نه بابا...اصلا قضیه بو دارهنقل قول:
خوب برای چند سال دیگه احتمالا
مگه میشه بازی رو طوری بسازن که توی چند سال اینده بشه با ابلاترین گرافیک اجراش کرد
من که نمی تونم قبول کنم
Printable View
نه بابا...اصلا قضیه بو دارهنقل قول:
خوب برای چند سال دیگه احتمالا
مگه میشه بازی رو طوری بسازن که توی چند سال اینده بشه با ابلاترین گرافیک اجراش کرد
من که نمی تونم قبول کنم
نه بابا همین الان هم میشه با اخرین تنظیمات اجرا کرد ولی با یه سیستم خدا!
عزیز من اخرین تنظیمات فقط به اونها ختم نمیشه!منم می تونم روی اون تنظیمات بزارم با همین رزولوشن خودت!اخرین تنظیمات منظور اینه که رزولوشن بالای 2000 باشه و ----- aa رو روی 8 باشه اون موقع میشه اخرین تنظیمات!و البته در اون حالت به سه تا gtx 280 در حالت sli و یه سی پی یوی 4 هسته ای یا core i 7 و 4 گیگ رم احتیاج دارید!نقل قول:
اینم سه عدد شات از بازی که البته متاسفانه کیفیت تصاویر پایین هست ، درجه های گرافیک تا ته بالاست . کیفیت بالا عکس ها هم بود از صحنه های بهتر ولی حجمش زیاد بود با این سرعت اینترنت نتونستم آپ کنم ، ایشالله بعدا :
سلام والا من با برترین سیستمها امتحان کردم نشد :9: :6: :2: :18:نقل قول:
برای من ارور میده.در مورد ریلیز دیت و این چیزا.نمیدونم چیکار کنم.لطفا کمکم کنید.
من تونستم بازی رو روی بالاترین درجه گرافیک بیارم
ولی مثل این عکس نشد...! فکر کنم باید مانیتورم رو هم عوض کنم
ولی فعلا بیخیال مانیتور
من که به شدت تو کف نسخه 3 هستم و به احتمال 95 درصد سیستم مورد نیازشم همینه که امیدوارم درست باشه !!!
راستی کسی جریان این Crysis Wars رو که توی گیم اسپات زده رو نمیدونه ؟
بلاخره بازی اومد.حالا اون اول که از اون بالا هواپیما داره تیر میزنه چیکار کنم؟
از نقشه بازی استفاده کنید !!نقل قول:
نسخه مولتی پلیر همین وارهد باید باشه آخه این وارهد مولتی پلیر نداشتنقل قول:
برای ما بیچاره های دیال اپی که بود و نبودش فرقی نمیکنه !!!نقل قول:
نسخه مولتی پلیر همین وارهد باید باشه آخه این وارهد مولتی پلیر نداشت
درسته با بالاترین گرافیک ها هم نمیشه. اصلا اینکه بخواهید باسری 9 جی فورس با بالاترین درجه اجرا کنید محاله. با سری 200 اونم دو تا به صورت sli شاید بشه تازه باید یه فکری به حال مانیتور هم بکنید. که یه مانیتور 19 واید شاید جواب بده. رم و سی پی یو هم که دیگه جای خود داره.نقل قول:
حوصله آدم هم سر میره هیچ کس هم نیست توی یه جای بازی گیر کنه بیاد اینجا راهنماییش کنیم تاپیک شده فقط بحث از حرفای الکی و ایجور چیزا کاش کرای تک بیاد یه پچی چیزی بده مرحله ای مودی چیزی به بازی اضافه شه اینجوری تاپیک خیلی ضد حاله
فکر نکنم کرای تک همچین کاری بکنه
فقط باید منتظر باشیم تا سری بعد این بازی بیاد
------------------------------------------
یک سوال:
برای این که این بازی رو انلاین انجام بدیم وضعیت اینترنت باید چه جوری باشه؟
منظورم سرعت و بقیه چیزاش هست...
