مگه اسمت یا چیریزی از خودت رو برگه نوشت؟؟؟
اگه تو گواهینامه همرات نباشه افسر رو برگه پلاک ماشینو مینویسه و در اون صورت هم که مشکلی نیست.
بعدشم چه کشکی چه پشمی نه بابا تمدید میکنن مشکلی نداره.
اگه تو گواهینامه همرات نباشه افسر رو برگه پلاک ماشینو مینویسه و در اون صورت هم که مشکلی نیست.
بله اسم و فامیل و شماره ملی را روی برگه مینویسندنقل قول:
سلام بر همه
دوستان الان یه 2 هفته ی هست که از تمام کارهام برای گرفتن گواهینامه میگذره.چند روزه گواهینامه به دستم میرسه بالاخره؟چند روز دیگه باید صبر کنم؟دیوانه شدم.
معمولاً یه 20-25 روزی طول می کشهنقل قول:
می تونی از طریق پلیس+10 پیگیر باشی .
زنگ بزنی یا بری اونجا بهت میگم . در چه وضعیتی هست (صادرشده ، پست شده یا نشده)
سلام !
من میخوام گواهی بگیرم ،
فقط میخوام بدونم کلاساش چه جوریه ؟ عملی و ایینامه !
اخه من رانندگی کاملا بلدم :دی نمیشه یه جوری کلاسای عملیشو زیر سیبیلی رد کرد ؟!!!
نقل قول:
سلام
نه هیچ راهه زیر سیبیلیو زیر میزو رو میزی نداره:31:
کلاساش 10 جلسه 2 ساعته عملی
5 روز تئوری 2 ساعته
چرا میشهنقل قول:
نمیشه یه جوری کلاسای عملیشو زیر سیبیلی رد کرد ؟!!!
بپرس ببین با کی باید بگیری
از اونایی قبلا گرفتن. اگه ببینه بلدی میتونی هر 10 جلسه رو بپیچونی.
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
من گواهینامه ب1 رو یک سال و خورده میشه که گرفتم می خواستم بدونم بجز گواهینامه موتور سیکلت چه گواهینامه ی دیگه ای می تونم بگیرم؟
نقل قول:
کلاساش 10 جلسه 2 ساعته عملی
5 روز تئوری 2 ساعته
تو کلاسای تئوریش چی یاد میدن ؟
آقا این آیین نامه خییییلی زیاده!!
کجاشو بخونم خل شه بره دنبال کارش؟؟؟
حداقل باید آیین نامه را یک بار روزنامه وار بخونی تابلوها اکثرش تابلو هست و نخونده خودت بلدی پس از از اونا که بلدی بگذر حق تقدم ها را اگه سر کلاس گوش داده باشی آسون میشه کلا نصف سوالات خنده داره نصف بقیش نیاز به خوندن دارهنقل قول:
آقا این آیین نامه خییییلی زیاده!!
شما میتونیدنقل قول:
من گواهینامه ب1 رو یک سال و خورده میشه که گرفتم می خواستم بدونم بجز گواهینامه موتور سیکلت چه گواهینامه ی دیگه ای می تونم بگیرم؟
الف 2 موتورهای برای موتورهای زیر 200 سی سی
الف 3 برای موتورهای بالای 200 سی سی و زیر 400 کیلوگرم
ب 2 که ماشینای با 10 تا 14 سرنشین
پ 1 ماشینای باری بین 3.5 تن تا 10 تن
پ 2 وسایل نقلیه 16 تا 26 نفر
ت 1 باری بین 10 تا 40 تن
و ت 2 وسایل نقلیه بالای 26 نفر رو بگیرید
البته یه سری گواهینامه های خاص برای وسایلی مثل بیل مکانیکی و لیفتراک و لودر و ... هم وجود داره که هرکدوم گواهینامه خودشونو میخوان
3 جلسه آموزش آیین نامهنقل قول:
تو کلاسای تئوریش چی یاد میدن ؟
2 جلسه فنی موتور که اگر بلد باشی و علاقه مند خوبه وگرنه فقط سرت گیج میره :دی
اون قسمتای آبی رنگ که ازش سوال درآوردن بیشتر سوالا از اونجا میادنقل قول:
تابلوها هم مهمه.
