می خواستم به پرسم که چرا آنتن gpsتو گرمین garmin اینقد ضعیف است؟ میخواستم ببینم عادی ؟
اگه عادی نیست بگین باید چه کار بکنم که مشکلم حل بشه؟ با تشکر
Printable View
می خواستم به پرسم که چرا آنتن gpsتو گرمین garmin اینقد ضعیف است؟ میخواستم ببینم عادی ؟
آنتن GPS دیگه چیه ...!نقل قول:
اگه منظورتون سیگنال هست که به محیطی که توش هستین بستگی داره ...!
آخه اولا خیلی خوب بود آنتن garmin تا 4و 5 هم می آمد اما الان تا 3 بیشتر نمی آید. جایی که هستم هم یکی است از نظره مکانی هم جام یکسان است . می خواستم ببینم میشه کاریش کرد؟ یی آدیه
نگران نباشید ...! به مساعد بودن هوا هم بستگی داره ...! حالا وصل که میشه به سرور ؟؟نقل قول:
آخه اولا خیلی خوب بود آنتن garmin تا 4و 5 هم می آمد اما الان تا 3 بیشتر نمی آید. جایی که هستم هم یکی است از نظره مکانی هم جام یکسان است . می خواستم ببینم میشه کاریش کرد؟ یی آدیه
اون انتن که دوستمون میگه منظور ماهواره های پیدا شده هست که با خط نشون میده که به چندین چیز بستگی داره......
هوا.
زیر سقف بودن یا نبودن .
درحرکت بودن یا نبودن و وضعیت خود گوشی...
آره وشل میشه.اما همون طور که گتم خیلی ضعیفه.من که گفتم شرایط مکانیم یکسان است اما قبلن ماهواره های بیشتری رو پیدا می کرد.میشه وضیت گوشه رو توضیح بدهید که چه جور باید باشه؟ با تشکز از دوستان
فکر نکنم شرایط گوشی شامل حال شما بشه اخه اینجور که معلومه گوشیتون نو هست و خوب ورزن جدید اثین شرایطی که میگم واسه گوشیهای اپدیت نشده و یه کم از نظر احوال داخلی دربو داغون هست........
به غير از موارده ذكر شده توسط دوستان بايد در نظر بگيرين كه هميشه 12 تا ماهواره بالاي سر ما قرار داره از ماهواره ها و اين ماهواره ها در حال حركتن پس اين كه يه موقع سيگنال زياد باشه و يه وقت هايي سيگنال افت كنه طبيعيه:31:نقل قول:
یعنی واقعا کسی نیس جواب این سوال ما رو بده؟؟؟نقل قول:
مثلا نا سلامتی اینجا تخصصی ترین سایت موبایله.....
دوست عزیز این بازیها و برنامه ها روی FP2 ها جواب نمیده و بیشتر روی N82 و N95-8g کاربرد داره .نقل قول:
یعنی واقعا کسی نیس جواب این سوال ما رو بده؟؟؟
مثلا نا سلامتی اینجا تخصصی ترین سایت موبایله.....
با سلام قیمت n79 الان تو بازار چنده؟
نقل قول:
سلام
الان باگارانتی حدود 330 تا 340 تومنه و بدون گارنتی هم حدود 310 تا 320 تومنه
سایت shap.ir قیمت های واقعی گوشی رو هارو میذاره
با سلام
از دوستانی که گوشی n79 دارن میخوام بپرسم که ازش راضی هستید؟ آیا هنگ میکنه یا نه؟ کیفیت دوربینش چجوره؟
سلام دوستان
من وقتی smartcom gps رو اجرا میکنم بعد از چند ثانیه خودبخود از برنامه خارج میشه!
garmin رو هم که نصب میکنم رو آیکونش که میرم اجرا نمیشه!
شما همچین مشکلی دارید؟!
راه حلش چیه؟!
n79 naviwheel
داره؟؟؟؟؟؟؟
من اسمارت کام رو دارم ولی مشکلی که شما گفتید رو ندارم و راحت اجرا میشه اما راه حلشو نمیدونم شاید دوباره انستال کنی و بعد دوباره نصب کنی درست بشه نمیدونمنقل قول:
بله ... دارهنقل قول:
n79 naviwheel
داره؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم با دوباره نصب کردن درست نمیشه.نقل قول:
شما حتما گوشیت هک شدست دیگه نه؟؟؟
خب برو و گوشیتو از حالت هک در بیار دیگه حالشو ببر داداش
بله دوست عزیز گوشیم رو هک کردم و از اون موقع تا حالا دهنم آسفالت شده!!!نقل قول:
واسه در آوردن از حالت هک باید مستر ریست هم بکنم؟!
ممنون...
خیلی ممنون دوست عزیز
مشکلم با smartcom حل شد ولی گارمین نه!
اگر با hellox هک کردی برو تو rompatcher و patch هارو disable کن عزیز.
من تمام نظرهای دوستان رو خوندم و تصمیم قطعی ام رو واسه خرید این گوشی گرفتم فقط چیزی که میمونه قیمتشه میخواستم بدونم قیمت این گوشی کی 300تومن میشه برم بخرم آخه تمام پولم همینه از دوستان خواهش میکنم اگه میشه آخرین قیمت این گوشی رو بهم به ایمیلم اطلاع بدین با تشکر فراوان از دوستانی که برای تکمیل این تاپیک زحمت کشیدن.
ایمیل من:farzad4363@gmail.com
سلام دوست عزیز
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
اما چند نکته:
۱.ایمل دادن خلاف قوانینه.
۲.دوستان تو همین تایک جوابتون رو میدن نیازی به ایمل نیست.
۳. برای قیمت بخش داریم در بخش مشاوره خرید گوشی یه تایک هست قیمت رو برسید زود جواب میدن دوستان.
بازم ورودتون رو تبریک میگم.
خیلی ممنون از این که سریع پاسخ دادین .یه سوال هم داشتم این که آیا این گوشی منوی فارسی داره یانه یا اگر نداره میشه اون رو فارسی کرد یا نه .خیلی ممنون
سلام من هم این گوشی رو 2-3 روزی میشه گرفتم ( 320 هزار از اصفهان)
نمی خوام هکش کنم
به غیر از هک کار خاص دیگه ای که نباید انجام داد ؟ مثل آپدیت و اینا ؟
برای نصب برنامه certificate می خواد یا میشه همین طور هم نصب کرد ؟
به نظر دوستان از نمایندگی نوکیا بگیرم یا از علائدین ؟؟؟؟؟؟؟؟
والا حسن جان تو خود علائدین هم نمایندگی نوکیا هست
ولی من خودم همیشه با گارنتی اصل میخرم چون این جوری یک کم خیالم راحت تره
بله میشه با تغییر پروداکت کد و اپدیت یا روش های دیگه فارسیش کرد.نقل قول:
با تشکر فراوان از آقای IPHONE 3g که سوالات رو با حوصله و کامل جواب میدید.یک سوال دیگه هم داشتم اینکه به نظر شما این گوشی با استفاده نسبتا معمولی چه قدر دووم میاره و 4-5 سال عمر میکنه آخه من دیر به دیر گوشیم رو عوض میکنم و میخوام از این بابت خیالم راحت باشه.با سپاس
با سلام
من شاید این گوشی رو تو این یکی 2 هفته بگیرم با گارانتی اصلی
فقط یه سوال فریمورشون چنده
یعنی الان فریمور 30 پیدا میشه؟؟؟
سلام
من گوشیم رو به ورژن 30.19 آپدیت کردم.
حالا مشکل من این هست که میرم توی کانتکت ؛ تا حروف h رو بیشتر نشون نمیده ! حدود 80 تا اینا!!!
هر کاری هم میکنم فایده نداره!
FIX DIALING هم خاموشه!
چی کار کنم!!!
خواشن سریع کمک کنین.
سلام
یکی از اقوام تازه گوشی n79 خریده باهاش چند تا مشکل داره:
1-وقتی با usb و در حالت pc suite به کامپیوتر وصلش میکنه کامپیوتر نمیشناستش، همینطور نرم افزار vio suite که همراه خود گوشی بوده و نصب کرده...(در حالیکه من گوشی خودم که n82 بود رو وصل کردم هیچ مشکلی نداشت)
2-شماره تلفن هایی که روی سیم کارت هستند رو نشون نمیده..(البته یه جایی خوندم مشکل از fixed dial number فعال شده و باید غیر فعالش کرد)
3-همون اول کار به خاطر سهل انگاری حافظه تلفن پر شده بود و همش خطا میداد و هیچ پیغامی هم قبول نمیکرد حتی وقتی محل ذخیره پیغام ها(میسیج) رو قرار دادیم کارت حافظه...حالا یه بخشی از حافظه تلفن رو خالی کردیم و وضعش بهتر شده ولی دو تا سوال یکی اینکه مگه وقتی کارت حافظه رو محل ذخیره پیغام ها قرار بدیم نباید ببره روی اونجا؟ پس کم بودن حافظه تلفن چه ربطی داشته؟ دومی اینکه روی صفحه اول گوشی همچنان عکس یه پاکت نامه هست به صورت چشمک زن ..این یعنی چی؟
ممنون میشم پاسخ بدین...پیشاپیش تشکر
سلام
دیروز بعد کلی گشت و ... تونستم از علائدین یه N79 با قیمت 340 تومن بگیرم .
ورژنش 30 بود و فارسی داشت .
فقط از کجا بفهمم گوشیم اصله یا نه .
راستی با گارانتی نوکیا ضمانت 12 ماه خریدم .
دوستان یک دستگاه گوشی ان 79 به فروش میرسه
گارانتی اصلی
کسی خواست پیغام خصوصی بده
فعلا
من میخوام یه گوشی بگیرم که خیلی خوب صدا رو ضبط کنه دوستانی که N79 دارن از ضبط صدای این گوشی راضی هستند؟
با سلام.درپوش این گوشی با انگشت حرکت میکنه.آیا بعد مدتی شل نمیشه؟
n79 صدا رو با کیفیت بسیار عالی mp4 ضبط میکنه و برای اطلاع از اصل بودن گوشی با شماره ی 23013 تماس بگیرید ضمنا در پوش شل نمیشه ولی اگه زیاد درپوش رو باز و بسته کنید امکان داره شل بشه
دوستان عزیز من از این گوشی خوشم اومده ولی یه مشکلی که دارم در مورد کشور سازندشه که خواهشا لطف کنید فوری جواب بدید چون واقعا ذهنمو مشغول کرده.
اصل فنلاندش واقعا نیست؟
اگه نیست چینی رو بخرم یا مجار شو؟
اساتید عزیز ممنون از شما
سلام به همه دوستان..
من همه 84 صفحه نظرات دوستان رو خوندم.. راستش واسه من که همیشه سونی اریکسون داشتم از یه یحبتهایی سر در نیاوردم مثل ساین کردن و نحوه آپدیت و هک و اینجور حرفا..
تصمیمم رو هم از قبل واسه خریدن این گوشی گرفته بودم..
البته N85 و N82 هم توی نظرم بود ولی اولی رو بخاطر لق زدن اسلاید و دومی رو بخاطر کوچیک بودن دکمه هاش بیخیال شدم..
حتی یه مدتی هم روی 6220 فکر کردم ولی فهمیدم که کلا جنسش نا مرغوبه و خیلی هم به این اعتقاد دارم که توی ایران هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری وعمرا نمیشه جنس بهتر و ارزونتر پیدا کنی..
از حرفای بچه ها چندتا چیز مهم رو خیلی خوب فهمیدم..
1.گوشی بسیار عالیه و در حد رضایت کامل
2.خیلی خوشگله چون هم توی سایتها عکسش رو دیدم و هم لمسش کردم
3.موقع خریدن (از علاءالدین) حواسمون باشه که بعنوان آنتی ویروس چیزی تو پاچمون نکنن
4.اگه از دوربین انتظار خیلی بالایی داریم بیخیال این بشیم
5.اگه مثل من تاحالا نوکیا نداشتی حتما عضو سایت بشیم و یه میلیون تا سوال راجع به هک و آپدیت و این حرفا بپرسیم
6.به همین جنس چینی راضی باشیم که همش همینه
7.اگه مثل من از گوشی اسلاید خوشتون نمیاد همینو بگیرین که بهترینه
8.با گوشیتون حال کنین
قربون انگشتای همه بچه ها که اینهمه سوال و مطلب نوشتن و قربون چشمای خودم که همشو خوندم...
من دو سه روز دیگه گوشیو میگیرم ..
امیدوارم تا اون موقع 100000 تومن از قیمتش بیفته و همش فنلاندی بریزه توی بازار و کسی هم نخواد توفیق اجباری شامل حال ما کنه و آنتی ویروس 20 تومنی نصب کنه...!!!
سلام دوستان
راستش من یه ماه پیش گوشیمو ( N79 ) آپدیت کردم،بعد از 3،4 بار قطع شدن ( Disconnect ) بخاطر وصل کردن کابل USB به هاب شبکه، بالاخره آپدیت شد!
آخر آپدیت یه پیغام داد که آپدیتت به مشکل خورده و گوشیتو دست نزن،تا خوده نرم افزار آپدیتر درستش کنه!
حدودا 10 دقیقه هم اون کار طول کشید و گوشی من آپدیتش تموم شد!
از اون موقع به بعد یه مشکلی دارم باهاش:
عکس ها رو تو گالری باز نمیکنه!
بخش موزیک و ویدئو گوشی سالمه ولی عکس نمیتونم ببینم!
فقط در حالتی که گوشی رم نداشته باشه،اگه با گوشی عکس بگیرم نشون میده!
به نظر شما مشکل از چیه؟
چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
البته الان با نرم افزارهایی مثلX-plore میتونم عکسامو ببینم ولی....!
چندتا مشکل دیگه هم دارم که سرفرصت میگم!
پیشاپیش ممنون!