سلام .نقل قول:
دوست عزیز
طراحی تون در چه وضعیتی هستش ؟
Printable View
سلام .نقل قول:
دوست عزیز
طراحی تون در چه وضعیتی هستش ؟
این نظری که دادین یکم خود خواهانه نیست؟منم رشته ام ریاضی بود.علیرغم اینکه سال اول کنکور رتبم خوب شده بود ولی یک سال صبر کردم تا بتونم کنکور هنر شرکت کنم.نقل قول:
با 200 کشوری .52 منطقه 2نقل قول:
کلا میتونم تهران قبول بشم؟چه رشته هایی؟ با چه احتمالی؟
درووود...کدرشته ها که یکین واسه دانشگاههای روزانه...یعنی نمیشه شهر خاصی رو انتخاب کرد؟ :(
من که اومدم کنکور رشته ی هنر رو دادم حتما" علاقه داشتم وگرنه بیکار نبودم که بیام خودمو علاف کنم . منظور من از شانسی کنکور دادن این بود که هیچی نخوندم نه چیز دیگه ای . ضمنا" من نه راه کسی رو بستم نه واسه کسی دردسر درست کردم . شما هم به جای این حرفا جواب سوال مارو میدادی.
میشه گفت خوبنقل قول:
:18: چرا دعوا داری؟؟نقل قول:
باشه من فقط نظرمو گفتم ... قصد توهین و ناراحتی نداشتم
چشم جوابتونم میدم
خب 2000 خیلی زیاده
من خیلی بهتر از خودم انتظار داشتم ولی شدم 1600 و کلی دست و بالم بسته س !!!
با هرکی حرف میزنم میگن متمرکز شانسی ندارم روی نیمه متمرکز تمرکز کنم!!!
فکر میکنم خیــــــلی زیاد شدی و باید رو رشته های عملی تمرکز کنی
من منظورم کسایی نبود که علاقه دارن ... کار شما خیلی هم قابل احترامه که یه سال صبر کردیننقل قول:
من که عرض کردم عده ای هستن که رشته های دیگه بودن و وقتی کنکور هنر میدن اونقدر علاقه مند میشن که تا آخر عمرشون پایبند هنرن!!!
اینجور افراد خیلی هم مورد احترام هستن و قابل ستایشه
منظورم کسایی بودن که هنرو خیلی مسخره میدونن
من خودم با چند تا از بچه های ریاضی که رفیق بودم به هم دیگه میگفتن باید یه هنر یا زبان رو شرکت کنیم خیلی زور داره ما قبول نشیم اونا قبول بشن حداقل جاشونو بگیریم
اینجور طرز فکر منو عذاب میده
رشته های عملی کدوماش بهتره و امکان قبولی توشون هست ؟نقل قول:
کلا به قول معروف شاخ هنر گرافیکه ولی قبولیشم سختهنقل قول:
بستگی به علاقه ت داره
من تصمیم گرفتم اول گرافیکو بزنم بعد طراحی لباس نقاشی و طراحی پارچه حالا بعدشم یه چیزایی اضافه میکنم
مهم ترین نکته همین طراحیه ... باید خیلی خیلی قوی باشی ... تمرین زیاد میخواد
وقتی عمیلتو خوب بدی چرا که نه خیلیم راحت قبول میشی
دیروز که با یه آقایی حرف میزدم گفت یکی از شاگرداش با 3000 ولی عملی عالی هنر تهران قبول شده !!!
غیرممکن نیست اصن
سلام بچه ها یه سوال داشتم بعد از تهران و اصفهان شیراز بهتره یا کاشان یا شهر کرد ؟البته خواهر خودم شهر کرد در س خونده فارسان صنایع دستی اما نمیدونم دانشگاه کاشان یا شیراز کدوم بهتره.
نقل قول:
سلام ..
کد رشته های نیمه متمرکز چه شبانه چه روزانه به این شکل هستن ؛ فعلا توی این مرحله انتخاب نمی کنید.
برای متمرکز ها شهر هم انتخاب میکنین و کد جداگانه داره
اول یه نتیجه اعلام میکنن که توی متمرکزها چی کجا و چجوری قبول شدین + توی رشته های نیمه متمرکزی که انتخاب کردین کدوم رشته هارو برای کنکور عملی مجاز شدین
این امتحان عملی چطوریه ؟ منظورتون از طراحی چه نوعش هست ؟نقل قول:
عزیزم من کارت فرهنگیان رو تازه میخوام بگیرم خب؟
کجا باید وارد کنم؟تو سایت سنجش جایی رو پیدا نکردم؟مهلتش تموم شده مگه؟؟؟
نسیم فکر کنم وقت انتخاب رشته باید کدشو وارد کنی البته فکر کنم
طراحی فیگور مهم ترینشه !!!!نقل قول:
milagro عزیز لطف کردن و برخی سوالای سالای قبلو بهم گفتن
مثلا ارگ بم/مسجد یا امام زاده/میوه فروشی/آدمهایی که تو یه اتوبوس درحال حرکتن/یه کت و شلوار مردونه یا زنونه روی تن و غیره
ایشون اطلاعاتش خیلی بالاس منم هرچی گفته دارم بهت میگم
فیگور بسیار بسیار مهمه و بنا و معماری هم بی تاثیر نیست !!!
milagro بهتر اصلاع داره از ایشون حتما کمک بگیر
آره دیگه ... واسه متمرکزا که هر رشته کد جداگونه داره و فقط کدو وارد که کنیم مشخص میشه رشته چیه روزانه س یا شبانه و غیرهنقل قول:
ولی واسه نیمه متمرکز کداش کلیه بعدا شهر و دانشگاه مورد نظر مشخص میشه
بسیار عالینقل قول:
میشه گفت خوب
اگه براتون تفاوت نمیکنه ..نقل قول:
1. نقاشی 2.گرافیک 3. طراحی پارچه
طراحی / روی کاغذ A3 / تکنیک : مداد رنگی / تاکید روی فیگور کشیدن و فضا سازینقل قول:
کسی نمیدونه کدوم شهر بهتره؟چون میخوام کلاس طراحی و تئاترم برم همزمانکه میرم متمرکزو و میخوام بدونم کدوم شهر هم از نظر کلاس بهتره هم دانشگاه.
نه نسیم جان منظورم کد انتخاب فرهنگیانه
فکر کنم مثل انتخاب پیام نور که وقت انتخاب رشته واردش میکنی کد علاقه به رشته فرهنگیانم اونموقع باید انتخاب کنی
حالا اگه به طراحی زیاد علاقه نداشته باشم چی ؟ رشته های سینمایی چطورییه اونا هم امتحان عملی داره ؟نقل قول:
نقل قول:
منم فرهنگیان رو نمیدونم از milagro پرسیدم
بچه ها من پارسال امتحان عملی نمایشو دادم میگم چطور بود شاید بدردتون بخوره ببینین محلش دانشگاه هنر بود فکر کنم تو حافظ تو چند تا کلاس برگزار میشد امتحان که هر کلاسی سه تا استاد بودن که نوع سوالشون فرق داشت با هم هر کلاسی اما در کل نمونه کارارو میدیدن و اینکه تا حالال تئاتر کار کردین یا نه اما مهمتر از همه اینه که باید چند تا نمایشنامه خونده باشین بعد در مورد اونا میپرسن و یکی از سوالاشون این بود کا مثلا باغ وحش و اتوبوس مرگ بود فکر کنم که از یه نمایشنامه نویس بودو با هم مقایسه کنین یا کارای فلان نمایشنامه نویس چه ویژگی داره به این صورت البته من کارای گرافیکیمم بردم.امیدوارم تا حدی کمک کرده باشم. در ضمن قبلا هم گفتم تمام امتحانات عملی زیر گروه چهار با هم مشترک بودن.نقل قول:
تعداد دوستانی که میخوان آزمون عملی گرافیک/ نقاشی/ طراحی پارچه / طراحی لباس رو شرکت کنن زیادن
یه توضیحی در مورد امتحان بدم ..
تکنیک : مداد رنگی / روی کاغذی که خودشون بهتون میدن .
آزمون کلا 100 نمره داره . کار نهایی 20 نمره داره . فضا سازی (پرسپکتیو رعایت شده باشه) 8 نمره داره و ...
* اکثرا فکر می کنن فقط یه کار به عنوان کار نهایی بکشن 100 نمره رو میگیرن.. اما اینجوری نیست.
یه صفحه فقط باید فیگور بکشید (از بینشون اونایی که خوب شدن رو برای کار نهایی در نظر بگیرید)
چند تا باید ترکیب بندی فضا بزنید
چند تا کادر هم باید فیگور ها و فضا رو با هم ترکیب کنی تا به بهترین برسید
در آخر یک کار نهایی (سعی کنید خیلی بزرگ نباشه . در حد A4 یا یه کم کوچیکتر باشه بهتره ولی اگه نتونستید کوچیک کار کنید مشکلی نیست.
یکی بوده کار نهایی رو اندازه کف دست کشیده ولی نمره کاملش رو گرفته (البته کارش خیلی خوب بوده)
توی کنکور آزاد دنبال انتزاع هستن ولی توی سراسری باید به واقعیت نزدیک باشه
کارتون باید پلان بندی داشته باشه.. کاری که همه پلان هاش به یک اندازه وضوح داشته باشه موفق نیست .
