با عرض سلام خدمت دوستان
من يه n96 خريدم مي خوام يه راهنمايي كنيد كه من چه طوري مي تونم از تلوزيونش استفاده كنم ؟
Printable View
با عرض سلام خدمت دوستان
من يه n96 خريدم مي خوام يه راهنمايي كنيد كه من چه طوري مي تونم از تلوزيونش استفاده كنم ؟
دوست من فعلاً این امکان رو قطع کردند .... قبلاً میشد این کارو کرد اما چند ماهی هست که دیگه نمیشه ....
سلام
دوست من یه 96 داره جدیدا فیلمها یا همون کلیپها رو نشون نمیده و فقط صفحه سیاه میشه در ضمن از داخل مدیرت پرو نده هم که وارد میشی میگه فایلها قفل هستن یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
احتمالا گوشی رو ریست کرده یا قبل از اینکه بخره از گوشیش استفاده شده بعد ریست کردن چون فیلمهای روی گوشی با ریست کردن دیگه نمایش داده نمیشه مگر اینکه قبلش از گوشی بکاپ گرفته بشه
kheiliam bahaleنقل قول:
man mosh moshkele n96 ro hal kardam ba gereftane yek sharjere hamrah ke vaghean miarze
سلام
ايا Navi Wheel گوشی هاي شما كار ميكنه ؟
براي گوشی من فقط خاموش و روشن ميشه
در واقع نوکیا به همون میگه navi wheel
:31::31::31:
نه بابا .. اگه با N81 8gb کار کرده باشین این navi weel خوب کار میکنه ...
فقط کافیه انگشتتون رو نزدیک جوی استیک کنید ...
دوست من فکر نکنم N96 این قابلیت رو داشته باشه .....
خیر n96 نیوی ویل نداره.
فقط چراغش رو داره !:46:
سلام من امروز این گوشی رو خریدم 500500 تومان خوبه یا نه
دوست من بهتر نبود این 3 تا پستتون رو در یه پست مینوشتید که اینجوری هم اشتباه نکنید ....نقل قول:
قیمت گوشی 550 هست یا 505 ....؟
چرا انقدر گرون من یه ماه پیش علاالدین قیمت کردم بدون گارانتی 490
سلام دوستان
مي خواستم بدونم يه فايل PDF آموزشي براي گوشي n96 هست يا نه؟
منظورم آموزش منوها و كلا خود گوشيه .
اگه هست لطف كنيد يه لينك بديد
خيلي ممنون
قیمت 500500 تومانه البته فنلاند اصله
من یه سری تم که به این گوشی بخوره میخوام کسی لینک داره بزاره
بخش تم داریم.نقل قول:
دوستان آخرین ورژنی که برا این گوشی اومده چنده و میشه فایلهاش رو برام بزارین ممنون
سلام
امروز میخوام برم N96 بخرم :26: :33:
میترسم اگه مشکلی داشته باشه یا تقلبی باشه چیکار کنم :37:
شما توی این مدت حتماً از معایب و مزایای این گوشی اطلاع پیدا کردین که میخواین برید بخرید ....
.
در ضمن اگه بتونی فنلاندیشو پیدا کنی برد کردی ... وگرنه الان همشون لیبل خورده و چینی هستند ..
شما سعی کن گوشی رو از جاهای معتبر بخرید و ترجیحا از خوده نمایندگی های رسمی نوکیا!!نقل قول:
1 روز هم وقت تست بگیر!!
همونجا همه پیزش رو تست کن!!
