قبلا من این مشکل رو داشتم و با این روش حل می شد. اما چند وقتی بود که باز همین پیغام خطا رو می داد و این روش حلش نکرد ! مسنجر رو دوباره نصب کردم ، حالاهم میگه که یوزر پسوردتون اشتباهه!!! در حالی که می تونم وارد میلم بشم . چیکار باید بکنم ؟!!نقل قول:
Printable View
قبلا من این مشکل رو داشتم و با این روش حل می شد. اما چند وقتی بود که باز همین پیغام خطا رو می داد و این روش حلش نکرد ! مسنجر رو دوباره نصب کردم ، حالاهم میگه که یوزر پسوردتون اشتباهه!!! در حالی که می تونم وارد میلم بشم . چیکار باید بکنم ؟!!نقل قول:
با درود
مسنجر یاهو 9 چرا با نوشتن به زبان پارسی و دبیره (خط) پارسی مشکل داره؟
کلا ياهو يه سري مشکلات مختلف داره برا من هم که يه مدتي اصلا وصل نميشد ادا در مياورد و الان هم با فونت Tahoma مشکل داره بهرحال بايس ساخت و سوخت.
پس تنها با فونت Tahomaمشکل داره؟ با فونت های دیگه پارسی مشکلی نداره؟ اگر اینطور باشه باز بهتر هست.نقل قول:
سلام دوستان من هر کار میکنم میگه
This Request was Refused.
چی کار کنم ؟
سلامنقل قول:
شما در هنگام ساخت ایمیل سنتون رو کمتر از 18 زدید و دیگه هم راهی نیست باید یه ایمیل دیگه درست کنید.:31::10:
سلام .
من تازگیا به یه مشکل برخوردم !
من به وفتی به کسایی که تو ادلیستم نیستن پی ام میدن پی امام بهشوون نمیرسه !
مشکل چیست ؟!
سلام. من براي ويسچت اول مي رم کنفرانس و بعد نمي دونم چه کار کنم که talk م فعال بشه تا بتونم صحبت کنم.
اون بالای صفحه کنفرانس یه گزینه هست به اسم voicr روش کلیک کن اگه میکروفنت را درست نصب کرده باشی میتونی صحبت کنی
راستي اگه با call برم فرقي مي کنه؟ يا هزينه مي افته اضافي؟
ممنونم.
دوستان من درست متوجه نشدم باید برای این مشکلات من باید دقیقا چکار کرد آخه هرجا یه چیزی نوشته آدم گیج میشه....
یاهوو مسنجر من توی ویندوز ویستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اخطار رو میده اما توی ایکس پی میگه پسوورد اشتباهه....توی ایکس پی قبلا اینجوری نبود اما هر ویندوز ویستایی ریختم همین مشکل رو داشته فکر کنم باید توی ویندوز ویستا یه جا یه دست کاری کرد اگه کسی اطلاع دقیقی داره بگه ممنون میشم..
