لطفا ميشه يك مقدار بيشتر توضيح بدي ، درحال حاضر ايپاد جيلبرك شده و كلي هم برنامه روش نصبه ( خودم جيلبرك و برنامه روش نصب نكردم) ، سئوال من بيشتر اينه كه براي هربار نصب برنامه itunes بايد به اينترنت ( نه WIFI ) وصل شه يانه .نقل قول:
با سپاس
Printable View
لطفا ميشه يك مقدار بيشتر توضيح بدي ، درحال حاضر ايپاد جيلبرك شده و كلي هم برنامه روش نصبه ( خودم جيلبرك و برنامه روش نصب نكردم) ، سئوال من بيشتر اينه كه براي هربار نصب برنامه itunes بايد به اينترنت ( نه WIFI ) وصل شه يانه .نقل قول:
با سپاس
بازهم نه itune فقط itune store ش نیاز به نت داره بقیه چیزاش مثل کپی موزیکو بازیو..... نمیخوادنقل قول:
سلام ، من تازه یه ipod touch خریدم . بلد نیستم چطوری میشه روش بازی یا نرم افزار نصب کرد ، لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چطور میتونم یه برنامه رو از روی دستگاه پاک کنم؟ (در آیتونز در قسمت Application برنامه رو پاک میکنم و بعد سینک. اما وقتی آیپاد روشن میشه برنامه هنوز وجود داره و اجرا میشه.)
انگشتتو ۵ ثانیه رو ایکون برنامه نگه دار.
بعد x رو بزن....
[quote=SCH1365;3774802]سلام ، من تازه یه ipod touch خریدم . بلد نیستم چطوری میشه روش بازی یا نرم افزار نصب کرد ، لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote
میشه بگی چند و از کجا خریدی ؟ کسی دیگه ای آمار داره ؟ ممنون میشم:11::40::46::13:
[QUOTE=farzadsg;3787681]کاری نداره که جاهای زیادی میفروشن مثله پایتخت قیمت هم 260 8 گیگ 310 16 گیگ 2gنقل قول:
دوستان 32 گیگ آیپاد هم وجود داره؟
آخرین مدل آیپاد در حال حاضر چیه؟
آیا از جاوا پشتیبانی میکنه؟
چه فرمتهای ویدیویی و موسیقی رو پشتیبانی میکنه؟
آخرین مدل این محصول بلوتوث داره؟
قیمت آخرین مدلش چنده؟
ممنون
32 دارهنقل قول:
Ipod 2g
نه سیستم مخصوص خودش رو داره که بازیاش قول میدم NDS و جاوا رو میخوره و پشتیبانی عالی مثل EA gameloft
MP4 واسه ویدیو بهترین هست ولی mp4 مخصوص iphone که واقعا در حد بسیار عالی پخش میشه
چیپش رو داره ولی فعال نیست
فکر کنم 410 اینا باشه 32 گیگ
جواب تمامه شوالات شما در همین تاپیک بود .............
ببخشید چون زیاد وقت ندارم نمیتونم همه ی تاپیکو بخونم:10:
کابل tv هم داره؟
صفحش مثل آیفون خازنیه؟
کابل خروجی برای tv دارهنقل قول:
صفحه اون هم مثل ایفون خازنیه!
سلام
میخواستم ببینم کیفیت نمایشگرش با آیفون چقدر فرق داره؟
کسی مقایسه کرده؟
ایرادی هم داره؟
سپاس
دیروز پایتخت بودم 32gig با گارانتی 410
مدلای دیگش چنده؟ 16 یا 8؟
تو جمهوری که خیلی کم بود من تو 1 مغازه دیدم...
پایتخت نرفتم کجاست؟ ونک؟
کیفیتش اگه بالاتر نباشه کمتر نیست.هیچ فرقی در اندازه و رزولیشن وتاچ ندارن باهم.
۸ گیگش حدودا ۲۵۰
۱۶ ش هم حدودا ۳۳۰
اگه از شریعتی حساب کنی میشه ته میرداماد سمت چپ.
از ولیعصر حساب کنی میشه سر میرداماد سمت راست:31::31:
آخه یه عکسی بود که میگفت آیپاد تاچ یه اشکالی نسبت به آیفون داره که تیره تر نشون میده توی کلوپ اکسپریا بگردی هست
حالا کسی چیزی میدونه؟ تو اینترنت هم گشتم چیز درست درمونی ندیدم...
میگن آیفون 16 میلیون رنگه آیپاد 256000 رنگ راسته؟
پس من دیدم8 رو 278 میداد ولی 16 رو 310 ، 8 رو گرون میداد گارانتی نداره؟ واسه جیلبریک با ویندوز XP راحته؟ آخه واسه ویستا راحت بود ولی واسه XP نه...
سپاس
تا حالا اینی که میگی نشنیدم.
هیچ فرقی ندارن.نه هردو ۱۶ میل یون رنگن.
فکر کنم منظورت اینه.ال سی دی ایفون تری جی نسبت به ایفون معمولی یکم پر رنگ تره ورو به زرد میره.در کل گرمتره رنگش.که خیلی مهم نیست.شاید مال ایپاد مثل ایفون معمولی رنگش سرد تر باشه و بیشتر رو به ابیه.
اگه قیمتش این طوره که ۱۶ به صرفه تره.البته هر کی یه قیمت میذن.
گارانتی رو بیخیال.پول اضافی !!!!مطمعن باش هر مشکلی برات پیش بیاد میگن جزو گارانتی نیست.
چه فرقی داره؟؟؟همون برنامه که رو ویستا ازش استفاده میکنی همونم رو ایکس پیه...
مشکلی نیست.باید حوصله داشته باشی.
دوستان اگه ممکنه یه مقایسه بین ipod touch و cowon s9 بزارین...
درکل کودومشون بهتره؟
ممنون
salam
?che gone mishavad ba ipod touch az tarigh wifi version software ipod update kard
? aya rahi hast
? barnameyi ham mikham ke betonam farsi konam maten va keyboard dastgamo bedon jailbreak chon ipodam jailbreak nist
mamnon misham rahnamyi konid
من این عکسارو میگم
من که اینترنتم ضعیفه شما ببینید این ویدئو چیه
کد:http://www.apple-touch.com/ipod-touch-screen-problem-negative-black-effect-1534.php
سپاس
من خودم IPOd touch 16 گیگ دارم 1g
دوستم iphone 3g 16 gig داره
کنار هم گزاشتم این عکسی که گزاشتید کالا اشتباهه!! اینقدر تاریکی در IPOD:18: قبول دارم خیلی جزیی brightness در IPOd کمه ولی نه دیگه اینطوری!!
مشکل از ایپاد نیست. مشکل از ایفونه که نسبت به ایفون قبلی ال سی دیش پر رنگ تره.
در کل این برا کسی ناراحت کنندس که جفتشو با هم داشته باشه. و هی تفاوتاش ببینه.
اما وقتی یکی داشته باشی بهش عادت میکنی.
همینطور که الان نه تری جی دارا مشکل دارن نه ایپاد دارا.
ba salam
khaheshan post 819 mano javab bedid
ba tashakor
با سلام به دوستان
یه سوال داشتم ؟؟؟؟
این کابل av را که وصل می کنم جند لحظه تصویر میاد بعد میره می خاستم بدونم مشکل از کجاست؟
البته بگم که کابل من ارجینال نیست و قبلن یه جا خونده بودم خود اپل کاری کرده که به غیر از ارجینال کار نکنه ولی خب یه برنامه ای معرفی کرده بود که این مشکل را حل میکرد ولی خب مشکل اینجاست که نمیدونم تو کجا این مطلب را خونده بودم اگر میشه کمکم کنید....
اون تو سیدیاس.
tv رو سرچ کن میارش.
دوست عزیز لطفا از این به بعد فارسی بنویسید.از قوانینه.نقل قول:
نمیشه!!:31:
سیمبین که نیست اپدیتش ۴ مگ باشه. تو هر اپدیت تغییرات سیستمی انقدر زیاده که نمیشه اینکارو کرد. برای اپدیت فریمورو از تو نت یا همینجا یا محل سکونت من گیر بیار و طبق اموزشا ایپادتو اپدیت کن.
ببین مهمترین کار برای ایفون و ایپاد جیلبریکه. تا نکنی دستو بالت بسته.برای داشتن فارسی حتما باید جیلبریک کنی.
میگردم برات لینک برنامشو پیدا میکنم .که راحت همزمان با جیلبریک کردن ایپادت کیبرد فارسی بهش اضافه بشه.
نقل قول:
بیا این لینک دانلود کویک پاون + ایعربرایزر.(یعنی همزمان هم کیبرد فارسی داری هم جیلبریک میکنه برات.)
کد:http://rapidshare.com/files/220696248/QuickPwn22-1-Tdwg98-Ara2.2.exe
برا اطلاعات بیشتر به اینجا برو.
:10:کد:http://------------/forums/showthread.php?t=1897
ELVIS PRESLEY جان دستت درد نکنه که جوابم رادادید
ولی تو سیدیا یه برنامه به نام tv out بود که نصبش کردم ولی جواب نمیده مثل همون قبله صدا می اد ولی تصویر نه..
اگر شما از برنامه ای برای کابل tv استفاده کردید لطفن اسم دقیقش را بگید چون این tv out اصلن به درد نمی خوره...
در ضمن دوستان اگر قیمت این کابل av ارجینال ipod touch را سراغ دارند یه قیمتی بزارند
همین برنامه بود.
نمیدونم چرا اینو میگی .همه که ازش راضی بودن.شاید کابلت مشکل داره.
من که خودم ندارم.ولی مثل اینکه ۴۰ تومن هست کابلش.
بعد شنیدم که میگن هر کابلی رو یه ورژنی کار میکنه.یعنی ممکنه کابلت مخصوص ورژن ۲.۱ باشه ولی الان ۲.۲ باشی که به کمک همون برنامه این مشکل بر طرف میشه.
حالا میگردم ببینم مطلبی برات گیر میارم یا نه....
بیا.اینا رو بخون شاید مشکلت حل شد.
کد:http://------------/forums/showthread.php?t=1659
کد:http://------------/forums/showthread.php?t=1561
کد:http://------------/forums/showthread.php?t=1478
عزیز دستت درد نکنه
خب انگار به ریسک این کابل های چینی نمی ارزه اگر میشه یه آدرس بدید برای خرید این کابل ارجینال اپل ....... لطفن
پایتخت.اول از همه برو کریستال.وارد که میشی سمت راست.
من اونجا رو میشناسم جنساشم خوبه.
اگه نداشت از خودش بپرس که کجا باید گیر بیاری.
پایتخت کریستال داره من خودم خریدم!
میشه بگید چند خریدید ؟نقل قول:
با سلام
آخرین ورژن firmware برای touch 1g ورژن 2.2.1 هستش .
می خواستم بدونم که اگر این ورژن رو بریزم برای jailbreak کردن مشکلی پیدا نمی کنم؟
و با همان برنامه هایی که برای ورژن 2.1 جیلبریک می شد برای 2.2.1 هم استفاده میشه ؟
سلام .
قیمت ای پاد 16 گیگ touch توی ایران چنده؟
نه مشکلی نداره ولی برنامه برای JB با 2.2.1 فرق داره (quickpwn) متفاوتی دارد!نقل قول:
صفحه 82 رو ببین دوست من ، توی چندین پست بحث شده ... (پست 813 به بعد)نقل قول:
این ای پاد 16 گیگ که گفته شده 330 قیمتشه میخواستم بدونم چینی هست یا امریکایی؟
در ضمن یک سوال دیگه هم دارم که اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
برای من شرایطی محیا است که از شرکت خود اپل هم بتونم جنس مورد نظرمو بگیرم.
میخوام بدونم اگه ای فون بگیرم چه دردسر هایی برای هک کردنش و ... باید متحمل بشم؟ که توی ایران هم بشه ازش به عنوان گوشی موبایل استفاده کرد و همینطور هزینه هاش!
ممنون.
تمام ipod های تاچ ساخت چین میباشند و پشت همشون نوشته طراحی امریکا(کالیفرنیا) ساخت چین البته بگم چین درجه 1 با خود امریکا فرق چندانی نداره (در اصل هیچ فرقی نداره)نقل قول: