سلام من از nod32استفاده مي كنم خوب هست؟؟؟
در ضمن بهترين انتي ويروس چيه؟؟؟
سلام من از nod32استفاده مي كنم خوب هست؟؟؟
در ضمن بهترين انتي ويروس چيه؟؟؟
سلام
دوستان یک ویروس در کامپیوتر من بود که در xpفعال بود در ویستا نه عملکردش به این صورت بود که هر درایو را که می خواستم باز کنم در مای کامپیوتر جدید باز می کرد فقط بیت توانست شناسایی کنه وپاکش گنه نه نود ونه کاسپرسکای
دوستان من یه مشکلی دارم اونم اینکه فایل هام مخفی میشه و هر وقت میخوام وارد یه فولدر بشم اونو تو یه پنجره جدید باز میکنه.تروخدا زودتر بگید از کامپیوتر استفاده کنم تا مشکل برطرف بشه.
تروخدا سریعتر
دوست عزيز شما مشكل خودتون رو بايد در انجمن زير مطرح كنيد.از طرفي قبلا روشهاي مقابله با مشكل پيش آمده براي شما در تاپيك زير كه قرار دادم اومده.اون تاپيك را هم مطالعه كنيد مطمئنا مشكل شما هم حل ميشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين تاپيك:
به گزارش فارس به نقل از آرس تكنيكا، ضدويروس AVG كه از جمله مشهورترين ضدويروسهاي رايگان موجود در اينترنت است، در چند روز اخير پس از به روزرساني مدعي ميشد ويروسي با نام كامل PSW. banker4.APSA را شناسايي و پاكسازي كرده است. اما فايلي كه در عمل پاكسازي شده بود يك فايل حياتي سيستميدر ويندوز موسوم به «user32.dll» بود. پاك شدن اين فايل موجب بوت شدن مكرر ويندوز يا عدم بوت شدن كامل آن ميشود. البته اين مشكل تنها براي افرادي پيش آمده كه Service Pack شماره 2 يا 3 ويندوز XP را نصب كرده باشند. كاربران براي حل اين مشكل مجبور به نصب مجدد ويندوز XP شدند و شركت گريسافت، سازنده اين ضدويروس نيز مجبور به عذرخواهي از كاربران شد. اين چندمينبار است كه ضدويروس AVG يكي از فايلهاي سيستمي يا مهم ويندوز را با ويروسهاي خطرناك اشتباه گرفته و براي كاربران دردسر ايجاد ميكند.
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=131805
سیتم من ویروسی گرفته بود که من تمام ویروس کشهای حجیم و معتبر کاسپر و مکافی نود32 وبیتفندر را نصب و اپدیت کردم کاسپر اونا شناسایی میکرد ولی وقتی اونا دلیت میکرد دیگه ویندوز بالا نیومد کاسپر و نود که چیزی شناسایی نکردند .بیتفدر شناسایی کرد اما نتونست دلیتش کنه ولی اویرا هم دلیتش کرد هم به سیستم اسیبی نرسوند از نظر من بهترین ویروس کشی هست که تا بحال از اون استفاده کردم
با سلام خدمت دوستان.
من میخواهم یک انتی ویروس اورجینال بخرم و قیمت برام مهم نیست.اگه میشه لطف کنید بگید انتی ویروس norton خوبه یا kaspersky . به نظر شما کدوم بهتر و قویتره.
راستی یه سول دیگه دارم. بعضی ها میگند که چون ایران تو تحریم هست انتی ویروس norton گزینه اپدیتش تو ایران فعال نمیشه و ... اگه منو بهتر راهنمایی کنید ممنون میشم.:11:
با دروود
دوست گرامی،من فکر می کنم با واپسین نتایج AV،ضد ویروس Avira که محصول سال شناخته شده است ،بهترین گزیته باشد!!!
اما در گزینه سپسین می توان کسپر را در نگر گرفت!!
به نظر شما طبق تست های 772 بهتر نیست من از کسپرسکی به نورتون مهاجرت کنم ؟ :-؟
دوستان
بدون شك در حال حاضر بهترين آنتي ويروس "Avira" هست.
شك نكنيد.
در تاپيك نورتون شما را راهنمايي نمودم.لطفا آن تاپيك را مطالعه كنيد.نقل قول:
پست شما و پست بعدي هم حذف خواهند شد.چرا كه دوباره بحث بر سر اينكه فلان آنتي ويروس خوبه و فلان آنتي ويروس بدرد نخوره شروع ميشه و عملا هيچگونه راهگشايي نخواهد داشت.
با تشكر.
