نقل قول:
نه مثل اینکه مشکلش اینم نبود. چون بازم ری استارت شد.
بله... یعنی میتونه از این باشه ؟نقل قول:
سیمکارت شما ایرانسله؟
Printable View
نقل قول:
نه مثل اینکه مشکلش اینم نبود. چون بازم ری استارت شد.
بله... یعنی میتونه از این باشه ؟نقل قول:
سیمکارت شما ایرانسله؟
من الان 1 هفته و نیم که گوشی رو گرفتم و خیلی خیلی خیلی پشیمونم واقعا گوشی مذخرفی
بعضی اوقات باید مشلا می خوای کلید بک رو بزنی باید چند بار بزنی تا عمل کنه بعضی وقت ها خیلی راحت با یک بار زدن کلا همه ی دکمه هاش اینجوری به جز شماره ها دی پدش که واقعا مذخرفه بی ضی اوقات خودش ئاسه خودش تکون می خوره وقتی داری کار می کنه الیته من الان ناوی ول رو خاموش کردم این مشکل حل شده
در مورد ان گیج هم باید بگم همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه و... خلاصه اصلا سراغ این گوشی نرید اینم یک توصیه از من به شما بعد از خرید 99% پشیمان می شید
ولی ظاهر گوشی واقعا زیباست
والا منم دقیقا همین مشکلو داشتم که چند صفحه قبل هم گفتم ولی کسی جواب نداد.سیمکارت منم ایرانسله.این کاریو که میگم انجام بده به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.گوشیتو یه مستر ریست بکن(حتما با اون کد خفنه ریست کن که کل گوشی عین روز اولش میشه نه اون که فقط settings رو ریست میکنه).در ضمن یه شماره ای هست که با ایرانسل میگیری و بعدش تنظیمات gprs و mms و اوتوماتیک برات می فرسه و تو باید سیوش کنی(فهمیدی کدومو میگم؟)این کارو به هیچ وجه نکن چون با این گوشی سازگار نیست و اگه میخوای اینترنت کار کنی تنظیماتشو خودت دستی بساز.این کارایی رو که گفتم انجام بده و جوابشو بگو.نقل قول:
منم مدتی بود که گوشیم همینطوری شده بود و اینقدر اعصابمو خورد کرده بود که می خواستم پرتش کنم تو دیوار ولی بهد این کارها رو انجام دادم درست شد.اگه باز این روش ها جواب نداد بگو تا شاید راه دیگه ای هم باشه.ولی عجیبه من فکر میکردم شما گوشیتو آپدیت کردی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه.
راستی اون موقع که گوشی من تا sms میومد خاموش روشن میشد یه بار سیمکارت همراه اول یکی و انداختم رو گوشیم و از یه خط دیگه چند تا sms فرستادم به سیمکارتی که روی گوشیم بود ولی گوشیم نهنگید!
امید وارم مشکلت هرچی زودتر حل بشه چون می دونم الان چی میکشی:دی
اینو کاملا تایید میکنم. کلا اون دکمه سمت راست گوشی ( نزدیک دکمه قرمز ) مشکل داره. بعضی وقتها عمل نمیکنه. البته مشکل سخت افزاریه... یعنی این نیست که دکمه رو میزنی ولی اتفاقی نمیفته مشکل اینه که اصلا دکمه زده نمیشه...نقل قول:
دقیقا تنظیمات ایرانسل رو گرفتم و سیو کردم. باشه اینایی که گفتی رو انجام میدم و نتیجه رو میگم. اما چرا باید اینطوری باشه ؟نقل قول:
والا منم دقیقا همین مشکلو داشتم که چند صفحه قبل هم گفتم ولی کسی جواب نداد.سیمکارت منم ایرانسله.این کاریو که میگم انجام بده به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.گوشیتو یه مستر ریست بکن(حتما با اون کد خفنه ریست کن که کل گوشی عین روز اولش میشه نه اون که فقط settings رو ریست میکنه).در ضمن یه شماره ای هست که با ایرانسل میگیری و بعدش تنظیمات gprs و mms و اوتوماتیک برات می فرسه و تو باید سیوش کنی(فهمیدی کدومو میگم؟)این کارو به هیچ وجه نکن چون با این گوشی سازگار نیست و اگه میخوای اینترنت کار کنی تنظیماتشو خودت دستی بساز.این کارایی رو که گفتم انجام بده و جوابشو بگو.
منم مدتی بود که گوشیم همینطوری شده بود و اینقدر اعصابمو خورد کرده بود که می خواستم پرتش کنم تو دیوار ولی بهد این کارها رو انجام دادم درست شد.اگه باز این روش ها جواب نداد بگو تا شاید راه دیگه ای هم باشه.ولی عجیبه من فکر میکردم شما گوشیتو آپدیت کردی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه.
راستی اون موقع که گوشی من تا sms میومد خاموش روشن میشد یه بار سیمکارت همراه اول یکی و انداختم رو گوشیم و از یه خط دیگه چند تا sms فرستادم به سیمکارتی که روی گوشیم بود ولی گوشیم نهنگید!
امید وارم مشکلت هرچی زودتر حل بشه چون می دونم الان چی میکشی:دی
خوب دوست من چرا از اولش ان 82 نخریدی که 1000 برابر بهتر بود ....نقل قول:
من الان 1 هفته و نیم که گوشی رو گرفتم و خیلی خیلی خیلی پشیمونم واقعا گوشی مذخرفی
بعضی اوقات باید مشلا می خوای کلید بک رو بزنی باید چند بار بزنی تا عمل کنه بعضی وقت ها خیلی راحت با یک بار زدن کلا همه ی دکمه هاش اینجوری به جز شماره ها دی پدش که واقعا مذخرفه بی ضی اوقات خودش ئاسه خودش تکون می خوره وقتی داری کار می کنه الیته من الان ناوی ول رو خاموش کردم این مشکل حل شده
در مورد ان گیج هم باید بگم همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه و... خلاصه اصلا سراغ این گوشی نرید اینم یک توصیه از من به شما بعد از خرید 99% پشیمان می شید
ولی ظاهر گوشی واقعا زیباست
این حرف جاش اینجا نبود هر چند که درست هم نیست!نقل قول:
آقا من رفته بودم n78 بخرم یه چند جا تو علاالدین رفتم بعضی از گوشی هارو که میدادن دستم دکمه سمت راست(بالای قرمز) بد کار میکرد.این سریع منو پشیمون میکرد
رفتم یه جا دیگه این مشکلو نداشت یعنی الان گوشیم دکمه هاش مثل هلو کار میکنه
خداوکیلی از این گوشی این قدر بد نگید .
شما نگاه کنید با 280 تومن چی می تونید بگیرید؟
این گوشی با توجه به قیمت و امکاناتش (دوربین معرکه:از 73 خیلی خیلی بهتره) خیلی گوشی تمیزیه
من که خیلی راضیم.
ولی این تریال شدن بازی ها بدجور منو اذیت میکنه
خوب دوست من شما بگو جاش کجا بود ..نقل قول:
این حرف جاش اینجا نبود هر چند که درست هم نیست!
غلطش هم کجاست؟؟؟
به نظر منم این حرف درست نیست. من خودم موقع خرید انتخابم یکی از این دو تا بود. از نظر مالی هم مشکلی نداشتم و میتونستم N82 رو به راحتی بخرم ولی N78 خریدم. پشیمون نیستم از اینکه بین این دو تا N78 رو انتخاب کردم پیشمونم از اینکه چرا از بین این دو تا انتخاب کردم و کمی هم عجله کردم. برتری N82 دوربینشه که من عملا احتیاج زیادی به دوربین ندارم و همین 3.2 هم استفاده نمیکنم. سنسور Auto rotate گوشی n82 رو هم دیدم زیاد مالی نبود و خوشم نیومد.هم از نظر سرعت چرخیدن و هم اینکه هیچ افکتی نداشت واسه این چرخش.... در عوض n78 قیافه شدیدا بهتری داره به علاوه فرستنده fm که خیلی از اون سنسور کاربردی تره. در ضمن مهم ترین دلیلم واسه خرید n78 به روز بودن سیستم عاملش ( FP2 ) بود که حقیقتا امکانات زیادی بهش اضافه شده.نقل قول:
خوب دوست من چرا از اولش ان 82 نخریدی که 1000 برابر بهتر بود ....
عوضش نميگي اين FP2 بودن چقدر دردسرش بيشتره؟ فقط به خاطر چنتا افكت ؟؟يا امكان ديگه اي هم داره من نميدونم؟ :13:نقل قول:
اون سنسور هم مثل ماه عمل ميكنه و با آپديت حساسيتش بيشتر هم ميشه...:20:fm هم يه بابايي قراره برام از كيش بياره..ببينم گير مياره يا نه...:31::8:
ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...نه دوربين (كه واسه محمد گلم مهم نيست:11:)
از اونور سيمبين پيچيده و در عين حال زيباتر داره...با ترنسميتر كه اكسترنالش هست...
حالا نميخوام كشش بدم ولي هر كارايي واسه يكي بدرد ميخوره...:10: شايد 78 بيشتر از 82 به كارت بياد...
نوكرم، شاد باشي:40:
یونس جان چه دردسری داره ؟ فقط چند تا افکت نیست. اگه بری تو بحرش تغییرات زیادی هست هر چند شاید واسه خیلی ها اصلا فرقی نداشته باشه چون استفاده ای نمیکنن از گوشی ولی یه چیزایی بهش اضافه شده که قبلا فقط با نصب برنامه اونم به صورت ناقص ممکن بود. اما الان خود سیستم عامل در اختیارت میزاره. من که با n81 مقایسه کردم از نظر امکانات سیستم عامل و منوها انگار n81 جاوا بود در برابر این...نقل قول:
عوضش نميگي اين FP2 بودن چقدر دردسرش بيشتره؟ فقط به خاطر چنتا افكت ؟؟يا امكان ديگه اي هم داره من نميدونم؟
زیادم ماه نیست : دی حساسیتش رو بی خیال اون تاخیرش آدمو ضایع میکنه. نمیگم سنسور چیز بده . اما خوب از اون امکاناتیه که جذابیت موقت داره.نقل قول:
اون سنسور هم مثل ماه عمل ميكنه و با آپديت حساسيتش بيشتر هم ميشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fm هم يه بابايي قراره برام از كيش بياره..ببينم گير مياره يا نه..
از لوازم اکسترنال متنفرم : دی چون خود گوشی رو هم با زور با خودم اینور اونور میبرم چه برسه به .... به نظر من fm اکسترنال نگیری بهتره. درسته گفتم کارایی داره ولی دیگه اونقدر ارزش نداره بری اکسترنالشو بگیری. روی گوشی باشه چیز خوبیه نباشه هم که هیچی....
منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست. من که اصلا اعتقادی ندارم مثلا رو گوشی فیفا 2008 نصب کنم بعدش بشینم فوتبال بازی کنم. شاید واسه نشون دادن به اینو اون جالب باشه اما بازی کردن بازی های سنگین و گرافیکی با گوشی زجرآوره... به نظرم بازی های فکری و سبک مثل سوداکو یا شطرنج و پاسور خیلی بهتره.... اما در مورد رم یه سوال... رم n78 رو نوشتن 96 مگابایت اما تا اونجا که من دیدم فقط 88 مگابایته... حالا واسه n82 که 128 واقعیش چه قدره ؟نقل قول:
ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...
اصلا پیچیده نیست... با 6600 هم کار کرده باشی راحت میتونی در عرض نهایتا یکی دو روز ته و توشو در بیاری. در ضمن سیمبین زیباتری نداره فقط کاراتر هم هست.البته از لحاظ زیبایی برتری خاصی نداره غیر از اون تم افکت ها که واقعا کلاس کاری گوشی رو بالا میبره. یکی از تم افکتهاش که خیلی جالبه وقتی مثلا دوربین رو روشن میکنی صفحه جاری در حال چرخیدن دور میشه و صفحه مربوط به دوربین هم به همین صورت در حال چرخش نزدیک میشه کلا چیز با کلاسیه.نقل قول:
از اونور سيمبين پيچيده و در عين حال زيباتر داره...با ترنسميتر كه اكسترنالش هست...
دقیقا ... من یکی که به این مورد اعتقاد خاصی دارم. آدمای بی سوادی که میرن پولشونو دور میریزن مثلا n95 میخرن دو سال دستشونه و گوشی کهنه میشه اما یه بارم مثلا جی پی اس گوشی رو روشن نکردن ببینن چی هست اصلا ؟نقل قول:
حالا نميخوام كشش بدم ولي هر كارايي واسه يكي بدرد ميخوره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شايد 78 بيشتر از 82 به كارت بياد...
شاید نه حتما n78 بیشتر به کارم میاد. الان گوشی بدون fm ترنسمیتر منو دچار افسردگی میکنه.
ونقل قول:
ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...
من پی اس پی دارم و هیچوقت لازمم نمیشه با گوشی بازی کنم. پس میتونم بگم این قابلیت برا من مهم نیست؟ یا جای دیگه ای هم واقعا کاربرد داره؟نقل قول:
منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست.
سلام
دوستان شما وقتی باتری رو بر می دارین نوشته مید این چه کشوری؟
درمورد آپدیت به آخرین ورژن آیا باید گوشی رو به یو اس بی وصل کنم و بعد nsu را اجرا کنم تا آپدیت انجام بگیره و مراحل بعدی حالا می خواوم بدونم آخرین ورژن زبان فارسی داره یا نه که الکی دانلود نکنم!
توی موبایلستان یک فایل آپدیت هست که کدش با گوشی من نمی خونه آیا فایل های آپدیت با کد گوشی من به طور مجزا جای دیگری هست؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
اتفاقا من با این گوشی خیلی حال میکنم.به زودی هم ایشالا یه آپدیت جدید براش میاد که تمام مشکلات نرم افزاری و حل میکنه.قابلیت تم افکتش هم که کلاس خاصی داده به گوشی.من با n82 هم کار کردم.اونم گوشی بدی نیست.البته این هم ناگفته نمونه که یه سری برنامه های جاوا که رو n82 نصب میشند رو n78 نصب نمی شن.به خاطر fp2 بودنش
راستی شما چیکار کردی؟مشکل گوشیت حل شد؟نقل قول:
فعلا حل شده... ممنون بابت راهنماییت...نقل قول:
راستی شما چیکار کردی؟مشکل گوشیت حل شد؟
منظورم دردسر هكش بود به اضافه انگيج...نقل قول:
چرا اكسترنال بده؟ اوني كه ميگم يه قطعه 1 در 3 سانته...من بد جوري اسير اين ترنسميترم...:31:
اونجور كه من ازفروم نوكيا ديدم...78 فقط 48 مگ رام داره...82 هم 90 مگ رام داره...
من 78 كار كردم...اولي ننفري بودم تو p30 كه خريدمش..با قيمت 540 تومان...منو هاش واقعا" زيبا هستند...
در كل بات موافقم...كمتر كسيتو ايران گوشي ميخره و مثل ما از حداكثر كارايي ممكن بهره ميبره..:10:
شاد باشي محمد جون...:40:
متوجه منظورت نشدم...واضح تر بگو...نقل قول:
منظورم اینه که غیر از اینکه مثل گوشی های چیپ دار (ان 82 مثلا) نمیشه باهاش بازی کرد مشکل دیگه ای نداره؟ این چیپ ست گرافیکی نداشتن فقط تو بازی خودش رو نشون میده دیگه؟ درسته؟ من بازی رو اصلا کاری ندارم. اینجوری من میتونم ان78 انتخاب کنم یا یچی دیگه بگیرم بهتره؟
اون حافظه رم خالیه...در اصل n82 : 128 و n78 : 96 مگ رم داره! که یه مقداریش به خاطر نرم افزار های اصلی خود سیستم اشغال میشه و مثلا برای n78 ، 48 مگ می مونه! (من که 6120 دارم ، رم اصلی گوشیم : 48 مگ و خالیش حدود 15-20 مگ هست!)نقل قول:
اونجور كه من ازفروم نوكيا ديدم...78 فقط 48 مگ رام داره...82 هم 90 مگ رام داره...
آها...:31:نقل قول:
آره ميتوني البتهمن شنيدم تو كاراي گرافيكي مثلا" زوم عكس هم تاثير داره و لي اونقدرا هم محسوس نيست...
منم منظورم رام در دسترس بود ديگه...:31:نقل قول:
خوب منم همینو میگم. واسه n78 مگه 96 مگابایت کلا نیست ؟ ولی تو برنامه jbtask man مقدار کلشو مینویسه 88 مگابایت ....نقل قول:
فیلم برداری با رزولوشن 640x480 بصورت 30 فریم در ثانیهنقل قول:
که N78 نمیتونه و 15 فریم میگیره ولی 320x240 رو 30 فریم میگیره.