ولی خب ممکنه از جاهای دیگه هم سوال بیاد
:11:
یه سوال در مورد گواهی نامه من موتور سواری کمی بلدم چه طوری می تون گواهی نامه بخرم آیا می تونم قبا از گواهی نامه موتور بخرم وبعد امتحان بدم می شه؟
آقا سوا میپرسی ها!نقل قول:
شما میتونین موتور بخرین و سوارش هم بشین!
ولی اگه بدون گواهی نامه سوار شین خطرات زیادی داره از جمله اینکه اگه خدای نکرده تصادف کنین بیمه هیچی رو قبول نمیکنه!
و یا اینکه اگه بگیرنتون که خیلی شدید هم کنترل میشه موتورتون رو میخوابونن و میبرن پارکینگ که خیلی دردسر داره
پس بهتره اول گواهی نامشو بگیرین بعد موتور رو بگیرین
آخه چه طوری من که موتور بلد نیستم (کمی بلدم)؟
خوب تنها راهی که شما دارین اینه که با دوستاتون و آشنا ها و فامیل و ... که موتور دارن در جاهای خلوت تمرین کنیننقل قول:
امتحان موتور هم زیاد سخت نیست
یا اینکه پیشاپیش موتور بخرین و بازم در جاهای خلوت طوری که به خودتون و دیگران آسیب نرسونین تمرین کنین
یاد گیری موتور اینقدر ها سخت نیست
این پست جناب پیرمرد فکر کنم کمکتون کنه:46:نقل قول:
البته ایشون برای تهران گفتن شاید تبریز اینطور نباشه:46:
نقل قول:
سلام
من خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی رانندگی میکنم، پارک دوبله و... برام مثل آب خوردن میمونه
امروز رفتم گواهی نامه بگیرم ( امتحان تو شهری ) در کمال تعجب دیدم که ماشینی که باهاش امتحان میگیرن پدال ترمز و کلاچش دستکاری شده و ترمز فقط در صورتی کار میکنه که پدال رو تا آخر فشار بدید ( در این صورت یه دفعه ترمز میکنه و نمیشه آروم ترمز گرفت! ) و پدال کلاچ هم هم فقط در 1 سانتیمتر آخر کار میکنه ( یعنی به هیچ عنوان نمیشه نیم کلاچ گرفت )
بدون هیچ شکی این مشکل رو عمدا بوجود آوردن، چون یه نفر میگفت چند سال پیش هم که تو این آموزشگاه رفته و امتحان داده ماشینشون همینجوری بوده و هنوزم هست.
روزی که من رفتم امتحان بدم از 30 نفر 1 نفر قبول شد که دفعه شونصدمش بود!
به نظرتون چرا این مشکل رو بوجود آوردن؟ برای اینکه مجبور بشیم دوباره امتحان بدیم و پول بریزیم به حسابشون؟ برای اینکه تسلط راننده رو در شرایط غیر استاندارد چک کنن ( اصلا حق انجام چنین کاری دارن!؟ ) ؟ یا...؟
به نظر شما چیکار کنم؟ اینجوری که من دیدم عمرا بشه با این ماشین تو امتحان قبول شد.
لطفا سریع بهم بگید چیکار کنم.
آیا میتونم برم یه جای دیگه ازم امتحان بگیرن؟ یا اینکه چون رفتم آموزشگاه X حتما همونا باید ازم امتحان میگیرن؟
امتحان موتور فک کنم 4تا کله قندی میزارن فاصله بینشون هم اندازه طول موتوره.بعد بدون اینکه پات به زمین بخوره باید کله قندی ها رو رد کنی دور بزنی و برگردی سر جای اولت..قبلا فک کنم اینجوری بود.
سلامنقل قول:
دوستان من 30 روز پیش تمام کارهام تمام شد و فیش سبزم رو گرفتم ازشون اومدم خونه (گواهینامه ب1 ماشین)
امروز رفتم پلیس +10 به امید اینکه دیگه بعد 30 روز صادر شده و میرم از پست میگیرم ولی بهم میگن برای شما "تازه به جریان افتاده" دیگه توضیحی نداد
این یعنی چی؟
یعنی باید 30 - 50 روز دیگه هم صبر کنم؟ :18:
کسی میدونه چقدر بعد از به جریان افتادن صادر میشه و میرسه دستم؟
منظورم اینه مثلا کسی رفته باشه بهش بگن جریان افتاده و بدونه چند روز بعد این میرسه دستمون
این که دوستان میگن 25 - 30 روز طول میکشه بعد از به جریان افتادن هست یا بعد از تکمیل مدارک و گرفتن فیش سبز از آموزشگاه
چرا اینطوری شده یعنی آموزشگاه دیر فرستاده
من که دارم دیوونه به معنای واقعی میشم :2: کلی برنامه چیده بودم برای مرداد ماه
نقل قول:
هر چیزی ممکنه
ممکنه خود راهنمایی رانندگی تو کار تنبلی کرده یا آموزشگاه
ولی وقتی 30 روز صبر کردی نیومده پس بدون یه مشکلی داشته و از الان 10-30 روز دیگه هم باید صبر کنی
سلام
کسی میدونه "مرکز صدور پروانه های رانندگی پلیس راهور ناجا" کجاست؟؟
البته در تهران
به راحتی میشه ! فقط باید با مربی رانندگیت تبانی کنی ! اونم از خداشه کار نکنه ... یه مربی پایه بگیر همه چیز حلهنقل قول:
سلام
یه سوال دارم که فقط از دوستانی که تو اموزشگاههای رانندگی خصوصی هستن یا اشنای معتبر دارن میخوام بهم جواب بدن. سوالم اینه :
من 2 سال پیش دانشگاه قبول شدم یه سال هم رفتم و خوندم بعدش بدلیل مشکلاتی نتونستم ادامه تحصیل بدم ولی حالا بعد یه سال از اون مورد میخوام برم اموزشگاه رانندگی ثبت نام کنم , یه گواهی تحصیلی از همون ترم یکم برای اینکار گرفته بودم ولی نشد برم. حالا اگه همونو ببرم قبول میکننش؟ کلا سیستم اینا به چه صورته ؟ استعلام میکنن از واحد دانشگاه یا خیر؟
مثلا میتونم تاریخ این گواهی رو خودم تغییرش بدم که جدید بشه؟ (اگه استعلام نکنن راحت میشه درستش کرد)
و یه سری توضیحات کلی دیگه در این رابطه میخوام اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم.
نه قبول نمی کنند چون گواهی اشتغال به تحصیل تاریخ داره ددا شما تنها کاری که می توانید بکنید یا برید دانشگاه یا سربازی در خدمت کشور :دی
در غیر اینصورت راهی ندارید
بعدشم گواهی اشتغال به تحصیل رو الکی نیست که
من برای آموزشگاه مدرسه مهر کرد
گفتن ببر آموزش پرورش هم مهرش کنه
بعدش خوده راهنمایی رانندگی شهر هم باید ببری مهر کنه برات
خودت چیشو حالا میخوای تغییر بدی
سوتی نده ضایع میشی اخوی
:31:
دوست عزیز تاریخش باید بروز باشه.
برگه گواهی باید معتبر، دارای تاریخ به روز و مهر معتبر باشه.
بچه ها خوب نخوندین چی گفتما!!
گفتم که گواهی رو کامل زمان دانشگاه گرفتم همه چیزش هم درسته مهر و امضا شدس فقط تاریخش مال سال قبله! میخوام فقط تاریخشو عوض کنم که بروز باشه و از نظر تاریخ مشکل نداشته باشه
سوالم هم این بود که اموزشگاه رانندگی دوباره تاریخ و مشخصات این برگه گواهی رو از دانشگاه استعلام میکنه یا نه؟ یعنی دونه دونه هر گواهی که میاد رو میرن دوباره فکس میکنن به دانشگاه که استعلام بگیرن صادر شده یا نه؟
گواهی اشتغال به تحصیل شما باید توسط راهنمایی رانندگی هم تایید بشهنقل قول:
نقل قول:
برا دانشگاهی ها پرینت انتخاب واحد هم می خواد.
ِه سوال فنی گواهینامه لودر (نمی دونم فکر کنم میگن ویژه) بخوام بگیرم کجا بایدبرم
بی باک بی بال عزیز، یکی از دوستان من این گواهینامه رو داره، خودش میگفت باید مستقیم بری شهرک آزمایش تهران.
[QUOTE=H A M A S;5218600]گواهی اشتغال به تحصیل شما باید توسط راهنمایی رانندگی هم تایید بشه[/
QUOTE]
اینو میشه بیشتر توضیح بدی؟ راهنمایی چطوری میخواد تایید کنه؟ بازم همون سوال اصلی خودم اینام از دانشگاه مبدا استعلام میکنن شرایط رو یا نه همین مدرکی که میدیم دستشون کافیه؟
خوب تاریخ پرینت انتخاب واحدو هم درست میکنیم دیگه... سوال اصلی چیز دیگس!نقل قول:
من از امروز آموزشگاهم شروع میشه کلاس های تئوری و عملی در بدترین شرایط و نرمال ترین شرایط کی می تونم کلا تموم کنم ( منظور تا امتحان اصلی رانندگی و قبولی ) من وقتم آزاد هست و کلاسی به عقب نمیفته !
کلا بگین دیگه :31:
راستی امروز کلاس تئوری چه خبره ؟ درس مرس میدین دا ؟:27:
+ و کسی بهترین مربی عملی شعبه ولی عصر ایمن رو میدونه چیه ؟ که اونو واسه عملی ها انتخاب کنیم !؟
چون بار اولت هست تا راه افتادن کامل ماشین کلاج را یک کمی نگه دار البته بعد که یاد گرفتی دیگه نیازی نیست . فکرکنم این روش برای تازه کارها بهترین باشه چون همیشه کلاج را بد موقع رها می کنند ( البته من خودم گواهی نامه ندارم :31: یعنی سنم اجازه نمی ده !نقل قول:
من گواهينامه مو شهريور سال پيش گرفتم...از اين ب-1 ها!! كه تا 1 سال فقط بايد تو شهر رانندگي كرد باهاشون...
ميخوام بدونم 1 سال كه تموم شد بايد چيكار كنم..؟ همين گواهينامه ميمونه يا بايد بريم عوضش كنيم.؟
نه همون میمونه . فقط دیگه محدودیتی نداره . یعنی اگه تو جاده پلیس جلوتونو بگیره 1 سال گذشته باشه موردی ندارهنقل قول:
من گواهينامه مو شهريور سال پيش گرفتم...از اين ب-1 ها!! كه تا 1 سال فقط بايد تو شهر رانندگي كرد باهاشون...
ميخوام بدونم 1 سال كه تموم شد بايد چيكار كنم..؟ همين گواهينامه ميمونه يا بايد بريم عوضش كنيم.؟
5 روز کلاسهای تئوری ، بعد تایم میزنی 10 روز کلاس عملی ، بعد وقتی کارات تموم شد باید یه روز بری دنبال کارهای کارتکست و روز امتحانت مشخص بشه که هفته ای یک روز امتحان میگیرن ؛ اگه قبول شدی امتحان آیین نامه رو همون روز میری برای امتحان شهر ، اگه قبول شدی بین 10 روز تا 1 ماه گواهینامت میاد ، البته 10 روز که نمیاد معمولا 20 تا 25 روز بعد میادنقل قول:
موفق باشی
[QUOTE=barandeh;5220356]نقل قول:
فک نکنم استعلام بکنن.چون من اشتغال به تحصیل داشتم بعد بهم گفت باید بری پرینت بیاری تا ما مطمئن بشیم.
در کل جعل نکن برادر 6 ماه تا 1 سال زندانی داره مخصوصا که طرف حسابت این افسرای گنده دماغ راهنمایی رانندگی باشن.:46:
البته برای بنده بعد از 50 روز تازه صادر شده و هنوز هم نیومدهنقل قول:
مشکلی هم نداشت کارم ، خودشون انقدر طول دادن