notebookreview.com
Printable View
notebookreview.com
سلامم..اینم هستشنقل قول:
کد:http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkbJg/grouppage/Notebooks
خیلی کوچولو ! من همون لینک که شما گذاشته بودید و حدود 150 مگا بایت بود رو دانلود کردم ..... بماند . اصلاً مهم نیست . الان ویندوز خودشه.
شاید مال من بد در اومده که dvd رایت نمی کنه ، ولی وقتی ویندوز خودش ریختم سرعت معرکه هستش . کلاً اگر این مشکل دی وی دی رایترش رو فاکتور بگیری ، مشکل نداره که هیچ کلی محسنات هم داره . مثلاً وقتی گرفتمش ، تو دانشگاه دخترا می یومدن در موردش سوال می کردن !!!
کلاً اگر می خوای کلاس بزاری ، خیلی تو چشمه ، انقدر که باید یواشکی باهاش کار کنی ، ولی اگر پولش رو دارید کانفیگ قویترش رو انتخاب کنید. سرعت بالا اومدنش یکی از اون فاکتور های خوبشه ، صفحه آبی هم تا به حال یک بار توی xp دیده شد . از این بهتر تو بازار نیست . لپ تاپ بی مشکل وجود نداره . فقط مشکلش اینه که ماله اسراییله !!! تو دانشگاه زده بودن که اچ پی نخرین ؛ زمزم بخرین
می شه یکی بگه این مدل 1199 چرا تو گوگل اصلا پیدا نمیکنه و هر چه سایت خارجی که بچه ها داده بودن رفتم ولی هیچی تو سایت ها نبود و این 1199 اگه مخصوص خاورمیانه است مدل امریکاییش چی هست یعنی تو امریکا این مدل رو چی مدونن hp dv5-1199
همه یهودی ها شدن حالا اسرائیلی ! باشه با سی پی یو اینتل نمی خریم !!!نقل قول:
تو دانشگاه زده بودن که اچ پی نخرین ؛ زمزم بخرین
من هم هرچی گشتم پیدا نکردمنقل قول:
اصلا انگار همچین چیزی وجود نداره . تازه تو سایت خود hp هم نبود
رنگ برنزیشم من دیدم به نظر من خیلی محشره از 1155 بهتره:5:
البته همه اینا سلیقه ایه:20:
نه تو خود سایت hp هست ولی این تمامی مدل هاش هست مثلا 1199 رو 20 مدل زده من که اصلا سر در نیاوردم فکر کنم همون قضیه زمزم بخرین هست !
مژده
چند تا عکس بدرد بخور گیر آوردم
البته برا 1199 نیست ولی هم رنگشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم onyx که واسه 1155 ه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یکی به ما بگه باس رم مدل 1135 و مدل 1060 چنده؟؟ هر جا دیدم نوشته که 800 هست ( یک منبع درست حسابی معرفی کنید)
حالا بین این دو مدل کدوم بهتره و فرقشون چیه!؟ قیمتشون هم یکیه!!!
خودم که میگم تر رنج 1300 تا 1400 بهترین مدل لپ تاپ بین همه برند ها همین مدلای dv5 هستن! شما نظرتون چیه؟
برو سایت ایران اچ پی همه جور اطلاعات داره:11:نقل قول:
باس رمهای بهترین مدلای موجود هم بالای 800 نیستش.تا اومدن معماری نهالم روی لپتاپها فعلن نباید انتظار باس 1066 داشته باشیننقل قول:
یکی به ما بگه باس رم مدل 1135 و مدل 1060 چنده؟؟ هر جا دیدم نوشته که 800 هست
آقا چرا این 1199 با گارانتی ایران اچ پی اینقدر کمه؟
واسه بالا بردن قیمته؟
غیر از ایران اچ پی گارانتی معتبر دیگه ای هم هست؟
لطفا آدرس سایتشم بزارید
ممنون
سلام
dv5 های تولید 2008 با شماره هایی مثل 1070 تولید میشد اما تو سال جدید تولیدات شرکت اچ پی همون دستگاه با همون مشخصات شده 1155 یعنی عدد 10 عول به 11 تبدیل شده اما یه مشکل دارن اچ پی های سری pavilion اونم اینه که برای نصب ویندوز xp مشکل اساسی دارن من با اینکه کارم تعمیرات نرم افزاریه لپ تاپ هست اما تا حالا نتونستم روی این مدلها xp نصب کنم البته زوم هم نکردم اما در کل به دستگاههای سونی ارجحیت داره . فوقالعاده زیبا و سریع در پردازش و خرابی در حد صفر درصد.
فعلا که باید منتظر گرون شدن دم دستگاهای اچ پی باشیم پس زودی برو بخر که امکان گرون شدن زیاد هست
سلام ببخشید می شه یکی بگه این hp tv tuner که میگن چی هست
تیونر تلویزیون آنبرد هستش دیگه!