چجوری میشه بدون باز کردن متن ای-میل آدرس پست الکترونیکی فرستنده رو بفهمم
دوستان ما حدود 1000 نفر اد لیست داشتیم تو مسنجر چند روز پیش همشون یهویی پاک شدن اصلا نفهمیدم علتش چی بود
خلاصه شروع کردیم به اد کردم مجدد از توی address Book هامون حدد 600 نفر رو تا امروز طی 5 روز اد کردیم ولی همین الان که داشتم به کار اد کردن ادامه میدادم یهو دوباره همشون پاک شدن 13 نفر موندن تو کانتکتام چرا اینطورزی میشه؟ کسی علت رو میدونه؟
راهی وجود داره که ما تک تک این اد لیست ها رو اد نکنیم و یهو همه 1000 نفر رو با هم اد کنیم؟
دقیقا همین بلا سرم من هم اومده!نمیدونم قضیه چیه ولی فک کنم یکی پسمو زده!نمی دونم ولی فک نکنم!نقل قول:
نه عزیز از پسورد نیست من فعلا ویندوز رو عوض کردم فکر کنم یک نوع ویروس مخرب جدیده که این کار رو میکنه:46:نقل قول:
مطمنی ویروسه !نقل قول:
کدوم ویروس کش میشناسش؟
2 تا احتمال میرهنقل قول:
1- ویروس چون من ویندوزم رو عوض کردم و دارم فعلا تست میگرم اگه نتیجه داد همون ویروسه
2-یاهو اجازه اد کردن بیشتر از 500 نفر رو به کاربر معمولی نمیده(که این رو یکم بعید میدونم)
آنتی ویروس نود 32 ورژن 3 رو سیستم نصب بود من همیشه با کاسپرسکی کارمیکردم و مشکلی نداشتم از وقتی این رو نصب کردم حسابی دچار دردسر شدم دوباره همون کاسپرسکی رو نصب کردم خیلی قوی تر از نود عمل میکنه حالا یکم بگذره مشخص میشه ایراد از چیه
فکر کنم یاهو ورژن 9 تا 1000 تا میشه اد کرد ولی ورژن های قبل محدودیت نداره....نقل قول:
اره تایید میشه کاسپر اسکای خیلی قوی تره...
احتمالا همون ویروس هست....
عجب وضعیتی شده...نقل قول:
باید فردا یادم باشه بزارم سیستم رو اسکن کنه!!
منم از کسپرسکی استفاده میکنم
فکر کنم تنها کاربری باشم که تقریبا همه انتی ویروسها رو تست کرده باشه ولی هیچکدومشون به اندازه کسپر بهم جواب مثبت نداده!!
تلفظ صحیح این آنتی ویروس اینهنقل قول:
کسپرسکی!
دلیل هم میخوای باید بری تو ویکیپدیا اونجا سرچ کن بعدش تلفظ درستش رو نوشته! :20:
اره میدونم ولی چیکار کنیم عادت کردیم .نود32 هم ناد32نقل قول:
اره کاسپراسکای:31: چیز خوبی هست
Avira Premium Security Suite هم خوبه...
خوب حالا راهی وجود داره که ما 1000 نفر رو تک تک اد نکنیم؟؟؟؟
نمیشه یهمو بزنیم این 1000 نفری که توی address book ما ایمیل هاشون و مشخصاتشون هست اد بشند؟؟؟؟
چجوری میشه بدون باز کردن متن ای-میل آدرس پست الکترونیکی فرستنده رو بفهمم
جواب منونمدین چرا؟
راستش من تو تم قدیم یاهو ام( بخاطر سرعت بیشتر) وقتی موس رو می برم روی اسم نامه (بدون کلیک کردن) ادرس رو نشون میده پس از چند ثانیه.
احتمالا روی حالت جدید هم همین شکلی خواهد بود.... یک تست بکن
سلام به دوستان p30
راستش از دیشب وقتی وارد یاهو مسنجر میشم به صورت شکل زیر میشه( هیچ یک از افرادی که ادد هستند دیده نمیشه) یعنی الان این
عکس بعد از ورود هستش !!!!!!!!!!!!!!!!! چند بار هم نصب کردم ولی همین مشکل هر دفعه وجود داشت .
دیروز درست بود ولی نمی دونم چرا از دیشب اینطوری شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه بار کامل Unistall کردم ، کلیه کلیدهاش رو هم از رجیستری پاک کردم و بعد نصبش کردم ولی باز هم همینطوری بود کسی می تونه راهنمایی کنه که چطوری می تونم این مشکل رو برطرف کنم
سلام بر نوابغ انجمن
سوالم:
من 2 سال پیش بلد نبودم ایمیل بسازم(چون هنوز کامپیوتر نداشتم :دی) برای همین کسی دیگه برام اینکار رو کرد....
الان وقتی به یاهو میرم میزنه hi amin (امین همونیه که برام ایمیلو ساخت) میخوام یکار کنم این امین نیاد چون اگه با این ایمیلم هم یه کسی ایمیل بدم میزنه فرستنده امین.... .
میشه بگین کدوم تنظیماتو باید دستکاری کنم؟؟
ای بابا مثل این که کسی تا حالا به این مشکل برنخورده من که بیخیال شدم میرم ویندوز عوض کنمنقل قول:
ممنون
از بخش option و email option برو در بخش Account Information می تونی این تنظیمات رو انجام بدی.:46:نقل قول:
(البته تو ایمیل است)
تو بخش چت باید بری بخش تنظیمات اکانت نرم افزار و انجا مشخصاتی که موقع وصل شدن می خوای برای طرف ارسال شه رو می تونی تنظیم کنی.)
من از هر دوجا درست کردم ولی بازم داخل یاهو مسنجر مینویسه:jojok_mool kashiنقل قول:
از بخش option و email option برو در بخش Account Information می تونی این تنظیمات رو انجام بدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته تو ایمیل است)
تو بخش چت باید بری بخش تنظیمات اکانت نرم افزار و انجا مشخصاتی که موقع وصل شدن می خوای برای طرف ارسال شه رو می تونی تنظیم کنی.)
داخل ایمیل هم مینویسه hi amin
عکسی معلوم نیست عزیزنقل قول:
در ضمن ببینم اد لیستات پاک شدن؟؟
آرش جان برو تو بخش پروفایل بخش ادیت پروفایل و بعد گزینه bsic رو انتخاب کن اونجا اسمت رو عوض کن هرچی خواستی بزار فکر کنم درست بشه :11:نقل قول:
mehdi_vsgh ممنونم. ولی من voice رو می زنم ولی talk م هیچ وقت فعال نمی شه. در حالی که با call می تونم صحبت کنم.(یعنی میکروفونم مشکل نداره).
سلام دوستان
من میخواستم یه id بسازم
ولی توی گزینه postal code
وقتی یه شماره میزنم مینویسه
this postal code is not located the country selected
باید چکار کنم
به یه آی دی جدید نیاز دارم
اون قسمتی که کشور میپرسه ازتون، اون قسمت یه کشور دیگه بزنید و سعی کنید Zip Code پنج رقمی بدیدنقل قول:
خیلی ممنون موفق شدمنقل قول:
سلام دوستان آقا ی 2 هفته ای می شه دیگه یاهومسنجر من دیگه عکس دیسپلیرو نشون نمی ده و مال همه سیاه چی کارکنم حتی پاک کردم دوبار هم نصب کردم ولی نشده
درضمن با adsl دارم
از چه ورژن یاهو 9 استفاده میکنید؟نقل قول:
بصورت Invisible اومدید بالا؟نقل قول:
حالت رو روی Visible بگذارید و با یاهو بیاین بالا حالا یکبار یاهو رو sign out کنید و بکل یاهو رو ببنید و از system try هم خارجش کنید حالا دوباهر یاهو رو اجرا کنید باید درست شده باشه :11:
ی مدت از یاهو 9 استفاده می کردم که بعضی اوقات هنگ می کنه به مدت 30 ثانیه بعد باز درست می شه نمی دونم مشکلاز چی بود!!
واسه همین یاهو 8.1 رو نصب کردم
فرقی نمی کنه چه اینویز باشم چه ان دیسپلی نشون داده نمی شه شده چند با امتحان کردم یاو رو حتی پاک کردم دوباره نصب کردم یاهو رو کامل بستم باز کردم نشده حتی سیتم رو ریستارت کردم نمی شه الان 2 هفتست دیگه دیسپلی نشون داده نمی شه لطفا کمک کنید
این کار رو تا به حال نکردم می شه توضیح بدید یعنی از سیستم رو ریستارت کردن هم بهتره ؟؟من حتی سیستم رو ریستارت کردم ولی درست نشدهنقل قول:
system try هم خارجش کنی
شما از قسمت مسنجر و بعد پروپرتیس و بعد اکانت اون قسمت روی ای دی اس ال بذار درست میشه :31:نقل قول:
داداش این کاررو هم کردم ولی باز نشد :41:نقل قول:
ترور خدا کمک کنید