به خدا منم نمی دونم این بخش چطوری فعال میشه ولی من نظرم را گفتم و فهمیدم که نظرم اشتباه بود.نقل قول:
یعنی ممکنه این باگ باشه؟؟؟
Printable View
به خدا منم نمی دونم این بخش چطوری فعال میشه ولی من نظرم را گفتم و فهمیدم که نظرم اشتباه بود.نقل قول:
یعنی ممکنه این باگ باشه؟؟؟
نقل قول:آره اون که گفتی پایینه ولی چون فصل های قبل هم پایین بود و اخراج نشدم فکر نمی کردم از اون باشهنقل قول:
البته جالبه که قرارداد رو قبل از اخراج به خاطر عملکرد خوب و نتیجه گیری خوب تمدید می کنند
راستی در قسمت budget این cash به چه معنایی هستش و اصلا پولش کجا خرج میشه و آیا میشه از اون پول برداشت کرد؟
going on public رو هم نمیدونم چیکار میکنه خواستم امتحان کنم که قبلش اخراج شدم :20:
cash که فکر کنم کل پول هایی باشه که می تونی خرج کنی و بورس را هم که باید سه سال متوالی در باشگاه باشی...نقل قول:
دوستان عزیزکسی هست این پچ 1و2وکرک برای اخراج نشدن برای من بفرسته؟ ،اگه بخوام ازکافی نت دانلود کنم خیلی دردسره بااین حجم !
آدرستو به صورت كامل بذار تا برات پست كنم:20:نقل قول:
چه جوري ميشه شماره بازيكنهاي تيم رو عوض كرد؟
ببخشید که اینجاجواب میدم آخه امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم (چون بیشتر مطالعه کردم تاپست بزنم )ولی شما پولش رو نمیخوای بالاخره هزینه ارسال و .....،طریقه پرداخت هزینه رو معین کن عزیز.نقل قول:
سلام بچه ها
من تا حالا این fifa manager رو بازی نکردم میخوام بدونم بازی قشنگی هست یا نه ؟
سوال دیگم این بود که این بازی قشنگ تره یا real madrid-the game ؟
مقسی
تعداد پستهات رو به 10 برسون تا بتوني پيغام خصوصي بدي.تو آدرست رو بفرست بقيه رو وللش:20:نقل قول:
قشنگ...عاليه.اگه بازي كني معتادش ميشي.نقل قول:
به نظر من در اين سري بازيها اين بازي نظير ندارهنقل قول:
سوال دیگم این بود که این بازی قشنگ تره یا real madrid-the game
[/QUOTE]نقل قول:
going on public رو هم نمیدونم چیکار میکنه خواستم امتحان کنم که قبلش اخراج شدم :20:
going on public سهام باشگاه رو براي فروش ميذاره و باشگاه از حالت خصوصي در مياد و مردم سهامدار و صاحبش ميشن( مثل رئال مادريد)
با اين فروش پول زيادي به باشگاه مياد.البته فقط 29%سهام رو ميتوني بفروشي كه از اين فروش هم پول زيادي به دست مياد.هرچقدر باشگاهت بزرگ باشه پول دريافتيت هم زياد ميشه:20:
در قسمتMERCHANDISING-KIT-SHIRT NUMBER:20:نقل قول:
دوستان کسی این سوال قبلیم رو جواب نداد که باچه نرم افزاری میشه عکس بازیکنها و.... توی بازی گذاشت ؟
حداقل کارت گرافیکی که بشه باهاش بازی رو سه بعدی دید ،چه مدلیه ؟
با فتوشاپ سايز عكست رو 160در160وفرمتش رو bmpكن(bitهم بايد 24 باشه).سپس تو محل بازي در پوشه يuserتوportraitكپي كن:20:نقل قول:
سوال دومت رو نفهميدم :41:منظورت اينكه 3dMatchبازي كني؟
اینجوری عکست فقط به مقدار صورت قبلی می افته نه بیشتر ،ولی منظورم اینه که مثلا عکس رونالدوروتوبازی عوض کنی .درمورد دوم خودبازی (مسابقه )رو باچه کارت گرافیکیمیشه دید؟نقل قول:
جواب سوال اولت رو نميدونم.درمورد سوال دومت هم بايد بگم كه من 08 رو با 128 به راحتي بازي ميكردم ديگه نميدونم 09 رو هم ميشه بازي كرد يانه ولي فكر كنم بشه:20:(درضمن cd رو فرستادم گفت سه روز ديگه به دستت ميرسه:20:)نقل قول:
من الان 128 دارم ولی مسابقه هارو مجبورم با texمشاهده کنم البته اینجوری هم خوبه ،ضمنا از لطف حضرت عالی خیلی ممنونم .نقل قول:
وقتي كه ميخواي 3d Match بازي كني چه اتفاقي ميافته؟ منظورم اينه كه ري استارت ميكنه يا از بازي مياد بيرون و... (خواهش ميكنم:20:)نقل قول:
اصلا قسمت 3d match فعال نمیشه وتو گزینه ها نیست اگه از بخش دیگه ای هم فعالش کنی هنگام شروع باز ی از باز ی خارج میشه ،البته یه کارت 256 هم دارم ولی رو ی بعضی بازیها اصلا نه اصلا کارت گر افیک نصب کردی(البته من همینجوری ام معتاد فیفا منیجرم ولی اگه میشد مسابقه رو دید خب بهتربود)
اين ربطي به كارت گرافيكت نداره.تو قسمت option-preferences-matchday گزينه ي اول يعنينقل قول:
dicide before every match رو بزن
اگه مشكل حل نشد 100در 100 تو line- up مشكل داري.برو بهfirst team- line up
در قسمس راست پايين صفحه نوشته pickاونو بزن تا دسيارت تركيب رو بده بعد ببين 3dبازي ميكنه درضمن اگه تو تيم يكت بازيكن كم باشه چندتا از 2 بيار
سلام دو ستان من يه مشكلي دارم كسي مي تونه كمكم كنه؟
من تو بازي فيفا منيجر هر تيمي رو تو هر جامي قهرمان مي كنم سال بعدش مي ندازنم بيرون كمكم كنيد چيكار بايد بكنم
:41:نقل قول:
مي بخشين اين كرك چرا كار نمي كنه؟ تا بازي رو باز مي كنم كي پره بيرون
کرک واسه منم کار نکرد و وقتی بازی رو شروع میکنم میپره بیرون، من بازی رو از شرکت لوح نقره ای یا همون new tech خریدم اطلاع ندارین کرک شده هست یا نه؟
بعدشم من نمیتونم بازیکنای با ارزش رو بخرم و هیچکسی حاضر به مذاکره باهام نیست:41: بودجمم به شدت افت کرده و من چندین هفته اول لیگ بودم الان شدم 7ام به نظرتون چرا بازیکنام همچین میکنن؟؟:41:
دوستان این بازی با فوتبال منیجر چه فرقی داره و در کل کدومشون بهتره؟؟
1-فکر کنم شرکت هایی که این بازیو تو ایران ارائه می کنند هیچ کدوم کرک شده نیست.نقل قول:
2-ایا شما پچ شماره 2 رو دانلود کردید؟؟؟؟؟؟اگر نکردید اونو از پست اول دانلود بکنید بعد اونو نصبش کن و بعد اینکار کرک اخراج نشدن razor1911 را دانلود کن بعد کپی کن توی محل نصب بازیت.
3-اگه می خوای بازیکنات بهتر نتیجه بگیرن برو توی Transfers-contracts پایین صفحه سمت راست عکس یه چکش مانندی هست اونو کلیک کن یه صفحه ای می یاد و حالت خودتو بذار Extreme .فکر کنم مشکلت حل بشه.واسه بدجه هم می تونی از رمز استفاده کنی(توضیحات در پست اول)
کاری داشتی بگو:40:
من یه مشکل دارم به آخر فصل رسیدم ولی در لیگ انگلیش وفرانسه تیم های آخر یه دسته پایین سقوط نمیکنندو تیمهای لیگ پایین نیز به دسته بالا صعود نمیکنند ؟(توضیح اینکه تیم ذخیره های من تو دسته یک بازی میکنه ،دربقیه لیگهاهمچین مشکلی نیست )
من با تیم رئال مادرید هستم و چندین بار با تیم ذخیره خودم اول شدم ولی تیم بالا نمی یاد به جاش تیم های که تک هستند(تیم ذخیره ندارند)مییان بالا مثلا Barcelona B هم اصلا نمی یاد بالا.نقل قول:
نقل قول:
فیفا منیجر بهتره
سلام دوستان
کسی همه ی این پچ ها رو ریخته؟
وقتی من پچ چهارم رو میریزم برای ورود به بازی ازم registration code میخواد!! موندم که باید چیکار کنم.
همه ی پچ های قبلی و اون کرک رو هم به ترتیب ریختم.
لطفا زودتر یه کمکی بکنین که تیمم رو هواست بدون من!:31:
براي پچ4كركي وجود نداره.بايد بعد از اينكه پچ4رو نصب كردي،دوباره پچ2رونصب كنني و بعد كرك رو بريزي.:20:نقل قول:
سلام مجدد ،تو قسمت منوی بازی این قسمت (match predicition)بهچه دردی میخوره ؟ برای تنظیم دیتا بیس هست ، وگزینه هاش چه کارمیکنه ؟ضمنایعنی تیم ذخیره ها هیچ وقت به لیگ بالا صعود نمیکنه ؟ آخه مال من بقیه تیمها هم صعود نمیکنند من تولیگ انگلیسم و بقیه لیگها (به جز فرانسه ولیگ خودم )این اتفاق به راحتی می افته .
من آپدیت های 2، 3 و 4 رو دانلود کردم حالا نمی دونم کدوما رو اول بریزم؟
اول 2 بعد 3 بعد 4 بعد دوباره 2 (چون 4 کرک نداره)
یا اول 3 بعد 4 بعد 2
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
فکر کنم اول 2 بعد 3 بعد4 و دوباره 2 .به نظر من به همین ترتیب باید بریزی.:46:نقل قول:
دوتاسوال هم درمورد youth داشتم اول اینکه چه کنم تیم های 11-12ساله هام قوی بشه بهتریین کمپ هارو ساختم توی کشورهای معروف ولی یه سریشون که حالا حالاتموم نمیشه یه سری هم که هیچ بازیکن خوبی توی این سن نمیدن -دوم درمورد وقتی سال تموم میشه ومیری سال بعد نمیشه کاری کرد کل تیم قبلی به تیم بالاترانتقال پیدا نکنه مثلا من توی تیم پایینم چندتا 11 ساله داشتم که حالا 12سالشونه ولی توی تیم 13-14ساله هاهستند (یه دوتا بازیکن خوب تو17-18ساله هام داشتم به دلایلی باهاشئن قراراداد نبستم الان از تیم 17-18 رفتند کجا میتونم پیداشون کنم اسمشون هم جستجو کردم فایده نداره ؟)ببخشید که سوالهازیادشدنقل قول:
سلام مجدد ،تو قسمت منوی بازی این قسمت (match predicition)بهچه دردی میخوره ؟ برای تنظیم دیتا بیس هست ، وگزینه هاش چه کارمیکنه ؟ضمنایعنی تیم ذخیره ها هیچ وقت به لیگ بالا صعود نمیکنه ؟ آخه مال من بقیه تیمها هم صعود نمیکنند من تولیگ انگلیسم و بقیه لیگها (به جز فرانسه ولیگ خودم )این اتفاق به راحتی می افته .
اساتید یه سوال دارم:
کدوم آپدیت با کرک razor کار می کنه؟میتونم با این کرک از آپدیت 4 استفاده کنم؟یا بهتر بگم از کدوم آپدیت استفاده کنم که مشکل اخراج و مشکل دیگه ای نداشته باشم؟
خوب با این روش دیتا بیس بر نمی گرده به آپدیت 2؟نقل قول:
فکر کنم اول 2 بعد 3 بعد4 و دوباره 2 .به نظر من به همین ترتیب باید بریزی
باعرض سلام یه سوال اینکه امکان تعویض عکس بازیکنها وجود داره...؟
باتشکر
ببینید من بازی را نصب کردم.آپدیت 2 و 3 و 4 را هم نصب کردم.بعد از آن آپدیت 2 را بنا به گفته ای مجدداً نصب کردم و کرک Razor را ریختم.هنوز به انتهای فصل نرسیدم که ببینم مشکل اخراج هست یا نه.اما چیزی که برام عجیبه اینه که با این کار قاعدتاً باید دیتا بیس به آپدیت 2 برگرده یعنی آپدیت های 3 و 4 پر.درسته؟
مشکله اخراجت که قطعا درست شده ولی دوستانی که قبلا اینجا بودند گفته بودند که دیتابیسش پاک نمی شه ولی امتحانش که ضرر نداشت؟نقل قول:
من چند تا سوال دارم یعنی می خوام نظر خواهی کنم:
شما بازی را در چه حالتی انجام می دهید؟3D؟Instant result؟یا حالتهای دیگه؟
اگه 3D انجام می دهید به عنوان بازیکن هم بازی می کنید یا فقط بازی را مدیریت می کنید؟
من خودم همیشه 3D بازی می کنم و یه بازیکن را در اختیار دارم.مشکلی که هست با دسته نمی تونم اصلاً دریبل بزنم.کسی بلده که در بازی چطور میشه دریبل زد؟
سلام بچه ها
کسی می تونه این اپدیت ها و کرک ها را برای کن پست کنه هزینه شو هم پرداخت می کنم
با تشکر
لیگ ایران هم داره؟