نقل قول:
منظور از آخرين تنظيمات چيه ؟
ميشه يه توضيح بدبد ؟
---------------------
من با رزولوشين 900*1440 و تمام تنظيمات روي highest و anti aliasing 16x با 27 فريم بازي مي كنم ! خواستين عكس يا حتي فيلم هم ميذارم !! هيچ تيك يا افت فريم هم نداره !:5:با كارت 9600GT 1GB Gddr 3 Gigabyte اينم لينك عكسش :
------------------کد:http://www.svmlemag.fr/files/gigabyte_9600GT.jpg
از اين با لاتر هم مگه هست يا ميشه تنظيماتش ؟ ؟:18:
يه توضيح بديد ؟
بالاترین رزولوشن در بازی های کنونی 2560 * 1600 هست
بعد مطمئنی داری با anti aliasing 16x بازی میکنی ؟ فک کنم با سایه زدی اشتباه گرفتی !
فکر کنم این دوستمون این بازی رو با یه بازی دیگه اشتباه گرفته !
سلام به همه دوستان عزیز ، من توی این مرحله گیر کردم ، اونجا که باید بریم رو قطار بعد از اینکه قطار حرکت کرد یه جا وایساد و یک ماموریت داد که اونو انجام دادم بعد دوباره سوار قطار شدم و قطار رفت و ناگهان یه جا وایساد ( همونجا که دوتا از این مسخره ها که تو هوا پرواز میکنند دهن آدمو سرویس میکنند :41:) ، روی نقشه هم ماموریت رو دقیقا توی واگن دوم قطار نشون میده اما من نمیدونم باید چیکار کنم ، اگه کسی میدونه راهنمایی کنید اگرم توضیحاتم بد بود بگید تا عکس از بگیرم و براتون بزارم . :13:
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بعد از اینکه قطار ایستاد و اون موجودات بهتون حمله کردن و اونا رو نابودشون کردین قطار دوباره راه میفته و به یه پل میرسه و بعد هم یه دمو پخش میشه و اون مرحله تموم میشه.
باید اون مجودایه فضایی رو بزنی بعد که کشتیشون قطار راه می افته بعدش وسط پل وای می سته باید بری بالای قطار رو نقشه مشخصه دیگه، موفق باشینقل قول:
این بازی رو من یه روزه تموم کردم :46:
مرسی برم ببینم چی میشه!
بله عزيزم ...گفتم كسي شك داره مي تونم عكسي فيلمي چيزي بزارمنقل قول:
فك هم نكنم رزولوشين تاثير بسيار بالايي تو كيفيت نسبت به تنظيمات quality بازي داشته باشه!
تقريبا مثل فيلم هست نوع تصوير من
عكس ميزارم فردا !:46:
نقل قول:شما در هنگام بازی تو کنسول تایپ کنید r_displayinfo=1 و عکس بگیرید :46:
منم تمومش کردم کلا تو سه روز! به نظرم یکم کوتاه بود بازیش!
يه توضيح بيشتر ميدي ؟ نفهميدم من ! :31:نقل قول:
دوست عزيز سيستم شما دقيقا مثل سيسيتم من هستش. ولي من اين بازي رو با بالاترين رزوليشين اما جزئيات متوسط بازي كردم. تازه aa هم فكر كنم 2 يا 4 بودش. بالاتر ميبردم افت فرم داشتم. البته مانيتورم يه فلت معموليه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اي ول حرف دل مارو زدي . منم الان خيلي وقته كه تمومش كردم. دنبال راهنمايي كردن به ملتم. ولي همه خودشون خداي بازي شدن. البته اين خيلي خوبه. يه چيزه ديگه فكر كنم تا حالا تمام بازي خورها بازي رو گرفتن و تمومش كردن.
