سلامنقل قول:
منظورتون عکس کارت دانشجویی هستش ؟
کافیه عکس روی کارت دانشجویی را با عکس دوستت جابه جا کنی . یه کم هم در حد بچه دبستانی فتوشاپ بلد باشی می تونی مهر روی عکس را هم جعل کنی .
دانشگاهم توی پروفایلم هست .
موفق باشی .
Printable View
سلامنقل قول:
منظورتون عکس کارت دانشجویی هستش ؟
کافیه عکس روی کارت دانشجویی را با عکس دوستت جابه جا کنی . یه کم هم در حد بچه دبستانی فتوشاپ بلد باشی می تونی مهر روی عکس را هم جعل کنی .
دانشگاهم توی پروفایلم هست .
موفق باشی .
من تحت نظارت تهران می خونم.هنوز هم کارت دانشجویی بهمون ندادن.کلا پیام نور سر جلسه عکسهارو نگاه نمی کنن؟اگه نه که از الان به فکر باشیم!!!
توی پیام نور یه مراقب میاد و یه کاغذ می زاره جلوت می گه اسمت را توش بنویس و برگه را امضاء کن .نقل قول:
در واقع همه دانشجوهایی که سر جلسه هستند اسمشون را توی برگه می نویسند و امضا می کنند .
به خاطر این که فردا ممکنه یکی سر جلسه نرفته باشه و بعد بره بگه من امتحان دادم اما برگه امتحانیم نیست .
اما اگه اون برگه امضا بشه معلوم می شه طرف سر جلسه بوده یا نه .
وقتی اون برگه را جلوت می زاره امضا کنی همون موقع کارت دانشجوییت را هم نگاه می کنه . بعضی وقتها اصلا به چهره ادم هم نگاه نمی کنند که ببینند با عکس تطبیق می کنه یا نه . همین جور رد می شه می ره طرف .
اما بازم می گم باید مواظب باشی سوتی ندی .
البته توی دانشگاههای منتطقه 10 که زیر نظر مرکزی هستند این طوری هستش .
موفق باشی .
سلام
کسی تو این جلسات توجیهی امتحان که واسه ورودیهای جدید برگزار کردن شرکت کرد؟
امتحان های پایان ترم و نمره ها به چه صورت هست؟
کارت ورود به جلسه هم باید بگیریم ؟کی؟
مقسی بوکو:10:
ثبت نام برای فراگیر پیام نور هنوز آغاز نشده؟
سلام
ثبت نام فراگیر کی هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا چند ماه بعد از ثبت نام امتحان گرفته می شه ؟
شرایط قبولی چیه ؟
ممنون
اس ام اس؟
بابا دادم که!
دهه!
این گوشیت میگم مشکل داره میگی نه!
خودت در چه حالی میثمی حرکتی زدی؟
سلامنقل قول:
سلام
ثبت نام فراگیر کی هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا چند ماه بعد از ثبت نام امتحان گرفته می شه ؟
شرایط قبولی چیه ؟
ممنون
1. معلوم نیست ولی اگر خبری بچه ها گرفتن همین جا میگن
2. یه 5-6 ماهی فرصت دارید
3. گرفتن کتاب های ترم اول و قبولی ویا مشروطی در امتحانش
من الان گیج شدم ! نمی دونم نگارش رو حذف کنم یا نگه دارم..نمی دونم این خبری که یکی از دوستان تو صفحات قبل گفتن حقیقت داره یا نه . هنوز شروع نکردم کتابا رو بخونم..وقت ندارم :13:نقل قول:
سلام میثم جان بله خبر درسته کسانی که مشروط درس شدن و معدل ترمی ترم دانشپذیریشون کمتر از 12 شده نباید بیشتر از 12 واحد بردارن.نقل قول:
حذف اضطراری هم 4 تا 6 دی ماه هستش تا اون موقع صبر کن سیستم گلستان واست آزاد کنه بعد حذفش کن.
اینم لینک خبر
کد:http://www.tehran.pnu.ac.ir/pdf/NEZARAT9.16.pdf
آقا بالاخره کسی تو اون جلسه توجیهی امتحان شرکت نکرده ببینه چه خبر بوده.
سیستم امتحانات چه جوریه؟
کارت ورود به جلسه هم میدن؟
به!نقل قول:
برادر تو الان گیج شدی من یه عمره در گیجیه مفرت!!! غوطه ور هستم!×!
