از چه راهی به صفا جون بگیم بیادش ؟ :دی
Printable View
از چه راهی به صفا جون بگیم بیادش ؟ :دی
راستش من آخرین بار از مهرداد پریمیوم خریدم.نقل قول:
میگن paypal هم دیگه جواب نمیده
دیگه نمیدونم از کجا باید خرید.
من قبلا بهش گفتم.نقل قول:
توی بازی که اومده.
ولی معلوم نیست ادامه بده
تو هم کشتی خودتو با این شهرت.نقل قول:
بابا بزن همه رو خلاص کن دیگه.من نمیدونم غیر از این دیگه کسی نیست شهر درست کنه!
این همه بازیکنای لول بالا و پولدار هستن کسی نمیخواد شهر درست کنه.اونوقت این حجت تو هر پستش 50 بار میگه شهر من شهرمن!
هادی جون خواهشا بس کن حالا این حجت یکم عجول بوده فکر کرده به این آسونی هاست تو چرا دیگه ترش میکنی؟d:
سلام بچه ها چه خبرا من رفتم لول بعد
:31:
هادی این حجت از بچه های باحال Ere اینقدر تند برخورد نکننقل قول:
ولش کن هنیبال جون
بدبخت از بس ........ شاخ در آورده =))
بیخیالش
این خوبه ؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من توی اری یک دوره وزیر بودم , 2 دوره کنگره هستم , و 8 روز هم مدیر یک حزب بودم . به زودی برای فتح پاکستان میریم
با جنگ یا با انتخابات؟نقل قول:
دوستان
وای خدا چقدر سریع این تاپیک می ره جلو
من چند صفحه رو بی خیال شدم
آقا این پاسارگاد خیلی دوره
تازه اون طرف کلی شهر هست که
چی کار کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک شوژه خوبی برای خنده شده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجت جون این عکسا رو میگی برا چی داری درست میکنی؟
اگه خیلی دوره لازم نیست حتماشهر ایرانی ها باشه میتونی بری عضو یک شهر خارجی بشینقل قول:
ولی به زودی شهر درست میشه دارم با یکی پیگیری میکنم
حتما پیگیری کنیا حالا بیا شهرتو نزدیک من بزن پا قدمم سبکه شهرت کنار من باشه رونق میگیره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجت ایدیات توی erepublik چیه ؟ برای یکم gift بخریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو فراموش نکنین 120 $ پول دارم :دی در حال افزایش هم هست
تقریبا ردیف های اخر میزنم و یک جای توپ پیدا کردم جمعیت کنارش داره میریزهنقل قول:
علی نشد که ! من داشتم شهر میزدم
این طوری نمیشه
یوزر من توی اری HoJJaT هست .
برای کودتا میریم
و این عکسایی که گذاشتم برای یوزر باره که بذارید امضاهاتون (هامون)
alizshah اگه میخوای شهر بزنی من کمکت میکنم اگه تا امشب نرفتم پاسارگاد قول میدم که 100 دلار شهر از من D:
جدی اگه کمکی خواستی بگو.
راستی منو هم دعوت کنینا اینهمه اسپم دادم تاپیک اینهمه پیشرفت کرده منو یادتون نره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگه پول خورد نداشتین که مثلا بدهی کسای دیگرو بدین من کمکتون میکنما . پول خوردارو من پرداخت میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا انرژی شده 25 !
حتما باید با اینوایت رفت شهر ؟
باید بهش مسیج بزنم .
پر در آمد ترین کارشم قبر کنیه !
در ضمن , توی این بازی نمیشه پول کمک کرد که میگید من نصف پوله شهر و میدم و ..
این چی می خواد؟نقل قول:
Sheriff John Fitzburn: Putting up the posters was really useful. I've received the tip that one of them guys is hiding in a shed here in town. He's pretty small and will only aim at your arms. I'm sure you won't have much trouble when you use your bottle to fight him. He probably won't have a weapon at all. Go there right away!
Target: Beat the little henchman.
Hint: The dueling weapon decides the damage you can do with a hit. A good weapon can make all the difference and might even give you a chance against much stronger players.
Requires:
Defeat Sidekick
میشه لطفا یکی یوزر بچه هارو که دارن بازی میکنن جمع کنه بزاره تو صفحه اول
نقل قول:
چشم.به خاطر گل روی دوستای عزیزم بیخیال میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا اینقدر به فکر ساخت شهر نباشید ضرر زیاد داره ها کل پولتون میره تا 1 ماه بعدشم من الان خودم پول ساخت یه شهرو دارم ولی نمیام پولمو الکی بریزم دور
کار خودته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دارم روش کار میکنم پور درامد ترین نیست ولی چون لاک و تجربه داره می ارزهنقل قول:
خب
میگین یوزرها رو بذاریم؟چه دلیلی داره؟اگه خیلی میخواین اینکار عملی بشه هرکسی یوزر خودش رو برام پ-خ کنه منم میذارم.
آقا بیا با هم می سازیم دیگه
منم ۱۰۰ تا می زارم
باید دوئل کنی عزیز.تنظیمات دوئل رو انجام بده و تایید کن و برگرد به صفحه ینقل قول:
کوئست و Challenge رو بزن.بعد طرف رو آبکش می کنه و کوئست تموم میشه.
من به شرطی شهر میسازم که بچه ها بیاند . اگه نیاند مرض دارم مگه بسازم؟
توروخدا بذارید دور همه یه شهر بسازیم نزدیک هم .
خواهش میکنم کسی شهر نسازه فعلا
به لول6 پیوستم
در عرض 5ساعت 5لول پیشرفت کردم :27:
من لول 9 هستم پولام شد 200 چوغ:31: خداییش اینا بمن کم پول میدن!
حجت خیلی مخلصیم ها atropates ارپابلیکم یوزرم اینجا هم atropat:20:
دوئل سومی رو چجوری تظیم کنم ؟؟؟
لول بالاها کمک کنن
من هم لول 5 شدم باید 3 تا تنباکو و 1 پنبه دیگه جمع کنم بعد برم اون کوئست لعنتی روزنامه فروشی رو تموم کنم.
3 پوینت اسکیل گیرم اومده بود اشتباهی خرجشون کردم نمیشه حالا برگردوندشون؟
مثل اینکه امشب نمیتونم بیام شاید فردا!
منم مثل تو ! دارم میرم لول 4 تا شاید تونستم اون روزنامه رو بردم
آقا اون کده پاسارگارد رو از صفحه اول وردار
چون هادی اینا نزدیک خودشون ساختن و به قول معروف شهر رو خصوصی کردن و به هیچکی نزدیک نیست
چرا دقیقا بغیر از اعضای پاسارگاد
7تا دیگه از بچه های اینجا نزدیکشن
یکیش من