دوستان یه راهنمایی میخوام
چند سالی هست که از محصولات کسپرسکای استفاده میکنم و همیشه آخرین نسخه ها رو هم رو سیستمم داشتم اما موردی که تو چند تا نسخه آخر بهش برخوردم اینه که وقتی سیستم میاد بالا نزدیک به 30 تا 40 ثانیه طول میکشه تا آیکونش بیاد کنار ساعت و بتونم با سیستم کار کنم البته تمام تنظیماتی که این زمان رو کمتر کنه انجام دادم
مورد دیگه هم از نظر ظاهری هست که یه مقدار برام محیطش خسته کننده شده
حالا میخوام در واقع با کسپر خداحافظی کنم و یه آنتی ویروس دیگه امتحان کنم
به نظر شما بهترین گزینه ای که مشکل رجیستر و کی نداشته باشه و ساده آپدیت بشه و در کل عالی باشه به نظرتون چیه ؟
فقط دیگه مثل کسپر نباشه یعنی تا سیستم میاد بالا دیگه مکث و از این حرفا نداشه باشه.
با تشکر از همگی
در این تاپیک در مورد قدرت یک آنتی ویروس و سرعت اسکن و درصد اشتباهات و ... زیاد بحث میشه.
اما درباره سرعت Load شدن یک آنتی ویروس کمتر بحث شده.
در مقایسه با Kaspersky آنتی ویروس NOD32 سرعت خیلی خوبی داره.یعنی هم سریع اجرا میشه هم سرعت اسکن خوبی داره.
اما در مورد مشکل رجیستر و سریال NOD32 میتونید از تاپیک زیر کمک بگیرید.
موفق باشید.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=181327
به نظرم Avira راه حل مشکل باشه.منم از کسپرسکی استفاده می کنم و همین کند بودن Startup سیستمنقل قول:
منو کلافه کرده.شاید من هم برم و از آویرا استفاده کنم.
nod32 هم بد نیستنقل قول:
خب دارم از نود استفاده میکنم ببینم چقدر تفاوت داره با کسپر
سلام
واقعا موندم چی نصب کنم
مشخصات سیستم :
ram:4gb
CPu : core2quad 2.4
o/s :win vista x64
الان مکافی دارم آنتی ویروس خوبیه ولی خب شاید بهترش باشه
اولا نمیخوام هر فایلی که آوردم زرت پاک شه (منظورم کسپر اسکایه)
انتی ویروسی که معرفی می کنید حتما انتی اسپایور هم باشه (یا خودش یا با یه پلاگین)
ستینگش خیلی خیلی مشکل نباشه
امنیت خیلی بالا هم نیمخوام
یه چیز متوسط
واسه این یکی سیستمم چی پیشنهاد میدید؟
Ram : 512
CPU : Celron 2.8
O/s : Win Xp x32
تمامی موارد سیستم بالا واسه اینم صذق می کنه
ممنون
کسی نیست به دادمون برسه؟نقل قول:
نقل قول:
در ابتدا بگم که هر محصول امنيتی ميتونه برای هرکی نسبت به نيازش بهترين باشه... و اين مواردی که من عنوان ميکنم فقط نظر شخصی خودم هست:
در انتخاب يک محصول امنيتی چندين مورد خيلی ميتونه مد نظر باشه، ولی مهمترين آنها اين موارد هست:
1.شناسی خوب برنامه های مخرب
2.امکان بروز شدن سريع و کم حجم در بروز رسانی
3.عدم افت سيستم
4.عدم اختلال زياد با نرم افزار های سيستم
5.کرک راحت
6.محيط نسبتاً راحت
7.دارا بودت پک امنيتی کامل (اينترنت سکوريتی)
و...
يک پيشنهاد ديگر اين که اگر در اينترنت زياد به گشت و گذار ميپردازيد حتماً محصولی انتخاب کنيد تا يک پک امنيتی کامل داشته باشد مثل اينترنت سکوريتی ها که الاوه بر آنتی ويروس دارای فايروال و محصولات ديگر امنيتی میباشند ...يا محصولی رو انتخاب کنيد که با يک فايروال مجزا هماهنگی داشته باشد...
درکل چون حرف زدن در اين مورد خيلی طولانی ميشه فقط بطور خلاصه محصولات پيشنهادی را عنوان ميکنم:
برای سيستم اول بخاطر دارا بودن سرعت و قدرت بيشتر محصولاتی مانند:
Avira 8.0
Kaspersky 2009
Norton 2009
NOD32
...
و برای سيستم دوم:
Avira 8.0
NOD32
Avast
Kaspersky 2009
Norton 2009
...
درضمن در مورد حرفی که گفتين : هر فايلی رو الکی پاک نکنه! مطمئن باشين کسپرسکی نسبت به محصولات ديگر کمتر اين کار رو ميکنه و در اکثر مواقع حتماً فايل آلوده هست، مثلاً آويرا اکثر فايل های کيجن/کرک و..حتی سالم رو پاک ميکنه...همچنين از بين محصولات بالا که دارای اينترنت سکوريتی هستند ، تنها محصولی که دارای فايروال قدرتمندی هست محصول کسپرسکی هست،
خیلیا واسه هر دو سیستمEset Smart Security توصیه می کنن نظرتون چیه؟
Eset Smart Security فایروال خیلی مزخرفی داره!
اگه میخوای اینترنت سکوریتی نصب کنی اول کسپرسکی و بعد اینترنت سکوریتی نورتون!بقیه اینترنت سکوریتی های درست و حسابی ندارن که Eset Smart Security یکی از اون هاست!
اگه فقط آنتی ویروس میخوای اویرا واقعا محشره!
توضیحات کامل و دقیق تر هم که دوست خوبمون Markus عزیز دادن!
خب!این مطالب ویژه رو باید از کجا پیدا کنیم؟نقل قول:
منبع فارسی هست؟
:40:
خب ساده ترش نیست؟نقل قول:
اینترنت سکوریتی کسپرسکی نسخه 8 بسته کاملی هست. اما برای اینکه باهاش مشکلی پیدا نکنید احتیاج به مطالعات ویژه و مخصوصی در رابطه با نوع کار کرد کسپرسکی و همچنین behavior blocker ها دارید و اگر این کار نکنید یعنی دنبال بدست آوردن اطلاعات برای یادگرفتن کار با کسپرسکی و نوع پیغامهاش نباشید سیستمتون شاید به 1 ماه هم نرسه که توسط خود کسپرسکی (نداشتن اطلاعات در مورد کار با این برنامه) داغون میشه.
راسته که میگن avira موقع اپدیت اذیت میکنه؟سرعت رو چقدر میگیره؟
یک سوال دیگه هم داشتم اونم این بود که برای امنیت کامل سیستم بغیر از avira چه برنامه های دیگه ای هم باید نصب کنم؟
اصلا اگه یک اینترنت سکروتی خوب نصب کنم بهتره یا این اویرا fh انتی اسپای
دوستان سلام
من کاسپرسکی internet secourity 2009 دارم و خیلی هم راضی هستم میخواستم بدونم آنتی ویروس هنوز به پاش میرسه یا نه؟
ببينيد يا شما بايد به نتايجي تستهاي تخصصي صورت گرفته توسط موسسات معتبر اعتماد داشته باشيد و بر اساس نتايج انها محصولي كه با سلايق و سطح دانش شما سازگاري بيشتري دارد را انتخاب كنيد يا در غير اينصورت بايد نظرات كاربران را بپرسيد كه در اينصورت اگر اگر از 1000 نفر هم سوال كنيد به نتيجه اي نميرسيد چرا كه هركسي بر مبناي معيارهايي كه دارد محصولي را به شما پيشنهاد خواهد كرد و محصولات ديگر را زيرسوال خواهد برد و مسير اصلي تاپيك نيز منحرف خواهد شد و باز بحث بر سر اينكه اين محصول خوبه و فلان محصول بدرد نميخوره شروع خواهد شد.نقل قول:
اگر شما از Kaspersky Internet Security 2009 استفاده ميكنيد و تعامل خوبي هم با آن برقرار كرده ايد و مرتب هم آپديت ميكنيد همين روند را ادامه بديد چرا كه محصول قابل اعتمادي را در سيستم خود نصب كرده ايد.
آنتی ویروس avast هیچکدوم این مشکلا رو نداره نه آپدیت نه قوی نبودن من خوم تا مدتها از avira استفاده میکردم احق و والانصاف خوب بود اما کسی نیست که با آپدیتش مشکل نداشته باشه ! تازه avast 4.8 رتبه بهترین آنتی ویروس رو از بین آنتی ویروس ها کسب کرده و ساده بگم واقع بینانه اگر بخواییم قضاوت بکنیم شاید بقیه در زمینه خاصی تبحرات خوبی داشته باشند اما avast روی یک خط تعادل حرکت میکنه و همین باعث ایجاد پایداری میشه که میتونیم در بلند مدت روش حساب باز بکنیم و ازش به عنوان یک مامور ویژه در امور امنیتی کامپیوتر بهره ببریم !
