سلام
آموزش تصويري تعويض قاب6220 رو براتون آماده كردم
کد:http://rapidshare.com/files/230835194/frame_of_nokia_6220.pdf.html
اگه به دردتون خورد تشكر يادتون نرهکد:http://www.2shared.com/file/5693643/49c4d60e/frame_of_nokia_6220.html
يا علي
Printable View
سلام
آموزش تصويري تعويض قاب6220 رو براتون آماده كردم
کد:http://rapidshare.com/files/230835194/frame_of_nokia_6220.pdf.html
اگه به دردتون خورد تشكر يادتون نرهکد:http://www.2shared.com/file/5693643/49c4d60e/frame_of_nokia_6220.html
يا علي
mehdi jan javabe poste 799 ro ham bede
mamnun
bYe
بله اونجا نوشته كه شما 4 بار حق دانلود فايل روداريد ودفعه پنجم ارور ميده .نقل قول:
من با ر ديگه عضويت گرفتم.
نميدونم چه جوري اين مشكل رو ميشه حل كرد .ديگه همه چيز پولكي شده ديگه .
سلام..چند وقت پیش برنامه Advanced Device Lock رو نصب کردم و تا الان مشکلی نداشت.امروز از قسمت Auto Lock Interval این برنامه استفاده کردم و از اون به بعد دیگه غیرفعال نمیشه و مدام کد میخواد.برنامه رو پاک کردم فایده ای نداشت.دوباره نصب کردم هم درست نشد.به تنظیمات کارخانه ای هم برگردوندم بازم فایده نداشت.ممنون میشم راهنماییم کنید.
چجوری باید اینترنت برم با این گوشی به ایرانسل پیامک زدم ( ینی همو کدبرای دریافت تنظیمات gprs اما گفت گوشی شما در سیستم موجود نمی باشد باید چی کار کنم ؟ حتی بردم پیشیه موبایل فروشی اونم نتونست گفت با سیمبیان 9.3 کار نکردم به نظرتون من چی کار کنم yahoo id: spider_man_kamkam هرکی می دونه کمک کنه لطفا خیلی برام مهمه
با مسترريست مشكلتون صددرصد حل ميشه ولي قبلش يه بكاپ از اطلاعات حافظه گوشي بگيريد چون همش پاك ميشهنقل قول:
#7370#*
يا علي
در اینصورت فقط phone memory پاک میشه دیگه,درسته؟
مشکلم حل شد..از راهنماییتون ممنونم.
سلام دوستان :20:
من همین الان گوشیم رو آپدیت کردم . (۶۲۲۰ کلاسیک) . فقط الان این آیکون اس.ام.اس اومده اون بالا هی داره چشمک میزنه ! باید چکار کنم ؟ برای چی اینجوری میشه ؟
من گوشي يكي از بچه ها رو كه آپديت كردم اين مشكل پيش اومد .دليلشو نميدونم ولي بامستر ريست درست ميشه .نقل قول:
البته كلا"پيشنهاد ميشه بعد از آپ يكبار ريست كنيد .
موفق باشيد دوست من
ياعلي
من چه جوری باید گوشیم رو اپدیت کنم؟
میشه ادرس فایلهایی که لازم دارم هم بدین
ممنون
ممنون از راهنماييتون،نقل قول:
اين پچ مخصوص را از كجا گير بياورم و چطور اجرا كنم؟ من از hellox استفاده كردم.
