سلام
اقا تو بازی صندوقهای بسته رو چجوری باز کنم
Printable View
سلام
اقا تو بازی صندوقهای بسته رو چجوری باز کنم
برای باز کردن صندوق باید یک rogue داشته باشی که مهارت لازم رو داشت باشه.در بازی کردن قفل ها یکی مهارت بازی کردن قفل که 4 تا لول داره و یکی cunning تاثیر داره.نقل قول:
با سلام
من با کلاس mage و نژاد human وارد بازی شدم و درگیر ماموریت پیداکردن خاکستر برای شفای پادشاهم و غول circle of magi رو هم کشتم ولی نمی دونم :
1- برادر جنتویتی رو کجا پیدا کنم
2- کوزه رو از کجا پیدا کنم
و سوال دیگم هم این بود که اگه می شه بگید هر کدوم از شخصیت ها رو باید کجا پیدا کنیم چون هرچی گشتم سگه رو پیدا نکردم
توصیه می کنم حتما این سایت رو ببینید برای مثال یک اسپل داشت که باهاش میج می تونست قفل ها رو باز کنه خیلی باحال بود
کد:http://www.dragonagenexus.com
اینم لینک مادی که به Mageها توانایی باز کردن قفلها رو میده. :8:نقل قول:
کد:http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=157
یعنی چی؟میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
سگ که اگر human noble باشی همون اولش پیدا می کنی ولی اگر نباشی بعد از این که موریگان تازه به گروهتون پیوست و شما به لودرینگ رفتی توی راه پیداش می کنی.نقل قول:
و سوال دیگم هم این بود که اگه می شه بگید هر کدوم از شخصیت ها رو باید کجا پیدا کنیم چون هرچی گشتم سگه رو پیدا نکردم
در مورد زوران که یک قاتل هست و ماموریت داره شما رو بکشه و وقتی شکستش دادی باید باهاش صحبت کنی تا به گروهت بپیونده.استن و لیلیانا که اول بازی در لودرینگ هستن.اوگرن هم توی اورزامار پیدا می کنی.واین هم که توی circle of mag هستش که چون اون ماموریتو رفتی حتما پیداش کردی.لوگین هم که آخراش اگه بخوای اضافه میشه که در آن صورت الیستر رو از دست میدی.
برای گرفتن اون کلید باید با یه زندانی صحبت کنی که ازت می خواد براش غذا و آب ببری. برای اینکار هم باید با سربازی که کنار قفسه صحبت کنی و ازش آب و غذا بگیری.نقل قول:
یا می تونی زندانیو بکشی ازش بگیری.
اگر هم نتونسی سربازرو متقاعد کنی باید یه rouge داشته باشی که دزدی بلد باشه جیب سربازو بزنی.
و برای باز کردن صندوق هم باید بعد از اینکه از جنگل اومدی بری بازش کنی چون اونموقع شبه کسی نزدیک صندوق نیست.
این یعنی اینکه به Mageها مثله Rougeها توانایی قفل باز کردن میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توضیحات بیشتر و لینک دانلود ماد:کد:http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=157
نه منظورم تو DLCیه Return to Ostagar بود. ببخشید که نگفتم کجا.نقل قول:
سلام بازم چند تا سوال دارم
اقا میشه بگید هر یک از مهارت ها چه تاثیرو رو شخصیت بازی داره
و من بعد از اخرین باری که مهارتهای اون پیرزن جادوگری که همراه ماست رو ارتقا دادم پایین صفحه که قابلیت های کاراکتر رو نشون میداد اون نوار هست ولی هیچ کدوم از قابلیتهاش رو نشون نمیده و نمیتوم موقع pauseکردن بهش بگم که چه کاری انجام بده و اخرین باری هم که خواستم با یه شخصیت دیگه عوضش کنم بهم اجازه این کار داده نشد
و در ضمن در باره استراتژی های بازی هم یه توضیحی بدید اگه زحمتی نباشه مثلا وقتی به یکی میگیم که healer باشه اون کاراکتر چیکار میکنه
این حذف بشه
دوست عزیز اگر زبان انگلیسی در حد اینکه بفهمی معنی مهارتها چیه بلد نباشی خیلی کارت توی این بازی سخت میشه.اگه میشه اسم مهارت هایی که میخوای رو بنویس تا برات توضیح بدم.بعد دوست عزیز منظور چیه هیچی از مهارت ها رو نشون نمیده؟توجه کن که فقط spell ها توی این نوار پایین میاد و skill ها به جز چیزهای مثل تله سازی و... اونای دیگه توی نوار پایین نمیاد مثلا coercion برای persuade کردن و intimidate به کار میره که اگه بخوای کامل برات توضیح میدم.نقل قول:
در مورد تاکتیک ها باید بگم مثلا Healer که بیشتر مخصوص واین هستش اگه بذاری باعث میشه که اون شخصیت در اصل در زمینه سلامتی و استقامت هم گروهی ها و همین طور خودش کمک کنه و مثلا اگر نوار سلامتی یه نفر از یه درصد کمتر بشه با استفاده از جادوهای مختلف بهش سلامتی بده. همچنین defender که بیشتر برای آلیستر به کار میره باعث میشه اون در اصل یه تانک برای دفاع شما باشه و بیشترین کمک رو به شما میکنه.در ضمن شما باید غیر از این گزینه خودت هم برای هر کسی یه سری تاکتیک بچینی و مخصوصا شخصیت خودت باید حتما خودت تاکتیک هایی انتخاب کنی.اگه بخوای میتونم بیشتر توضیح بدم.در ضمن یادت نره اسم اون مهارت ها یا جادو ها را که نمیدونی چیه به انگلیسی بنویس تا برات توضیح بدم
منظورم از قابليت ها همون قدرت چالاكي اراده جادو زيركي يا همون حيله گري بنيه هست كه ميخوام بدونم كدوم يكيشو ارتقا بدم در مقابل ضربات دشمنان جاخالي ميده يا صدمه كمتري ميبينه كدوم يكيشو ارتقا بدم به دشمنان بيشتر صدمه ميزنه چالاكي رو كه ارتقا بدم چه تاثيري رو كاراكتر داره كاراكتر من يه انسانه ولي با اين حال اگه جادو رو اقزايش بدم چي ميشه و ....
در مورد نشون ندادن مهارتها منظورم همون نواريه كه توش يه سري علائمي هست كه با هون به كاراكتر ميگي كه تو اون لحظه چيكار بايد بكنه مثلا به اليستر ميگي كه با سپر يكي رو بزنه تا اون بيفته زمين يا به موريگن ميگي كه يكي رو منجمد كنه يا .... كه اينا رو برا اون پيرزن جادوگر كه همراه ماست نشون نميده ميخواي يه عكس هم ميزارم
باید برای Online بازی کردن در PC باید حتما ورژن Steam بازی رو باید داشت؟
من میخوام Online بازی کنم... :37:
خب ما هم الان زدیم این اژدهای آندراسته رو ترکوندیم :دي
فقط هم با لیلیانا و موریگان کشتمش ! کلا یه قلق داره که کشتنش رو خیلی راحت می کنه
اتفاقا من با هیچ کدوم از اونا نرفتم:20:نقل قول:
ب ما هم الان زدیم این اژدهای آندراسته رو ترکوندیم :دي
فقط هم با لیلیانا و موریگان کشتمش ! کلا یه قلق داره که کشتنش رو خیلی راحت می کنه
من یادم میاد با آلیستر و استن و واین رفتم که استن بنده خدا خیلی بهم کمک کرد:31:
Strength : میزان قدرت ضربات (برای افرادی بجز کماندارها و جادوگرها) و همچنین پیش نیازیست برای استفاده از بهترین زره ها و سپر ها و... که مقدار صدمات وارده رو کاهش میدن و همچنین بالابودنش بهمراه لول "اسکیل" Coercion, شانس تن دادن افراد به خواسته های شما رو در دیالوگ ها افزایش میده Intimidate)نقل قول:
منظورم از قابليت ها همون قدرت چالاكي اراده جادو زيركي يا همون حيله گري بنيه هست كه ميخوام بدونم كدوم يكيشو ارتقا بدم در مقابل ضربات دشمنان جاخالي ميده يا صدمه كمتري ميبينه كدوم يكيشو ارتقا بدم به دشمنان بيشتر صدمه ميزنه چالاكي رو كه ارتقا بدم چه تاثيري رو كاراكتر داره كاراكتر من يه انسانه ولي با اين حال اگه جادو رو اقزايش بدم چي ميشه و ....
Dexterity : شانس ضربه زدن و همچنین وارد کردن ضربات ویژه (ضرباتی که بیشتر از حالت معمول دمیج میدهتد) رو افزایش و شانس صدمه دیدن رو کاهش میده و همچنین میزان قدرت ضربات کماندارها رو مشخص میکنه
Willpower : مقدار مانا و استامینا رو برای جادوگر ها و... مشخص میکنه
Magic : میزان قدرت ضربات برای جادوگرها
Cunning : پیش نیازی هست واسه اکثر "اسکیل ها"و در باز کردن قفل ها برای عیارها تاثیر مستقیم داره و همچنین بالابودنش بهمراه لول "اسکیل" Coercion, شانس راضی کردن افراد درمقابل خواسته های شما رو در دیالوگ ها افزایش میده Persuade)
Constitution : اینم که HP یا همون مقدار جون کارکتر شماست
اگر نکته ای اشتباه هست یا چیزی رو جا انداختم ممنون میشم دوستان ذکر کنند. درضمن لازم میدونم که بگم, خیلی از این مطالب رو قبلآ "Optimus Prime" عزیز, ذکر کرده بودند و من خیلی از دانسته هام رو از ایشون دارم :11:
سلام دوستان. من تو این قسمت Elven Alienage که یک روستا مانند هست گیر کردم همه ی کارارو انجام دادم اما دیگه کاری نیست میشه کمکم کنید؟ باتشکر
دقیق بگو کجای بازی هستی.اول بازی هستی یا آخراش هستی؟نقل قول:
آخراش هستم
دوست عزیز من خیلی وقت پیش رفتم ولی یکمی یادم هست و تا حدودی کمکت می کنم.اول اگر با همون جایی که الان هستی یعنی شهر الف ها بازیو شروع کردی که باید ماموریت مربوط به اونو هم بری که معلوم هست چیه.بعد یه چند تا ماموریت دار اون جا که اگه اشتباه نکنم یه جا یه نفر بود که چشم هاش یه جوری بود و دنبال یه چیزی می گشت که شما وقتی باهاش صحبت می کردی و یه چیزی براش پیدا می کردی باهاش یه خونه می رفتی که مرموز بود و می رفتی جلو و با موجودهای مختلفی می جنگیدی و در آخر هم اون مرد فکر کنم می مرد.بعد یه جا توی همون شهر هستش که مردم جمع شدند و شما میری جلوتر و تنهایی وارد خونه میشی و بعد بهت حمله می کنند بعد از این فکر کنم یه جا میتونی بری که در انتهای نقشه هستش و وقتی رفتی توی اون خونه آخرش به یه جا می رسی که الف ها رو زندانی کردن و شما با اون معامله کنی یا انتخاب های دیگه داری که خودت بری می فهمی.
مرسی وحید جان راستش الف نیستم فک کنم آدمه .مرسی راستی همه ی این کارارو کردم الان دیگه نمیدونم کجا برم یا چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنی.دمت گرم
اگر ماموریت تموم شده فکر کنم پیش arl eamon باید بری و برای Landsmeet باید آماده بشی که درباره این قسمت حتما صفحه های دیگه رو بخون که خیلی مهم هستش.
مرسی وحید جان ابن آرل کجاست؟ببخشیدا دمت گرم
توی همون قصری که همه هستند فکر کنم طبقه بالا باشه.در ضمن این قصر یا خونه توی دنریم هستش.
منم الان تو denerim هستم 3تا مکان رو نقشه بود که باید میجنگیدی به غیر از اونا 2تای جای دیگه ام بود که ماموریتهاش رو انجام دادم ولی 2تا جای دیگه که یکیش royal place هست باز نشده چیکار کنم؟
دوستان الان من این قسمتی هستم که alistar پادشاه شد.از در میرم بیرون یه سری نوشته مینیویسه بازی تموم میشه.یعنی الان بازی تموم شد؟من شنیده بودم یه آزدهای بزرگ هست چجوری برم بکشمش؟
ممنون
دوست عزیز بازی تموم شده.منظورت از اژدهای بزرگ چیه مگه اون Archdeamon آخر بازیو نکشتی.اگه نکشتی باشی که بازی تموم نمیشه.اگه منظورت یه اژدهای دیگست حتما بگو چون به جز این فکر کنم دو تا اژدهای دیگه توی بازی هستش.نقل قول:
دوستان الان من این قسمتی هستم که alistar پادشاه شد.از در میرم بیرون یه سری نوشته مینیویسه بازی تموم میشه.یعنی الان بازی تموم شد؟من شنیده بودم یه آزدهای بزرگ هست چجوری برم بکشمش؟
ممنون
دوست عزیز شما باید دقیقا بگی کجای بازی هستی تا بهت کمک کنم.نقل قول:
منم الان تو denerim هستم 3تا مکان رو نقشه بود که باید میجنگیدی به غیر از اونا 2تای جای دیگه ام بود که ماموریتهاش رو انجام دادم ولی 2تا جای دیگه که یکیش royal place هست باز نشده چیکار کنم؟
وحید جان یه اژدها بود که پاش شکسته بود بالای یه صخره بود.منظورم اونه. یعنی اون همون Archdeamon بود؟ راستی دو تا ازدهای دیگه هم هستن؟
دوست عزیز مگه شما Final battle رو نرفتی و آخرش با اون اژدهاکه اسمشو archdeamon نوشته بود نجنگیدی و بعد اونو کشتی و شما پیروز شدید؟نقل قول:
در مورد اژدهای دیگه یه دونه که همون پیرزنه که مثلا مادر موریگان بود هستش.یه دونه دیگه هم توی اون ماموریت urn of sacred ashes اگر اون یارو که فکر کنم اسمش کلگریم بود رو اگه بکشی و اون بوق رو برداری و ازش استفاده کنی اون اژدها که نشون داد به بالا رفتش میاد پایین و باهاش باید بجنگی که اگه بکشی اونو خیلی برات مفید هستش.
راهنمای فارسی pdfکسی جائی ندیده؟
نه فکر کنم انگلیسی فقط هستش.شما هر مشکلی داری مطمئن باش جوابتو این جا می گیری و هیج جایی استادانی مثل optimus prime پیدا نمی کنی:46:نقل قول:
آقا این شمشیر topsider's Hilt چه به درد میخوره؟
ترینر blood mage کجاست؟
please help me:19:
دوستان دموی جدیدی از Awakeningنیومده ؟ اگه اومده لطفا لینک بدید
یه سوال دیگه هم داشتم این DLC هایی که ما الان داریم بازی میکنیم توی نسخه Awakening تاهثیر داره یا بی تاثیره ؟
ممنون
سلام
يكي از دوستان من در اين بازي يه جاش گير كرده ...
اينه كه ميره به يك پل نامرئي ميرسه بعد بايد چهار تا اهرم شكل رو فعال كنه تا اون پل از حالت نامرئي بودن خارج بشه و بتونه رد بشه
از دوستان لطف كنن يه راهنمايي بكنن ممنون ميشم.
دوست عزیز اگه توجه کنی شش قسمت سمت راست و شش قسمت سمت چپ هستش که میتونی رو اونا بری.اگر از اون جایی که وارد میشی مخالف عقربه های ساعت حرکت کنی یعنی سمت چپ آخری شماره 1 باشه به این صورت باید با سه نفر روی اون ها بری:نقل قول:
نفر اول- نفر دوم- نفرسوم
----- 1 ------4------- 8
----- 1 -----10 ------6
---- 11 -----5 ------6
البته من خیلی یادم نمیاد ولی شما باید مثلا بعد از حرکت یک شخصیت اصلی رو ببری رو اون چیزا که ظاهر میشه و حرکات بعدی هم همین طور بری جلو تا آخرین قسمت که از پل رد میشی و کلا پل ظاهر میشه و بقیه اعضا هم می تونن رد بشن.
سلامنقل قول:
دوست عزیز منم همونجا گیر کردم . توضیحاتتون هم کامله ولی من نتونستم دقیق
بفهمم که چی کار کنم اگه ممکنه کمی واضحتر توضیح بدید..؟؟؟
دیروز بازیرو تموم کردم.میتونم بگم یکی از زیباترین بازیهایی بود که کردم.فوقوالعاده تحت تاثیر داستان بازی قرار گرفتم.واقعا داستان زیبایی بود مخصصا اون قسمت که باید انتخاب کنی اون مرد یا alistar واقعا بازی زیبایی بود.در ضمن از وحید جان هم تشکر میکنم تو اون قسمت آرل خیلی کمکم کرد
خواهش می کنمنقل قول:
بهت پیشنهاد می کنم حداقل 2 بار دیگه تا آخرش برو تا تمام لذت بازیو ببری.اگه توی این تاپیک دقت کرده باشی اکثر دوستان گفتن که باید حداقل سه چهار بری تا آخرش تا لذت واقعی از این بازی ببری.البته اگر سبک نقش آفرینی دوست داشته باشی. من که عاشق این سبکم.تازه من الان در حال جمع کردن یه سیستم هستم و وقتی اونو گرفتم حداقل دو بار دیگه دوست دارم این بازیو تا آخرش برم.
سلام
من بازی رو شروع کردم ممنون میشم کارکتر بندی رو بهم توضیح بدین که کدوم رو انتخاب کنم؟و این گزینه ها که میاد باید انتخاب کنم ،کدوم رو برگزینم؟یه توضیحی میدین ممنون میشمچون بار اول این سبک رو بازی میخوام بکنم
دوست عزیز صفحه اول رو حتما بخون که توضیحاتی خوبی هستش.من الان متاسفانه کار دارم ولی فردا حتما برات توضیح کامل میدم.نقل قول: