نسخه K-Lite Mega Codec Pack 9.4.0 رو هم نصب کردم ولی نشد با نرم افزار های vlc و potplayer هم پخش نمیشه.
البته ناگفته نماند که فقط یه فیلم با فرمت mkv دارم که نشون نمیده فیلم دیگه ندارم که امتحان کنم.
Printable View
نسخه K-Lite Mega Codec Pack 9.4.0 رو هم نصب کردم ولی نشد با نرم افزار های vlc و potplayer هم پخش نمیشه.
البته ناگفته نماند که فقط یه فیلم با فرمت mkv دارم که نشون نمیده فیلم دیگه ندارم که امتحان کنم.
با این اوصاف بنظرم فیلمت مشکل داره!نقل قول:
ممنونم دوست خوب من احتمالاً بايد همين طور باشه.
ســـلام
بهترین تنظیمات صدا برای این برنامه چیه ؟
من موقع پخش با لب تاپ اصلا صدای خوبی رو اخساس نمیکنم. : |
دوستان ... سایت رسمی انگلیسی km به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 3.4 رو برا دانلود گذاشته ، کسی امتحانش کرده ببینه چجوره ؟
من نسخه ی Portable رو دانلود کردم و مشکلی نداره.هرچند که من استفاده ی زیادی ازش نمیکنم.با تنظیمات خودم فعلا مشکلی نداشتهنقل قول:
موفق باشید
از تاپیک فیلمشناسی
آقا این km player من خراب شده وقتی که میخوام عکس بگیرم میگه impossible to work at superspeed mode. نمیدونم سوپراسپید چی کار میکنه ولی روشن نیست. اما این پیام رو میده همش :eh:
فعلا بعدی رو یه نفر بذاره!
با آلت و prtsc تونستمنقل قول:
ولی برای روش ctrl+E اون ارور هنوز پابرجاست
اون کارم کردم فایده نداشت
راهنمایی لطفا
سلام . تیک اینجا رو ببین برداشته شده یا نه :نقل قول:
General -> Playback -> Work Priority Tab -> turn OFF SuperSpeed Mode
و اینکه از آخرین نسخه km استفاده کن . یه جا خوندم که یه باگ هست توی ورژن 2 (فکر کنم )
اینجا رو هم یه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکلی تو پخش آهنگ دارم
مثلا تو یه فولدر که چند تا آهنگه اولیو که اجرا میکنه خودش نمیره بعدی.
مثلاً اگه 5 تا آهنگ باشه مینویسه 1/1.
البته تو بعضی موارد هم خودش همه ی آهنگ های یه فولدر رو تشخیص میده و پخش میکنه. نمیدونم چه فرقی میکنه!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
گوشه سمت چپ پایینِ کادر برنامه این علامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میبینی ...روش کلیک کن تا از حالت Repeat One (تکرار یکی) دربیادنقل قول:
منم باش مشکلی نداشتم...یک مشکلی هم در پخش صدا داشتم با نصب این بر طرف شده...نقل قول:
بازم جواب نداد. آهنگ که تموم میشه دیگه هیچ اتفاقی نمیفته. به قول خودش میره رو حالت do nothing. یه گزینه repeat album هم داره همین دکمه ولی اونم جواب نمیده...نقل قول:
[QUOTE=SPY.07;7325753]بازم جواب نداد. آهنگ که تموم میشه دیگه هیچ اتفاقی نمیفته. به قول خودش میره رو حالت do nothing. یه گزینه repeat album هم داره همین دکمه ولی اونم جواب نمیده...[/QUOT
اینجا توی پست آخر گفته که اگه km رو حذف کنی و دوباره نصب کنی وقتی بار اول اجرا میشه گزینه overwrite current setting رو بزن و در یکی از مراحل same files in folder رو دوباره انتخاب کن و نیز پلاگین winamp رو تیکش رو بردار :
شما به چه صورت فایلهاتون رو انتخاب میکنید، از Open Files یا Library ؟ در لایبرری ورژن قبلی این موضوع(عدم تشخیص کل فولدر برای پخش) رو دیدم ولی در حالت عادی اصلن بهش برخورد نکردم...نقل قول:
همونطور که دوستمون هم میگن KM رو با تنظیمات پیش فرض دوباره نصب کنید باید حل بشه...
مگه شما آهنگها رو با kmplayer گوش میدید؟! .. احتمالا تفاوت در شروع نام اونهاست. یعنی در ویدئوها که اینطوریه.. اگه نام چند ویدئو مثلا ابتداشون با یه کلمه واحد شروع بشه اونها یه گروه شناخته میشن. اگه نه باید همه رو انتخاب کنی* و با هم باز کنی (ctrl+A بعدش enter) . در مورد ویدئوها که اینطوریه آهنگ رو نمیدونمنقل قول:
*: منظورم در پنجره خود ویندوز هست نه از تو km
من تا حالا kmp رو مستقیم اجرا نکردم! میرم تو فولدر یه آلبوم بعد آهنگ اول رو اجرا میکنم، انتظار دارم که وقتی تموم شد بره بعدی که نمیره.نقل قول:
ولی Open Files بعد Open all files رو که میزنم همهی آهنگ ها درست تشخیص میده.