قدر گرافیکت رو بدون احتمالا به جای چیپست G94 برای تو G92 مال 9800gtx رو گذاشتن:31:نقل قول:
من با رزولوشين 900*1440 و تمام تنظيمات روي highest و anti aliasing 16x با 27 فريم بازي مي كنم ! خواستين عكس يا حتي فيلم هم ميذارم !! هيچ تيك يا افت فريم هم نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با كارت 9600GT 1GB Gddr 3 Gigabyte
خیلی خوش شانسی:18:چون با این تنظیماتی که میگی حتی 9800gtx هم بدون 16x aa کم میاره!!
خودت یه نگاهی به این سایت بنداز تا متوجه شی چه خبره :
کد:http://www.techspot.com/article/118-crysis-warhead-performance/page3.html
راستی به قول دوستان فریم و تنظیمات رو بی خیال تاپیک کمکم داره جای کل کل میشه...
خوب اینم از معایب بازی هایی هست که هم کوتاه هستن و هم بدون مشکل اجرا میشن شما همین GTA IV رو ببینید چه قدر دنگ و فنگ داره بدجوری راک استار PC Gamer ها رو سر کار گذاشت با این بازیشنقل قول:
سلام جناب انینم مشخصات کاملنقل قول:
monitor:samsong BW 1932 19 اینچ
ram:4 gig
video:9400 gtx
cpu core 2 dou 3ghz
windows:Vista Ultamate
[QUOTE=key_1;3347886]منظور از آخرين تنظيمات چيه ؟
ميشه يه توضيح بدبد ؟
---------------------
سلام
یعنی تنضیمات گرافیک
روی 16 x باشه و برای مانیتورهای 19 اینچ روی 1440*900 ودیگر تنضیمات در advanced
سلام
دوستان من تو اون مرحله یخبندان گیر کردم نمی دونم اون هیولای شبیه هشت پا رو چطوری از بین برد باید به کجاش شلیک کرد که نقطه ضعفش باشه لطفا سریعتر کمک کنید
با تشکر
فرقی نداره باید با آر پی جی یا با اون اسلحه ای که شبیه رولور بزرگ هست و بمب میندازه بزنیش یه کم جونش زیاده دیر میمیرهنقل قول:
این بازی با 8500 و رم 3 gig چه جوری اجرا میشه ؟
میتونی تقریبا رون اجرا کنینقل قول:
این بازی با 8500 و رم 3 gig چه جوری اجرا میشه ؟
رو نرمال میتونی اجرا کنی ولی اگه روان بودن برات مهم هست کمپلت روی مینیمم کیفیت بازی کن من با داشتن 8600 و رم 2 گیگ هم روی low بازی میکردم البته شاید اگه cpuم 2 هسته ای بود می ذاشتم رو نرمال پایین بودن cpu بلای جونم شده هفته دیگه باس برم یه اتلون 6000 دوال کور بگیرم قال قضیه رو بکنمنقل قول:
چقدر هاردشه؟
اگه منظورت میزان اشغال فضای هارد هست 6 یا 7 گیگنقل قول:
میگم چرا من تازه فهمیدم یه نسخه دیگه هم از crYsis هست ؟:31:
من همین امروز میرم دنبالش
راستش دمو هایی که الآن از همین تاپیک دان کردم میگن باید از نسخه قبلی بهتر باشه
ممنون همگی
هادی جان به نظر من نسبت به قبلی هیچ فرقی نکرده !نقل قول:
تازه مراحل خیلی کمتر هست . :13:
مهم ترین تغییرش اینه که گیم پلی بهبود یافته و طراحی مراحل هم خوب شده :)نقل قول:
هادی جان به نظر من نسبت به قبلی هیچ فرقی نکرده !
تازه مراحل خیلی کمتر هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینطوره کریسیس مراحل مزخرف زیاد داشت ولی این یکی وارهد خیلی مشدیه حتی اینکه توی بین ماموریتها به حالت سوم شخص میره و ما می تونیم کارهایی که سایکو انجام میده رو ببینیم به جذابیت بازی افزودهنقل قول: