این بحث که بابت امنیت صدا ضبط نشه فک نمی کنم زیاد درست باشه چون سونی اریکسون توی گوشی های جاوا نامحدود می ذاره صدا رو ضبط کنی توی گوشی نوکیا هم هست، مشکلی از این بابت فک نمی کنم باشه
Printable View
این بحث که بابت امنیت صدا ضبط نشه فک نمی کنم زیاد درست باشه چون سونی اریکسون توی گوشی های جاوا نامحدود می ذاره صدا رو ضبط کنی توی گوشی نوکیا هم هست، مشکلی از این بابت فک نمی کنم باشه
يعني شما اصلا" فلاش پلاگين رو گوشيت نصب نيست ؟نقل قول:
من همزمان با شما گوشيمو آپديت كردم نمي دونم چرا رو گوشي من اجرا نميشه خودم روي m600 دوستم ريختم راحت اجرا شد نميدونم چرا اين هك رو گوشي من كار نميكنه تا بحال با سه روش رفتم نشده
زوم هم درسته 100% هست
شايدم مراحل هك رو اشتباه رفتم يا ورژن فايل ها با هم فرق داره
:41::41::41::41::41::41::41:
آخه روی تمام گوشی های G900 و G700 این پلاگین نصبهنقل قول:
یعنی بخوام بهت دقیق تر بگم( Flash Lite 3.1 ) روشون نصبه
اگه دسترسی به اینترنت موبایل داری (gprs) یه صفحه وب که توش فلش داره رو با اپرای گوشی باز کن ببین فلشش رو نشون میده یا نه
1- آره پلاگین فلش روش نصبه اگر یه ادری وب که توش فلش باشه بری میتونی ببینیش اما از رو مموری نمیشه باز کرد
2- اون ارنامه هایی که لینک داده بودی تو لینکه نوشته s60 یعنی سری شصت که مال یو آی میو نیست
3- این برنامه هم واسه ضبط و پخش صداس نه مکالمه
4- تا حالا من دنبال چنین چیزی نبودم بهتره بیشتر بگردی شاید بود
5- موفق باشی ولی بی خیال ضبط صدا آخه میخای چیکار این سوسول بازیا رو در نیار بیا جی700 بگیر بعد تو مجمع کچلا هم عضو شو حالشو ببر
تبلیغ ! خلاف قوانین انجمن ! (شوخی !)نقل قول:
بیا جی700 بگیر بعد تو مجمع کچلا هم عضو شو حالشو ببر
ميشه بگين آموزش وصل شدن اين گوشي ها (uiq 3) از طريق بلوتوث و اينترنت كامپيوتر كجاست ؟
به نظر من سری جی بهتره
آقا ما گوشیمون خاک رفته زیر شیشه اش
چیکارش کنم؟ بازش کنم؟ آخه بلد نیستم مسترسم داغون شه.من همه گوشی هایی که تا حالا داشتم رو باز کردم و بدون استثنا همشون لق و لوق شدن... اینم که خاک رفته توش.
به نظرتون چاره چیه؟
خیلی زیاده مگه؟
راهی که نیست به غیر از باز کردنش
اما شدیدا توصیه میکنم بساز باهاش اما بازش نکن
باز بشه و ببندی دیگه ازش زده میشی
این یه حسن پی 990 نمیتونه باشه که صفحش تخت نیست و اینجوری خاک توش نمیره ؟
حالا هی تو بگرد دنبال حسنای 990... :دی
990 به خاطر اینکه رو صفحه اش شیشه نداره خیلی شدید آسیب پذیره
راس میگی هروقت گوشیمو باز کردم دو ماه بعد فروختمش..
انگار اگه هر چیزی پلمبش باز بشه از چشم میفته :دی
وحید جوننقل قول:
این یه حسن پی 990 نمیتونه باشه که صفحش تخت نیست و اینجوری خاک توش نمیره ؟
حرفا میزنی ها :دی
صفحه تخت باشه که کمتر ممکنه خاک بره توش :دی
مثل سطل ماست که توش ماست جمع میشه (p990)
مثل یه سطح صاف که ماست یه جا جمع نمیشه (g ها)
:دی
:دی
حال کردی استدلال رو؟ :دی
اما نمیدونم چطوری واس مهدی زیرش خاک رفت
مهدی نمیدونی از کجاش رفته؟
نشتی داره؟ :دی
نمیدونم اول فکر کردم از سوراخ ارفون رفته بعد دیدم توری داره میدونی حس میکنم قاب بالای ال سی دیش یه کم درزش باز شده:13:نقل قول:
g700 من هم زیره ال سی دیش خاک رفته منم فکر کنم از بالای ال سی دیش باشه !
ای وایییییینقل قول:
خاک به سرم چرا اینا اینجوری ان
چاره چیه؟
جطوره بازش کنیم دورشو چسب آکواریوم بزنیم:41:
بیا یه 990 بخر حالشو ببر !
حاضر به تعویض با جی 700 هم هستما ! البته 100 تومن روش میگیرم.
===
مگه محافظ ندارین روش ؟
مگه تو 900 داری؟
چرا حاضر به چنین معامله ای هستی حتما دیدی که 900 هم همچین اش دهن سوزی نیست منصرف شدی ها؟ :دی
فعلا پی 990 دارم. میخاستم چی 900 بگیرم همون که شما گفتی باعث شد بی خیال خرید بشم فعلا :
یه جور محافظی چیزی بنداز روش خاک نره توشنقل قول:
900 هم همچین اش دهن سوزی نیست
ببینم از کجا میشه واسه G900 برنامه video dj دانلود کرد؟یه سوال دیگه وقتی G900 رو آپدیت کنی چیا اضافه میشه؟ یعنی گوشی چه تغییراتی میکنه؟
با سلام
در حال حاضر گوشی w810 سونی دارم و قصد تعویض با یکی از 3 تا گوشی زیر رو دارم :
G700
c702
n78
دوست دارم گوشی سیستم عامل دار بگیرم ولی شنیم که گوشیهایی از این دسته هنگ زیاد میکنن و سرعت باز کردن و اجرای برنامه هاشون در قیاس با گوشیهای جاوا پایین تر هست
خودم بیشتر مابین g700 و n78 مردد هستم که کدومیک رو بگیرم گوشی نوکیا دارای پردازشگر قویتر یعنی 369 مگاهرتز هست اما سونی دارای پردازشگر 220 مگاهرتز . از طرفی از طراحی و دیزاین سونی بیشتر خوشم میاد چون گوشیاش رو واقعا شیک طراحی میکنه
حالا سوالی که دارم اینه که سرعت این دو تا گوشی سیستم عامل دار توی اجرای برنامه ها چطوریاس ؟ یعنی این سونی با این پردازشگر ضعیف آیا دارای قدرت پردازش برابر با اون نوکیا هست ؟؟؟؟
آیا برنامه های این سیستم عامل یو ای کیو 3 به فراوانی برنامه های سیستم عامل نوکیا هست ؟
و اینکه نظرتون درباره اون c702 که جاوا هست چیـــه ؟
و اینکه اختلاف کارایی سیستم عامل با جاوا توی اجرای برنامه به چه مقداره ؟؟؟
ممنون
چه جالب...جی 900 منم زیرش خاک رفته...فکر کردم فقط مال خودم اینطوریه...نگو همه گیر شده..حالا راه حلی نداره که بد تر نشه؟؟؟؟؟؟
باید مثل کنترل تلوزیون توی نایلون سفره بپیچیش...:31:نقل قول:
نقل قول:100 تومن میگیرم با پی 990 عوض میکنم ! پیشنهاد آخره ها !:31:نقل قول:
مگه قاب نداره که بخریم بندازیم روش؟نقل قول:
این تاپیک هر چی جلوتر میره چرت و پرت تر میشه... یه یاهو مسنجر بریزین توش بچتین دیگه.واقعا متاسفم که یه تاپیکی که می تونست به در بخور و باحال باشه به این روز افتاده
تاپیک برنامه های uiq اینجا نیست خب !نقل قول:
منم نگفتم اینجاست. اینجا درست شده مثل کلوپ طرفداران یه خواننده مشهور که طرفداراش درست نمی دونن این خواننده چه آهنگایی خونده
حالا از اینا بگذریم.این درسته که می گن اگه g900 رو آپدیت کنیم کیفیت دوربینش درست میشه؟ منظورم کنتراستشه
بله دوست عزیز
من تفاوت قبل و بعد از آپدیت رو گزاشتم تو همین تاپیک هست
بگردی پیدا میکنی
ضمنا برای بار دهم به g900 دارها میگم قبل از گرفتن تصویر شیشه جلوی لنز رو تمیز کنید و عکس بگیرید
چون بینهایت موثره
ای بد جنس فرصت طلبنقل قول:
وقتی از لای قاب خودش خاک میره توش انتظار داری از لای قاب 1000 تومنی خاک رد نشه؟ تازه اگه میخاستیم قاف بندازیم که همون 990 رو نگه میداشتیم داداشنقل قول:
همینه که هست تازه شما که اینقدر نگرانی چرا اینهمه پشت سر هم پست زدی؟ کردینش چت روم ؟نقل قول:
طرز تهیه املت روی g900 رو هم اگه یاد بدین بد نیست.انقدرم کل کل نکنین یه چیزی گفتم جنبه داشته باشین بپذیرین...