خوبه یا نه؟نقل قول:
خوب حالا من گرفتم 980.000 این چطور خوبه یا نه؟
آغا مبارک باشه می ارزه
:5::5::18::18::11::10::10::10::10::10::10::10:بچ ه ها سلام:8::5::20::8:
من یک راه حل خوب پیدا کردم واسه مشکل یاطری گفتم به شما هم بگو حالشو ببرید
من یک شارزر همراه گرفتم با 2 تا باطری شارزی دیگه هیچ وقت خود گوشیمو تو شارز نمی زنم و همش باهاش تو اینتر نت هستم خیلی باحال شده حتما شما هم امتهان کنید ولی اگه میخاید باطری بخرید duracell or energiser بخرید:40::40::40::10:
آغا کی می تونه تو بازی های ngage روی n96 کمکم کنه؟ من نمی تونم cer روبگیرو n 96
ime:354863021035483
گوشیمو خریدم :10::8:
میگفت چینیش 480 تومن فنلاندیش 520 :42:
منم فنلاندیشو خریدم. گفتش اینو تضمین100% میکنم که فنلاند اصلیه گفت اگه کوچکترین نشونه ای پیدا کردی که این گوشی اصل نیست بیا اینجا من ازت پس میگیرم :5:
حتی رو ورق هم اینو نوشت و مهر نمایندگیشو زد داد به من
گفت برو سایت نوکیا دات کام تو قسمت خاور میانه این کد رو بزن مشخصات اینجارو میاره که امتحان کردم و شماره تلفن و آدرسش رو درست نوشت :33:
از صفحه 1 این کلوپ N96 تا اینجا هر چیرو که گفته بودن، قبل از خرید چک کردم تقریبا یه 30 40 دقیقه ای داشتم با گوشی ور میرفتم (منتظر کوچکترین نشونه بودم که بگم نه مرسی نمی خوام :18:ولی هم سرعت منوهاش تند بود هم دوربین و بقیه چیزاشو تو یه چشم به هم زدن میو ورد:40:)
میگفت همه رقمه مشتری دیده بودم این مدلیشو دیگه ندیده بودم :22:
راستی این گوشی میگفت سری جدید هستن خودشون آپدیت شده هستن کدش رو زدم دیدم ورژن 12 هست که جدیده ، برنامه هایی هم اضافه داشت نسبت به قدیمیاش مثل bbc iplayer و Ngage هم خودش نصب بود ولی 5 تا بازیش تریال بودن:19: که یکیشونو گفت تو یکی از این 5 تا دفترچه کد آنلاکشو داده
آقا یکی نمیخواد به من بگه چقدر حرف میزنی ؟! :43:
آخه یکم ذوق زده هستم :24::39::26::26::33::34::16::15:
(الانم گوشیم تو 8 ساعت سارژ اولیه هست)
شما به اینجا برید کمکتون میکنه خودم با همین روش گرفتمنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=303344
سامی جان ایشالا چرخش برات حسابی بچرخه ....نقل قول:
گوشیه خوبیه ... آپدیت هم که هست ... فقط ببین اگه فارسی داره که هیچی اگه نداره خودت عوضش کن ...
.
سریع برو توی این سایت و imei گوشیتو بده تا فایلهای cer و key رو بهت بده ... بعد هکش کن و آخر هم Ngage رو نصب کن ..
فقط اگه باروشهای معمولی هک نتونستی هکش کنی بگو آدرس یه لینک بهت میدم که از اون طریق خیلی راحت میتونی هک کنی ... من گوشی دوستمو از همون روش هک کردم ....
سلام :20:
تشکر از همه دوستای عزیزم :happy:
تشکر از آقا سامان ( راستی منم اسمم سامانه ها :31: )
من چند تا سوال دارم در مورد گوشیم N96 اگه جواب بدین ممنون میشم:11:
1. گوشیم آپدیت هست ولی فارسی نیست.میسه کامل از پایه توضیح بدید چه جور فارسیش کنم؟
(اگه لینک هم بدید خوبه مرسی :46:)
2. مهمترین سوالم همینه!! روی گوشی من 3 تا فیلم هست :39:(top gear /dr wohomighty boosh ) ولی روی آیکن اونها عکس یه قفل کوچولو اومده :45:و وقتی اجرا میکنم میگه file locked و has expired .
چه جوری میتونم اونارو unlock کنم یا اینکه دیگه نمیشه:37:
ولی حجم فیلمها نسبت به بقیه ویدئوهاش خیلی بیشتره و معلومه که فیلم کامل هستن و پوچ نیستن:9:
3. در مورد هک کردن و نصب بازیهای انگیج هم هیچی نمدونم :24: ولی 4 5 تا از فرومهای این سایت رو خوندم در این باره ، ولی هم یه خورده مشکل بودن :wac: هم اینکه انگار همه برای fp1 ( n85 8gig بودن و برای fp2 ها مثل n96 و n85 هنوز هیچ روشی نیس ؟!:23:
4. برای راه افتادن gps هم هیچی بلد نستم . نمدونم نرم افزار میخواد یا مپ ایران :10:؟خودش فقط nokia maps 2 رو دارد و رفتم توش چیزی سر در نیووردم .:25:
کیفیت مانیتورش با اون کلیپای روش خیلی خیلی پر رنگ و قشنگه و رنگهاش بسیار براق هست:6:
Wow ... آهنگهاشم خیلی خیلی خیلی باس توپی دارن و آخر کیفیته :26::8::26:
یه چیزی که اصلا انتظارشو نداشتم : تو youtube شاید 5 6 تا کلیپ دیده بودم که نشون میدادن N96 بازیهای Ngage به خصوص بازیهای سنگینش مثله asphalt رو کند که چه عرض کنم عکس به عکس نشون میدادن و منم موقع خرید این گوشی قید بازی کردنو زده بودم چون انتخابهای (ارزونتر)دیگه مثل n95 8gig و n85 رو کنار گذاشته بودم
ولی ذر کماله ناباوری دیدم N96 بازی آسفالت رو که به صورت پیش نصب روش گذاشته بودن (حتی رو جعبه اش یه چیزایی راجع به این بازی نوشته ) بدون کوچکترین کندی و عکسی شدن اجرا کرد که اصلا باورم نمیشد پس اونهمه کلیپ تو youtube که همه واقعی بودن پس چی بودن :13:
نمدونم شاید چون بازیش تریال هست ،کند اجرا نمیشه و وقتی کاملشو بگیرم اون موقع کند بشه ...
قول میدم دفعه های بعدی این قد حرف نزنم آخه اولین بار سوالهای تخصصیم بود ببخشید
دوستان آخرین ورژنی که برا این گوشی اومده چنده و میشه فایلهاش رو برام بزارین ممنون
گوشیرو خودت آپدیت نکردی نه؟ باید بری یقه اون فروشنده رو بگیری که بدون بک آپ گرفتن از گوشی آپش کرده...نقل قول:
چون بعد از آپدیت فیلم ها قفل میشه و فقط با بک آپ از گوشی خودت میتونی بازشون کنی...من میگم قیدشونو بزن...:41:
فروم های این سایت؟؟؟ کجاش؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آموزش نصبه...
از اونجا که مثه خودم تهرانی Garmin رو نصب کن که تو امضامه...نقل قول:
اون آسفالت نبوده...این بازی بوده....:27::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
چطوری میتونم تو یاهو مسنجر از دوربین جلویی بجای وبکم استفاده کنم البته باوای فای خود گوشی کانکت میشم
یکی جواب منو بده
سلام
آقا بازیها رو N96 من کند نمیشه :26::26::26:
تا الان سه تا بازی از سایت n-gage به صورت تریال دانلود کردم :5: : بازیهای asphalt4 /asphalt 3 /one
هیچکدوم رو حتی برا یک ثانیه کند نشون نمیده ! :33:
میخواستم ببینم چون که تریال هستن اینجوریه و اگه کاملشون رو بگیرم کند خواهند شد ،
یا اینکه وقتی روان اجرا میکنه ، همواره همینجور میمونه ؟ :39:
(آخه پس این کلیپای تو youtube چی بودن پس که نشون میدادن این گوشی n-gage هارو کند نشون میده)
مرسی
تبدیل گوشی به وبکم :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309381
N96 توی انگیج هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
بعضی بازیها هستند که چیپ گرافیکی احتیاج دارن که N96 نداره و اونا رو بد اجرا میکنه.البته نسخه بدون چیپشون هم فکر کنم پیدا بشه.
آخرین ورژن 12.043 هست و اگر نمیخواید زبان گوشیتون رو عوض کنید بهتره با خود گوشی آپدیت کنید.نقل قول:
کد #0000#* رو بزنید و توی آپشن گزینه آپدیت رو بزنید و با Wifi یا GPRS آپدیتش کنید.حجمش حدود 3.5 مگابایت میشه.
لطفا please HELP !!!
دوباره سلام به همه دوستان:20:
آقا من فکر کنم یه 20 ساعتی تو 6 7 تا فرومهای مربوط به هک کردن گوشیها مطالعه میکردم
ولی راستش خیلی گیج شدم از بس روشهای زیادی برا اینکار وجود داره / مثلا کل یه روش رو یه ساعت طول میکشید میخوندم بعد مثلا 2 صفحه بعدش نوشته بودن جواب نمیده :13:
(کلا چیزایی که یاد گرفتم از این فرومها این بود : 1. یه روش اینه که گوشیو هک کنیم تا هر برنامه ای رو بدون مشکل نصب کنیم .خود اینکار چندین روش داشت یکی با برنامه binpda بود یکی دیگه با برنامه heliox.. بود و برنامه های دیگه حالا من نمیدونم کدوم رو باید انجام بدم ،کار میکنه یا نه ، برا گوشی ضرر نداشته باشه و و و
2. راه دیگه گفته بودن که اصلا گوشیو هک نکنیم بریم سایت چینی opda در خواست بدیم cer key بیا برامون تا برنامه ها رو ساین کنیم .راه دیگه برنامه rompatcher? و یا برنامه ...signer و روشهای دیگه که هر کدوم کلی توضیحات دارن)
من میخواستم از دوستان پروفشنال بپرسم که
1. من باید از کدام یک از این راهها برای این گوشی استفاده کنم ؟(هک گوشی یا سایتopda یا...)
2. اگه امکان داره لینک فقط اون راهو با توضیحات کاملش بدن و لینکی که خیلی متنوع هست و همه راههارو گفته بعدش گفتن این راه اصلا کار نمیکنه و خیلی شلوغه و گیج کنندس ندن please
3. جدیدترین و بهترین روش هک برا گوشی من چیه؟
ببخشید طولانی شد ،خلاصه یه لینک بدید که فقط همون روش رو گفته باشه و کار منو راه بندازه:9:
بازم مرسی مرسی مرسیییییییییییییییییی:43:(ب خشید زیاد حرف زدم:44:)
بازی evil و prance of persia و system rush و crash هم از سایت n-gage.com دانلود کردم ، اونهارو هم کاملا سریع و روان نشون میده(کاش میتونستم از صفحه گوشییم فیلم میگرفتم)نقل قول:
لطفا یه بازی که ممکنه رو n96 کند باشه(چیپست سه بعدی بخواد / این 7 8 تا جدیدترین بازیهای ان گیج که در بالا گفتم که ظاهرا چیپست نمی خوان! ) بگید تا من اونو امتحان کنم
مرسی
پست 828 رو خوندی؟ اون بازی رو نصب کردی؟نقل قول:
شاد باشی
ویرایش:
از همکارا نمیشه بپرسی؟ : دینقل قول:
من میخواستم از دوستان پروفشنال بپرسم که
1. من باید از کدام یک از این راهها برای این گوشی استفاده کنم ؟(هک گوشی یا سایتopda یا...)
2. اگه امکان داره لینک فقط اون راهو با توضیحات کاملش بدن و لینکی که خیلی متنوع هست و همه راههارو گفته بعدش گفتن این راه اصلا کار نمیکنه و خیلی شلوغه و گیج کنندس ندن please
3. جدیدترین و بهترین روش هک برا گوشی من چیه؟
جواب همشون تو تاپیک امضامه...
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX
هم به OPDA نیاز داره...هم گوشی هک میشه...
شاد باشی
ببخشید یادم رفت از آقای Legend تشکر کنم:11:نقل قول:
اطلاعات کلی که ذر بالا نیز نوشتم ، از طریق لینکی که ایشان معرفی کردند به من ، بدست آوردم:11:
فقط انتخاب از بین این همه راه و روش برا من که تازه کارم یه کم سخته:19:
بازم تشکر از آقای Legend :20:(دکمه تشکر را نیز زدم )(شما خیلی خوبید:happy:)
درست فرمودید اون بازی که معرفی کردید روی گوشی من نزدیک پیچها و ساختمانهای بزرگ یه کم کند میشه
همونطور که نوشته بودند این بازی چیپست میخواد اگه اشتباه نکنم
تعجب میکنم چرا n-gage بازیهاشو اینجوری با کیفیت تر نمیسازه ،شاید میخواد به جز دارندگان n95 و n82 که چیپست دارند بقیه افراد با گوشیهای n85 / n96 / n81 و ... هم بتونن اونهارو بازی کنن و این بازیها محدوده بزرگتری از خانواده نوکیا رو پوشش بده
به هر حال من الان خیلی خوشحالم که گوشیم تمام بازیهای جدید N-Gage رو روان اجرا میکنه (چون موقع خرید به خودم گفته بودم که با این گوشی اصلا نمیشه حتی یک بازی روان اجرا کرد بعلت نبود چیپست و نیز سی پی یو کمتر و قید بازی کردنو به کل زده بودم و رو بقیه امکاناتش حساب میکردم که خوشبختانه اینجوری از آب در آمد :20: .)
دوباره یه تشکر خیلی ویژه (نشد دوباره دکمه تشکر رو بزنم :angry:)
این لینک جدیدی که معرفی کردید برای هک گوشی را میخونم ، اگه به مشکل خوردم بازم از شما میپرسم :43:
مرسی مرسی مرسی از اینکه به سوالای من جواب میدهید:happy:
دوباره HELP PLZZ
ببخشید که سوالم ممکنه یه کم بچه گانه باشه ولی خوب کلا یه کم زیادی تازه کارم:43:
آقا من می خوام برای کسانی که اینجا N96 دارند (مثل آقای اماستیاف ) پیغام بفرستم تا باهم در ارتباط باشیم و تا در مورد گوشیم به من یه کمی کمک کنن
ولی هر کاری میکنم نمیشه :45:
همش این پیغام میاد :
شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !
منم منظورش رو نمبفهمم که چی کار باید بکنم . ( نخندید ولی من هنوز درست فرق بین فروم و پست و تالار و مطلب گفتگو رو نمیدونم :sad: )