خوب بودنش حرف نداره من این رو قبول دارم ولی سرعت سیستم رو خیلی میگیرهنقل قول:
اگر آنتی ویروس ها همینن مخصوص کسپراسکاینقل قول:
خوب بودنش حرف نداره من این رو قبول دارم ولی سرعت سیستم رو خیلی میگیره
من الان برای مدتی این رو نصب کردمنقل قول:
از عملکردش راضی بودم و سرعت رو هم نمیگیره و آپدیت هاش هم هر 1 ماه یکبار نیاز داره و در ضمن سریال و رجیستر و این چیزها رو هم نمی خواد
حالا اینترنت سکوریتی ای نیست که Protect اون مثل Kasper باشه ولی سرعت رو نگیره؟
نقل قول:
در دنيايی که هر ساعت يا هر دقيقه چندين برنامه مخرب به وجود مياد شما فکر ميکنيد محصولی که آپديت اون هر ماه یکبار باشه (به گفته خودتون)، حتی اگه سرعت سيستم رو نگيره، ميتونه امنيت يک سيستم رو که بيشتر وقتش رو به گشت و گذار در اينترنت ميپردازه تامين کنه؟
درضمن محصول 2009 کسپرسکی از لحاظ افت سرعت خيلی بهتر از محصولات اسمی ديگر هم هست، (البته نه بهترين)
شما ميتونيد برای نداشتن افت سرعت، و همچنين امنيت به مراتب بهتر از محصولات زير استفاده کنيد:
Avira
NOD32
Avest
...
Markus جان یه رده بندی از نظر قدرت و امنیت و کارایی و سرعت سیستم رو نگرفتن بهم میدی تو بین اینترنت سکوریتی هانقل قول:
بین این 3 تا که شما نام بردی + کاسپرسکی 2009
مقايسه ها بيشتر بر روی محصولات آنتی ويروس شرکت ها انجام ميشه نه اينترنت سکوريتی ها،نقل قول:
هر مورد فايروال ها که اگر به قسمت مقايسه فايروال ها سر بزنيد همه چيز مشخص هست،..
در مورد مقايسه انتی ويروس ها هم در صفحه های قبل عنوان شده که جديد ترين آزمايش ها مربوط به 2 لينک زير هست:
کد:http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2008_08.php
کد:http://www.virusbtn.com/news/2008/09_02
سلام دوستان
من از وقتی که ناد 32 به بازار اومده ازش استفاده می کنم
از تمامی ورژن ها
اپدیت میشه
زیاد هم سرعت گیر نیست
در کل جمع و جوره
و نسبت به مک افی که هزار قسمت گیج کننده داره نیست و خودش ویروس رو قرنطیه و بعد حذف می کنه و این برای من جالب هستش
حالا من از ناد خسته نشدم اما نسخه 64 بیتی ان کمی مشکل داره
به نظر شما و مقایسه نتیجه سایت ها از چه انتی ویروسی استفاده کنم ؟
با تشکر
شما بسته به نياز و سيستم خودتون ميتونيد محصول مورد نظرتون رو انتخاب کنيد:نقل قول:
درکل بهترين گزينه ها در حال حاضر ميتونه موارد زير باشه:(نظر شخصی)
Avira 8.0
Kaspersky 2009 (8.0)
Norton 2009
aviraنقل قول:
سرعتش چجوری
اپدیت داره
از ناد بهتره یا نه
نقل قول:
در مورد بهتر يا بدتر بودن هيچ محصولی نميشه بطور 100% نظر داد...
ولی محصول اويرا دارای مشخصات اصلی زير هست:
افت سرعت سيستم با اين محصول خيلی کم هست همچنين يکی از سريع ترين سیستم اسکنرها رو در اختیار دارد...
در مقابله با فايل های آلوده خوب عمل ميکنه و دارای هوش مصنوعی خوبی هست...( البته در بعضی مواقع هوش مصنوعی سخت گيرانه!)
آپديت های بروز دارد که حجم آنها کم هست (البته برای بار اول بيشترين آپديت رو دارد)...
در حال حاضر کرک مناسبی هم دارد که شما رو اذيت نميکند...
محيط کاری ساده اي دارد که برای دوسّتان تازه کار سخت نيست...
قابليت نصب در سيستم عامل های 32 بيتی و 64 بيتی...
و...
البته اين محصول هم مانند ديگر محصولات دارای اشکالتی هم هست، که شما بايد محصول امنيتی رو نصب کنيد تا ببينيد آيا واقعاً جوابگوی نياز شما هست يا نه...
من قبلا با ناد کار میکردم اما یه مدت جواب نداد
الان از اویرا استفاده میکنم.در کل خوبه
به نظر من سرعت اسکنر سیستم ناد از اویرا بیشتره
اما از دوستان هم میخوام بپرسم:شما بین ناد و اویرا کدوم رو انتخاب میکنید؟
آنتی ویروس Ashampoo از موتور Avira استفاده میکنه به نظر من میتونه گزینه خوبی باشه. نظر شما چیه؟
نقل قول:
نه اصلا انتی ویروس مناسبی نیست..دوستان عزیز که مایل به نصب اویرا نیستند از ورژن مجانی avast استفاده کنند که واقعا عالیه...:46: