با پورش از همگی
وقت نیست که صفحات قبل رو بخونم
میشه بگید چرا این بازی سیو نداره ؟ هر روز از اول میرم و میام
راهی نداره ؟
Printable View
با پورش از همگی
وقت نیست که صفحات قبل رو بخونم
میشه بگید چرا این بازی سیو نداره ؟ هر روز از اول میرم و میام
راهی نداره ؟
سیو داره. شما ابتدا باید games for windows live رو نصب کنید و بعد در بازی کلید home کیبورد رو بزنید و بعد اکانت آفلاین بسازید.
یک سوال هارلی رو از کجا گیر بیارم ؟
بعدش چجوری از اینا استفاده کنم :
یک فایل نصب داره و کرک و ... انگار خودش یک سی دی بازیه ... ، نریزیم سیوامون بپره ...!!! ؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4245029&postcount=784
بچه ها دوباره گير افتادم :((
بعد از اون قسمتي كه بتمن يه سلاح جديد ميگيره كه شبيه قرقره هست ! ما ميريم پيشه يه زنه كه گل و گياهيه ! و وقتي دمو رو
نشون ميده چند تا ديوانه رو ميكشم ! حالا به سمت در خورجي ميرم اما همون زن گل و گياهيه ! سر راهمو با شاخو برگ پر ميكنه و در
عوض زيرش دريچه باز ميشه من ميرم توش و يه ديوار هست ولي بتمن نميتونه طنابشو پرت كنه بهش چيكار كنم ؟
لطفا زود تر بگيد !(عجب بازي فكري هستا !!)
اگه درست متوجه شده باشم کجا رو میگی...نقل قول:
باید روبروی در خروجی که با گیاه مسدود شده بری...اونجا یه سکو یا مجسمه یا همچین چیزی هست.ازش برو بالا و بعد از اونجا از اون قرقره استفاده کن...از بالای شاخه رد میشه و میری بیرون.
انکه دوستان گفتند فیلمها سانسور شده ، راسته ؟ واقعا باید اون فایلها رو دستکاری کنیم ؟
آره تو نسخه های دزدی اینطوریه!!نقل قول:
بیخیال دستکاری چیه دیگه؟نقل قول:
من فقط گفتم چندتا فایل رو Rename کنید تا پخش بشن، کار سختی که نیست.
درضمن جزیی نگری رو حال میکنید؟
سلام
من یه جا گیر کردم نمیدم اشکال از بازیه یا باید یه کاره دیگه بکنم .... بعد از اون ماموریته که بتمن باید سه تا پمپو که وصله به Venom از کار بندازه رسیدم به وسط حال درای پشت بسته میشه بعدش باید یه مشت مجرمو بکشی اونارو که میکشم
از اون راهی که یکی از هیولاها باز کرده میرم میرسم به دوتا دیوار با طناب هردوتارو شکستم ولی از اون بالاییه نمیره بالا هرچی f و میزنم از طناب استفاده نمیکنه حالا باید چیکار کنم
ممنون
ببین اگه با اون قرقره هم نرفت دیگه شرمنده!باید بیخیال شی...کرک درست حسابی بریز و از اول:13:نقل قول:
آقا این تفنگی که ژل انفجاری "پرتاب"میکنه رو خود بازی بهمون میده یا باید بخریم آیا؟
سلام
دوستان ممنون میشم اگه منو راهنمایی در قسمتی که برای بار دوم با اون یارو که همینطور دور میزنه و چشماش مثل فانوس دریایی می مونه و میخواد بتمن رو پیدا کنه مواجه میشم. اولین پناهگاه رو رد میکنم ولی دومی فاصله خیلی زیاده و تا بخواد برسه یارو میفهمه و ... . حالا باید چکار کنم؟ باید با F بپرم بالا؟ چون توی مسیر تا دیوار بعدی دوتا مخیفیگاه مانند روی سقف هست. البته بگم که نمی شه پرید. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر...
شما باید با batclaw اون جعبه هایی که بالا هست رو بندازی رو زمین و پناهگاه درست کنینقل قول:
این ژل رو به شما در ابتدای بازی میده فک کنم 5 درصد میری از تو ماشین برش میدارید..نقل قول:
شما این "پرتاب" رو ندیدی ظاهرا دوست عزیز...
الان فقط اسپری میکنیم. کی میتونم به دیوارهایی که دور هستن ژل پرتاب کنم؟
دوست عزیز اسلحه ای که ژل رو پرتاب کنه بهت نمیده!نقل قول:
فکر کنم توی فیلمش دیدی، نه؟
بچه ها من یه جا گیر کردم . اونجا که میری توی یه خونه جلوی درش از این لیزراست که نتونی بری تو . اونورش 3 نفر وایسادن. می گه یه راه دیگه باید چیدا شه برا تو رفتن . 12% بازیه. اون راه دیگه کجاست؟ هرچی می گردم پیدا نمی کنم
رسیدم بابا.نقل قول:
تفنگ انفجاری نیست.
این تفنگ کششمون 3 تایی شد.
اگه شما اونجایی رو میگی که اونور لیزر اون خانوم دیونه نشته باید برگردی و بری بالای ساختماننقل قول:
از اونجا یه راه مخفی هستش که با ژل منفجرش میکنی..
سلام
من امروز این بازیو شروع کردم
تو3درصد گیر کردم
نمی دونم چیکار کنم
آخرین قسمت که تو نقشه هستش یه جای بزرگ پر آدم تفنگ داره که وسطشم چند تا اتاق هستش من چیکار باید بکنم؟
کجا باید برم؟
خوب با درصد نمیشه گفت کجارو میگی یه کم توضیح بده بینیمنقل قول:
سلام
من امروز این بازیو شروع کردم
تو3درصد گیر کردم
نمی دونم چیکار کنم
آخرین قسمت که تو نقشه هستش یه جای بزرگ پر آدم تفنگ داره که وسطشم چند تا اتاق هستش من چیکار باید بکنم؟
کجا باید برم؟
تازگیا نمی دونم چی شده زود بازی از یادم میره...
خدا کنه نسخه بعديش رو هم بسازن از ending ش ميشه فهميد که انگار اين قصد رو دارن
من توضیحات شما رو خوندم و رفتم اون کارها رو بکنم ، دیدم خیلی از فایلها رو باید تغییر بدیم. منظور شما از فایل آخر رو هم نفهمیدم. اگه میشه یه بار دیگه توضیح بدید ممنون میشم.نقل قول:
سلام دوستان من توی 49 درصد گیر کردم... اونجا که بتمن وارد محوطه میشه که چند تا ساختمونه و یدونه تک تیرنداز میاد بالا و بتمن توی گوشی به یه زنه میگه: "اینجا تک تیرانداز داره ولی من یه راه دیگه پیدا میکنم" گیر کردم..
باید از کجا برم
لطفا کمک کنید
پچ 1.1 !!!
مشکلات کاملا برطرف میشن
کد:http://rapidshare.com/files/283813246/BAA_S02_Update_v1.1.part1.rar
کد:http://rapidshare.com/files/283805465/BAA_S02_Update_v1.1.part2.rar
کرک 1.1
کد:http://rapidshare.com/files/283846789/BAA_S05_v1.1_Crack.rar
ورژن جدید Physx (زیاد مهم نیست)
کد:http://rapidshare.com/files/283848160/BAA_06_NVIDIA_PHYSX_9.09.0814.rar
Batman: Arkham Asylum - Save-Games
Batman: Arkham Asylum - Plus-2 Demo Trainerکد:http://rapidshare.com/files/283802301/BAA_03_All_Savegames.rar
کد:http://rapidshare.com/files/283846795/BAA_08_Demo_Trainer.rar
اگر هر گونه پسوردی چه در فایل های این پست چه بالایی خواست
اینو بدین
d4$l*cD!~HJn
من تو یوتیوب یه ویدیو دیدم که تو حالت چلنج مد یارو داشت با جوکر بازی میکرد !
کسی رفته ؟
نه اونجا نه . اونجا 6% بازی بودش. من توی 11% گیر کردم. اونورش 3 تا مردن که 1کیشون با تفنگهنقل قول:
آقا یک سوال
این هارلی رو از کجا باید گیر بیاریم ؟
این پچ قبلی رو بریزم یا این جدیدرو ؟ چجوری بریزم ؟ سیوامون نمی پره ؟
برادرا من اینجای بازی گیر کردم.هرکاری میکنم نمیتونم برم اون بالا!!!چه کنم؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز شما وقتی میری داخل پوشه Movies بازی از روی کیبورد دکمه O رو بزن تا اولین فایلی که با حرف O شروع میشه انتخاب بشه!نقل قول:
حالا اگه دقت کنی میبینی که کلا 7-8 تا فایل با حرف O شروع میشن. حالا شروع کن حرف O رو از اول همه حذف کن،
وقتی به آخرین فایلی که با حرف O شروع مشد رسیدی حروف O1 رو از اولش حذف کن، والا از این واضح تر نمیشه!
چجوری اومدی اینجا ؟نقل قول:
برادرا من اینجای بازی گیر کردم.هرکاری میکنم نمیتونم برم اون بالا!!!چه کنم؟!
باید از در و دیوار اویزون بشی بری بالا ...
برسی به اون کانال سمت راست بالای عکس ، بری توش ...
شما باید از یکی از برجکهای نگهبانی بری بالا...بعد از اون قرقره ها بزنی همونجا که اسنایپره وایسادهنقل قول:
دوستان بعد از اینکه از دست croc فرار میکنه میرسه به جایی شبه باغ. اما جلو نمیره (عملا مثل اینکه به یه دیوار نا مرئی برخورد کنه). یه کانال سمت چپ هست که میره داخلش اما آخر اون هم گیر میوفته (به همون شکل)!! این باگه احیانا نه؟ چه میشه کرد با این؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقایون من این بازی رو از کدوم شرکت بگیرم که مشکلی نداشته باشه ؟
حتما یاید Patch 1.1 رو نصب کنم ؟
ممنون
این پچ رو نصب کنیم چه فرقی به وجود میاره؟نقل قول:
انوقت دوباره از اول باید بریم یا نه؟
دوستان ممنون میشم اگه منو راهنمایی در قسمتی که برای بار دوم با اون یارو که همینطور دور میزنه و چشماش مثل فانوس دریایی می مونه و میخواد بتمن رو پیدا کنه مواجه میشم برا بار دوم که اسکلتارو میکشم میرسم به دو تا چرخ دنده که رو هم هست راهی ندارم برم .خواهش میکنم کمک کنید
اگه تصویر بود بهتر میشد گفت ولی تا اونجایی که یادمه باید با پرتاب طناب اون چند تا جعبه بریزی زمین...نقل قول:
دوستان ممنون میشم اگه منو راهنمایی در قسمتی که برای بار دوم با اون یارو که همینطور دور میزنه و چشماش مثل فانوس دریایی می مونه و میخواد بتمن رو پیدا کنه مواجه میشم برا بار دوم که اسکلتارو میکشم میرسم به دو تا چرخ دنده که رو هم هست راهی ندارم برم .خواهش میکنم کمک کنید
شرکت خاصی تا اونجایی که میدونم هنوز نسخه اصلیشو نیاورده ...مگه اینکه شانس بیاری باگ عمل نکنه ...نقل قول:
سلام
آقایون من این بازی رو از کدوم شرکت بگیرم که مشکلی نداشته باشه ؟
حتما یاید Patch 1.1 رو نصب کنم ؟
ممنون
اونطور که شما میگین احتمالا باگ هستش چون اینجا به راحتی جلو میری و یه در وجود داره باز میکنینقل قول:
دوستان بعد از اینکه از دست croc فرار میکنه میرسه به جایی شبه باغ. اما جلو نمیره (عملا مثل اینکه به یه دیوار نا مرئی برخورد کنه). یه کانال سمت چپ هست که میره داخلش اما آخر اون هم گیر میوفته (به همون شکل)!! این باگه احیانا نه؟ چه میشه کرد با این؟
چند نفر هستش که میکشی ادامه همین..
سلامنقل قول:
میدونم ، فقط بگید چطوری سیو میشه ؟
من اکانت درست کردم ، ولی نحوه ی سیو کردنش رو نمیدونم
خواهشا کامل بگید ،ممنونم
شما بزار اتو سیو فعال باشه بعدش به هر منطقه ای که وارد میشی سیو می کنه و دایره گردون پایین سمت چب صفحه میاد تموم شد رفت.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]