بابا من همینطوریش نمیرسم کتاب های خودم رو بخونم چه برسه به اینا رو
برای هر کدوم هم کمتر از 2 روز وقت دارم
ولی این طور که پیداس باید یکیشون رو پیچش بدی
بگو کامل چیا داری خواستی نتونستی خوداغفال شی من اغفالت میکنم
رفیقه اینترنتی به درده این چیزا میخوره دیگه:31:
بابا آخر یکی به ما نگفت درست حسابی که این حذف اضطاری پول رو پس میدن یا نه؟نقل قول:
من برم این دو تا درسم رو حذف کنم راحت شم بمونه برای ترم بعد
میشه؟
:13:نقل قول:
نه داریوش جان پرسیدم تو حذف اضطراری پول رو پس نمیدن.:20:نقل قول:
من نرفتم اما تو دانشگاه خودمون از بخت و اقبال یه آشنا گیر اوردم گفت همون بهتر که نیومدی !! ظاهرا همون چیزایی رو گفتن که تو دفترچه و آئین نامه دانشگاه و تو سایت پیام نور هست . اون جلسه بیشتر برای گول زدن دانشجوها بود تا بیان مثلا جشن دانشجویی بگیرن و یکسری مسئول بیکار بیان فک بزنن !!نقل قول:
نگو ..داریوش افسردگی میگیره :31:نقل قول:
داریوش من چیزی جز این درس رو نمی تونم حذف کنم..بقیه هموناییه که ترم قبل داشتم !!
در ضمن..کارت دانشجویی موقت هم صادر میشه..باید فیش واریز شهریه + 1 عکس ببرید دانشگاه
سلام بروبچ
حذف اضطراری 2 تا 4 دی ماه اعلام شد.
بچه هایی که امسال مهندسی نرم افزار کامپیوتر تهران قبول شدن لطفا بگن شهریه ثابت چقدره؟(فراگیر-کارشناسی)
خدا خیرتون بده فقط سریعتر.برای فردا لازم دارم.
سلام بچه ها چندروز پیش یکی از دوستامو دیدم صحبت از دانشگاه شد و .... من گفتم میخوام برم پیام نور یه چیزی بهم گفت که واقعآ دلسرد شدم. گفت: یکی از آشناهاشون رفته پیام نور قراره 8 ترم بخونه یعنی 4 ترمی که تو کاردانی خونده همشون پره. من گفتم مگه تطبیق واحد نمیدن گفت نه فقط چند واحد که اونم معلوم نیست تطبیق بدن یا نه بشه یا نه. با این توصیفات اگه بچه درسخونی باشی کیتونی 8 ترم تموم کنی و اگه نه 9 ترم. پس با این توصیفات. بابا 4 سال از عمرمون قراره بره.
در مورده عمومی ها من خودم از ساختومن مرکزیش پرسیدم مشکلی نداره!
ولی خوب معلومه کله واحد ها رو تطبیق نمیدن
کاردانی به کارشناسی که نداره!!!
مگه قرار نبود از 2 تا 4 دی حذف و اضافه باشه ؟ من الان رفتم تو سیستم گلستان خبری نیست که ؟!!
به به به
سلام حاج آقا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینورا راه گم کردی!
والا چی بگویم برادر!
اینها خود نیز نمیدانند چه میخواهند بکنند!×!
حالا آخر ما نفهمیدیم
اینجا چیزی رو حذف کنیم پولش بر میگرده یا نه میره تو جیبه آقا؟
من متولد نیمه دوم 67 هستم و ترم اول پيام نور میخونم. اگه کنکور سال 88 شرکت کنم و در پيام نور یه رشته و شهر دیگه قبول شم میتونم رشته و شهر قبولی جدیدمو ثبت نام کنم و واحدامو تطبلق بدم ؟
سلام بر داریوش .نقل قول:
مگه پول دادی که بر گردونن ؟!!
دوستان..حذف اضطراری شروع شده
اما وفتی انتخاب میکنم میگه : شما مجاز به انجام عمليات حذف اضطراري جهت اين دانشجو نمي باشيد
:27::2:
سلام
لطفا بگید چرا نمی توانیم حذف اضطراری کنیم چرا خطا می دهد امکان رفتن به دانشگاه هم نداریم
جابری
نقل قول:
البته من ارشد هستم وهمین مشکل را دارم شاید گذشت زمان اونو حل کنه
هه هه ههنقل قول:
والا از خدا که پنهون نیست از شما هم نباشه گفتیم شاید بشه یه پولی هم در بیاریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27:اینا هم اندشننقل قول:
راستی میثمی کلاس ملاس چیزی از اون موقع رفتی؟
بابا تو دیگه کی هستی دست gaxter رو بستی :blink:نقل قول:
نه..اما یه خبر توپ بهت بدم حال کنی :32:..ظاهرا قضیه 6 نمره کلاسی جدیه ! امروز هم امتحان میان ترم دستور و نگارش بود :25: کلا از این به بعد این فکر رو از سرت بیرون کن که کلاسا رو بپیچونی :question:نقل قول:
خوب ..به سلامتی مشکل حل شد ! اما یه مشکل باحال :
نمی ذاره زیر 12 تا بردارید !! یعنی اصلا نمیذاره حذف کنید ..من 13 تا برداشته بودم ،خواستم یه درس 4 واحدی رو حذف کنم گفت تعداد واحدها کمتر از واحد مجاز می شود ...بعدشم دوباره به حالت اول برگشت ...
ظاهرا یجوری باید حذف کنید که تعداد وحدهای باقیمانده = 12 بشه و اگه مثل من درساتون 3 یا 4 واحدی باشه نمی شه کاریش کرد ..من موندم باید چه کنم . امروز هم که آخرین مهلتش بود .
سلام
از بروبچ کسی این ترم نظریه محاسبات برداشته یا نه ؟
کسی می تونه از کتابفروشی بپرسه حل المسائل این کتاب وجود داره یا نه
مرسی
دوستان یک سوال چگونه میتوان تاریخ و زمان امتحانات را در سایت گلستان بدست اورد ؟
هر چقدر توش گشتم پیدا نکردم
اگه دانشجوی تحت نظارت تهران هستی اینجا :نقل قول:
اگرم واحد های دیگه اینجا :کد:http://www.tehran.pnu.ac.ir/index.jsp
کد:http://pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=3662cc7f-3a33-40a5-b562-eff03c64a137
بابا تو برگه انتخاب واحد که نوشته! همون برگه که آخر سر بهت میده و زیرش میزان شهریه رو هم نوشتهنقل قول:
من برگه انتخاب واحد رو دارم ولی رفتم تو حساب کاربری و هر چی گشتم پیدا نکردم یعنی گزینه ثبت نام رو ورداشته بودن و گزینه حذف رو گذاشته بودن
چون هنوز کارت ها رو نگرفتیم گفتم شاید زمان امتحانات رو تغییر بدن
منابع درسی که همون منظور پیش نیاز ها و تغییری که نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد ما که ازمون کارشناسی دادیم کارشناسی تجمیع محسوب میشیم یا سنتی یا کاردانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه خبری را شنیدم امیدوارم حقیقت نداشته باشه
شنیدم که دانشگاه پیام نور برای تصحیح سوالات تستی تشریحی
برگه های تستی را میگیره و میدهد به مرکز و مرکز سوالات تستی را با دستگاه حل میکند
و اگر حد نصاب نمرات تستی را به دست بیاوریم یعنی از 7 نمره تستی بالای 3.5 بگیریم
ان وقت میرن سوالات تشریحی را که قبلش یه اسکن از برگه تشریحی میگیرند
و یکی به استاد میدن و یکی به مرکز را استاد صحیح میکنه
و اگر مجموع تستی و تشریحی بالای 7 شد ان وقت نمره میان ترم تعلق میگیره
میخواستم بدونم این خبر تا چه حد واقعیت داره
و کسی خبر معتبر دار تری داره که چگونه نمرات تستی و تشریحی صحیح میشن
اخه ما استادمون امده کتابمون را حذف کرده
و گفته یه پروژه بهتون میدم تو امتحان فقط پروژه را بنویسید
با این شرایط تمام کلاسمون از بیخ می افتیم
خب به سلامتی تاریخ امتحانات وارد سیستم گلستان شده میتونید از طریق گزارش 428 ببینید.
دوستان کسی نمونه سوالات یا بانک اطلاعاتی از رشته نرم افزار رو داره بخصوص همین امتحان اولیش
من نمونه سوالاتش رو میخوام
نقل قول:قسمت بانک سوالش هر چی بخوای داره.کد:www.infology.ir
سلامنقل قول:
بانک سوالات مترجمی رو نداشت..فارسی عمومی هم نداشت..پاسخ سوالات هم نداشت :31:
راستی..تاریخ امتحانات تغییر که نمیکنه ؟
کارت ورود به جلسه رو کی باید بگیریم ؟
یه سوال مهمتر : می تونیم مثلا یکی از درسای ترم دانشپذیری رو حذف کنیم (نریم سر جلسه) و ترم بعد برداریم یا حتما باید همین ترم پاس بشه ؟
بابا برار حوصاله داری ها!نقل قول:
یه سوال مهمتر : می تونیم مثلا یکی از درسای ترم دانشپذیری رو حذف کنیم (نریم سر جلسه) و ترم بعد برداریم یا حتما باید همین ترم پاس بشه ؟
از من یاد بگیر همه رو گزاشتم برای ترمه بعد!×!
مگه میشه نشه آخه!×!
والا میثم جان زیاد از این حذف و ایناشون سر در نمیارم.نقل قول:
کارت ورود به جلسه فک کنم باید کارت شناسایی و برگه پرینت انتخاب واحد همرات باشه اونوقت دیگه کارت ورود به جلسه نمیخواد.یا همون سر جلسه امتحان اول یه کارتی چیزی میدن.
در ضمن واسه امتحانایی که سوالات تستی هم داره مداد نرم و پاک کن یادتون نره.
ممنوننقل قول:
راستی..به نکته خوبی اشاره کردی. لیست نوع امتحانات رو از کجا میشه گیر اورد ؟ منظورم لیستیه که بگه کدوم درسا تستی و کدوما تستی-تشریحی هست .