کابل آنتن را بهش وصل میکنی و تلویزیون تماشا میکنی........البته مدلهایی هم داره که hd هستش
یعنی همین کابل های قدیمی که هنوز تو ایران استفاده می شه و ایا میشه چیزی هم ازش ضبط کرد مثل کارت تی وی
در اصل کارت تی وی هستش میتونی ضبط هم بوکنی.سری dv7 و dv6000 توووی کانفیگهای بالاشون دارن
به به عجب چیز توپی من فکر می کردم این فقط برای اینه که وقتی فیلم تماشا می کنی فعال میشه تا فیلم واقعی تر باشه بابا ای ول از کمکت و راهنمایی کردی کلی خوشحال شدم چون تازه dv5 1199 گرفتمنقل قول:
یه سوال دیگه دارم اینی که میگی حتما باید انتن بهش وصل کنی یا بدون انتن هم کار میده
خیر ... تیونرش اونقدر قوی نیست ... انتن میخواد برای اسکن channel ها
یعنی تیونر دریافت کانال های UHF تلویزیوننقل قول:
بعضی مدلها روی خودشون داره (HDX و سری Special ) و بعضی مدلها توی شکاف express card شون نصب میشه که این یک وسیله اکسترنال محصوب میشه
ما من special هست و توی خودش داره
متوجه نشدید! گفتم که 1135 باسش 800 هست یا کمتره؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه؟!؟:11:نقل قول:
سلام دوستان ، من dv5-1135 گرفتم ، یک سری نرم افزار مثل آفیس رو به طور پیش فرض نصب داره اما
برای رجیستری باید چه کار کرد ؟
کسی از قیمت express card tv اطلاع داره ؟ کیفیت و رزولوشن چطوره ؟
با تشکر
نسل centrino2 در این لپ تاپ ها ، باس 800 رو ارائه میده ولی در نسل سانتاروزا قدیمی ، باس 667 بودهنقل قول:
متوجه نشدید! گفتم که 1135 باسش 800 هست یا کمتره؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه؟!؟
شما می تونی از رم با باس 800 استفاده کنی ... چون نهایتش همینه و برای لپ تاپ ها هنوز 1066 زده نشه و توی بازار هم نیست.
اگر از FSB بالاتر استفاده کنید ، باز هم با باس استاندارد سیستم کار میکنه
موفق باشید
آقا من یه سوال دارم
کسی میدونه بلوری 1199 لایت اسکریب هست یا نه؟
اصلا کاربردش زیاد هست؟:13:
راستی یه سوال دیگه!!!
گارانتی "تحلیلگر داده ها" بهتره یا "ایران اچ پی"؟؟؟
صد در صد ایران اچ پینقل قول:
ببخشید یه سوال دارم که منو حسابی گیچ کرده : ایا همه مدل های hp dv5-1199 اثر انگشت می خونن یا مدلی هست که نخونه و معمولی باشه که من چند جا شوال گرفتم نفهمیدم قضیه چیه
همه مدل های اچ پی بعد سری dv6000 و dv2000 از سال 2007 به اینور ، مجهز به اسکنر اثر انگشت شده اند... دیگه استیبل شده در محصولاتش
آقا یکی جواب اینو بده:5:نقل قول:
توی سریهای amd بیشتر ولی توی اینتلها اینجوری نیست مثلا dv5-1135 یا dv5-1155 اثرانگشت ندارندنقل قول:
با کانفیگ مشابه بدون اثرانگشت dv5-1155 هست فقط رنگش مشکیهنقل قول:
میشه دلیل بیارید؟نقل قول:
یک سری های خاصی هم ندارند ... مثلا من دیدم مدل هایی که برای امارات زده میشه داره ولی بازار ترکیه و سوریه و ... خیر
dv5-1060 مدل قدیمی dv5-1135 هست ودر حقیقت اول dv5-10xx اومد بعدسری dv5-11xx پس دیگه دنبال سری 10xx نباش چون تا چند وقت دیگه سری 12xx میاد و فرق چندانی هم نمیکه فقط بار جدید هست توی این رنج هم به نظر من همون dv5-1135 رو بگیر واگه amd باز هستی dv5-1145نقل قول:
اونجایی که دیدی مطمئنا دیجی کالا لوده که باس سری P هم زده 800 ! یعنی همه سانتاروزا هستند !نقل قول:
یکی به ما بگه باس رم مدل 1135 و مدل 1060 چنده؟؟ هر جا دیدم نوشته که 800 هست ( یک منبع درست حسابی معرفی کنید)
ببینید ، برای اینکه باس را تشخصی بدید راه ساده تری هم هست ... به مدل سی پی یو نگاه کنید و ببینید کدوم پلت فرم هست ... اگر centrino2 بود و یا نوشته بود اول حرف سی پی یو P و یا عددش رند نبود یعنی : 2.53 ویا 2.26 ، یعنی باس آن 1066 هست و باس رم 800 !
عزیز گارانتی معتبری که الان در ایران هست گارانتی ایران اچ پی هست در همه مجلات کامپیوتر و تبلیغ های متفرقه گارانتی ایران اچ پی حرف اول رو می زنهنقل قول:
دیگه دلیل بهتر از اینو می خواهی و در ظمن اگه زنگ بزنی خود شماره این نمایندگی های اینی که گفتی و ازشون بپرسی شما گارانتی اصلی هستین یا اون یکی به راحتی بهت جواب میدن من خودم این روش رو امتحان کردم دلیلی برای دروغ ندارننقل قول:
ایران اچ پی تبلیغاتش خوبه ، ساپورتش رو من تست کردم ... خوب هست ولی بهترین نیست ... خوبی آن ، گستردگی خدماتش هست