بچه ها الان g900 قيمتش چنده؟
بعد در مورد دوربينش مثل اينكه گفتين كنتراستش خوب نيست و بعد از آپديت درست ميشه آره؟
اونايي كه خريدند كمي راجبش كلي توضيح بدند
چون شايد بعدا بگيرم
قیمتش دیروز با گارانتی کامتل 375 بود
سلامنقل قول:
راجع به دوربینش من قبلا خیلی توضیح دادم
پست صفحه قبل من:
عکسها موجودهنقل قول:
خواستین من عکس بگیرم باز باهاش نشونتون بدم
موفق باشی
کافیه یک کم بلوتوث بازی کنی تا گوشی داغ شه بعدش بجای روغن هم از عرق دست استفاده کنی و روش تخم مرغ رو بشکونی !:20:نقل قول:
نقل قول:گندشو در آوردید:2:نقل قول:
ممنوننقل قول:
من اين پستو خوندم
منظورم اينكه همتراز با كدام گوشي هست كيفت عكسهاش
بعدش عده اي از ايرادها هستند كه بعد از خريد گوشي ميشه فهميد
خواستم كمي هم در مورد اين ايرادها بگين
==========
راستي بچه ها تو كلوپ چرا به حاشيه ميرين؟
خواهشا فقط در مورد گوشي و مسائل مربوط به گوشي پست بزنيد
و براي مابقي حرفها از ياهو مسنجر استفاده كنيد
ببینم نمک که دیگه نمیخواد؟ همون چرک دست نمکش کافیه دیگه d:نقل قول:
بعد یه چیز دیگه...من موقع رنده کردن گوجه ها نصف گوشیمم رنده کردم... الان مشکلی ایجاد نمیکنه واسه زن و بچه مردم؟
دوستان بس کنید دیگه
واسه همین چیزاس یه مدته تو این تاپیک نمیام ها
ول کنید دیگه
والا نمیتونم بگم همتراز با کدوم گوشیهنقل قول:
اما قبلا هم گفتم کسی که دنبال دوربین هست این گوشی رو نگیره
چون رو دوربینش زیاد کار نکردن
با اینکه تو آپدیت خیلی بهتر شده
اما بازم در حد 5 نیست
پس اگه دوربین 5 میخوای به نظرم n82 و k850 و چیزای دیگه بگیر
ایرادهاش هم از نظر من یکی در باتریش هست که کشویی نیست و فشاریه
دومی جای مموریش هست که البته من کلا 2-3 بار هم مموری رو در نیاوردم بذارم اما اگه بخوای هم در بیاری به واسطه کشویی نبودن درش و فشاری بودن میتونی قسمتی از درش رو بالا بیاری و مموری رو برداری
یه مشکل دیگه (البته اگه بشه گفت مشکل) جلوی لنزش یه شیشه محافظ داره (که این عالیه) اما این شیشه به راحتی کثیف میشه و قبل از عکس گرفتن باید تمیزش کنی
دیگه اگه مشکلی هم باشه واسه گوشی نیست و از uiq هست
دوستان اینقدر جواب ما رو ندادن که دل رو زدیم به دریا و یدونه G700 رو خریدیم
اما مشکلی که باهاش دارم اینه که توی واکمن اش توی قسمت Podcast هیچی رو نشون نمیده و میزنه فایلی موجود نیست در صورتیکه پوشه پدکست موجوده و توش فلدر بندی کردم و بالغ بر 400 الی 500 تا آهنگه حتی از قسمت ستینگش آپدیت هم کردم ولی چیزی رو اونجا نشون نمیده
آیا باید توی پوشه خاصی با نام خاصی قرارش بدم یا اینکه قلق خاصی داره ؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه مثل سیمبیان نوکیا نمیشه مسیر ذخیره مسیج رو بر روی مموری قرار داد ؟؟؟؟
ممنـــون