من از گوشی راضی ام اونروز هم خیلی خفن اعصابم خورد شده بود سر مسله ی ان گیج گوشی خیلی عالی فقط بزرگتیم مشکلش کامل اجرا نکردن بازی های ان گیج
یه خبر خوب :31:
ورژن جدید فریمور گوشی هم اومد:27:
ولی هنوز برای زبان فارسیش نیومده و نه از طریق OTA و نه NSU فعلا قابل دانلود نیست.
N78 RM-235 EUROPE v.13.052 DP_5.0
پس احتمالا این ورژن جدید هم هک نمی شه ...نقل قول:
مثل ان82!
این اپدیت جدید چه تغییراتی به همراه داره ؟
آقا ان 78 با یو اس بی شارژ نمی شه؟؟؟ من که می زنم نمی شه باید تنظیم کرد یا کلا شارژ نمی شه
دوستان یه سوال
این هک شدن که میگید، فقط به ان گیج مربوطه؟ یا چیز دیگه ای هم هک میکنن؟
نه شارژ نمیشه...نقل قول:
به انگیجنقل قول:
به دسترسی به فایل های سیستمی و اعمال تغییرات دلخواه
به اینکه بتونی فایل ها رو بدون نیاز به ساین نصب کنی
چرا بعضی ها فکر میکنن با آپدیت تغییرات وحشتناکی در گوشی اجرا میشه یا برنامه ها و بازی های جدید اضافه میشن ؟ با آپدیت کردن هیچ تغییر ظاهری قابل توجهی رخ نمیده فقط ایرادات نسخه قبلی که شاید خیلی هاشونو منو شما اصلا متوجه نشده باشیم برطرف میشه.
سلام
شما می دونی کارت حافظه تو n78 چه جوری فرمت می شه؟
البته در علم شما شکی نیست! گفتم بقیه گمراه نشن!نقل قول:
منم منظورم رام در دسترس بود ديگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از 5 سال سونی اریکسون اولین موبایل نوکیاما یعنی n78 گرفتم ولی یه چیز عجیبش برام اینه که هر چی برام با bluetooth میفرستن میره تو message نمیشه کاری کرد که مستقیم بره تو memory card ؟
نه ... نمیشه ...... خصوصیت گوشیهای سری 60 نوکیاست ......نقل قول:
البته با برنامه x-plore میشه اونا به فولدر مورد نظر در مموری کارت یا فون مموری منتقل کرد ......
مرسی بابت پاسختنقل قول:
حالا این موارد دیگه که گفتی خیلی لازمه؟ مثل اینکه میشه نرم افزارهای کرکی رو خودمون ساین کنیم... اگه فریم ویر رو هک نکنیم کلا چه مشکلاتی ممکنه برامون بوجود بیاد؟
مرسی بازم:40:
هیچ مشکلی پیش نمیاد...میتونی مثل میلیون ها 78 دار از گوشیت استفاده کنی...:46:نقل قول:
ببخشید دوباره شد...
اینقدر هم شما خفن سریع جواب دادی که بینش فاصله افتاد :دی
به هر حال مرسی بابت پاسختون
پس بیشترین کاربردش برای انگیج هست دیگه؟ برنامه های دیگه رو بالاخره میشه روش نصب کرد... درست فهمیدم؟
بله...واسه نصب برنامه ها هم باید فایل cer درخواست بدید...:46:نقل قول:
شاد باشید:40:
این یه مورد رو نوکیا درست میکرد دیگه حرف نداشت. من نمیدونم آخه اس ام اس چه ربطی به بلوتوث داره ؟نقل قول:
سلام
اقا من یه مشکل دارم.اگه یکی کمک کنه ممنون می شم
گوشیم بارسیدن هر اس ام اس ری استارت می شه .می خوام فرمتش کنم ولی نمی دونم چه جوری می شه کارت حافظه رو هم فرمت کرد.کارت ریدر هم ندارم
تو گوشی قبلیم تو اکسترا یه قسمت داشت برای فرمت کارت حافظه.کمککککککککککککککککک کک
کسی راه دیگه ای به ذهنش می رسه؟