وقتها هم گوشی هنگ میکنه!
اما اسمارت کام کامل و خیلی راحت کار کرد!
سلام دوستان
از کجا بفهمم ورژن گوشیم چنده؟؟
من تازه گرفتم گوشیم رو. واقعا گوشی جالبیه.
مشکلی که دارم اینه گوشیم حروف فارسی نداره. عربی داره. ولی خوب نمی تونم فارسی کامل بنویسم.
ممنون می شم اگه کمکم کنید بگید واسه این که فارسی هم داشته باشه باید چیکار کنم؟؟
شرمنده فکر کردم شما میدونیننقل قول:
خوب چرا نیومدی بگی که نصب کردی؟ کسی چه می دونست که نصب میشه؟ می گفتی تا ما هم انقدر خودمونو درگیر گارمین نکنیم.
چند صفحه قبل رو نگاه کنی جواب سوالاتو میگیرینقل قول:
مشکلی که دارم اینه گوشیم حروف فارسی نداره. عربی داره. ولی خوب نمی تونم فارسی کامل بنویسم.
من شنیدم گوشی هایی که منوی فارسی دارن زیاد هنگ میکنن درسته؟
یا اینکه هنگ گوشی ربطی به فارسی بودن نداره
اگه جواب بدین ممنون میشم
من جواب خاصی نگرفتم.نقل قول:
یه نفر فقط تو یه جمله جواب داده بود که من متوجه نشدم.
اگه بتونید توضیح بدید کهچیکار کنم ممنون میشم و خدا خیرتون بده.:20:
آقا خدایی نمیشه کل این صفحات رو خوند ، تونستید gps اش رو راه بندازین؟ درست حسابی کار میکنه ؟
شهاب جون راه افتاده اما نه با برنامه مخصوص خودش بلکه با برنامه ورژن 3 درنتیجه یه سری امکانات رو از دست میدیم!
تونستی از دکمه هاش استفاده کنی؟ درست عمل می کنه؟نقل قول:
با زدن کد #06#*نقل قول:
سلام دوستان
نه دوست عزیز ربطی به فارسی بودن نداره. اگه با گوشی درست کار کنی اصلا هنگ نمی کنه.نقل قول:
من شنیدم گوشی هایی که منوی فارسی دارن زیاد هنگ میکنن درسته؟
یا اینکه هنگ گوشی ربطی به فارسی بودن نداره
اگه جواب بدین ممنون میشم
ممنون ، آقا من کلا تو GPS یولم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 3 چیه ؟ چه امکاناتی رو از دست میدیم؟نقل قول:
راستی این محافظ LCD ای که داره ، عین پوست ببر ، راه راهه ، شما از همون استفاده می کنین یا کندینش؟
ورژن 3=سیمبین سری 60 ورژن 3!نقل قول:
امکاناتی مثل گشت زدن تو نقشه و یه سری کار های دیگه! رو از دست میدیم!
من هنوزم از اون ستفاده میکنم و راحت هم هستم ولی بعضی جاها رو اعصابه!
منم خیلی وقته نصب کردم.اصلا هنگ نکردهنقل قول:
با اون روشی که گفتم پاکش نکردی؟نقل قول:
من هنوزم از اون ستفاده میکنم و راحت هم هستم ولی بعضی جاها رو اعصابه!
سلام به همگی. منم عاشق این گوشی شدم. البته پولشو ندارم! ولی چه میشه کرد. در حسرت میمونیم...
راستی کاش ال سی دی ش یکم پهن تر بود!(گربه و گوشت و بو میده و این حرفا...)
این گوشی اوضاع هنگش چه جوره .هنگ میکنه یا نه!
نه عزیز هنگ نمی کنه.فکر کنم اونایی که مارک مجارستان هستن هنگ میکنن.من مدل چینی دارم فقط یک دفعه هنگ کرد.نقل قول:
:10:
بازی یا نرم افزار تحت شتابسنج برای این گوشی معرفی کنید لطفا !
ساین کردن فایلها توی این گوشی مثل بقیه گوشیهاست ؟
یعنی باید درخواست فایل Cer و Key بدیم و بعد با اون نرم افزارش ساین کنیم ؟
هیچ کس ضرر نمیکنه در صورتی که هر موبایلی داشته باشه بفروشه و یکمی پول روش بزاره و LG Renoir KC910 بخره. اطمینان داشته باشید که بعد از خرید مثل من این گوشی رو به همه پیشنهاد می کنید. عکسهاش هر کسی رو به وجد میاره.
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296626[/html]:33:
سلام ، من خیلی به مطالعه کتابهای جاوا توی گوشی علاقه دارم اکثر کتاب های فارسی هم یا با برنامه پرنیان درست میشن یا با مجیک اف بوک، حالا سوال من اینه که این گوشی با توجه به اینکه کی پد نداره آیا توی اجرای اینجور کتاب ها دچار مشکل نمیشیم ؟
دوستانی که دارن تا حالا یکی از کتاب های پرنیان یا اف بوک رو نصب کردن ؟
ممنون میشم زود جوابمو بدید .
یه سوال دیگه هم داشتم که این گوشی اصل فنلاند یا مجار داره یا همه چینی هستن و لیبل مجار یا فنلاند روشون زدن ؟
فرقی ندارهنقل قول:
ساین کردن فایلها توی این گوشی مثل بقیه گوشیهاست ؟
یعنی باید درخواست فایل cer و key بدیم و بعد با اون نرم افزارش ساین کنیم ؟
نه مشکلی توی اجرای اینا ندارهنقل قول:
سلام ، من خیلی به مطالعه کتابهای جاوا توی گوشی علاقه دارم اکثر کتاب های فارسی هم یا با برنامه پرنیان درست میشن یا با مجیک اف بوک، حالا سوال من اینه که این گوشی با توجه به اینکه کی پد نداره آیا توی اجرای اینجور کتاب ها دچار مشکل نمیشیم ؟
دوستانی که دارن تا حالا یکی از کتاب های پرنیان یا اف بوک رو نصب کردن ؟
فقط چون نصف صفحه رو میده به دکمه های مجازی فونتها خیلی ریز میشن
فنلاند ندارهنقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم که این گوشی اصل فنلاند یا مجار داره یا همه چینی هستن و لیبل مجار یا فنلاند روشون زدن ؟
مجاری رو اگه آشنای مطمئن داشته باشی شاید بتونه برات گیر بیاره
الان 99.99% مغازه ها دارن چینی میفروشن
کسی نمی گه چطوری تایپش فارسی می شه ؟ من از اول تمام صفحات را خواندم اما چیزی در این مورد پیدا نکردم ، فعلا که با فونت های عربی می نویسم ، برنامه ارسال مسیج فارسی مخابرات را هم روش نصب کردم اما برای اینکه تاچه اون برنامه هم کار نمی کنه ، ضمنا مال من تا حالا در طول 5 روز دوبار هنگ کرده !!
لینک برنامه phonix و آپدیت جدید رو خودتون پیدا کنیننقل قول:
کسی نمی گه چطوری تایپش فارسی می شه ؟ من از اول تمام صفحات را خواندم اما چیزی در این مورد پیدا نکردم
آموزش آپدیت:
اول با nokia ovi suite که رو خود مینی دی وی دی جعبش هست یک backup گرفتم.با pc suite معمولی هم گرفتم ولی موقع ریستور شدن گیر میکنه مثل اینکه همون ovi با این گوشی سازگاره بخاطر همین با ovi بگیرین
1-تمام درایورها و خود برنامه nokia pcsuite ازهر مدلیشو و هر تعدادشو باید از رو کامپیوترتون ریموو کنین.
2-بعد هردو برنامه فونیکس و فریم ور رو روی desktop دانلود کنین.اول روی برنامه فونیکس کلیک کنین و نصبش کنین.بعد هم روی فریم ور کلیک کنین و به همون آدرسی که خودش میگه دانلود کنین(درحقیقت فقط yes بزنین یا ok کنین تا آخر)تا نصب بشه.
3-گوشی رو بدون سیمکارت و مموری کارت روشن کنین و به usb وصل کنین و فونیکس رو اجرا کنین.
4-از منوی file گزینه manage connection روبزنین.بعدش اگر تو صفحه گزینه USB نبود که new رو بزنین و جلوی USB رو تیک مارک کنین بعد next شروع میکنه به scan کردن .وقتی پیدا کرد و تموم شد دوباره next رو میزنین تا تو صفحه کلمه USB نمایان بشه بعد finish رو میزنین.
برمیگرده تو صفحه قبل.USB باید آبی باشه.اگر APPLYروشن بود که میزنیدش اگر نه فلش کنار صفحه رو میزنین تا apply روشن شه بعد میزنیدش.
5-در حالیکه گوشی روشنه(تا آخرش)از منوی file گزینه scan product رو بزنین.توی مستطیل پایین صفحه باید مشخصات گوشیتون و ورژن نرم افزارش بیاد (RM-356و پروداکت کد گوشیتون)
6- تو صفحه ای که باز میشه فکر کنم جلویproduct code یک مستطیل هست که ورژن و فکر کنم پروداکت کد گوشیتون هست.مربع کوچولو سمت راست این مستطیل رو که بزنین یک لیست باز میشه توی اون لیست کد 0574324
رو که مخصوص فارسی هست انتخاب کنین و به پروداکت کد زیر باطری خودتون کاری نداشته باشین.بعد OK کنین
7-تو گزینه flashing از نوار ابزار بالای صفحه،update flashing رو بزنین تا خودش بقیه کارارو بکنه و حدود 2-3 دقیقه بعد که همه کارهارو کرد و یک نوار مستطیلی هم بالای پنجره نمایش عملیات که از چپ به راست پرمیشه،پر شد ورژن گوشیتون رو که نشون میده به 11 تغییر پیدا میکنه
گوشی خودش restart میشه و ....
باهاش کشتی میگیری؟نقل قول:
ضمنا مال من تا حالا در طول 5 روز دوبار هنگ کرده !!
آپدیت جدید برای گوشیتون اومده....
20.0.012
چک کنید برای پروداکت کد هاتون...
شاد باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات نسبت ورژن 11
1)now my 5800 Looks so fast.
2)HelloOX ---- is working
3)gallery opnes real fast this time…even with my 966 songs and 433 images…images
4)Camera is little improved….
5)New music and download icons
6)touch sensitiveness is improved..its improved
7)flash application now got D-pad
8)web is same
9)Mass storage XP window crashing semi fixed…..crashes some time but not that much right now…in Vista works well
10)3 new application is added call “app.update”(in application menu) and “Dictionary” and Search(for files and media in storage and web)
11)Bass effect is not shaking….(full bass mode)
12) now you can change your songs details(e.g-artist,Album,genre,etc)
13) now flash videos content got zooming,full screen,and pann on screen option
14) video playback is same -nothing new
15) screen rotation is much faster this time
16) voice recorded files not showing in the “sound clips” folder= Fixed
شاد باشید
تا حالا کسی با خود گوشی آپدیت کرده؟
فکر کنم با این وضعیت gprs تو ایران صرف نکنه.نقل قول:
من همیشه با خود گوشی آپدیت میکنم!نقل قول:
مگه چند تا آپدیت تا حالا واسه 5800 اومده؟نقل قول:
چه قدر طول میکشه؟
اطلاعات گوشی پاک میشه مثل روش nsu ؟
تا الان دو تا!:دینقل قول:
بستگی به سرعتت داره! معمولا یه فایل 1 الی 2 مگابایتیه!
خیر!
الان من از کدوم روش استفاده کنم؟ Mini DVD من که خراب بود. PcSuite مخصوص خودشو از سایت نوکیا دارم دانلود می کنم. به نظرت با NSU آپدیت کنم یه از تو خود گوشی؟نقل قول:
اینجا محل تبلیغ گوشیهای دیگه نیست.لطفا فقط درمورد نوکیا 5800 نظر و سوالاتونو بگیدنقل قول:
با خود گوشی که خیلی بهتره چون فقط اون پچ جدید رو میگیره که 2-3 مگابایت بیشتر نمی شهنقل قول:
الان من از کدوم روش استفاده کنم؟ mini dvd من که خراب بود. Pcsuite مخصوص خودشو از سایت نوکیا دارم دانلود می کنم. به نظرت با nsu آپدیت کنم یه از تو خود گوشی؟
اما نمیدونم چرا بعضیا موفق نمیشن با خود گوشی آپدیت کنن؟(آپدیت کامل نمیشه)
این آپدیت زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه یعنی میشه اس ام اس فارسی فرستاد؟نقل قول:
یا فقط انگلیسی هست؟
سلام، من به ورژن 20 آپدیت کردم، دنگ و فنگی نداشت اما اتفاق محسوسی هم نیوفتاده انگار، جز چندتا تغییر جزئی ...
من از داخل گوشی سرچ کردم اصلا آپدیتی پیدا نکرد که آپدیت کنم.نقل قول:
با آپدیت زبانها عوض نمیشن. زبان خاصی هم اضافه نمیشه شما برای فارسی یا از آموزش دوستمون که در پست 824هست استفاده کن یا پروداکت کد رو با nss به پروداکت کدی که زبان فارسی داره تغییر بده و آپدیت کن.نقل قول:
این آپدیت زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه یعنی میشه اس ام اس فارسی فرستاد؟
یا فقط انگلیسی هست؟
مشکلم حل شد ...............
چه اروری میده؟نقل قول:
بازم اررور میده:
روی خود گوشی وقتی usb رو وصل میکنی هیچی نمیاد/
درست شد مشکل این بود که مموری رو در آورده بودم.نقل قول: