واسه چی؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
نکنه چون توش 3تا شخصیت مونث هستن!!!!!:21:
Printable View
واسه چی؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
نکنه چون توش 3تا شخصیت مونث هستن!!!!!:21:
کسی دلیلش رو بلده
با farcry واقعا حال میکردم .
ولی با این اوصافی که در اینجا از Farcry 2 میبینم بی خیال این نسخه جدید شدم ...
سلام.نقل قول:
میشه بگی چه دلایلی؟:46:
اینا همش نظرات شخصیه خودت بازی کنی مطمئنم ازش لذ میبری!:46:نقل قول:
به نظرم فکر کنم بهترین دلیلش اینه که آزادی .نقل قول:
ولی تو شماره قبلی این بازی با اینکه محیط گرافیکی خیلی بزرگی داشت ولی داستان خیلی قشنگ و جذابی داشت .
اینم شده مثل Stalker :13:
منم دیگه باهاش حال نمیکنم .
مگه اینکه بازی نباشه برم طرفش ...
مشکل بزرگ این بازی خراب شدن این همه ایده والمان جذاب بوده(چیزی که در حال حاضر زیاد شاهدش هستیم)نقل قول:
مثلا یه دشت آفریقایی پهناور به خودی خود زیباست ولی وقتی برای هر ماموریت از این سر نقشه تا اون سر بری میشه اعصاب خورد کن
یا آمدن و رفتن با اتوبوس جالبه ولی وقتی می بینی تو ایستگاه اتوبوس کلاغ هم پر نمیزنه عجیبه
یا مردمی رو میبینی که تا تو رو می بینن از ماشین پیاده میشن و بنگ بنگ
یا منطقه شهری فوق العاده کوچک فقط 3-4 کوچه
با این وضعی که شرکت ها جدیدا پیش گرفتن یعنی سوق دادن بازی به بخش مولتی پلیر متاسفانه به مسائلی مثل داستان و هیجان بخش سینگل پلیر کمتر رسیدگی میشه
سلامنقل قول:
خب یه سری دلایل که کافی هستند تا سراغ یک بازی نرم رو دارم در اینجا میخونم ...
مثل این مورد که همه بالاتفاق معتقدند هوش مصنوعی بازی پایینه ...
یا محیط خسته کننده و یکنواخته و مدام از این سر باید بری اون سر ...
و...
خب من وقت زیادی ندارم که خیلی بازیها رو امتحان کنم ...شاید حد اکثر در حد یک بازی ...
با این اوصاف همون COD 5 رو میگیرم بازی میکنم ...خیلی هم ازش تعریف شنیدم . شماره 4 اش هم که بازی کردم خوب بود ...
البته NFS هم جاش محفوظه !
نمیدونم این جدیده تو بازار اومده یا نه .
خدا کنه تو مایه proStreet نباشه که اصلا خوشم نیومد ...
کاش یه چیزی تو مایه Most Wanted باشه که برای من خداترین نسخه تاریخ NFS بود ...
همه چیز قاطی هم شد تو این پست ...
دوستان نزارید این هم مثل gta بشه که جدیدا به 7و 8و9 هم رسیدهنقل قول:
از این به بعد سری Call of Duty شماره گذاری نمیشه اسم این سری هم: Call of Duty:world at war هست
با تشکر
در مورد Farcry2 اون اوایل که شخصیت انتخاب میکنم از لحاظ داستانی یا قابلیت ها کارکترها با هم فرق میکنن ؟
دوستان ............HELP ............. كنيدنقل قول:
عزیز من وقتی 4870 داری چرا میری طرف این کارتی که کلا از رده خارج شده و خییییلی ضعیفتر از 4870 هست؟
این غول رو ول کردی رفتی طرف 8600؟!؟!
سلام
بچه ها من این در رو چطور باز کنم ؟ اصلا باز نمیشه اونی که پشت اون انبار هست ..
در ضمن این بازی خیلی خسته کننده است !
سیستم ساعتش هم انگار که نه انگار تکون نمیخوره !
نقل قول:
عکس بزار چون خیلی در هست :27::27:
بزار بری جلوتر قشنگ میشه
2 تا سيستم دارم يكي تو خونه اون يكي........مل تو خونه 4870 هستشنقل قول:
امروز بازی رو نصب کردم
نو آوری نسبت به نسخه قبل خیلی زیاد شدهههههه و دیگه خطی نیست...
گرافیکشم خوبه.بیخود چیز میز اضافه نکردن بهش که کارت گرافیکها باهاش مشکل نداشته باشن.در حد قابل قبول و خوبیه.
ولی کاش محیطش مثل نسخه قبلی سرسبز و جذابتر بود نه صحرایی
فعلا که زیاد بازی نکردم.نظرات بعدی رو میزارم بعد یه مدت که بازی کردم :دی
سلام دوستان
من که کلا دارم لذت می برم. به زودی هم COD5 رو کنارش نصب می کنم ببینیم چی میشه. فکر کنم بی خیال میان ترمای این ترم باید بشیم
یه سوال دارم
کسی می دونه این Map Editor و Benchmark ایا بازی که همراش نصب میشن به چه درد می خورن؟ در ضمن Benchmark برای من باز نمیشه و ارور میده
ممنون
FC2BenchmarkTool.exe - ابزار تست اجرای بازی که در حین انجام تست موارد زیر (و بعد از تست به صورت نمودار) نشون میده :نقل قول:
FPS, تعداد فریم در ثانیه
Frame, تعداد فریم های سپری شده
Time, تعداد زمان سپری شده بر حسب ثانیه
FC2Editor.exe - برنامه ساخت نقشه که برای مود چند نفره کاربرد داره.
ایراد نمایش داده شده رو بیان کنین.نقل قول:
نقل قول:دوستان خواهش می کنم به این نکته زیر دقت کنید تا هم موجب سردرگمی خودتون و همی تو ضیحات اضافه ما نشیدنقل قول:
نقل قول:
شما این لینک رو باز کن:نقل قول:
از اونجا Geforce 8 Series و ویندوز دلخواهتو انتخاب کن و دکمه ی Search رو بزن.بعدش هم که Download .ولی FarCry 2 اصلا ارزش نصب رو هم نداره.من بعد از حدود 16% بازی رو از رو سیستمم پاک کردم.در حال حاضر بازی فقط Cod: World At Warکد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Sharmane Tooye In Systemam Farsi Nemitoonam Type Konam...Bacheha Tooye Ye Marhale Gir Kardam Ke Taghriban Hamoon Marahele Avale bazi hast.....Hamoonjayee ke ye 100 Taye adam Mirize Roo saro kalat.....Harchi Mikosham Eyne Mooro Malakh Mirizan....Oon Bala Ham Ye Chizi Neveshte Ghermeze Faghat Kalame Avalesh ke Neveshte Escape Ro Yadame...Lotfan Rahnamayee Konid.........
خوب دوست عزیز شما حتما یا یکی از افرادشون رو کشتی و یا رئیسشون رو که در این حالت شما باید چند دقیقه ای ازشون دور بشی و از اون منطقه بیرون بری تا اوضاع اروم بشه بعد از چند دقیقه اون نوشته کنار میره و شما میتونید به اون منطقه برگردید.
وقتي بازي از گيم اسپات 8.5 گرفت گفتم عجب نامردايي هستن كه به اين بازي كمتر از 9 دادن ولي وقتي ديروز بازي رو نصب كردم فهميدم كه عجب نامردايي هستن كه به بازي بالاتر از 8 دادن ! واقعا بازي مضخرفه ؛ همه جا كه زرد و قهوه اي هست و تنوع رنگي تو بازي وجود نداره ، هوش مصنوعي هم كه نگم بهتره ، محيط خسته كننده ي بازي و اينكه تو هر چند قدم بايد هزار تا آدم بكشي اونم بايد يه انبار مهمات روش خالي كني تا بميرن ، خراب شدن واقعا بد اسلحه ها كه با يك شليك گير ميكنن ، سيستم بد مردن يا زخمي شدن تو بازي ، اينكه تير دشمنان از پشت ديوار يا فاصله هاي خيلي دور به من ميخوره ولي مال من به اونا نميخوره ، افكت واقعا افتضاح برخورد تير به آب ، تعداد و نحوه ي نگه داشتن اسلحه ها واقعا بد هست : يكيش كه چاقو هست اون يكي RPG يكي هم كلت ؛ ميمونه يه جاي خالي كه اونم نميدوني بين اين همه اسلحه كدوم رو برداري ، لااقل بايد يه كاري ميكردن كه بتونيم مثلا شاتگان روبا AK 47 باهم داشته باشيم !! وقتي مثلا H رو ميزنم و گلوله رو از بدنش درمياره يا دستش رو كه شكسته درست ميكنه يعني اصلا دردي نداره كه كاراكتر ما يك آه هم نميكنه ؟!!!! وقتي ما ميتونيم هر جا كه خواستيم سيو كنيم ديگه چه لزومي داشت تو Safe House هم جا براي سيو بذارن ؟! قسمت ماشين رانيش هم خودتون ميدونيد بعد چتد تا تير خوردن دود ميكنه و مجبوري حتما بري فقط با محكم كردن يه پيچ (!) درستش كني و در آخر هم اين كه بازي حتي تو Easy هم واقعا سخته و به قول S A A M جان نفس آدم ميبره !
بقيه ي مسايل هم بماند ولي به نظر من اگه بازي رو مثل فاركراي 1 ادامه ميدادن و يه داستان خوب هم بهش ميچسبوندن خيلي بهتر از اين ميشد .
همه نظرشون رو گفتن اينم نظر من بود ! ( كه از طرفداران سرسخت اين بازي قبل از انشارش بودم )
نقل قول:
خوب دیگه تو افریقا هستش :27::27::27:
آقا کسی جواب مارو ندادا....من اون جا باید چیکار کنم که همه ریختن سرم ؟؟؟؟....
فکر کنم soliman جواب شمارو دادنقل قول:
خوب دوست عزیز شما حتما یا یکی از افرادشون رو کشتی و یا رئیسشون رو که در این حالت شما باید چند دقیقه ای ازشون دور بشی و از اون منطقه بیرون بری تا اوضاع اروم بشه بعد از چند دقیقه اون نوشته کنار میره و شما میتونید به اون منطقه برگردید.
حیف که بازی به این قشنگی خسته کننده س ... هی میری با ماشین دو ساعت اون ور ماموریت میگیری بعد باید بری دوباره دو ساعت با اون ور ماموریتت رو انجام بدی !
درود:
بالاخره تموم شد خیلی طولانی بود.
در مجموع بازی خوبی بود ولی مثل هر بازی دیگه ای ضعف هایی هم داشت.
آخرش خیلی جذاب شود اصلا قابل پیش بینی نبود و گیمر و سوپرایز می کنه.
به نظر من بزرگترین ضعف بازی نورپردازی افتضاحش بود در حالی که بازی تو آفریقاست وباید سوختن رو احساس کرد در حالی که نورپردازی بیشتر به مناطق کوهستانی شبیه!هوش مصنوعی هم که نگو!
ولی در کل ارزش بازی کردن رو داشت.
سکوت جاده ها رو دوست داشتم و حیوانات زیبای تو جاده ها
اما بازی تکرار مکررات بود و خالی از جذابیت یک بازی اکشن
نقل قول:
شما گفتین هوش مصنوعی خوبه و نحوه سوختن بده
در حالی که همه از بد بودن هوش و نحوه سوختن عالی حرف میزدن
بازی را دارم میرم ولی واقعا یک بازی خسته کننده و بی روح هست!!!البته منکر خوبی هاش نمیشم ولی هنگام بازی ادم تا مرز خوابیدن پیش میره!!!
من نمیدونم چرا نمیتونم از این بازی لذت ببرم!!!حداقلش که تا جایی که رفتم لذت نبردم ببینیم ادامش چی میشه!!!اگه دوام بیارم و پاکش نکنم
یک سوال:
توی مرحله اول که تو شهر جنگه و مرده مریضه باید چکار کنم.
که تو نقشه یک ایستگاه اتوبوس هست.
از محدوده شهری فرار کن هر کجا بری مهم نیست فقط از شهر برو!!!نقل قول:
من از شهر میرم بیرون ولی یکم که دور میشم سرش گیج میره و میمیره.نقل قول:
و وقتی سرش گیج میره یک قوطی قرص در میاره میبینه خالی بعد میافته رو زمین.
باید همین جوری بشه دیگه!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بعدا یه جا بهوش میای بهت ماموریت میدن
كسي ميدونه جايه كايت ها كجاست من يكي بيشتر پيدا نكردم:41:
خوب عزيز نبايد از اون محدوده اي كه نقشه تعييد كرده بيشتر بري!نقل قول:
بايد ماموريت بگيري قرص بهت ميدننقل قول:
شما ادامه بده من مطمئنم خوشت مياد بازيه زيباييه من نميدونم شما از يه بازي چي ميخواين؟!!!!نقل قول:
خوب اين هم بررسي گرافيك بازي توسط گيم اسپات:
وقتی کرایتک کرایسیس را منتشر کرد کامپیوترها به واقع گریستند!کرایسیس حتی قدرتمندترین سیستم ها را برای اجرای بازی در بالاترین کیفیت به چالش کشید.خوشبختانه فارکرای 2 که بر پایه موتور Dunia ی Ubisoft Montreal ساخته شده است به هیچ وجه این گونه نیست.فارکرای 2 از یک انجین direct x 10 جدید استفاده می کند.مانند بقیه ی فارکرای ها،فارکرای 2 نیز draw distance عظیم،جنگل های انبوه،سایه های بسیار دقیق و افکت های آتش دیدنی دارد.برای اجرای بازی در حداقل کیفیت نیز به کامپیوتری مدرن نیاز دارید اما برای اجرای خوب بازی به نوع هیولایی از PC نیاز ندارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بررسی اجرای بازی در بهترین حالت و گرفتن بهترین فریم در ثانیه ما 5 بخش برای اجرای بازی را بررسی کرده ایم:
Settings
فارکرای 2 که از لحاظ بصری پیچیدگی های فراوانی دارد از تعدادی setting های پیچیده برخوردار است که می تواند سرعت اجرای بازی را کاهش دهد.ما 2 یا 3 تا setting را پیدا کردیم که اگر می خواهید سرعت فریم بازی شما تقویت شود باید آنها را دستکاری کنید.
کارت های گرافیک
مانند تمامی FPS ها فارکرای 2 هم به یک GPU خوب علاقه ی زیادی دارد.ما تقریباٌ 20 کارت گرافیک را تست کردیم. از Radeon 4870 X2 2 گیگابایتی قدرتمند گرفته تا GeForce 6800 پیر!
CPU
فارکرای 2 واقعاٌ تحت تأثیر پردارنده هاست.ما از Core2 های اینتل و AMD Phenom ها گرفته تا پنیتیوم 4 را برای تخمین تأثیر CPU بر اجرای بازی تست کردیم.
رم
فارکرای 2 به 1 گیگابایت رم برای اجرای بازی در ویندوز XP و 2 گیگابایت رم برای اجرا در ویندوز ویستا نیاز دارد و تست های ما این نکته را تأیید کرد.چیزی پایین تر از این به کیفیت بازی صدمه خواهد زد.
سیستم ها
حداقل سیستم مورد نیاز از یک CPU 3.2 گیگاهرتزی پنتیوم 4،یک گیگابایت رم و یک کارت گرافیک در کلاس GeForce 6800 تشکیل شده است.در این سیستم بازی دچار کرش می شد اما با پایین آوردن تمامی setting ها و پایین آوردن رزولوشن در حالت حداقل مشکل کرش برطرف شد و بازی روان اجرا شد.عملکرد بازی را با یک سیستم توصیه شده با یک Core 2 Duo 2.4 GHz اینتل،2 گیگابایت رم،GeForce 8600 GTS و سیستم عامل ویستا 32 بیتی تست کردیم.این بهترین کیفیت نبود اما بازی را در رزولوشن های متوسط و setting های باکیفیت به خوبی اجرا می کرد.برای یک سیستم high end از یک CPU چهار هسته ای 3.2 گیگاهرتزی و Radeon 4870 X2 دو گیگابایتی استفاده کردیم که در این حالت فارکرای 2 در بالاترین رزولوشن و بهترین کیفیت اجرا می شد.
سیستم ها
سیستم high end:
Intel Core2 QX9650, eVGA 780i, 2GB Corsair XMS Memory (1GBx2), 750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista 32-bit SP1. Graphics Card: Radeon 4870X2, beta Catalyst HotFix 70517
سیستم توصیه شده:
Intel Core2 Duo E6600 2.4GHz, eVGA 680i, 2GB Corsair XMS Memory (1GBx2), 750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista 32-bit SP1. Graphics Card: GeForce 8600 GTS, beta Nvidia
ForceWare 180.42
ترجمه از خودمه دنبال منبع نگردين !
منبع :
کد:http://www.gamespot.com/features/6200616/index.html?tag=topslot;title;1
سلام دوستان
من هفته پیش سیو بازی را از دست دادم و از یکی دوستان سیو بازی را گرفتم
ولی نمیتوانم تیراندازی کنم.
بازی را دوباره نصب کردم و حتی کیبورد را به حالت defult هم گذاشتم ولی نشد
ولی وقتی از اول بازی را شروع میکنم مشکل تیراندازی ندارم ولی وقتی با سیو دوستان میروم نمیتوانم تیراندازی کنم
مشکل از کجاست
شايد دكمه اش رو عوض كرده يا يه نوع باكهنقل قول:
سلام دوستان
من هفته پیش سیو بازی را از دست دادم و از یکی دوستان سیو بازی را گرفتم
ولی نمیتوانم تیراندازی کنم.
بازی را دوباره نصب کردم و حتی کیبورد را به حالت defult هم گذاشتم ولی نشد
ولی وقتی از اول بازی را شروع میکنم مشکل تیراندازی ندارم ولی وقتی با سیو دوستان میروم نمیتوانم تیراندازی کنم
مشکل از کجاست
يا خود شركت گذاشته نميدونم