باشه پس بهتره بحث اومدن يا نيومدن دمو رو تموم كنيم بازي رو بچسبيد
Printable View
باشه پس بهتره بحث اومدن يا نيومدن دمو رو تموم كنيم بازي رو بچسبيد
نقل قول:
نه فکر کنم تا جایی که تو متن نوشته دمو بازی 26 سپتامبر میاد یعنی 10 روز دیگه فک کنم
منبع :کد:www.gamingaccess.com
اي بابا اين دمو واسه PES 2009 هم مسئله شد يكي ميگه مياد يكي ميگه نمياد حداقل اونايي كه ميگن مياد منبع خودشون رو ذكر كنن تا معلوم بشه از منبع موثق ميگن يا از اين و اون شنيدننقل قول:
سلامنقل قول:
باز این باور پذیرتره!!!
خبر خوبیه واقعا آمدن دمو غنیمتی است!
منبع شما کجاست برادر؟
تازه اگه 10 روز ديگه هم بياد بازم ديره ولي من هنوز هم ميگم اومدن دمو شايعه اي بيش نيست اولش گفتن مياد بعد زدن زيرش مطمئنا ديگه نميان سومين بار حرفشونو عوض كنن
دو تا عکس از یک مجله از pes 2009
فکر میکنم مصاحبه با جان مورفی هم باشه .......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبه با جان مورفی
اول از بقیه بخاطر اشتباه در اعلام تاریخ عرضه دمو معذرت میخوام
دوم این که من میگم دمو عرضه میشه.....بالاخره باید هواداران کمی از پیشرفتها مطلع بشن
سوم کراسر جان چرا شما گیر دادی نمیاد؟؟؟؟؟
حالا دمو بیاد حجمش چنده؟
بعدا ناراحت می شی.این چه سوالی هست که می پرسی؟؟نقل قول:
حالا دمو بیاد حجمش چنده؟
چون منطقی اش اینه که یه 3 هفته قبل از بازی اصلی بیاد نه یک روز یا یک هفته مونده.نقل قول:
اول از بقیه بخاطر اشتباه در اعلام تاریخ عرضه دمو معذرت میخوام
دوم این که من میگم دمو عرضه میشه.....بالاخره باید هواداران کمی از پیشرفتها مطلع بشن
سوم کراسر جان چرا شما گیر دادی نمیاد؟؟؟؟؟
این حرف ها رو طرفداران pes زدند .اعتمادی بهشون نیست.نقل قول:
دو تا عکس از یک مجله از pes 2009
فکر میکنم مصاحبه با جان مورفی هم باشه .......
مصاحبه با جان مورفی
game to hit shelve on octoer 17
نقل قول:
نمیدونم منظور شما از این حرف چی بود؟:13:
ما همیشه به کونامی اعتماد میکنیم و همیشه کونامی نشون داده که معتمد خوبیه
حالا اگه تو 2008 از نظر خیلیا خراب شد اما به نظر من 2008 هم خوب کار کرد.
خوشي زده زير دلت ها اينجا ملت موندن دمو مياد يا نه تو ميگي حجمش چنده:27:نقل قول:
منم ميگم اونقدرام كه از 2008 بد گفتن بد نبود. فقط يكم انتظارها رو براورد نكرد به عنوان يه بازي نكست.نقل قول:
من يكي بدجوري به 2009 دل بستم بخصوص مد هاي جديدي كه به بازي اضافه شده.
چه مد هایی اضافه شده عزیزنقل قول:
بخصوص مد هاي جديدي كه به بازي اضافه شده
میتونی بیشتر توضیح بدی
اينم از تريلر جديد ليگ قهرمانان با كيفيت HD و در فرمتهاي mov و wmv
mov
wmvکد:http://rapidshare.com/files/145882502/PES2009_CL_US_mov.zip.html
کد:http://rapidshare.com/files/145886004/PES_2009_wmv_1280.zip.html
خوب همين مودي كه باهاش مي توني تو قالب يك بازيكن 17 ساله به دنياي فوتبال قدم بذاري و پيشرفت كني اين روياي هر پسر عشق فوتبال مثه خودم اين روياي منه:20:نقل قول:
عزیز این مد را میدونم
منظورم اون مدهایی که با امتیاز میتونیم ازادشون کنیم
البته جدید هم باشند
راستی یه سوال
کسی خبر نداره اسامی بازیکن های قدیمی مثل پله و مارادونا و غیره درست شده است یا نه
ویکی پدیا که میگفت اسامی درست شده اند
ولی با این حال من زیاد روی ویکی پدیا اعتماد ندارم
آهان اونا كه ميگي مود نيستن به اونا معمولا ميگن Fan Shop البته تو فيفا اين اسم رو داره تو PES فكر ميكنم اسمش ماركت يا همچين چيزيه اينا آيتم هستند كه با امتيازاتي كه ميگيري آنلاك ميشن. در اين مورد كه چه آيتم هايي داره اطلاع ندارم و خبر خاصي هم از اينا منتشر نشده. البته اصولا هم نبايد منتشر بشه چون هنوز مونده تا بازي ريليز بشه. بازم اگه اطلاعاتي بدست من برسه بي معطلي مي ذارم همين جا تو تاپيك تا استفاده كنن دوستان
نقل قول:
تمامی اسامی بازیکنان قدیمی درست شده
منظورم این بود نظر منتقدا مهمه و طرفدارا بازی بد هم باشه می گن خوبه(فکر نکنین می گم بازی بده ولی منتقدا باید نظر بدن)نقل قول:
نمیدونم منظور شما از این حرف چی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما همیشه به کونامی اعتماد میکنیم و همیشه کونامی نشون داده که معتمد خوبیه
حالا اگه تو 2008 از نظر خیلیا خراب شد اما به نظر من 2008 هم خوب کار کرد
سخنگوی کونامی می گفت درست شده .(می گفت)نقل قول:
راستی یه سوال
کسی خبر نداره اسامی بازیکن های قدیمی مثل پله و مارادونا و غیره درست شده است یا نه
ویکی پدیا که میگفت اسامی درست شده اند
ولی با این حال من زیاد روی ویکی پدیا اعتماد ندارم
روز شماری عرضه ی بازی :تنها 29 روز مانده.wow i cant wait.(روش ارمینی)
حال كسي خبر داره غير از اون مد بازيكن 17 ساله مد جديد اضافه شده يا نه؟
البته فكر نكنم اضافه شده باشه چون همين مود برا 2009 كافيه اگه بخواد همه رو يه دفعه رو كنه براي ورژن هاي بعدي سوژه نميمونه نظر شما چيه؟
اولا افتتاح سايت رسمي بازي رو به طرفداران PES تبريك مي گم از اينجا جزو اولين بازديدكنندگان اين سايت باشيد. بعدش بگيد آرمين كراوزر يه فيفا خوره ضد PES هست. ببينيد اين همه مطلب توپ ميذارم تو تاپيك PES مي شه ضد PES باشم خيلي هم حال ميكنم باهاش اصلا زنده باد ژاپن زنده باد كونامي:31:
اينم سايت
از لينك زير هم مي تونيد گيم پلي هايي رو از بازي ببينيد.کد:http://www.pesunites.com/
بازي ايتاليا مكزيك و برزيل آرژانتين هست. خدا لعنتشون نكنه.كار ساختش تموم شده ما بايد بشينيم گيم پلي رو ببينيم آخه بامرام يه دمو ميدادي بازي كنيم ديگه:19:
کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15114
سایتراه افتاد .....کد:www.pesunites.com
اینم مطالب از سایت pesgaming در مورد لیسانسهای بازی و ....
The website is called pesunites.com and Konami have just placed a welcome message "THE WORLD AWAITS. Fans. Players. Football. Unite. Coming Soon". Check out the screenshot.
The copyright text let us know more about some licenses included in the game :
“adidas”, the 3-Bars logo and the 3-Stripe trade mark are registered trade marks of the adidas Group, used with permission. Teamgeist is a trade mark of the adidas Group, used with permission. the use of real player names and likenesses is authorised by FIFPro and its member associations. Officially licensed by Asociación del Fútbol Argentino Officially licensed by Czech National Football Association Officially licensed by CFF © The Football Association Ltd 2007. The FA Crest and FA England Crest are official trade marks of The Football Association Limited and are the subject of extensive trade mark registrations worldwide. copyright FFF © 1996 JFA Officially licensed by FIGC and AIC © 2001 Korea Football Association Special thanks to SEJIN, MUKTA, Eunho, Denis for Korea National Team data All copyrights and trademarks are KNVB respectively Team Holland property and are used under license. Licensed by OLIVEDESPORTOS (Official Agent of the FPF) Producto oficial licenciado RFEF © 2002 Ligue de Football Professionnel ® Officially licensed by Eredivisie CV © & TM 2008 Liverpool Football Club & Athletic Grounds Ltd Official Licensed Product of A.C. Milan Manchester United crest and imagery © MU Ltd Official product manufactured and distributed by Konami Digital Entertainment under licence granted by Soccer s.a.s. di Brand Management S.r.l. Wembley, Wembley Stadium and the Arch device are official trade marks of Wembley National Stadium Limited and are subject to extensive trade mark registrations.
تنها مود همینه.نقل قول:
حال كسي خبر داره غير از اون مد بازيكن 17 ساله مد جديد اضافه شده يا نه؟
البته فكر نكنم اضافه شده باشه چون همين مود برا 2009 كافيه اگه بخواد همه رو يه دفعه رو كنه براي ورژن هاي بعدي سوژه نميمونه نظر شما چيه؟
گوگل بوي يه 1ربعي دير گذاشتي خبر افتتاح سايت رو البته موندم چرا اينقدر خلوت Home Page ش هيچي نداره
یه خبر جدید ..............................pes2009 خیلی زودتر میاد در تاریخ 17 octobr برای pc.360.ps3 و تاریخ 30 اکتبر برای psp , ps2Konami has today announced that PES 2009, the highly anticipated latest instalment in the multi-million selling Pro Evolution Soccer series, is to be released across Europe on October 17 for PlayStation 3, Xbox 360 and PC.The PS2 version will hit stores a few weeks later on October 30, followed by the PSP edition on November 6 and a Wii version in 2009.منبع:videogamer
اين كجاش زوده اينكه ديرتر شد قرار بود زودتر بياد كهنقل قول:
اينم از لوگوي رسمي بازي با كيفيت 1500 در 500 پيكسل
کد:http://i35.tinypic.com/6ga51v.jpg
گه قرار بود کی بیاد خوب ؟البته در مورد حس2 با شما موافقم!
مگه قرار بود کی بیاد خوب ؟البته در مورد ps2 با شما موافقم!
نقل قول:اولا وقتي ميبيني غلط املايي داري ميتوني همون پست رو ويرايش كني در ثاني در مورد PS2 با من موافقي؟ منظورتو نمي فهمم مگه من در مورد PS2 نظري دادم اخيرا؟نقل قول:
یعنی می گه عرضه ی بازی تو ps2 دیر تر شد همون طور که تو می گی.
اهان از اون لحاظ ولي كلا من برا كنسول خاصي نگفتم. منظورم اينه كه بازي زود نمياد كلا اگه حرف ايشون درست باشه بازي تاخير داره نه تعجيلنقل قول:
سلام دوستان
من امروز Dvd دنیای بازیو گرفتم یه دمو از Pes2009 داشت. یه نفر داشت بازی میکرد در موردش توضیح میداد . واسه E3. 2008 بود
این هم یک تریلر جدید از گیم پلی بازی:
کد:http://uk.ps3.ign.com/dor/objects/14261714/pro-evolution-soccer-2009/videos/pro-evo-soccer-360-4-030493.html
آقا من وارد سایت تخصصی فیفا شدم.ولی چیزی نداشت که وارد بشی.برا شما هم همین جوریه؟
فيفا يا PES ؟ اگه مننظورت دوميه آره خاليه فعلا ولي سايت فيفا 09 خيلي پرباره كي گفته هيچي ندارهنقل قول:
عليك سلامنقل قول:
اولا اوني كه ديدي ويديو كليپ بود نه دمو
دمو به نسخه ناقص و قابل بازي كردن با شرايط محدود هست كه براي يه بازي ميسازن. جهت تبليغات و آشنايي گيمرها با اون بازي
دوما E3 2008 چيه؟
سلامنقل قول:
عليك سلام
اولا اوني كه ديدي ويديو كليپ بود نه دمو
دمو به نسخه ناقص و قابل بازي كردن با شرايط محدود هست كه براي يه بازي ميسازن. جهت تبليغات و آشنايي گيمرها با اون بازي
دوما E3 2008 چيه؟
Demo کلا به پیش نمایش گفته میشه! (قبل از انتشار مورد اصلی)
اونی که شما میگی بهش میگن Playable Demo گفته میشه که قابل بازی هم هست.
E3 هم مخفف Electronic Entertainment Expo هست.(حروف اول)
و به عبارتی بزرگترین رویداد دنیای بازی ها محسوب میشه! که هر ساله به شکل کنفرانس بسیار بزرگ برگزار میشه.
شرمنده یه کم منحرف شد تاپیک!
قرار شد در تاپیک pes دیگه از fifa صحبت نکنیم.نقل قول:
آقا من وارد سایت تخصصی فیفا شدم.ولی چیزی نداشت که وارد بشی.برا شما هم همین جوریه؟
کد:http://uk.ps3.ign.com/dor/objects/14261714/pro-evolution-soccer-2009/videos/pro-evo-soccer-360-4-030493.html
سلام
دوستان کسی از لیست استادیوم خبر داره؟؟
آرمين منظورش سايت Pes بود نه فيفا اشتباه لپي داشتن ايشون در مورد استاديوم ها هم خبري در دست نيست فعلا به محض اينكه اطلاعاتي بدست اومد منتشر ميشه همين جا
سایت youtube ویدیوهای جدیدی از face بازیکنا داده خیلی جالبه حتما ببینید . face کامل از تمام بازیکنان چندین باشگاه معروف