حداقل به این جواب بدید
فایروال من در کنار ساعت همیشه یه علامت سوال روشه معنیش چیه ؟
Printable View
حداقل به این جواب بدید
فایروال من در کنار ساعت همیشه یه علامت سوال روشه معنیش چیه ؟
5 تا حالت شما به طور کلی میتونی برای فایروالت اننتخاب کنی . اون علامت سوال یعنی رو حالت متوسط فایروالت تنظیم شده . یعنی بعضی پورتها باز هستن و بعضی پورتها که کم استفاده ان بسته هستن . حالا اگر توی system tray (کنار ساعت به قول خودتون) روی آیکن outpost کلیک راست بکنی و (اگر اشتباه نگم ، چون الان خودم دارم از فایروال کمودو استفاده میکنم) از قسمت firewall use policy ، گزینه ی بالایی rules wizard یعنی block most رو بزنی رنگ آیکن کنار ساعت سبز میشه و در این حالت تعداد پورتهای بیشتری تو کامپیوترت بسته میشه و اگر block all رو بزنی فکر کنم سیاه بشه و تمام پورتها بسته میشه . حتی تو حالت block all پورت 80 که برای http استفاده میشه هم بسته میشه و نمیتونی از اینترنت استفاده کنی . کار درست اینه که تنظیمات فایروال رو تو حالت معمولی روی rules wizard بذاری و تنظیمات حالت background یعنی موقعی که مثلا به اینترنت وصلی ولی میخوای یه بازی یا یه برنامه ی فول اسکرین رو اجرا کنی (که در این صورت فایروال رو به علت فول اسکرین بودن برنامه نمیبینی) رو روی حالت block most بذاری .نقل قول:
بستگی داره که چه فعالیتهایی انجام میدین . مثلا از تورنت استفاده میکنین یا نه ؟ بازی آنلاین میکنین یا خیر ؟ و همینطور اینکه از ورژن free استفاده میکنین یا ورژن firewall pro یا ... ؟ و ...نقل قول:
از نسخه proاستفاده ميكنم ميخوام امنيتش خوب باشه
البته بازم این یه چیز شخصیه ولی به هر حال به نظر من :نقل قول:
firewall policy رو روی block most تنظیم کن . تو تنظیمات antileak اگه تیک داشت اینهایی که تو لیست پایین اشاره میکنم تیک بزن اگرم جای تیک نداشت به جای allow ، جلوشون prompt رو انتخاب کن :
windos hooking , process memory injection , process termination , low level network access , driver load , keyboard logging .
توی application rules اتصال برنامه هایی که از اعتبارشون مظمئن نیستی و همینطور برنامه هایی که احتیاج همیشگی به اینترنت ندارن رو قطع کن . به این صورت که روی برنامه ی مورد نظر کلیک میکنی ، بعد edit رو میزنی , block all activity رو انتخاب میکنی . تنظیمات network rules و lan setting به عهده ی خودته و من که چیزی نمیتونم بگم . ایشاالله بقیه ی اساتید کمک میکنن .
کسی سریال برای نسخه پرو 3415.520.1247)7.1 نداره؟؟
سلام
میخواستم که این فایروال در کنار اینترنت سیکیورتی نورتون نصب کنم ایا مشکلی به وجود می اورد یا نه ؟در توضیحات فایروال نوشته که نباید دوتا فایروال را دریک سیستم نصب کرد ایا راه حلی برای این مشکل هست یا نه ؟
سلام.نقل قول:
همونطور که خودتون اشاره کردید نمیشه دو تا فایروال کنار هم داشت.چون عدم سازگاری موجب کاهش کارایی و پایایی سیستم میشه.
اما میتونید از ترکیب Norton Antivirus و Outpost Firewall استفاده کنید.
خطا داد که کد اشتباه هستشنقل قول:
آخرین نسخه 64 بیت فایروال رایگانش موجوده؟؟توی سایتش فقط سیکوریتی سویتش بود.
سلام
دو تا کلید برای Firewall Pro 7.1
0Om8lbpgww1uxwGlXcG/2Y0fO4zCQc0G0Ak
rzmKWNVsp8fcTE5MH/9vr8cFT+zqjov4G/k
f1inHWPdtBAcNXXZd7KHqQZu8dGw3LsAVYV
8XgiR8N8fH8goUNuGCGDkUbP6164HkZKz5Y
rkechU8qXl3qy+f1RMceFH5q8v8zP/m0==0z
0oxGlQl6Pu64vie1qSItdaxW1EbOcwoo4Tp6nN0T wHMx
gDkx9H494C1FbKI/7grBQk2XzY6kgsdwqjeOPF0cyAp1
DsucJOXMeCqPCteg+bZVDQ9dC6S9o1GqoZbUWYT3 yb+B
VBfoD6v44M8cKwEeseBJST3jb1FrTZ0QuF0do2VS VBYv
u+uFsumu9w2j3ubCMtXqSRhXjjpZYrY2cYPvPrr
سلام
دوستانی که تازه با اوتپست کار میکنن و یا زیاد از تنظیماتش سر در نمیارن و یا از سوالات زیاد فایروال برای اجازه دسترسی به برنامه های مختلف کلافه شدن لطف کنن این تنظیمات رو انجام بدن و با خیال راحت باهاش کار کنن.
اولین کار اینکه که تو قسمت آنتی لیک اون رو به پایین ترین حد خودش برسونین و یا اینکه اصلا اون رو غیر فعال کنین.
دوم تو قسمت پاینتر تنظیمات اوت پست تیک سیستم گارد رو هم بردارید.
و سوم تو قسمت وب کنترل تیک اون رو هم برداشته و اون رو غیر فعال کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر ولی اگه یه فایل یا مورد مشکوک دیدین که آمتی ویروسش پیدا نمیکنه تمام تنظیمات رو به حلت اولیه برگردونین تا بتونین همون فایل رو شناسایی و پاک کنین.
با تشکر
چیزی دیگه از فایروال باقی نموند ، :-) باید گفت با این کار فایروال غیر مطمئنی میشه.نقل قول:
سلام
درسته.ولی واقعا من دیدم بعضیا تو جواب دادن به سوالات فایروال گیج میشن ، طوری که عصبانی شده و کلا اون رو انینیستال میکنن.
من خودم چند ماهی بیشتر نیست که از اوت پست استفاده میکنم.بنظرم کاملا حرفه ای هست.قبلا از کومودو استفاده میکردم ولی GUI اون یه کم ناشیانه طراحی شده.خب اگه نگاه کنین تنظیماتش درهم و تو در تو هستن طوری که جالب نیست.
البته دوستان دیگه ممکنه نظرشون فرق کنه که قابل احترامه.اگه کومودو هم GUI خودشرو عوض کنه ای بسا دوباره از اون استفاده کنم.ولی الان این بهترین گزینه هستش.
خب بالا گفتم که اگه مورد مشکوکی دیدین تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونین.
ببخشین که زیاد نوشتم.در ادامه اگه خدا بخواد شاید بازم تنظیمات دیگه ای از OSS تو اینجا بزاریم.
مرسی .خدانگهدار شما
با سلام
دوستان و کاربران استفاده کننده از Outpost Firewall میتونن سوالات و گزارشات باگ یا کرش و یا هر مورد دیگه ای رو تو فوروم اصلی outpost مطرح کنن.
درواقع شما دیگه مستقیما از خود سازندگان و توسعه دهندگان نرم افزار سوال میکنین.البته آدرس اصلی ساپورت آگنیتوم سریع تره ولی خوب اینجام بد نیست.ممکنه دیگران هم به سوالات شما جواب بدن.
محتوای مخفی: [URL
منتظر نوآوریهای جدید تر شرکت آگنیتوم باشین.
با تشکر .
سلام
دو سه ساعت پیش outpost free نسخه جدیدش اومد.
درواقع بیشتر ایرادات نسخه قبلی برطرف شده و ... که برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ Agnitum مراجعه کنین.
برای دانلود :
مرسی از همگی
سلام دوست عزیزنقل قول:
این دیگه چه نوع راهنمایی است!!!!!:18:اینجوری که شما با دستات سر فایروالتو بریدی.با این تنظیمات به نظر شما تو تست ماتوسک چه امتیازی میگیره؟؟؟
به نظرم کاربری که از سوال خسته میشه و نتونه به سوالات جواب درست بده: احتمالا اصلا نمیدونه کی باید تنظیمات را برگردونه و کی طبق فرموده شما اوتپوست را بکشه.نقل قول:
در آخر ولی اگه یه فایل یا مورد مشکوک دیدین که آنتی ویروسش پیدا نمیکنه تمام تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونین تا بتونین همون فایل رو شناسایی و پاک کنین.
به نظرم بهترین کار اینه که چند روز وقت بزار و با اوتپوست و پیغامهاش آشنا بشه ،همین؛؛اونوقت با خیال راحت میتونه تا آخر عمر از اون به راحتی استفاده کنه.
====
GUI =Graphical User Interfaceنقل قول:
قبلا از کومودو استفاده میکردم ولی GUI اون یه کم ناشیانه طراحی شده.خب اگه نگاه کنین تنظیماتش درهم و تو در تو هستن طوری که جالب نیست.
خدایش از کومودو استفاده کردی؟؟؟کجا تنظیماتش تو در تو هستن؟؟؟
اتفاقاً من خیلی از GUI کومودو خوشم میاد؛؛ ساده و کاربردی؛با کمترین حرکت موس و کمترین کلیک به آنچه میخواهی میرسی.
البته نظر شخصی هر کسی مهمه و برای خودش هم قابل احترامه.:11:
سلام
مطمئن بودم که شما میان و تند رد میکنین
بله البته از کومودو استفاده کردم و از طرفدارنش هم هستم.مطالبی هم که نوشتم بر اساس تجربه شخصی بود و همون جور که گفتم شاید دوستان دیگه نظر متفاوتی داشته باشن
چون بحث اینترفیس شد اگه کمودو رو نگاه کنین برای مشاهده گزارشات مختلف فایروال برای هر قسمت یه پنجره جدید باز میکنه.مثلا اگه بخایین کانکشنهای فعال رو نگاه کنین با کلیک بر روی اون یه فرم جدید باز میکنه و همین طور برای بقیه که این نوع طراحی خارج از اصول طراحی حرفه ای نرم افزاره
همین مطلب رو شما توی اوت پست نگاه کنین که همش رو با عکس گذاشتم که دوستان هم ببینن و نظر بدن
اگه ببینین توی اوت پست تمام قسمتها با یه حالت ابشاری و درخت چین طوری طراحی شدن که شما با یک
کلیک میتونین از قسمت فایلهای گارانتیده شده(عکس) به فعالیتهای شبکه برین و همین جور برای بقیه
نحوه بستن و مدیریت رولها هم که کاملا مشخصه تو اوت پست راحت تره.شما کانکشنی رو که تو نتوورک اکتیویتی میبینین براحتی میتونین بلاک کنین
ما اینجا وقتی از یه نرم افزار انتقاد میکنیم در واقع درصدد بهبود اون هستیم.شما همین الان میتونین وبلاگ اگنیتوم رو ببینین و مشاهده کنین که چقدر گزارش باگ و خطا یا اشکال توسط کاربرا گزارش شده و همشون هم تو معرض دید عمومی هستن.تعدا کمیشون از اوتپست تعریف الکی کردن و بقیه همش انتقاد و درخواست رفع
ایراد بوده
حضرت علی ع فرمودند : آنکس که از تو انتقاد میکند دوست توست و آنکس که در باره تو اغراق و مبالغه میکند دشمن توست
اگه قرار باشه فقط از کومودو یا اوت پست تعریف کنیم که اون موقع همون شرکتها سر کاربران رو سر کیسه میکنن
شما کومودو رو دوست دارین.اگه یه باگ یا کرش توش ببینین بلافاصله به سایت کومودو رفته و گزارش میدین.خب اینجام همین طوره.اگه ایرادی تو اوت پست دیدین بگین ماهم به قسمت ساپرت آگنیتوم مراجعه میکنیم
بازم میگم اگه کومود اینترفیس خودشو عوض کنه صد درصد ازش استفاده میکنم.وقتی هم از یه نرم افزار انتقاد میکنم از روی احساس تحقیر شدن و ... نیست.واقعا میبینم که ضعف داره و امیدوارم که درست کنه
کومودو از نظر عملکرد همیشه اول بوده که این نشون میده طراحی داخلیش بهتر از اوت پست هست
ولی آخرین نظر رو کاربر میده که از نرم افزار مورد نظر استفاده کنه یا نه.در مورد تنظیمات اوت پست هم نظری ندارم و برای کاربران مبتدی نوشتم.برای همین لازم نیست که دربارش بحث بشه
من آمادم تا نقایص اوت پست یا برتری های کومودو رو بشنوم چون اصلا تعصب خاصی رو یکی ندارم.اون چیزی رو که میبینم و تجربه میکنم میگم.شاید دریافتهای شما بیشتر باشه منم دوست دارم بیشتر بدونم
با آرزوی موفقیت
من به جمع outpost داران پیوستم ، دنبال سریال بودم که اینجا پیدا کردم.
یک سوال ، آنتی ویروس آویرا و outpost در کنار هم بدون مشکل کار میکنن؟؟
این فایروال آپدیت آفلاین داره ؟؟
با سلام
اصلا نمیدونم چطور بحث به مقایسه اینترفیس کومودو و اوتپوست کشید؟؟:18: . . . مطمناً اون فرد من نبودم . . .من حرفی از اوتپوست زدم . . .من حرفی از مقایسه زدم .. :41:
شما فرمودید GUI کومودو ناشیانه است من هم عرض کردم به نظر من اینطور نیست.و گفتم که این موضوع هم کاملا شخصی است.بتابراین بحث در این مورد را آب در هاون کوبیدن میدانم.
فقط یک عکس میگذارم و تمام:
همینطور که میبینید با یک کلیک و باز کردن برنامه شما با یک نظر گزارش سه بخش متفاوت برنامه را با هم میتوانید ببینید(عالیه):10:
===
ضمنا از اینکه داری به دوستانی که اوتپوست دارند کمک میکنی خوشحالم و آرزوی موفقیت میکنم برای شما.:11::11:
موفق باشید و خداحافظ. . .
در مرحله اول حمله به سیستم شما (اسکن پورت ها) فایروال Outpost مهاجم رو شناسایی و IP اون رو بلاک کردهنقل قول:
سلام
این پیغام مربوط به فایروال oss هست.یعنی طی فعالیت شما تو اینترنت.همون IP که نوشته ATTACKER IP میخواست رو سیستم شما عملیات پورت اسکن انجام بده که فایروال اون رو بلوکه کرده.البته این پورت اسکن احتمالا گسترده بوده که فایروال اون ای پی رو (احتمالا 5 دقیق ، که میتونین زیاد یا کمش کنین و یا برش دارین) بلوک کرده.
این نوع حمله ها بیشتر از سوی سرویس دهندگان اینترنت صورت میگیره که دوست دارن به فعالیتهای مختلف کاربران خودشون پی ببرن.چون برای اسکن خودکار نیاز به ماشینها و نرم افزارهای اتوماتیک و هوشمند هست.
البته این اسکنر و نفوذکننده ها معمولا برای کاربران خاص اقدام به عمل میکنن.مثلا اگه شما یه کلمه خاص رو تو گوگل یا یه سرویس دهنده بزرگ وارد کنین بلافاصله با همین موارد مواجه میشین.
خوب اونها میخوان بدونن شما چرا دنبال این کلمه یا مورد هستین.کامپیوتر شما در چه سطحی هست.فعالیتهای گذشته شما چی بوده و غیره.
البته بعضی وقتها هم این حمله ها میتونن اصلا حمله نباشن و فایروال اشتباهی اونها رو تشخیص داده باشه.که اینم به تکنولوژیها و سطح توانمندیه اون فایروال بستگی داره.
دوستان دیگه ای که تو زمینه -- و امنیت سیستم آشنایی دارن بهتر میتونن توضیح بدن.
شما برای رهگیریه بهتر این حمله بهتر به قسمت POCKET LOG برین و نوع حمله و پورتهای هدف رو ببینین.
با تشکر
سلام
این پیغام مربوط به فایروال oss هست.یعنی طی فعالیت شما تو اینترنت.همون IP که نوشته ATTACKER IP میخواست رو سیستم شما عملیات پورت اسکن انجام بده که فایروال اون رو بلوکه کرده.البته این پورت اسکن احتمالا گسترده بوده که فایروال اون ای پی رو (احتمالا 5 دقیق ، که میتونین زیاد یا کمش کنین و یا برش دارین) بلوک کرده.
این نوع حمله ها بیشتر از سوی سرویس دهندگان اینترنت صورت میگیره که دوست دارن به فعالیتهای مختلف کاربران خودشون پی ببرن.چون برای اسکن خودکار نیاز به ماشینها و نرم افزارهای اتوماتیک و هوشمند هست.
البته این اسکنر و نفوذکننده ها معمولا برای کاربران خاص اقدام به عمل میکنن.مثلا اگه شما یه کلمه خاص رو تو گوگل یا یه سرویس دهنده بزرگ وارد کنین بلافاصله با همین موارد مواجه میشین.
خوب اونها میخوان بدونن شما چرا دنبال این کلمه یا مورد هستین.کامپیوتر شما در چه سطحی هست.فعالیتهای گذشته شما چی بوده و غیره.
البته بعضی وقتها هم این حمله ها میتونن اصلا حمله نباشن و فایروال اشتباهی اونها رو تشخیص داده باشه.که اینم به تکنولوژیها و سطح توانمندیه اون فایروال بستگی داره.
دوستان دیگه ای که تو زمینه -- و امنیت سیستم آشنایی دارن بهتر میتونن توضیح بدن.
شما برای رهگیریه بهتر این حمله بهتر به قسمت POCKET LOG برین و نوع حمله و پورتهای هدف رو ببینین.
با تشکر
با سلام
امروز لیک تست CLT رو رو OSS انجام دادم که نتایج اینچنینی داشت.
تو حالت معمولی از تنظیمات امتیازی بین 230 یا 240 رو از 340 آورد.
تو حالت High هم امتیازی بین 320 و 330 رو از 340 آورد.
دوستان اگه بتونین امتیاز 340 رو با oss ثبت کنن حتما تو انجمن بزارن.
البته این نسخه مورد آزمایش 7.1 بود.
با سپاس فراوان
با سلام
امروز لیک تست CLT رو رو OSS انجام دادم که نتایج اینچنینی داشت.
تو حالت معمولی از تنظیمات امتیازی بین 230 یا 240 رو از 340 آورد.
تو حالت High هم امتیازی بین 320 و 330 رو از 340 آورد.
دوستان اگه بتونین امتیاز 340 رو با oss ثبت کنن حتما تو انجمن بزارن.
البته این نسخه مورد آزمایش 7.1 بود.
با سپاس فراوان
چرا دو تا دو تا پست میدی!؟؟!
سلام.نقل قول:
این CLT رو چند ماه پیش بررسی و آزمایش کردیم و در بعضی موارد نتایج عجیبی بدست اومد.
اگر جستجو کنید نتایج تستها را با محصولات مختلف پیدا می کنید.
با عرض معزت از دوستان.چون اینترنت من وایرلس هست خیلی قطع و وصل میشه.
بازم ببخشین.امیدوارم دیگه تکرار نشه.
سلامنقل قول:
تشکر از پاسختون.
ولی ای کاش آدرس هم میدادین.چون حجم مطالب تو انجمن خیلی زیاده و چک کردن همه ی نوشته ها مشکل
ممنونم
خدانگهدار
Outpost Security Suite Pro 7 نصب کنم و آنتی ویروس آویرا و فایروال outpost پاک کنم ، این کار انجام بدم
سلام به N-95
اگه از آنتی ویروسه قبلی راضی هستین بزارین باشه.
ولی OUTPOST SECURITY SUITE هم کارش خوبه.درواقع خوب پاک میکنه.قبل از پاک کردن هم فایل مورد نظر رو تو guarantine میزاره تا اگه اشتباهی یه کرک یا فایلی بود که شما نمی خاین پاک بشه بتونین رستورش بکنین.
برای پاک کردن همیشگی مالوارها هم میتونین بالا سمت راست گزینه remove all رو بزنین که به طور کامل پاک میکنه.
البته نمیدونم نسخه ای که میخواین نصب کنین کدومه.ولی تو oss 7.5 ویژگیهای جدیدی اضافه شدن از جمله تشخیص بدافزار بدون امضا(یه حالت هوشمند برای شناسایی فعالیتهای مخرب و مشکوک) و همچنین تکنو لوژیهایی که اضافه شدن
نسخه اصل oss 7.5 احتمالا یه ماه دیگه ارائه بشه
----------------------------------------------------------------
در مورد لیک تست CLT دوباره این تست رو انجام دادم.البته با بلوک کردن فعالیتهای سیستم گارد که تونست 340 از 340 رو پاس کنه(البته بهتر اتو رول رو غیر فعال کنین تا تمام سوال جواب ها رو دستی انجام بدین)
با تشکر
سلام بتمن عزیز هم فرمودند که این برنامه بعضی وقت ها نتایج عجیبی بدست آورده ولی با این حال اینم تست با برنامه online armor premium البته بهتره بقیه بحث در این مورد در تاپیک فایروال ها ادامه پیدا کنهنقل قول:
در مورد لیک تست CLT دوباره این تست رو انجام دادم.البته با بلوک کردن فعالیتهای سیستم گارد که تونست 340 از 340 رو پاس کنه(البته بهتر اتو رول رو غیر فعال کنین تا تمام سوال جواب ها رو دستی انجام بدین)
پست تکراری
پاک شود............
سلامنقل قول:
اینم تاپیک Leak Test + نتایج + !!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=426495
سلامنقل قول:
جالب بود.
بهتر یه تست جدید پیدا بشه.چون دیگه بیشتر نرم افزارهاCLT رو پاس میکنن.
با شما موافقم .تو تاپیک فایروالها میشه این مطلب رو دنبال کرد.
ایا یه سریال برای رجیستر کردن فایروالout post سراغ دارین ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5979294&postcount=811
نقل قول:
با عرض معذرت یادم رفت بگم که موقع آزمایش CLT رو OSS 7.1 ، این فایروال رو Auto - Learn mode بود و رولها رو به صورت اتوماتیک Alow میکرد.
برای تغییر این وضعیت باید رو آیکن OSS رایت کلیک کنین و اتو لیرن رو غیر فعال کنین.
بعد از این کار با انجام دوباره تست تو تمام حالت ها از شما سوال میکنه که در نهایت دوباره امتیاز 340 رو نشون میده(یعنی بدون دستکاری و بلوک کردن اضافی)
با تشکر
سلامنقل قول:
باید هم رویه این حالت باشه
!
تا ببینیم خود فایروال با تنظیمات خودکارش چگونه عمل میکنه