فکر کنم ایشون قبلا داشتن:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=98087
Printable View
فکر کنم ایشون قبلا داشتن:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=98087
مرسی حامد.:11:
خدمت دوستان عرض کنم که من این گوشی رو 2هفته داشتم که بخاطر X1 فروختمش.
قبل از C905 منK850 داشتم که C905 صداش توی هدفون واقا عالی تر از K850 بود.
اسپیکرش هم یکمی بفهمی نفهمی زیاده ولی مهمترین برتریش دوربینش که واقعا عکسای توپی می گرفت.
در مورد فیلم برداریش هم موقع تماشا روون نشون میداد وهی گیر گیر نداشت.
اگر سوالی داشتی درخدمتم:10:
ممنونم از توجهت حسين عزيز :11:نقل قول:
پس ميشه روي صداي درون هدفون C905 بعنوان يه صداي با كيفيت حساب كرد درسته ؟
هنزفريش كيفيتش خوبه و خوب تو گوش ميره ؟ چون جك 5/3 نداره ميگم !
بله صداش توی هدفون از تقکیک بالای برخورداره.نقل قول:
هنزقریش هم مثل دیگر گوشی ها سونی هست اما کیفیت صداش یه چیز دیگست
به قول حاجی:
مخلصیم:11:
هدفونش رو ميزاري توي گوش و آهنگ گوش ميكني صداهاي اطراف حذف ميشن يا نه ؟نقل قول:
هدفونش از سری W نیست که توی گوش جا بگیره ولی تا حدودی صدا قطع میشه در حدی که بغل دستیت که صدات می کنه خودت رو به بیخیالی بزنی که صداش رو نمی شنوی و اون هم باور می کنه:10:نقل قول:
حسين جان يه سوال ديگه ازت داشتم ببخش فقط هي مزاحمت ميشيم !
من هنوز راجع به كيفيت صداي هدفونش توجيه نشدم !!!
ميشه با چند تا گوشي كيفيتش رو مقايسه كني ؟!
در ضمن به نظرت چه رنگيش از همه بهتره ؟
مجموعا گوشي خوبيه ؟ از خريدش پشيمون نميشم ؟ ممنون
از لحاظ کیفیت گوشی های سونی اریکسون حرف ندارن.تقریبا خیالت راحت.
رنگش هم که سلیقه ای هست.
البته با اجازه مش حسین.دی...
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من این گوشی رو تقریبا دو هفته پیش خریدم. صداش تو هدفون خوبه. الان بیشتر گوشی ها مخصوصا سونی صداشون تو هدفون عالین. مگه اینکه بخوای با Mp3 player های iAudio مقایسه کنی.
تنها مشکل گوشی صدای کم اسپیکرش هست (البته نمیشه مشکل به حسابش آورد چون سری Cybershot هست نه Walkman) ولی کیفیتش عالیه. من تو w های سونی همچین صدایی رو نشنیدم تا حالا. قبل از اینکه C905 بگیرم W705 داشتم. صدای اسپیکرش به خوبی C نبود. صدا کاملا صاف و بدون خش هست. مخصوصا در حالت رینگتون.
در کل پیشنهاد می کنم اگه می خوای سونی بگیری حتما C905 بگیر. چون قیمتش به اندازه ی کافی افتاده و نسبت به امکاناتش خیلی می ارزه. همه ی رنگاش قشنگه.(نکته: من خودم موقع خرید حواسم نبود، ولی فکر کنم رنگ های دیگه این گوشی جنسشون با رنگ مشکیش فرق داره. جون مشکیش ماته) من خودم مشکیش رو گرفتم خیلی کلاس داره. هر کی می بینه مجذوبش میشه مخصوصا وقتی می فهمه دوربینش 8 مگه. دوربینش هم در حد یه موبایل عالیه.
من خودم از Wi-fi و GPS گوشی استفاده می کنم و از عملکرد کلی گوشی راضی ام.
در ضمن نه تنها پشیمون نمیشی بلکه به سونی بیشتر ایمان میاری. هم زمان با من یکی از دوستان 5800 خرید با اینکه اون تاچه و استیل خاصی داره ولی اصلا به چشم نمیاد. دیروز داشت می گفت کاش منم C905 می گرفتم!!!
خلاصش ته استیله. بخر و ببر، حالشو ببر.
شما فقط رنگش رو انتخاب بکن بقیش حله.
باز اگه سوالی بود بنده و دیگر دوستان در خدمتیم.
