دوست عزیز پسورد فایل چیه ؟
Printable View
دوست عزیز پسورد فایل چیه ؟
آقای قهرمانی آیا 3360 سیستم 5.1 دارد یا خیر ؟
لطفا بفرمایید 5996 چه برتریهایی نسبت به 3360 دارد
پسورد کدوم فایل ؟نقل قول:
5996 و 5986 خروجی آنالوگ 5.1 هم دارند ولی 3360 خروجی آنالوگ multi Channel Audio نداره و باید با خروجی دیجیتال کواکسیال و یا HDMI صدای چندکانال ازش بگیرید. اغلب سینماهای خانگی ورودی دیجیتال کواکسیال دارند و از این بابت مشکلی ندارید. اما اگر از اسپیکرهای معمولی استفاده میکنید که فقط ورودی آنالوگ صدای چندکاناله دارند بهتر هسته 5996 یا 5986 بخرید.نقل قول:
همون نرم افزاری که صفحه قبل گذاشتی !!نقل قول:
پسورد کدوم فایل ؟
فرقش فقط همینه ؟؟نقل قول:
5996 و 5986 خروجی آنالوگ 5.1 هم دارند ولی 3360 خروجی آنالوگ multi Channel Audio نداره و باید با خروجی دیجیتال کواکسیال و یا HDMI صدای چندکانال ازش بگیرید. اغلب سینماهای خانگی ورودی دیجیتال کواکسیال دارند و از این بابت مشکلی ندارید. اما اگر از اسپیکرهای معمولی استفاده میکنید که فقط ورودی آنالوگ صدای چندکاناله دارند بهتر هسته 5996 یا 5986 بخرید.
1 - تفاوتهای دیگر 3360 و 5996 در چیست ؟
2 - چرا اینقدر اختلاف قیمت زیاد است ؟
3 - این دستگاهها ساخت کدام کشور هستند؟
ساخت مالزی شاید الان چینی هم باشه.نقل قول:
اختلاف قیمت کاذب هست. به خاطر اینکه 5996 کمیاب هست و کمی هم قدیمی شده. و تفاوت عمدش هم با 3360 همون خروجی چندکاناله ی آنالوگ هست.
مطمئنی پسورد داره ؟ دانلودش کردی؟ جایی که لینکش رو قرار داده هیچ پسوردی ذکر نکرده.نقل قول:
چک کنید اگر پسورد داره یا پسوردش رو تا آخر شب پیدا میکنم و میذارم و یا فایلش رو خودم براتون آپلود میکنم.
میتونید از اینجا هم دانلود کنید :
کد:http://www.free-codecs.com/SubtitleCreator_download.htm
با سلام
با مراجعه به سايت فليپس متوجه شدم مدلهاي يكسان با پسوندهاي مختلف موجود بوده كه از لحاظ مشخصات نيز داراي تفاوت نميباشند.
خواهشمندم در صورت امكان معني پسوندهاي مذكور و اينكه در ايران كدام مدل موجود ميباشد را بيان كنيد
متشكرم
بله با پسوندهای متفاوت هستند ولی امکانات سخت افزاری مشابه دارند. مثلا:نقل قول:
DVP5996K/51
DVP5996K/93
DVP5996K/94
DVP5996K/96
DVP5996K/98
تا اونجا که من اطلاع دارم فقط از بابت DVD-Region و ورودی برق تفاوت دارند (120 و 220 ولت). بطور مثال مدلی که به هند صادر میشود با مدلی که به ایران ارسال میشود پسوندشون تفاوت داره.مثلا برای ایران با پسوند 98 صادر میشه.
قهرمانی جان فایل رار شما پسورد نمیخواد ! بلکه فایل داخلیش که باز یه فایله رار هست پسورد میخواد
من خودم دانلود کردم ! توی سایتی که برای پسورد داده بود هم رفتم ولی باید یه سری آفرز برای گرفتن پسورد انجام میدادی
من اسم فایلتون رو سرچ کردم و از یه سرور دیگه دانلود کردم !
تشکر بابت اسم برنامه :دی
راستی یه سوال ! فک کنم یه جا گفته بودین با یکدوم از این مدلای فیلیپس میشه از روی دی وی دی روی فلش یا هارد ریخت !
با سلام مي خواستم بدونم تفاوت 3360 با 3260 در چيه ؟ ممنونم مي شم راهنماييم كنيد
بله. Audio Cd رو رکورد میکنه و روی فلش میشه ریخت (یعنی در واقع Audio CD رو به Mp3 ریپ میکنه ) .که البته ویژگی مهمی نیست چون این کار رو میتونید با کامپیوتر انجام بدید و لزومی نداره با پلیر انجام بدید.نقل قول:
من بين فيليپس 3360 و پايونير 420 مونده بودم .اختلافشون 15 هزار تومان بود .حالا ميخوام ببينم كه ايا اين دو دستگاه از لحاظ كاربردهاي مهم با همديگه فرقي دارن يانه؟
اینطور که من فهمیدم pioneer از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالی تر است و فیلیپس از لحاظ ساپورت فرمتهای تصویری و زیر نویسها به خصوص زیرنویس فارسی دستگاه بهتری است ولی در کل هردو دستگاه بسیار عالی هستند
آقای قهرمانی من در مشخصات فیلیپس 3360 جمله Video disc playback system PAL را دیدم . این یعنی چه ؟ آیا سیستم پخش PAL - NTC بهتر نیست و برتری پلیر مولتی سیستم در چیست؟
یک برتری دیگر 5996 به 3360 توانایی پخش SACD است لطفا اگر امکان دارد در مورد SACD توضیح دهید
نه تفاوت زیادی ندارن که بخواد تصمیم شما رو در خرید عوض کنه. فیلیپس با زیرنویسها سازگاری بهتری داره.نقل قول:
استانداردهای پخش تصویر آنالوگ هستند و تمام پلیرها دارای سیستم مالتی (PAL و NTSC)هستند . این ویژگی خیلی قدیمی شده و دیگه برتری محسوب نمیشه.نقل قول:
احتمالا منظورش Super Audio CD بوده که این هم مزیت محسوب نمیشه چون ما ایرانیها Audio CD هم نمیخریم چه برسه به Super Audio CD . در ایران به خاطر نبود قوانین سفت و سخت کپی رایت همه MP3 تهیه میکنند و کسی سراغ سی دی ارجینال نمیره:46:.در هر حال فکر کنم اغلب دستگاهها این ویژگی رو ساپورت میکنند.نقل قول:
سلام
آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفاٌ در مورد دي وي دي پلير فيليپس 3350 در مورد زير نويس فارسي اجرا مي كند يا خير ؟
زیرنویس SRT فارسی رو در حال حاضر هیچ پلیری اجرا نمیکند . ولی میتوانید به راحتی زیرنویسهاتون رو به Sub/idx تبدیل کنید و با sub/idx مشکلی نداره.نقل قول:
من می خواستم یه Dvdplayer خوب بخرم تا 200 تومن پول می دم خودم رو برند فیلیپس و پاییونیر نظر دارم
200 تومن برای یک DVD-Player خیلی زیاده. شما با 85 تومن هم میتونی یک DVD-Player خوب بخری. اگر پخش دیسک دار برات مهم نیست شما که میخوای اونقدر پول بدی روی WD Live Player فکر کن.نقل قول:
خوب مدل فیلیپس رو خوشم اومد فقط این صدای Dts ساپورت می کنه چون مدل 728 سونی اینو ساپورت می کنه
5996 و 5986 ساپورت میکنه ولی 3360 خیر.(یکی از تفاوتهای مهم 5986 و 5996 با 3360 همین مورد هست.)نقل قول:
سلام
من تازه 3360 فيليپس رو خريدم
ولي وقتي فيلم دايويكس رو با usb داخل پلير مي ذارم فيلمو بد پخش مي كنه و پيغام ميده كه : video gmc not supported
به نظرت اشكال كار من كجاست؟
سلم من امروز 3360 خريدم.. ولي وقتي فيلم رو تو فلش ميريزم و داخل پلير مي ذازم ،،فيلم رو پخش مي كنه ولي به صورت تكه تكه و اين پيغام رو ميده :
vido gmc not supported
به نظرت اشكال كار چيه ؟
باسلام
دوستان من میخوام یه dvdپلیر خانگی بگیرم
لطفا راهنمایی کنید چه مدل و از چه مارکی بگیرم؟
ضمنا قیمت بین 80تا100 تومن باشه.
نقل قول:GMC = Global Motion Compensationنقل قول:
متاسفانه شما فیلمت مشکل مشکل داره و باید re-encode بشه.
نرم افزار AVI ReComp رو صفحه ی زیر دانلود کن و فیلمت رو دوباره اینکود کن.
کد:http://www.avirecomp.com/download.php?list.5
صفحه ی 66 و 77 و 78 رو مطالعه کن.نقل قول:
باسلام وتشکر از راهنمایی شما
مهمترین تفاوت 3360 فیلیپس با5986 درچیه؟
چون تصمیم گرفتم یکی از این دوتا رو بخرم لطف کنید قیمت های جدیدشون رو هم بگید؟
5986 خروجی صدای 5.1 آنالوگ دارد . سیستم صدای DTS هم پشتیبانی میکند. سایر موارد مشابه هست.نقل قول:
5986 اگر در بازار پیدا کنید حدود 100 . (چون کمیاب هست)
3360 هم حدود 80 .
من متاسفانه هیچ کدام از مدلهای فیلیپس گیرم نیومد.
نظر شما درباره پایونر 220چیه وچه تفاوتی با فیلیپس 5965 داره؟
با نظر زیرنویس فارسی مشکلی نداره؟
قیمت؟
ضمنا جه تفاوتی با 410و420 داره؟
نظرتون درباره ال جی 9750 چیه؟
من فيليپس 3360 گرفتم.ولي مشكلي كه باهاش دارم اينه كه هر دو نوع زير نويسي كه از زير نويس srt توسط برنامه SubtitleCreator درست ميكنم رو هم كنار فيلم ميزارم حتي اسمهاشو هم با اسم فيلم يكي ميكنم بازهم وقتي دكمه زير نويس رو كنترل رو ميزنم خبري از زير نويس نيست كه نيست مجبور ميشم كه از برنامه AVIAddXSub استفاده كنم كه 5 دقيقه وقت ميبره .البته با اين روش كارم راه افتاده اما ميخوام كه دستگاه بتونه زير نويس كنار فيلم رو هم پخش بكنه.دوستان اگه بشه به صورت كامل توضيح بدن ممنون ميشم.
یکی از اون زیرنویسهات (Sub/idx) که توسط دستگاه لود نمیشه رو زیپ کن و آپلود کن برام تا ببینم مشکل چیه.نقل قول:
متاسفانه من نميتونم فايل پيوست كنم فايل اول بانام VobSub ايجاد ميشه و فايل دوم هم دركنارش با نام VobSub.idx كه اسم هردو رو هم تغيير ميدم و اسم فايل فيلم رو هم روش ميزارم .مثلا واسه فيلم Underworld.Rise.of.the.Lycans اين كارو انجام ميدم (سايز فايل هم 1.18 مگ ميشه.)
در ضمن ورژن برنامه همSubtitleCreator 2.3 rc1 هستش.
بله . متوجه شدم.نقل قول:
یک اکانت 4shared مجانی میتونی درست کنی و فایلت رو اونجا آپلود کنی.
فایل رو هم زیپ کنی حجمش کمتر میشه (اگر سرعت اینترنتت کمه)کد:http://www.4shared.com/
بچه ها يه دستگاهه شاخ ميخوام نميدونم گيج شدم !
Pioneer 420 چطوره ؟ Ultra divx رو نداره !
مشكل تو Divx , زير نويس نداشته باشه !
چي بگيرم ؟ حتماً USB خور باشه
لطفاً كمك كنيد
منم LG دارم راضيم. البته چون lcd سامسسونگ گرفتم مجبور شدم hometheater خود سام رو استفاده كنم ولي من lg خودمو ميخام:41:
لطفا کمکم کنید کدوم ر وانتخاب کنم؟نقل قول:
مدل دستگاهتون چیه؟نقل قول:
نظرتون چیه؟نقل قول: