نه مشکلی نداره.نقل قول:
موتور قبلیش ترکیده.!
الان مشکلی نداره فقط موتورش تعویضیه.یعنی موتورش فابریک نیست.
Printable View
نه مشکلی نداره.نقل قول:
موتور قبلیش ترکیده.!
الان مشکلی نداره فقط موتورش تعویضیه.یعنی موتورش فابریک نیست.
راستی بچه ها راهنمایی حرفه ای نیاز مندیم موتور 500 اسبی و گیربکسی که به این موتور بخوره بخواهیم بذاریم روی این کامارو و صافکاری و نقاشی کامل + چرم سقف و تودوزی و تعویض چراغها و.........چه قدر هزینه دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
گیربکس و موتور رو باید رو کاغذ حساب کنی تا اسب بخار بدست بیاد. مثلا یه موتور 350 نهایتا با بهترین سیستم انتقال قدرت تا 400 اسب می تونه قدرت تولید کنه.من نمی دونم چطوری میشه حساب کرد ؟! راستی واسه مچ بودن گیربکس و موتور و دف هم همینطوری تصمیم نگیری بهتره. حتما با یه تیون کار حرفه ای آمریکایی باید صحبت کنی.
این چیزایی که شما نوشتی فکر می کنم بالای 10 میلیون خرجش بشه.. راستی اگه یه کامارو کوسه ای 69 که تو آواتر ات هست رو واسه این کار انتخاب کنی که بهتره.. :20: تا یه کاماروی 76 :19:
نقل قول:
گیربکس و موتور رو باید رو کاغذ حساب کنی تا اسب بخار بدست بیاد. مثلا یه موتور 350 نهایتا با بهترین سیستم انتقال قدرت تا 400 اسب می تونه قدرت تولید کنه.من نمی دونم چطوری میشه حساب کرد ؟! راستی واسه مچ بودن گیربکس و موتور و دف هم همینطوری تصمیم نگیری بهتره. حتما با یه تیون کار حرفه ای آمریکایی باید صحبت کنی.
این چیزایی که شما نوشتی فکر می کنم بالای 10 میلیون خرجش بشه.. راستی اگه یه کامارو کوسه ای 69 که تو آواتر ات هست رو واسه این کار انتخاب کنی که بهتره.. :20: تا یه کاماروی 76 :19:
دوستان با عرض پوزش، خیلی صبر کردم ولی صفحه باز نمی شد، 3 بار دکمه رو زدم.. شرمنده
داری مسخرم میکنی ها؟
داری مسخرم میکنی ها؟ ؟
رضا جان شرمنده قصد بی احترامی نداشتم. 5 دقیقه ای صبر کردم صفحه باز نشد ، به خاطر همین دکمه رو 3 بار زدم. شرمندهنقل قول:
منم شوخی کردم راستی یه موتور 400 اسبی بزاریم رو این کامارو باید دف و گیربکس هم عوض بشه؟؟
اگه عوض بشه قیمت حدودا چقدر میشه؟
بعدش تیکاف و این کارا با همین کامارو میشه چون اتومات هستش
نه عکسی ندارم گفتم که فقط جاش رو میدونم هنوز نمیدونم ارزش بازسازی داره یا نهنقل قول:
فعلا میرم نگاهی بکنم همین رنگ قهوه ای هستش .فکر کنم 76-75
فکر کنم کامارو موتور 400 اسبی داشت اونم روی Z28 البته دقیقا نمیدونم واسه تعویض موتور باید همه سیستم انتقال قدرت عوض بشهنقل قول:
قیمت و هزینه تعویض هم به کاری که میکنی بستگی داره اگه حرفه ای و دقیق باشه خرجش بالای 10 میلیون میشه و موقع فروش هم تا حدی که استاندارد کاری رو رعایت کرده باشی قیمتش میره بالا .نقل قول:
چرا نمیشه گریبکسهای اتومات اینا دو تا دنده 1 و 2 داره(محمد بیا تو ضیح بده)که دستی میشه تعویض کرد
================================================== ==============
من نمیدونم گیربکس تیپترونیک آمریکایی هستش یا نه اگه میشد یه نومنه با موترو 350 2000 به بالا مچ بشه بذاری روی این ماشینا تیپ تورنیک بهتره
===========================================
راستی محمد جان کامی رو چیکار مردی پسر همونطوری ولش کردی؟
ایمپالا رو چیکار کردین پلاکیده شد؟
یه چیز دیگه موقع تعویض دنده یه بار به گلویی فرمان دقت کن ببین میچرخه یا نه؟
رامین جون مرسی از کمکت چند تا سوال دیگه قیمت یه موتور 400 اسبی که وارد کنی یعنی صفر
قیمت گیرباکس و دف مچ با این موتور حدودا چند میشه حدود قیمت ها رو جدا جدا بذار دمت گرم
تو کامارو یا ایمپالا؟نقل قول:
تو ایمپالا که دنده تو فرمونه و میچرخه.
تو کامارو هم شیفتر رو هر وقت بالا و پایین میکنی گلوی فرمون میچرخه.(باید بچرخه)
آقا پست بالایی یه جوری شد نوشته هام نصفش رفت تو نقل قول.
اینم برا اینکه پستم بی بار نباشه.
من این ماشین رو پیدا کردم.خیلی قشنگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مرسی از کمکتون چند تا سوال دیگه قیمت یه موتور 400 اسبی که وارد کنی یعنی صفر
قیمت گیرباکس و دف مچ با این موتور حدودا چند میشه حدود قیمت ها رو جدا جدا بذارین دمتون گرم .
راستی بچه ها این معلومه چند اسبه و حجمش چقدره
نقل قول:
نه از روی ظاهر نمیشه فهمید چند اسب یا چقدر حجمه. مگه اینکه یه آدم انجین باز پیدا کنی که با یه نگاه بهت بگه موتورش حجمش چنده.. ولی باز هم با نگاه نمیشه فهمید اسب چقدر هستش..
باید بره تو اتاق آزمایش(اسمش رو نمی دونم چیه) تا با دستگاه حساب کنن اسب بخار موتور چقدر هستش..
از روی vin و مدل ساخت هم میشه فهمید.. اما اگه گیربکس و دف رو عوض کنی تنها راه حساب کردنش اینه که ببری تو اتاق آزمایش اسب بخارش رو بدست بیاری..
ببین اگه بخوای یه موتور 400 اسبی وارد کنی، مطمئنا باید یه گیربکس توپ مثلا 400 یا 700 هم روش ببندی و دف هم تعویض کنی، وگرنه با گیربکس 200 و دف فابریک فایده نداره. چون پولت رو داری میریزی تو جوب.نقل قول:
بچه ها مرسی از کمکتون چند تا سوال دیگه قیمت یه موتور 400 اسبی که وارد کنی یعنی صفر
قیمت گیرباکس و دف مچ با این موتور حدودا چند میشه حدود قیمت ها رو جدا جدا بذارین دمتون گرم .
راستی msd و از این جور کیت ها و کاربرات و اینا هم باید ببندی که اگه ببندی اینطوری هم کلی اسبت زیاد میشه..
متاسفانه من دقیق نمی دونم چند اسب میشه، ولی می تونی رو کاغذ حساب کنی. موتور 400 اسبی کم نیستا... :18:
قیمت خرید و نصبش هم مطمئنا بالای 10 تومن میشه... قیمت دقیق اینا رو باید از تیونینگ کارا بپرسی.. اونا از این چیزا زیاد وارد می کنن.
من چند جای دیگه اینجا هم دیدم که گیربکس و دیفرانسیل ماشین رو به قدرت خروجی موتور (فکر کنم این منظورتون باشه) ربط دادین!!
قدرت خروجی موتور به عوامل دیگه ای بستگی داره!!!
قدرتی که شما میگین قدرتی هست که به روی چرخها منتقل میشه
و اون هم ربط زیادی به گیربکس و دیفرانسیل فکر کنم نداشته باشه فقط شاید خیلی کم به دلیل بهتر بودن کیفیت ساختش قدرت کمتری رو از موتور به چرخها هدر بدن که این هم زیاد محسوس نیست!!!
شتاب گیری بهتر و یا تیکاف خوردن زیاد(حرکات نمایشی) و.... بستگی خیلی زیادی به ضرایب گیربکس و دیفرانسیل داره
من متاسفانه اشتباها نوشتم تعویض گیربکس و دف با اسب بخار رابطه دارن.نقل قول:
منظورت روی قدرت خروجی موتور هست؟؟؟نقل قول:
تعویض گیربکس و دف روی شتاب گیری و تاپ اسپید تاثیر داره ولی روی قدرت کل ماشین بعید میدونم
امیر جان شرمنده. درست می گید. گیربکس فقط روی شتابگیری تاثیر داره .نقل قول:
قدرت کل ماشین کدوم میشه؟؟؟؟نقل قول:
میتونم اینطوری بفهمم !!!
اینطور که شما میگی قدرت کل از قدرت خود موتور بیشتر هست یا کمتر؟؟؟؟
بیشتر که نمیتونه باشه!!! :21:
کمتر میتون باشه ولی یه موضوع هست اونم اینه که این اختلاف به این اندازه ای که شما میگین نیست حداکثر 5 - 10 اسب اضافه بشه
شرمنده امیر جان اشتباه فکر می کردم. پست قبلی رو ویرایش کردم :46:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من اگه ارزش واقعیشو بخای 2 نهایت 2.5
ولی اگه به نظر صاحبش باشه که میگه 10تومن تازه هزار تا تعریف الکی مثل اینکه شورولت همین یه نمونه رو زده ،رنگش فابریکه ، 2000 تا بیشتر کار نکرده!وامثال این حرفها
اگه میخای یه سری به این سایتها بزن سازنده ی موتور هستننقل قول:
کد:www.nelsonracingengines.com
کد:www.beckracingengines.com
اولی موتور تمام ماشینهای امریکایی(FORD , Crysler, chevrolet)
ودومی مخصوص موتور های شورولت هستش
اینو خودمم میدونم خواستم بفهمم منظور دوستمون چی هست :دینقل قول:
منضور از قدرت ماشین که براساس اسب بخار یا کیلو وات بیان میشه قدرت نیرو محرکه ماشین هستش نه بازده دیفرانسیل ویا نوع گیر بکس
بله قدرت خروجی موتور هستش که به خیلی شرایط بستگی داره که اعداد کارخانه ای در حالت استاندارد بیان میشن
قدرتی هم که به روی لاستیک منتقل میشه حدود 30 - 40 اسب کمتر هست چون مقدار زیادیش تلف میشه
بچه ها چرا بحث میکنید
یه کلام وقتی میخوایم یه موترو رو عوض مکنیم باید این رو در نظر بگیریم که گیربکس و دیفرانسیل اولا توانایی تحمل گشتاور موتور رو دارن یا نه؟اگه نداشته باشه هر دوشون رو خرد میکنه.
بعد از اون باید ببنیم کدوم سیستم انتقال قدرت توانایی این رو دارن که که گشتاور موتور رو با اتلاف انرژی کمتری به چرخها برسونه .
================================================== =======================
و دوست عزیز که هی از تعوض موتور میپرسی اولا میخوام یه چیزی بگم ناراحت نشو کمی تند حرف میزنم من از اشتیاقت میتونم بفهمم که هنوز تازه به فکر این کارا افتادی .این خیلی خوبه که هی سوال میکنی.
ولی من یه توصیه میکینم اول ماشین مورد نظرت رو انتخاب کن بعدا یه بودجه تعین کن و کاری رو که میخوای بکنی.
=============
مثلا دنبال یه موترو LS1 باشی و بذاری روی یه کامارو .بعد کم کم اون رو با تجهیزات دیگه ای تقویت کنی.
پس بهتره اول قدم قدم بری جلو.
بچه ها به نظر شما با این موتور چقدر خرج کرده راستی
این روی موتور اصلی ماشین یه سوپر شارژر به احتمال قوی مارک KKK گذاشته با همه خرجاش تعویض میلنگ میلسوپاب پیستون و شاتون این چیزا نزذیک یا بالای 20 تومن
رامین فکر نکنم اینقدر گرون هزینه برداشته باشه!!!نقل قول:
20 میلیون تومن!!!
فکر کنم با این پول میتونست یه موتور خیلی قویتر روی این ستاپ کنه
البته من آمریکایی باز نیستم ولی توی یه ماشین معمولی دیگه بهترین حالت و بیشترین قدرت یه چیزی حدود 10 تومن باید در بیاد
نه امیر تو اقلامی که من گفتم رو با هزینه نصب و ست آپ باید بیشتر از یان هزینه رو محاسبه کنی
اکثر موتور های آمریکایی با سوپر شارژرهای KKK خوب کار میکنن و اونا هم ارزون باشن نزدیک یک میلیون قیمت دارن اینی هم که روش هستش بالای 5000 دلار قیمت داره و واسه تغضیه همیچین موتور ی باید کل قطعاتش با نمونه های درگ عوض بشه .
من حالا خودم شک دارم به این قیمتی که خودم دادم چون به احتمال قوی خود این ماشین یه موتور 455 یا 400 داشته (احتمالا هم موتور با این نمونه ها تعویض شده چون کسی دیگه نمیاد موترو پایینتر از 350 رو اینطوری تقویت کنه .
مگه اینکه واقعا کسی عاشق(نه دیوونه!!!) ماشین های آمریکایی باشه بخواد همچین هزینه ای بکنه!!!نقل قول:
رامین جان تعویض موتور با نوع قوی تر بهتر و به صرفه تر و کم دردسر تر از این کار نیست؟؟
خب به نظر منم تعویض موتور با نومنه قویتر با صرفه تره ولی تعویض چقدر میتونه توان رو بالا ببره فوقش میتونی موتور جای موتور 305 یا 350 فوقش 427 یا 455 بندازی که آخرین تونشون در حالت استاندارد 350 الی370 اسب هستش .
در کل توقویت در حد معقول که هم مصرف شوخت بالا نره هم خرجت زیاد نشه میتونه به دستکاری توی قاب ف ی ل ت ر هوا که میتونی با بریدن قاب و گذاشتن ----- بدون قاب .تعویض هدرز حذف پروانه موتور و جایگزینی با فن برقی و یه وسیله ای هم هست توی ترانسفورمرز روی اون کامارو اصلی هست انگار هر کدوم از سیندرا یه کاربات کوچیک دارن نمیدونم اون چیه ولی توی تی تی خوندم تاثیر خوبی داره .خب من زیاد روی این چیزا دیگه دانش و آگاهی ندارم .
دیشبم رفتم یه تحقیق کوچیک کردم موتور LS 1 مدل 2000 نزدیک 4000 دلاره میشه گفت همون 4 میلیون خودمون موتور تا 350 اسب استاندارد قدرت میده البته LS6 نمونه بازده بالای این موتور هستش که اونم در همین حدود قیمت داره میشه با کمی تغییر تا 450 اسب بالا بردش فعلا توی ایران این قدرت کافی به نظر میرسه .
از نظر مشکل قانونی حجم موتور هم LS1 وLS6 هر دو 350 اینچ مکعبی هستن .
بچه ها 10 تومن می ارزه میگه فقط نیاز به صافکاری و نقاشی داره کولر نداره دنده دستی هم هست موتور 360 هست بچه ها با توجه به این وضعیت حدودا چقدر خرج داره
شورلت ایمپالا 1974
صاحبش قصد فروش داشت.میگفت 2.5
اون چلنجر به یه کاپوت اصلی هم نیاز داره .
بدک نیس ولی فکر کنم 1 تومن باید واسه کاراش بذاری کنار.
بچه ها منم دوست دارم توی این بحث ها شرکت کنم اگه اجازه بدیننقل قول:
از قیمت خودرو خبر ندارم ولی بیشتر از 1 تومن خرجش میره اگه بخوای ازش سواری بگیری!!!!
رینگ و لاستیک که نداره
بدنه خودرو هم صافکاری و هم نقاشی اساسی لازم داره
چراغ های جلو هم یه دستی باید بهش کشیده بشه
و از همه مهمتر تودوزی ماشین هست که خودت چون توش میشینی باید ازش لذت ببری
ولی اگه یه رنگ قرمز بخوره (من عاشق رنگ قرمزم) 2 تا خط سفید یا سیاه هم از اول تا آخرش بکش حالشو ببر:31:
بچه ها موتو و گیربکس استاندارد خودش کامل عوض بشه هزینش چقدره موتورش 360 هست گیربکسش هم نمیدونم ولی اتوماتیک بندازیم
داخلش تمیز به نظر میادنقل قول:
فقط باید یه دستی به سرگوشش کشید
اینم که خودش گیربکسش اتوماتیک هست
حالا چه اصراری داری که موتور وگیربکس رو حتما عوض کنی؟؟
دردسر داره ها!!!!:11:
نه اتومات نیست خودش گفت دستیه اگه اون d r n 1 2 رو دیدی در اشتباهی چون منم اول اینجوری فکر کردم حالا بچه ها نگفتید موتور و گیربکس کامل البته استاندارد خودش تعویض بشه حدودا چند میره؟