ممنون از پاسخي كه دادي دوست عزيز .نقل قول:
پس ميتونم روي كيفيت هدفونش حساب ويژه باز كنم ؟
فيلمبرداريش چطوره ؟ 30 فريم واقعي ميگيره ؟
گوشي خوشدست هست ؟!
كيفيت صفحه نمايش چطوره ؟
دستت درست
دوستمون Eureka204 جواب کاملی دادن.نقل قول:
مال من طلای بود.درسته که صداش توی اسپیکر پایین ولی میتونی با هک افزایش بدی.
فیلمبرداریش هم گفتم در حد قابل قبولی هست موقع نمایش هی گیرگیر نداره.
اگر خوشدست نبود طرفدار نداشت.
کیفیت صفخه نمایش هم عالیه و زیر نور خورشید هم میشه دید.
سلام بنده کوچیک تمام بر و بچه های این فروم هستم
....
هنوز نخریدیش!!!
سایز فیلم هایی که میگیره 320x240 هست و bitrate شون تا 1 مگابیت هست که نمیدونم با این دوربین چرا اینجوریه!
ولی راضی کننده است. (فکر کنم باید منتظر سری H سونی باشیم Handycam)
و چون خود گوشی تا همین حدود Bitrate قابلیت پردازش داره میتونه خیلی خوب این فیلم ها رو نشون بده.
فیلم هایی که من گرفتم بین 28 تا 30 فریم بر ثانیه هستند.
سری جدی کیپد های سونی که بیشتر روی مدل های اسلاید وجود دارند خیلی نرم و راحت هستند. مخصوص اگه اس ام اس باز باشی......................
این گوشی یه سیستم جدید برای LED های کیپد داره که خیلی با حاله. در حالت دوربین یه سری از کلید ها که مربوط میشن به تنظیمات و شاتر دوربین با LED آبی روشن میشن.
وقتی گوشی رو میخوای از استندبای در بیاری اول صفجه نمایش روشن میشه و به ترتیب از بالا به پایین LED کلید ها روشن میشه و موقعی که استندبای میشه از پایین به بالا LED ها خاموش میشن.
در مورد صفحه نمایش : من P990 داشتم وقتی یه تم مشکی روش میذاشتم بیرون زیر نور آفتاب هیچی نمیدیدم
W705 هم همینطور و یک مقدار انعکاس نور داشت، ولی این اصلا اینحوری نیست. اینجا بهتر نوشته
[html]http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c905-review-295p3.php[/html]
خودش یه تم تاریک داره که خیلی با حاله ، به خاطر منوی فلاشی که داره من تا حالا عوضش نکردم.
بالاخره گوشی Cybershot هست و صفحه نمایشش باید در همون حد باشه.
از لحاظ خوش دستی هم نمیدونم چجوری باید توضیح بدم. چون گوشی یک مقدار سنگین هست (136gr)
تقریبا میشینه رو دست و کار باهاش راحت میشه ( حالا خودتون موقع خرید میتونین این یک مورد رو چک کنید)
W705 وزنش 90 گرم بود و همینجور از دستم سر میخورد. یه بار هم نزدیک بود از ماشن پرت بشه بیرون.
فکر کنم با توضیحاتی که من دادم اکثر دوستان حتی طرفداران نوکیا هم اقدام به خرید این گوشی می کردن.
ولی جدا سونی روی این گوشی کم نذاشته و تنها رقیبش الان سامسونگ i8510 هست.
من رفتم علاالدین که بین X1 و HTC diamond2 یکی رو انتخاب کنم و بخرم. خیلی انتخاب سخت بود. X1 با 500 تومن واقعا می ارزید ولی HTC خیلی وسوسه کننده بود.
دوستم می خواست تا 400 یه گوشی بخره که فروشنده بهش C905 هم پیشنهاد داد.تا حالا حتی یه review هم از C905 نخونده بودم ولی وقتی تو ویترین دیدم و دستم گرفتم بی خیال اون دو تا شدم. ته استیل بود.
بالاخره قیافه گوشی رو همه اول می بینن بعد حالا اگه چیزی سرشون بشه از امکاناتش می پرسن. امکانات هم که دیگه ترکونده.
من در مورد کارکرد گوشی i8510 زیاد اطلاع ندارم ولی تا عمر دارم از سامسونگ هیچ محصولی نمی خرم.
ولی به نظر گوشی شاخی میاد و تو gsmarena دومین گوشی هست.
حالا خیلی بخوایم تحویلش بگیریم میذاریم تو دوربین با هم مقایشه بشن که اونم سونی برندس. (با سند و مدرک)
از لحاظ اینترفیس و گردش در منو ها کلا symbian هم خشک و بی روحه و هم کلافه کننده.
فقط LCD بزرگتر داره که اونم مشکل سازه برای جیب.
دیگه سرت رو درد نیارم
امیدوارم به خوبی و خوشی بری بخری و لذتشو ببری.
تمام مدلها یا حداقل تمام مدلهای سری سایبرشات رو چین میزنه.اصلا هم عیب نیست همانطور که ان97 رو هم چین میزنهنقل قول:
دوستان آيا رنگ مشكي اين گوشي يكدست مشكيه يا كليدهاش نقره ايه ؟
كلا مسي بهتره يا مشكي ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
(کلید accept و end call مال بنده سبزو قرمز نیست و LEDشون سفید هست) 6 تا کلید دور جواستیک تو نور شدید بنفش میشن.
اگه عکسای بیشتر خواستی:
[html]http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c905-review-295p2.php[/html]
من پیشنهادم مشکیه ( موقع خرید به جنس هر رنگ دقت کن )نقل قول:
كلا مسي بهتره يا مشكي ؟
اینجا هم یه سر بزن
[html]http://dailymobile.se/2008/11/08/sony-ericsson-c905-copper-gold-pictures/[/html]
[html]http://dailymobile.se/2008/10/21/pictures-sony-ericsson-c905-white/[/html]
[html]http://dailymobile.se/2008/12/24/sony-ericsson-c905-copper-gold-high-quality-pictures/[/html]
سلام
یکی از دوستام این گوشیو داره
نمیدونم چرا دوربینش یک جوریه
دوستم فقط توی خونه عکس میگیره
فلاششو رو حالت اتو گذاشته و وقتی توی خونه با نور مناسب عکس میگیره عکس خیلی روشن میشه
میخواستم بدونم چه تنظیماتی انجام بده که عکسارو توی خونه با بهترین کیفیت بگیره؟
اگه بتونی از دوستت بپرسی که فریمور گوشیش چیه بهتر میشه کمکش کرد.نقل قول:
1. بعضی از فریمور ها و یا درایورهای دوربین در حالت SmartContrast این حالت براشون پیش میاد.
اولین کمکی که میتونم بکنم اینه که مطمئن بشین این حالت غیر فعال باشه.
(در قسمت تنظیمات و منوی Shoot Mode این حالت قابل تنظیم هست)
2. با تنظیم Exposure هم میتونه این حالت رو تا حدودی بهبود بده. اگه کمش کنه میزان نور دریافتی هنگام عکاسی توسط سنسور دوربین کم میشه. برای تنظیمش جهت بالای جواستیک رو بزنه و مقدارش رو کاهش بده. این مقدار میتونه بین -2 تا +2 تنظیم بشه که هرچی بیشتر باشه عکس پر نور تر میشه.
امیدوارم مفید باشه
موفق باشی
دوستان gps گوشی رو چطور میشه فعال کرد؟
کدوم اپراتور؟همراه اول یا ایرانسل؟
واسه ایرامسل که اینطوریه توی گوشی های SE:
توی setting و قسمت connectivity و اونجا هم internet account بعد هم اسم کانکشن رو میگذارید ایرانسل مثلا.
همین.
برنامه ای مثله smartcom یا garmin نیست که بشه راحت باهاش کار کرد؟
نقل قول:
دوستان gps گوشی رو چطور میشه فعال کرد؟
نه متاسفانه!نقل قول:
برنامه ای مثله smartcom یا garmin نیست که بشه راحت باهاش کار کرد؟
تو فكرشم يه تاپيك بزنم دقيق ياد بدم! برعكسي كه همه فكر مي كنن جي پي اس فقط مال نوكيا و سيستم عامل دار ها هست جي پي اس اين گوشي خيلي عالي هست!
برنانه اي هست تحت جاوا به نام trekkbuddy
براي استفاده از جي پي اس!
ببخشد من اشتباه کردم.فکر کردم GPRS رو میگید.
با ایشون تماس بگیرید:
ویرایش:دی..صاحبش زودتر پست زد.یقه همین بالایی رو بچسب.کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=50695
سلام دوستان گلم ...گوشیم مشکلی داشت ..البته تو بخش مشکلات گوشی ها هم گفتم.. اما چون تاپیک اختصاصیه اینجا هم میگم...
Earphone گوشیم از کار افتاده!!...یک دفعه و باعث تعجبه...
Vibration گوشی هم یکی 2 ساعت بعد از کار افتاد...
به نظرتون مشکل از کجاست؟!! آیا با فلش مشکل حل میشه؟؟...
در این صورت Frimware گوشیم رو از کجا گیر بیارم و با چه نرم افزاری فلش کنم ...
ممنونم.
اول از همه یه تشکر ازت میکنم چون خیلی با امضات حال کردم
همشون سونی بودن : دی
دوم ! ایرفون منظورت همون بلندگو گوشی هست که باهاش مکالمه میکنی ؟؟
احتمال خیلی خیلی قوی سخت افزاری هست ! یا بلندگوش سوخته یا فلتش مشکل پیدا کرده
خدا کنه اولی باشه ! چون فلت سی905 گیر نمیاد و اگرم بیاد قیمتش فضاست :دی (اینجا توی شهر ما 90 تومنه)
داداش شما يه آپديت بزن گوشي را اگه درست نشد بعد حرص و جوش بوخور! اين بهراد يه كم روكه :دي اعصاب برا هيچ كي جا نميذاره!
ممنونم دوست عزیزم ... خداکنه اشکال سخت افزاری باشه ...دلمم نمیاد بدم تعمیرکار :( بخواد با خشونت باهاش رفتار کنه :D
راستی بابت امضاء هم ممنونم...:دی
اخرش مي خواي باشه يا نباشه؟ مشكل سخت افزاري رو ميگمنقل قول:
خداکنه اشکال سخت افزاری باشه ...دلمم نمیاد بدم تعمیرکار
نقل قول:
Titan جان منظورم اینه که خداکنه اشکال از فلت نباشه ، چون اونجوری دردسرم زیاد میشه...
ولی تست کردم دیدم صدای خیلی خیلی ضعیی ازش میاد با اونم با خش خش...
احتمال میدم نیمه سوز شده باشه ...Earphone
جالبه Vibration خود به خود درست شد .. نمیدونم یک دفعه چش شده این گوشی...
سرعت ADSL هم که بدجور اومده پایین ، اگه بخوام آپدیتش کنم وسط کار به مشکل بر میخورم...
>>پس کـــــی میخواد این سرعت اینترنت درست بشه:18::41:
والا سرعت adsl ما كه مشكلي نداره! ولي سرعت هم كه پايين باشه به گوشي آسيبي نميرسه! چون اول دانلود ميشه بعد شروع ميكنه به نصبنقل قول:
سرعت ADSL هم که بدجور اومده پایین ، اگه بخوام آپدیتش کنم وسط کار به مشکل بر میخورم...
>>پس کـــــی میخواد این سرعت اینترنت درست بشه
حالا خود داني!
فك كنم گوشيت سكته مغزي كرده! دي!
فریموری رو که میخوای نیگا کن ببر بده بیرون واست فلش بزنن
4 تا 8 تومن میگیرن ! عوضش خیالت تخته
سلام دوست من ... مشکل نت حل شد الان 100K در ثانیه سرعت دانلود دارم...
نرم افزار Update رو دانلود کردن ، خودش گوشی رو بررسی کرد و نیازی به آپدیت نداشت...
فلش و که خودم میکنم ..فقط فریمور C905 ---> R1DA032 تو چه سایتی گیرم میاد ؟...
دوستان نميشه با اين گوشي WBMP به صورت اسمس فرستاد ؟ با اضافه كردن انيميشن ها يا تصاوير wbmp تبديل به MMS ميشه ؟
فکر میکنم این مشکل در فریم ویرهای جدید ایجاد شده که حالت اس ام اس و ام ام اس بصورت یکپارچه شده و دیگه نمیشه در حالت اس ام اس انیمیشن ارسال کرد که واقعاً مشکله!!!نقل قول:
دوستان من هرچی سعی میکنم نمیتونم گوشیمو توسط SEUS آپدیت کنم!!! درایور نصب کردم، پی سی سوئیت نصب کردم و بصورت فون مود در حالتی که گوشی روشنه به پی سی متصل شدم و در کل همه مراحل رو طی کردم ولی وقتی C رو نگه میدارم و کابل رو متصل میکنم گوشی روشن میشه و به حالت فایل ترنسفر میره!!! کسی میتونه کمک کنه؟
فریم ویر فعلی من اینه: R1EA033
یه نکته: من اسفند سال گذشته این گوشی رو هدیه خریدم، جعبه این گوشی واقعاً زیبا و طراحی جالبی داشت... دقیقاً شبیه جعبه X1 ولی الان دیگه روم نمیشه این جعبه های جدیدشو نگاه کنم... البته خودمم مجبور شدم یکیشو بخرم!
دوستان عزيز ميشه معايب و مزاياي كلي اين گوشي رو در يك سطر توضيح بدين ؟
معايب :
_ سرعت پايين منو ها و بخش مديا سنتر
_ عدم ارسال تصاوي متحرك و عكس هاي wbmp بصورت SMS
_ باطري نسبتاً ضعيف
_ وجود يك تيزي در پشت درب دوربين
_ صفحه نمايش كوچك نسبت به گوشي هاي مشابه
_فيلم برداري پايين تر نسبت به گوشي هاي مشابه
_ كليد هاي چهار جهتي هم نسبتاً سفته
_ كاهش سرعت با افزايش رم اشغالي
_ رستارت شدن گوشي در مواقعي كه آنتن بطور مكرر عوض ميشه
_ صداي فوق العاده ضعيف ( فقط يك اسپيكر كوچيك پايين گوشي هست )
_ وزن نسبتا بالا
مزايا :
_ دوربين فوق العاده با تنظيمات فراوان و مناسب براي عكس برداري در شب و روز
_ داشتن wi - fi كه تو گوشي هاي جاوا كم نظيره و سرعت اينترنت بالايي هم داره
_ سنسور شتاب سنج جهت چرخش اتوماتيك تصاوير و ...
_ تشخیص چهره و لبخند، کنتراست هوشمند، تثبیت کنندهی تصویر،Geotagging، حذف قرمزی چشم
یکی دیگه از امکاناتش هم داشتن خروجی تلویزیون ! البته من هنوز دقیق نفهمیدم این خروجی تلویزیون کلا به چه دردی می خوره ؟ یعنی می شه باهاش عکسهایی که انداختیم رو صفحه تلوزیون ببینیم ؟نقل قول:
یه چیزه دیگه : میگن دوربینش نسبت به 8 مگا پیکسلی های دیگه ضعیفتره ؟ درسته ؟
البته من چند تا عکس تو تاپیک "آلبوم عکسهای سونی اریکسون" دیدم ! اونا که فوق العاده بودن !
براي اين كه سرعت گوشي درست بشه كافيه به جاي مموري هاي سوني از مموري sandisk استفاده كنيد...
اره ميشه... يك كابل هست كه يك سمتش به جاي شارژ وصل ميشه و طرف ديگه اش سه تا فيش هست كه به خروجي هاي صدا و تصوير وصل ميشه با اجراي مديا سنتر در داخل گوشي در داخل تلويزيون نمايش داده ميشه.نقل قول:
یکی دیگه از امکاناتش هم داشتن خروجی تلویزیون ! البته من هنوز دقیق نفهمیدم این خروجی تلویزیون کلا به چه دردی می خوره ؟ یعنی می شه باهاش عکسهایی که انداختیم رو صفحه تلوزیون ببینیم ؟
در اين مورد من با گوشي ها ديگه كار نكردم اما از قرار معلوم طي مقايسه هايي كه انجام شده رتبه كمتري رو بدست آورده. اما عكس هاي اين گوشي مطمئنا طبيعي تر از ساير 8 مگا پيكسلي هاست.نقل قول:
یه چیزه دیگه : میگن دوربینش نسبت به 8 مگا پیکسلی های دیگه ضعیفتره ؟ درسته ؟
رو چه حسابي اين حرف رو مي فرمائيد ؟ من گوشيم مموري sandisk هستش...اصلا مموري اصلي كه همراه گوشي ارائه ميشه sandiskهستش .نقل قول:
براي اين كه سرعت گوشي درست بشه كافيه به جاي مموري هاي سوني از مموري sandisk استفاده كنيد...
این صفحه آخر تاپیک منو نا امید کرد. میخواستم C905 بخرم. یعنی تو این رنج قیمت گوشی دیگه ای هست که کارایی C905 رو داشته باشه؟
رو اين حساب كه داداش من خريد روش سوني بود! سرعتش هم خوب نبود! sandisk گذاشتم روش ميدودئيد...نقل قول:
رو چه حسابي اين حرف رو مي فرمائيد ؟ من گوشيم مموري sandisk هستش...اصلا مموري اصلي كه همراه گوشي ارائه ميشه sandiskهستش .
حالا ديگه نميدونم!