توی کار نهایی یه نکته خیلی مهمه : پخش رنگ/ اگه کارتون هم خیلی خوب هم نباشه ولی پخش رنگ رو رعایت کرده باشید نصف نمره رو میگیرید
در صورت امکان و مهم بودن قبولی توی این آزمون حتمـا کلاس برین چون یه سری نکات رو اونجا یادتون میدن و طراحیتون نسبت به قبل خیلی تغییر میکنه .
کسی نمیدونه دانشگاه شیراز بهتره یا کاشان ؟
دوستان میشه یک نمونه کار از اونایی که نمره 100 میگیرن رو بزارین. یا حدافل شبیه اون جور کارها رو از اینترنت پیدا کرده و بذارید. خیلی خیلی ممنون میشم. میخوام سقف کار رو با توانایی خودم بسنجم.
بچه ها کمکم کنید.!نقل قول:
:3:
نقل قول:
قطعا شیراز.البته بسته به رشته هم داره ولی مثلا علوم پزشکی شیراز قابل مقایسه نیست ....
منظور گروه هنره که به نظر من کاشان قوی ترهنقل قول:
ممنون که جوابمو دادین اما منظورم هنره مثلا صنایع دستی یا فرشه هم از نظر شهری هم سطح علمی دانشگاه هم رتبه ای که اون دانشگاه داره کلا بعد از تهران و اصفهان چه شهرایی ارجحیت داره بعد از اصفهان بزنم البته با اینکه خودم از استان اصفهانم برام دوریش خیلی مهم نیست البته فکر میکنم اصفهان قبول بشم اما چون لب مرز میشه و امکان داره اگه اصفهان قبول نشم میخوام گزینه بعدیم گزینه ی خوبی باشه البته یه سوال دیگم داشتم اگه بخوام در حین تحصیل تو متمرکز بخوام برا نیمه متمرکز تئاتر و نقاشی هم اون شهر برم چه شهری از نظر امکانات کلاسی بهتره؟ممنون . بعد هنر های دیجیتال بهتره برم یا صنایع دستی و فرش تو اصفهان یا شهری دیگه؟؟نقل قول:
به نظر من همه رو با خیال راحت بزن رتبت خوبه و شاید کسی مثلا تا رتبه 100 هم نره دنبال مثلا فرش تهران یا حتی صنایع دستی هنر تهران بعدم شما که پسرین و رتبه 52 شما مثل رتبه 10 برا خانوماست پس راحت همه جارو انتخاب کن البته با توجه به بهترین رتبه ای که تو زیر گروهت داری نهایت 4 رشته رو بالا میزنی که شک داری قبول بشی پنجمی حتما قبولی تو نیمه متمرکزم که اگه کارت خوب باشه از اونجایی که بیشتر تک رقمی ها چون رشته نظری بودن طراحیشون خیلی خوب نیست راحت میتونی قبول بشی .البته این یه نظره و البته باز سعی کن بعد از انتخاب تهرانت شهرای دیگه رو هم بزنی حتما .نقل قول:
سلام به همه ي دوستان
ميخواستم بپرسم تو امتحان عملي رشته هاي سينمايي چي ميپرسن؟
درباره رشته هاي نيمه متمركز توضيح بدين ؟ نحوه ي انتخاب كردنشون چجوريه؟
نقل قول:
دوست من شما داری یک مرکز را که همه دانشگاههای ااون (شیراز) سطحش بالا هست رو به یک شهر کوچیک مقایسه میکنید .....
درسته که میگن مشهد دانشگاه هنر نداره ؟
مشکل اینجاست که اصلا من طراحی رو دوست ندارم.من کارم تئاتره میخوام ادبیات نمایشی برمنقل قول:
اول نیمه متمرکز ها رو انتخاب میکنی بعد متمرکز ها رو.اگه برای نیمه متمرکزها مجاز بشی برای امتحان عملی شرکت میکنی.نقل قول:
حرف شما درست ولی بحث ما اختصاصا گروه هنره و کاری به سایر گروه ها نداریم .نقل قول:
عزیز من دانشگاه شیراز کلا 3 تا رشته رو بیشتر نداره (توی گروه هنر) که اون 3 رشته خیلی جالب نیستن
برعکس گفتین .. اول همه ی متمرکز هانقل قول:
منطق دو کدوم شهر هستین ؟ فقط تهران میخواین ؟نقل قول:
52 رتبه زیر گروه یک تون هست ؟
رتبه همه زیر گروه هاتون رو بنویسید .