دوستان حالا خودم یه سوالی داشتم مدتی پیش سامسونگ یه دوربین قوی نزد که قابلیت ام پی 4 هم داشت ؟ ....
نمیدونم دوربینش فکر کنم 8 مگاپیکسل بود و قابلیت ام پی 4 هم بود و برای موزیک گوش کردن هم میخورد !!!
Printable View
دوستان حالا خودم یه سوالی داشتم مدتی پیش سامسونگ یه دوربین قوی نزد که قابلیت ام پی 4 هم داشت ؟ ....
نمیدونم دوربینش فکر کنم 8 مگاپیکسل بود و قابلیت ام پی 4 هم بود و برای موزیک گوش کردن هم میخورد !!!
یعنی تایید می کنین که PSP بازیهاش بهتره؟!نقل قول:
عزیزم خوب چرا کریتیو بگیره ؟ شما یه دفعه پی ای پی بگیر یه هدفون خوب هم بگیر یه مموری 4 یا 8 گیگ هم بگیر تموم !!!
من هم ایپادتاچ دارم هم پی اس پی کیفیت صداش کمتر از تاچ نیست پی اس پی !!! برای موزیک خوب هست پی اس پی !!! ....
بازی هاشم که خیلی خوبه !!! ...
میشه یه بازی بگین من سرچ کنم ببینم PSP در چه حدی هستش:دی
عزیز دل PSP رو چجوری با iPod Touch مقایسه میکنی؟ PSP برای بازی طراحی شده. iPod Touch برای موزیک و برنامه. PSP از نزدیک ندیدی وگرنه این جفا رو در حقش نمیکردی. گرافیک بازیاش فوق العاده س.نقل قول:
منم میدونم!نقل قول:
عزیز دل PSP رو چجوری با iPod Touch مقایسه میکنی؟ PSP برای بازی طراحی شده. iPod Touch برای موزیک و برنامه. PSP از نزدیک ندیدی وگرنه این جفا رو در حقش نمیکردی. گرافیک بازیاش فوق العاده س.
ولی میگن psp جدیدا هر بار خاموش روشن بشه هکش می پره و کپی خور نمیشه!
در ضمن یه بازی بگین که گرافیکش خوب باشه برای psp باشه!
خوب اره وقتی بصورت کامل خاموش کنی کپی خور میشه ولی خودت میتونی به راحتی کپیخورش کنی
در ضمن مدل های 3000 و 2000 جدید این حالتو دارن
میتومن فت یا 2000 قدیمی بگیری
نقل قول:این "میگن" و "شنیدم" ها رو فراموش کن ... اصلا اینطوری نیست که به شما گفته شده ...نقل قول:
مثلا سه تا بازی آخری که برای PSP خریدم : resistance (بازی بسیار معروف) ، PES (فوتبال معروف) و Rock Band (تحت تاثیر گیتار هیرو) ... اینا بازی های واقعی برای یه gamer هستند ... چون نگاه به PSP اساساً نگاه به یه کنسول بازیه ، در حالیکه نگاه به تاچ اینطور نیست؛ بله - برنامه های جانبی بسیار متنوعی داره، که دسته ای شون هم بازی هستند؛ اما به ندرت با نگاه تجاری و حرفه ای صرف عرضه میشن ...
به نظر میاد PSP و یه حافظه مناسب واسه شما مناسب تر باشه ...نقل قول:
اما اگه دلت تاچ رو میخواد برو سراغ همون ... ولی مواظب باش: اگه اولویت اولت بازیه ، انتخاب بسیار مهمه ، چون تفاوت تجربه بازی در هرکدوم اینا زیاده ها ...
حدود 1.5-2 سال پیش چرا ... مدل Samsung Digimax i-6 رو چک کن ... 6 مگاپیکسل بودنقل قول:
با تشکر از همه پس PSP رو در بازی به تاچ مرجعیت میدین!
فقط میشه یکی بگه کدوماش هک میشن یا این که برم تاپیکش؟!:دی
میشه درباره رم هاشم توضیح میدین؟!
مگه رم مخصوص می خوره بهش؟
عزیزان اگه میشه یه mp3 خوب در حد 30 تومان معرفی کنید
اگه شد عکس هاشم بذارید
ظرفیتش زیاد مهم نیست اگه کمم باشه مشکلی نداره
بله - از نظر بازی PSP بالاتره ...نقل قول:
اینا رو دیگه برو توی تاپیک مخصوصش بپرس ... توی ایران معمولاً فروشنده هم خودش این چیزا رو میگه بهت و اساساً همه دنبال مدلهایی هستن که اصطلاحا کپی-خور باشه وگرنه کی می خواد بره بازی اصلی اش رو بخره ... مشکلی از این جهت نیست ...
حافظه مخصوص کمپانی سونی بهش می خوره ؛ بهش میگن Memory Stick Duo ... اینا رو هم اونطرف مطرح کن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی پست من رو ببین .. باز اگه سوالی بود مطرح کن تا درباره اش صحبت کنیم ...نقل قول:
نقل قول:
دیگه مدل جدید نداده بیرون ؟
.......................
دوستان ایا این مدل سامسونگ یعنی YQ-Q1 از بازی های فلش رو ساپورت میکنه ؟ توی مشخصاتش نوشته که بازی داره اما نمیدونم منظورش بازی های فلش هست که خودمون هم میتونیم بریزیم یا نه بازی های اولیه ای که با فریمور در خودش نصب میشه ؟
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MP4 خوبی هست با امکانات خوب و سیستم صوتی عالی ... صداش هم باید خوب باشه با توجه به Dnse+3 و
Rhythmizer ..... گزینه خوبی هست برای کسانی که دنبال mp4 با امکانات و کیفیت صوتی خوب میگردند ...
ممنون ...
مدل موفقی نبود ... نمی دونم ، من مشابه اش رو اخیراً ندیدم ... کریتیو هم 3-4 سال پیش چنین مدلی داشت که اون هم موفق نبود ...نقل قول:
//
Q1 در واقع یه جورایی آپدیت T10 محسوب میشه (بدون بلوتوث البته) ... در مورد بازی من یه جا خونده ام که بازی خاصی واسه اش نیومد ، در عوض یه جای دیگه لینک داده بود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه ... اما معمولاً اینطور مدلها که مدل اصلی کمپانی نیستند ، خیلی از نظر اینطور قابلیت های جانبی مثل theme و بازی و آپدیت مورد توجه قرار نمی گیرن و من شکلی دارم که خیلی تنوعی در کار باشه ..
سلام
سری x سونی بالاخره اومد با قیمت فضایی 16 گیگ 450 تومن
جدی ؟ خداروشکر !!!
خیلی گرونه سونی همیشه همینطوری هست راستی ببینم با گارانتی به این قیمت هست ؟ ...
اووووووووووه. چه خبره؟
یعنی از O2 با ظرفیت 16 گیگ بیشتر از 100 تومن گرونتره.
بله با گارانتیه اصلیه
سونی همیشه محصولاتش گرونه و افت قیمتشم خیلی کمه
حیف اگه پول زیادی داشتم میرفتم میخریدمش
البته امروز دیدم که 30 تومن ارزون تر شده یعنی سایت کمان رایانه 420 میده
اگه روزی 30 تومن ارزون بشه ان شاء الله تا ماه دیگه با قیمت منفی 450 هزار تومن میخرمش.نقل قول:
ولی از نظر سخت افزاری عالیه
حیف که قیمتش خیلی بالاست
پوله یه mini laptop dell هستش
نمیشه با چیزی که از جنس خودش نیست مقایسه ش کرد. با این پول موتور سیکلت CG 125 هم میشه گرفت ولی خب اون کسی که دنبال این پلیره یه سری نیازهای خاص داره.نقل قول:
نقل قول:نامردی گرونش کردن ... البته گرون کردن قیمت نوبر ها روتین بازار ایرانه متاسفانه ... این می تونه تا 100 هزار تومن ارزون بشه به نظرم ...نقل قول:
بچه ها امروز رفتم تو نمایندگی سونی سری X رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم. چیزی که بیشتر از همه نظرمو جلب کرد اینترفیسش و هماهنگی و کار با منوهاش بود که واقعا عالی و بی نقص بود. حتی شاید از iPod Touch هم بالاتر. کیفیت LCD هم فوق العاده بود و رنگ ها طبیعی و زنده بودند. پخش تصویری هم خیلی خوب بود. در کل به عنوان یه سونی خیلی عالی بود. ما که کووان بازیم این چیزا تو کتمون نمیره.
خیلی چیزه عالی ای هستش حیف که خیلی گرونه
رفقا کسی قیمت u5 رو داره 2 یا 4 گیگش؟
zen v plus 2 gig با قیمت 47 خوبه یا نه؟
قیمتای کووان رو از عثمان بپرس.نقل قول:
قیمت U5 :نقل قول:
2 گیگ:89 تومن
4 گیگ:99 تومن
سلام دوستان، من می خوام یه mp4 player بگیرم حدود 60 تومن شما چی پیشنهاد می کنید ؟ کیفیت پخش و ضبظ صدا از همه برام مهمتره.
یه مدل Transcend T.sonic 850 دیدم تو این رنج قیمت ، ،آیا کیفیتش خوب هست یا نه ؟
مرسی.
transcend هم خوبه و به نسبت قیمتش خیلی میارزه. ولی تا وقتی کریتیو هست باید بره بوق بزنه.نقل قول:
آخه transcend mp850 4Gb با 52 تومن و 8Gb حدود 62 تومن خیلی وسوسه کننده است. به نظر شما اگر به جای Creative zen v plus 2 Gb یکی از این دو تا رو بگیرم ، اشتباه کردم؟نقل قول:
راستی SanDisk Sansa Fuze تو بازار پیدا میشه؟ قیمت 2Gb یا 4Gb در چه حدودیه ؟
در مورد sandisk اطلاع ندارم. سیمور بهتر میتونه کمکت کنه.
ولی همون طور که گفتم تو این محدوده واقعا این پلیر عالیه و در مقابل پولی که میدی خیلی خوبه. ولی خب یه مقدار کار کردن باهاش سخته و کیفیت صداش هم اصلا در حد کریتیو نیست. انتخابش اشتباه نیست. بستگی به خودتون داره که کدوم بیشتر به دردتون میخوره. پیشنهاد میکنم از نزدیک ببینین این مدلا رو و باهاشون کار کنین تا بهتر تصمیم بگیرین.
ترانسند مارک بدی نیست ، مارک متوسط بازاره ... حداقلش اینه که یه نیمچه پشتیبانی ای داره (حداقل شما سعی کن فقط با گارانتی بخری - وگرنه دورش خط بکش) ...نقل قول:
اما در مورد اینکه گفتی "اشتباه" ، درستی و غلطی چنین تصمیمی براساس نیاز شماست که تعیین میشه ؛ آیا حافظه زیاد میخوای و اصلا نمی تونی افزایش بودجه بدی؟ برو ترانسند بگیر ... آیا 4 گیگ هم کارت رو راه میندازه و میتونی انقدر افزایش بودجه بدی که zen v plus بگیری (فکر کنم 75 تومن) ، قطعا zvp اولویت داره ... توصیه من همین راه دومه ...
احتمالش خیلی کمه ... پاساژ پایتخت رو بگرد .. من شک دارم ولی همیشه شاید یه مغازه پیدا بشه که دوتا دونه از اینا ته ویترینش مونده باشن ..
من کیفیت رو به حافظه ترجیح میدم. ولی خوب هرچی حافظه بیشتر باشه بهتره. البته نمی خوام قیمتش از 60 تومن زیاد بالا بزنه.
راستی کیفیت این مدل های creative mozaic چه طوره Zen V pluse بهتره یا mozaic؟
در مورد cowon هم اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم (از نظر کیفیت، قیمت و مدل)
cowon که از طرفای 90 تومن شروع میشه میره تا 600 تومن. ولی از بهترین هاست.
u5 فکر کنم 84 تومن هم گیر بیاد ... اگه میخوای چیز ارزون بگیری از محصولات cowon ....
از نظر رابطه قیمت/حافظه/کیفیت ، قطعاً کریتیو برنده خواهد بود ...نقل قول:
مثل همیشه راه حل " افزایش بودجه " هم وجود داره .. بودجه شما بسیار پایین و در واقع entry هستش (یعنی حداقل بودجه واسه خرید یه پلیر مناسب)
اما تا اونجایی که بحث حافظه مطرح باشه ، توجه کن که اساساًً حافظه 8 گیگ رو مدلهای معتبر واسه محصولات زیر 100 تومنشون خرج نمی کنن .. بنابراین اگه حافظه بالاتر ترانسند واسه ات مهمه ، برو دنبالش ...
ایم مدل که شما گفتید حافظه اش چند گیگه ؟نقل قول:
این قیمت 75 تومن که میگید برای Zen V plus 4Gb است؟نقل قول:
راستی این نمایندگی کریتیو کجاست؟ منظورم اینه که از کجا میتونم این مدل رو تهیه کنم با گارانتیه خوب ؟
:20:
حصولات COWON هم از نظر کیفیت عالی هستند...
اگر مشکل مالی نداشتید تو خریدش شک نکنید.
تو ظرفیت های 2 4 و 8 گیگ وجود دارهنقل قول: