دوست من الان برگرد به سفینه بعد اون موجود گنده که نمیمیره میاد سراغت باید ببریش جلو موتور جت کندش کنی بعد بری دکمه رو بزنی تا اتیش بگیره
Printable View
دوست من الان برگرد به سفینه بعد اون موجود گنده که نمیمیره میاد سراغت باید ببریش جلو موتور جت کندش کنی بعد بری دکمه رو بزنی تا اتیش بگیره
خیلی ممنون . ولی من تیر میزدم میمرد ایندفعه پاهاشو قطع کردم بعد سوزوندمش ...نقل قول:
اره درسته میمرد ولی 2 باره زنده میشد یادم نبود
قلقش اینطوریه که باید اول جلوی موتور بکشونیش و بعد اول پاهاشو قطع کنی وقتی افتاد زمین باید با دکمه c آرومش کنی اونوقت وقته کباب کردنش بود ! و کشتمش چه حالی کردم ! به نظر من اونجاش خیلی سخته که یکی از همینها می افته دنبالت بعدش باید با آهنربا این کانتینترهای آهنی رو از جلوت بزنی کنار تا راه باز بشه !!!!
بازي سخت بود اما معماهاش زياد مشكل نبود و فكر رو مشغول نمي كرد . رئيس ( Boss ) آخر بازي نقطه ضعفش تابلو بود .
در چپتر 4 يه جايي هست كه بايد از اكسيژن استفاده كرد من ميرم اما زمين منفجر ميشه و ميميرم
چي كا بايد كرد؟
همونجا که 2 تا توپ هستن بهت تیر میزنن؟
باید کم کم بری جلو پشت چیز ها کاور بگیر وقتی تیر زد بعد 2باره حرکت کن
اول زمین منفجر نمیشه شهاب زنگ ها بهت میخورن ! شما باید پشت دیوارهای آهنگی مخفی بشی که شهاب سنگها به دیوار بخورن ! تو برای اینکه سریعتر اونجا رو رد کنی دیوارهای رو یکی در میون برو یعنی دیوار اولی که قایم شدی دیوار دومی که سمت چپ هست رو ول کن برو همونی که روبروته ! البته به موقع حرکت کن که برسی ! اکسیژن هم کم نمیاری اگه این کارو کنی ! :5:نقل قول:
نه اونجا منظورشون نبود ! :27:نقل قول:
خوب من بازی رو الان تموم کردم ... در کل بد نبود ... دوربینش رو حال کردم ....
اون حرکت آخرش هم که ماسکش رو برداشت باحال بود ....
ولی اون چیزی نبود که خیلی راضیم کنه
راضی باش . . . واسه نسخه ی دوم هم باید چیزی بمونه دیگه . . .
خبری ازش هست ؟ نسخه ی دو رو میگم ...نقل قول:
راضی باش . . . واسه نسخه ی دوم هم باید چیزی بمونه دیگه . . .
در حال ساخته به هیشکی نگو . . .نقل قول:
صداشو در نیاووردن هنوز ولی اواخر 2009 یا اویل 2010 میندازنش تو بغلمون .
نقل قول:
نه خداییش راسته!؟
اره درسته واقعا داره میاد همونطور که mshock جان گفته بود.
انگار 1 چیز هایی هم درباره ساخته شدن فیلمش گفته شده بود
بابا شما چطوري اين شهاب سنگهارو زديد
اينا كه هرچي ميزني تموم نميشن!
به سختی.
من که بالاخره نفهمیدم کجا گیر کردی؟
فیلمش سال 2010 رو پرده میره . . .نقل قول:
عزیز اگه مشکل فرم دهی داری تنظیمات گرافیک رو بیار پایین تا روون تر اجرا کنی اینجارو و سرعت موس رو هم ببر بالا تا راحت و سریع تر چپو راست کنی . . .نقل قول:
اهان حالا فهمیدم کجا گیر کردی.
رفتی سوار سفینه شدی.
زیاد سخت نبود که
کلیک چپ و راست رو با هم نزن چون تیرت زود تموم میشه ... یبار کلیک چپ بزن و یبار راست تا تیراندازیت مداوم باشه .نقل قول:
كسي سيو اين بازي كه از چپتر 5 شروع بشه رو نداره؟
دوست من فکر کنم اگه درخواستتون رو اینجا مطرح کنی زودتر جواب بگیری:نقل قول:
موفق باشی...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
دوستان من قسمت 9 هستم!چقدر مونده تموم شه؟
12ta Chapter داره كلا خودت حساب كن :دي
یادمه چپتر های آخرش خیلی سریع و تند تموم میشد !
دوستان من این بازی رو تموم کردم اما نفهمیدم که این "مارکر" چی بود فقط فهمیدم که توسط مهندسی معکوس از روی شیئی که مربوط به بیگانه ها میشد ساخته شده ولی نفهمیدم چه تاثیری رو نکرومورف ها داشت و چرا باید به سیاره بر می گشت؟کسی میتونه برام توضیح بده؟
خیلی بازی ترسناکه
واقعا بعضی جاها ادم جا میخوره
فوق العادس
الان 11 هستم
سلام دوستان
اينجا اخراي CH 11 وقتي با اون دختره حرف ميزنيم ميايم پايين با اينجا که ميرسم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگه برم پايين ولي جاذبه وجود داره و نميشه پايين رفت . اون جاهايي هم که جاذبه رو غير فعال ميکرديم وجود نداره
هلپ مي
باید از دری که رو به روته بری بالا و بری سمت سفینه و واردش بشی تا چپتر 11 تمام بشه.
ممنون
بازی رو تموم کردم
خیلی عالی بود
خبری از نسخه 2 بازی نیست ؟
انگار یه جوری تموم شد که به نظر ادامه دار میومد
دارن نسخه 2 رو میسازن برای 2010 تازه فیلمش هم همون سال میاد.
سلام دوستان من بازی dead space رو گرفتم و بعد از نصب بازی اجرا نمیشه و حتی دوباره تو یه درایو دیگه نصبش کردم ولی باز هم پیغام زیر رو میده.
this application has failed because the application configuration is incorrect. reinstalling the application may fix this problem
شاید بازیت دو نصبه هست.نقل قول:
اينا رو دانلود كن:نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=200b2fd9-ae1a-4a14-984d-389c36f85647&displaylang=en
اینها رو هم نصب کردم بازم اتفاقی نیفتاد بازی رو هم یکبار نصب کردم
با سیستم من(تو امضام) میشه این بازی رو راحت بازی کرد؟؟
ايني كه گفتي جنبه ي خبري داشت يا سوالي؟نقل قول:
با سیستم من(تو امضام) میشه این بازی رو راحت بازی کرد؟؟
در هر حال با سيستم تو بازي خيلي راحت اجرا ميشه
این بازی از موتود پایه ی قوی برخورداره با گرافیک بالا شانس آووردیم اینقدر روونه.نقل قول:
بهت حال بده.
سلام دوستان من وقتی یه بازی رو بازی میکنم وسط بازی یه دفعه ایرور میده و صفحه آبی میشه و گفته که چند تا کار باید انجام بدی فکر میکنین مشکل ماله چیه cpu: phenom X3 8450 GPU: HD RADEON 4550 RAM:1GIG JELL
شما یه همچین مشکلی رو توی assassin's creed هم داشتیدا !!نقل قول:
یه ویندوز عوض کن با درایور های آپدیت ببین چی میشه کلا.