ت. بخش هك قسمت پچ هاي كاربردي .آموزش هم دارهنقل قول:
ياعلي
مي توني يه سر به اينجا بزن:نقل قول:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=49733
ببين اين نرم افزار جواب ميده :نقل قول:
بعد نصب ريست كن ورو سايلنت تست كن .کد:http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=230625&d=1236678023
ياعلي
با سلام خدمت همه دوستان
من وقتي مي خواهم فايلهاي با پسوند swf را در گوشي اجرا كنم در برخي موارد خطاي كمبود حافظه كافي مي دهد
در اين موارد بايد چه كرد
نرم افزارهای که در حال اجرا هستن رو ببندید!!نقل قول:
در ضمن از چه ورژنی استفاده می کنید؟؟
سلام . طبق راهنمایی شما دوست عزیز من می خواستم گوشی رو مستر ریست کنم که نشد ! وقتی می خوام مستر ریست کنم یه Lock Code ازم می خواد که من باید اونو وارد کنم . نمی دونم چه کدی رو باید بزنم ! هرچی پین و اینا رو می زنم قبول نمیکنه ! مثل اینکه یه کد پنج رقمیه ! حالا من چه کدی رو باید بزنم تا بتونم ریست کنم ؟نقل قول:
راستی ؛ بعد از مستر ریست فقط Phone Memory از بین میره دیگه !؟
اگه كد رو تغيير نداده باشين 12345 هست!نقل قول:
سلام . طبق راهنمایی شما دوست عزیز من می خواستم گوشی رو مستر ریست کنم که نشد ! وقتی می خوام مستر ریست کنم یه Lock Code ازم می خواد که من باید اونو وارد کنم . نمی دونم چه کدی رو باید بزنم ! هرچی پین و اینا رو می زنم قبول نمیکنه ! مثل اینکه یه کد پنج رقمیه ! حالا من چه کدی رو باید بزنم تا بتونم ریست کنم ؟
راستی ؛ بعد از مستر ریست فقط Phone Memory از بین میره دیگه !؟
قاعدتا فقط فون مموري رو فرمت مي كنه...شما براي احتياط مموري رو از گوشي خارج كنيد!
دوستان دستم به دامنتون ... :41:نقل قول:
من مستر ریست هم کردم ولی بازم درست نشد . این آیکون لعنتی اس.ام.اس هنوز داره چشمک میزنه ! مثل اینکه گوشی با فرستادن اس.ام.اس هم مشکل داره ! لطفا کمک کنید تا درستش کنم ... اصلا عجب کاری کردم آپدیت کرد گوشی رو ! داشتیم زندگیمون رو می کردیم ها :19: ...
دوستان لطفا راهنمایی کنید ...
شما مموري رو هم فرمت كردي؟
دوست من شما با چه نرم افزاري آپديت كردي ومطمئني فايل فلشو درست انتخاب كردي؟
نقل قول:نقل قول:
خودم تونستم مشکل رو حل کنم . مشکلم این بود که خودم تنبلی می کردم و حال نداشتم بهش به قول معروف ور برم !
مشکل این بود که نمی دونم چطوری حدود چهل تا اس.ام.اس داخل سیم کارت ذخیره شده بودن ! و به همین خاطر بود که آیکون اس.ام.اس هی چشمک میزد . وقتی که همهی اون اس.ام.اس ها رو پاک کردم اون آیکون هم محو شد ...
ممنون :11:
حالا که آپدیت کردی چه فرقی حس میکنی نسبت به قبل؟نقل قول:
به نظرت منم آپدیت کنم؟
سلام
در سونی اریکسون برای فارسی کردن در هر جایی که باشی میتونی کلید # را نگه داری تا فارسی را انتخاب کنی ویا از فارسی به انگلیسی تغییر بدی. ولی در نوکیا با این تغییر زبان نوشتن، خیلی مشکل دارم. همیشه مجبورم برم در قسمت new message و فونت را عوض کنم و از اونجا بیام بیرون و برم سراغ برنامه خودم. آیا روش هکی برای درست کردن این مشکل سراغ ندارین؟ که مثلا با نگه داشتن # در چند ثانیه منوی تغییر زبان نوشتن بالا بیاد؟
نرم افزاري هست بنام the pencel كه با كمك اون ميشه دكمه مداد بر گوشي طراحي كرد وهر كليدي رو خواستي به عنوان مداد انتخاب كني كه در نتيجه با زدن اون دكمه در هر فضاي تايپي امكان تغيير زبان وكپي پيست رو به شما ميده .نقل قول:
من كليد كناري گوشي كه پيشفرض برا نقشه بود رو مداد كردم.موفق باشيد.
يا علي
با سلام
من وقتي مي خواهم نم افزار Advanced_Device_Locks_Pro_v2.02.69 را روي گوشي نصب كنم با توجه به اينكه با برنامهSignSIS-GUI ساين هم ميكنم باز هم خطا ميده به نظرتون بايد چكار كرد
با تشكر
لینک دانلود نرم افزار رو دارید؟نقل قول:
اين هم لينك تاپيك مربوطه براي دوستان عزيز:نقل قول:
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=33515&page=1
سلام
من وقتي مي خواهم نم افزار Advanced_Device_Locks_Pro_v2.02.69 را روي گوشي نصب كنم با اين كه ساين شده
پيام (بررسي درون خط مجوز ممكن نيست . تنظيمات را چك كنيد)
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
شما هر جايي كه داري مي نويسي كليد ستاره رو با مكث بگير يه منو باز ميشه مخصوص تنظيمات نوشتن گزينه آخرش Writing language هست!نقل قول:
سلام
در سونی اریکسون برای فارسی کردن در هر جایی که باشی میتونی کلید # را نگه داری تا فارسی را انتخاب کنی ویا از فارسی به انگلیسی تغییر بدی. ولی در نوکیا با این تغییر زبان نوشتن، خیلی مشکل دارم. همیشه مجبورم برم در قسمت new message و فونت را عوض کنم و از اونجا بیام بیرون و برم سراغ برنامه خودم. آیا روش هکی برای درست کردن این مشکل سراغ ندارین؟ که مثلا با نگه داشتن # در چند ثانیه منوی تغییر زبان نوشتن بالا بیاد؟
یک خط سیاه افتاده رو LCD گوشی.اولش کم بود بعد زیاد شد. چه کارکنم؟یه سه هفته ای آپدیتش کردم.:41:
دوست منكم كم داره اين مشكل فراگير ميشه .توگوشي من هم هست وابتدا فكر ميكردم ضربه خورده و اولش كه خيلي بزرگ شد تا عرض صفحه رو گرفت ولي الآن بين 0.5 تا 1 سانت متغيره .احتمال ميدم كمبود مايه جيوه اي باعثش شده بايد بهش تزريق كنيم :31:نقل قول:
اگه اصلاعاتي بدست آوردي ماروهم خبركن :10:
يا علي
اینجا 6 تا برنامه نصب شد؟نقل قول:
چیکار کنم؟
من آپدیت کردم هیچ بلاییم سرش نیومدنقل قول:
البته من با NSU آپدیت کردم
اون برنامه ها براي اين هست كه كد دكمه اي رو كه ميخواي انتخاب كني بهت بده مثلا" كد دكمه كناري ،همون كه برا gps هستش239 است.نقل قول:
تو قسمت پنسل يكي از اون 5تا مينويسه دكمه رو فشار بده بعد كدشو ميده وشما جايگذاري ميكنيد .
ممكنه دقيتر تضيح بديد؟نقل قول:
بچه ها من می خوام با اینترنت [خیلی] پرسرعت آپ دیت کنم، بکنم یا نه؟ مشکلی که واسه شما پیش اومده واسه من پیش میاد؟
من آپدیت کردم هیچ مشکلی نداشته.اون خط سیاه LCD هم فکرنکنم ربطی به آپدیت داشته باشه!
:5:نقل قول:
راجع به lcd گوشی باید خدمتتون عرض کنم lcdگوشی 6220 من سالمه و تا حالا هم مشکلی پیدا نکرده ولی یک گوشی 6500 کشویی هم دارم که متاسفانه اون هم مشکلی مشابه مشکل شما داره یعنی دو تا خط سیاه در عرض صفحه داره و اندازه و ابعاد و کیفیت lcd هم دقیقا"مثل 6220 من هستش یعنی فکر کنم از یک جنس باشند،که اینطوری میشه استدلال کرد که این lcdها نقطه ضعف مشترکی دارند.
اما راه حل:
از اونجایی که یک دوره تعمیرات گوشی موبایل رو قبلا"گذرونده بودم باید خدمتتون عرض کنم که این lcdها بوسیله یک کابل فلت کیبل به مادربرد متصل می شوند و معولا" در اثر ضربه اتصال کابل فلت کیبل دچار مشکل می شود که راه حل آن هم ساده است ، یک مقدار کمی روغن لحیم مخصوص روی محل اتصال کابل فلت کیبل به گوشی می مالیم سپس بوسیله هویه مخصوص T شکل آن را حدود 5 ثانیه حرارت می دهیم گوشی شما درست می شود و به حالت روز اول خود درمی آید،امیدوارم که این مطالب برایتان مفید باشد.
موفق باشید