ولی حوصله ندارم هردفعه این مسیر رو طی کنم!
پس با چی گوش بدم؟ :eh:یه پیلر صاف و سادس دیگه همیشه هم minimize ـه.نقل قول:
select all که میکنم تو یه فولدر باز هم نمیره آهنگ بعدی! یعنی Open رو که میزنم فقط آهنگ اول رو اجرا میکنه.
شما نرم افزار پیش فرض توی ویندوزت برا فایل های صوتی همین km هست ؟ یا مدیا پلیر یا نرم افزار دیگه ای هست ؟ اگه نیست روی یه نوع فایل مثل mp3 اون properties رو بزن و open with رو km انتخاب کن . حدس میزنم مشکلت از اینجا باشه . یه امتحانی بکن و خبر بده .نقل قول:
سلام . دوتا سوال مبتدیانه دارم (به بزرگی خودتون ببخشید)
با km می شه یه قسمت (مثلا یک دقه )از فیلم رو برش داد و جدا ذخیره کرد؟
صدا ی فیلم رو می شه جدا ذخیره کرد؟
مرسی
من با این تنظیمات وقتی یه فایل/چندتا فایل mp3 رو میکشم میندازم توی KMPlayer،خودش اتوماتیک میره آهنگ بعدی وقتی که آهنگ فعلی تموم شدنقل قول:
اگه باز هم جواب نداد این گزینه رو انتخاب کنید و تست کنید ببینید نتیجه چی میشه
بله،وقتی به قسمتی که میخواید برش بدید رسیدید کلیدهای Alt+C رو بزنید و طبق این تنظیمات استارت کنید و هرجا هم خواستید ظبط رو متوقف کنید.نقل قول:
پ.ن: تیک Wait for keyframe رو میتونید بردارید.وجودش ضروری نیست.
به اینصورت که یه فایل بهش بدی و صدا رو جدا کنه نیست.از همون Capture میتونید استفاده کنید که البته من توصیه نمیکنم.بهتر است برای اینکار از نرم افزارهای دیگه استفاده کنید.نقل قول:
صدا ی فیلم رو می شه جدا ذخیره کرد؟
مرسی
موفق باشید
آقا دستت درد نکنه، با همین عکس آخری جواب گرفتم. تعجب میکنم که چرا خودم یه سر به preferences نزده بودم :31:نقل قول:
از همه دوستانی که راهنمایی کردن هم ممنون :46:
از همین روش که گفتید انجام دادم ولی اون تکه ویدویی که ضبط کردم بدون صدا دراومد! میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
در ضمن فایلم flv هست
ببینید کلا KMPlayer برای چنین کارهای مناسب نیست.توصیه ی من اینه که بجای استفاده از KMPlayer از نرم افزارهای دیگه برای اینکار استفاده کنید مثل Avidemuxنقل قول:
موفق باشید
2 تا سوال
یک سری فیلم دارم که سه بعدی هستن و دوتا تصویر میده چجوری میتونم به صورت 2d تماشاشون کنم؟
2-هر چقدر دکمه های تغییر زمان زیر نویس رو میزنم تغییری ایجاد نمیشه و زیرنویس تنظیم نمیشه.فرمت زیر نویس روی این کار تاثیر داره؟
به نوع زیرنویس فکر نکنم بستگی داشته باشه . شما فایل زیرنویس رو در کنارفایل فیلم داری ؟ یا اینکه زیرنویس داخل فیلم هست و فایلی کنار فایل فیلم نیست ؟نقل قول:
اگه در کنارش زیرنویس داشته باشی حتما تنظیم میشه ولی اگه به فیلم چسبونده باشن اصلا تنظیم نمی شه. توی صفحه km راست کلیک کن و subtitles بعد subtitle Resync رو بزن . کلیدهای میانبرش اونجا هست برای تنظیم زیرنویس .
آخرین ورژن km رو نصب کنید که تنظیمات سه بعدی داشته باشه بعد فیلم رو که باز کردین راست کلیک کنید و رو گزینه 3D screen controls گزینه side by side --> 2D رو فعال کنیدنقل قول:
نه زیر نویس ها جدا هست .سینک شده هم نیست که بگم نمیشه تغییرشون دادنقل قول:
به نوع زیرنویس فکر نکنم بستگی داشته باشه . شما فایل زیرنویس رو در کنارفایل فیلم داری ؟ یا اینکه زیرنویس داخل فیلم هست و فایلی کنار فایل فیلم نیست ؟
اگه در کنارش زیرنویس داشته باشی حتما تنظیم میشه ولی اگه به فیلم چسبونده باشن اصلا تنظیم نمی شه. توی صفحه km راست کلیک کن و subtitles بعد subtitle Resync رو بزن . کلیدهای میانبرش اونجا هست برای تنظیم زیرنویس .
مگه توی یک پوشه باشن یا اینکه همنام باشن تاثیری روی تنظیم زمان داره؟ :sq_11:
شما اون کلیدهای shortcut برات کار میکنه یا نه ؟نقل قول:
کار میکنه ولی دقیق تنظیم نمیشه بعد چند تا دیالوگ باز اختلاف زمانی بیشتر میشهنقل قول:
شما اون کلیدهای shortcut برات کار میکنه یا نه ؟
یک سریال هست که نصف قسمتاش تنظیم نیست .
یه سری قسمت ها زیر نویسام به صورت srt هست که تنظیم نیست
ولی اونهایی که sub/idx هستن درست هستن
البته srt ها رو از روی همون s/i ها درست کردن
خب . حالا معلوم شد مشکل از کجاست . ببین هر زیرنویسی با یه نسخه ای از فیلم هماهنگه . مثلا میگن این زیرنویس با نسخه dive X یا dvdrip هماهنگه . شما اگه زیرنویس نسخه dive x داشته باشی ولی فیلمت dvd rip باشه برای تنظیم زیرنویس هرچند ثانیه باید اون کلیدها رو بزنی . ولی اگه زیرنویس با فیلمت هماهنگ باشه اصلا لازم نیست یا با یه دفعه تنظیم کردن درست میشهنقل قول:
شما سایتی که فیلم گرفتی یا عنوان فایل فیلم رو نگاه کن مثلا نوشته : lost s01 e02 xvid و بعد ببین نسخه زیرنویس هماهنگ xvid براش میتونی پیدا کنی یا نه
من خودم توی فیلم ها وقتی پیدا نمیکنم دیگه تا آخر فیلم هی اون کلیدها رو میزنم . راه دیگه ای نیست .( البته وقتی فیلم رو تا آخر دیدی و فهمیدی زیرنویس چندثانیه غقب یا جلو هست در کل ، با نرم افزارهای زیرنویس میتونی زیرنویس رو هماهنگ با فیلم ذخیره کنی برای دفعه های بعد که خواستی همون فیلم رو ببینی)
موفق باشی
دوستان چطور می شه تو km اهنگهارو لیست کرد؟عین مدیا پلیر.
یه وسال دیگه هم دارم به نظرتون چرا مدیا پلیر من تو سون سرعتش اومده پایین؟
ممنونم
KmPlayer ـم با فیلم های 720 مشکل داره و تصویر از صدا عقب میوفته !
چطوری درست میشه ؟!
سلام
یه فیلم سه بعدی دارم که در حالت عادی 2قسمت فیلم را همزمان نشون میده وقتی دکمه 3d را در km فعال میکنم یه تکه میشه
برای سه بعدی دیدن این فیلمها در مونیتور عادی تنها عینک آناگیلیف نیاز دارم؟؟؟؟؟؟؟
دو احتمال وجود داره،یا فایل کلا مشکل سینک داره و یا اینکه سیستم شما برای پخش فایل به اندازه ی کافی قوی نیست.نقل قول:
شما پلیرهای دیگه رو تست کردید؟؟ اونا هم همین مشکل رو دارن؟؟
آقا برای این که بعد از تموم شدن یک فایل، نره سراغ بعدی باید چکار کرد ؟ به خصوص تو اون فایل های برگرفته از dvd، که اسم هایی مثل VTS_07_0 دارند.
وقتی فیلم رو عقب یا جلو می بریم فریم زیادی تغییر می کنه نمی دونم چند ثانیه است ، میشه کاری کرد که با فریم کمتر عقب جلو بشه ؟
درودنقل قول:
فکرکنم اینجا باشه :
Advanced setting ---> general ----> playback ---> general ----- > jump intevals/keyframe settings
همون اولیه L/R st
بدرود
من وقتی زیر نویس میدازم اندازه فیلم تغغیر میکنه و نصفه بالای تصویر میره بیرون ..چرااا؟؟؟؟
اگه احیانا کسی توی ورژن های جدید (مخصوصا از 3.0 به بعد) مشکل عدم هماهنگی صدا و تصویر رو داره (بیشتر در فایل های با پسوند .flv و .mp4) این روش (پست دوم) جواب میده:
ولی غیرفعال کردن H.264 چند قابلیت(مثل گرفتن اسکرین شات) رو توی این نوع فایل ها مختل میکنه.
-----
ضمنا پیشنهاد میکنم توی همین روش به جای LAV Filters از ffdshow استفاده کنین (ffdshow رو دانلود و نصب کنین و بقیه مراحل هم توی لینک بالا هست)
دانلود ffdshow:
کد:http://sourceforge.net/projects/ffdshow/
با سلام خدمت دوستان :n12:
وقتی که فیلم دی وی دی تو رام کامپیوتر میذارم با kmplayer پخش میکنم صداش خش خش میکنه خیلی نا واضح میشه:n04: چی کار کنم ورژن برنامم هست 3.5.0.77
با درودبه چه صورت زیرنویس رو توی kmpبیارم زیرنویس توی پلیر های دیگه میاد توی kmنمیاد.