دوستان سلام:
مشخصات کامل Toshiba Tecra 9015 رو میخوام. گارت گرافیگش برام خیلی مهمه.در ضمن آیا برای کارهای گرافیگی (در سطح متوسط) جوابگو هست؟؟؟
دوستان سلام:
مشخصات کامل Toshiba Tecra 9015 رو میخوام. گارت گرافیگش برام خیلی مهمه.در ضمن آیا برای کارهای گرافیگی (در سطح متوسط) جوابگو هست؟؟؟
سلام
ممنون از Registered User عزيز به خاطر راهنماييهاش
كسي قيمت روز تهران و دبي Xps M1530 رو داره ؟
سلامنقل قول:
اول از همه ممنون از راهنماییت
میخواستم بپرسم Dell 1520 2.2 Ghz. هم هست و قیمتش چقدره؟آیا خوب هست؟
1520- 3MB 2.2 - ram 2048- hdd 250- graphic 256dedicate ساخت اروپا با باطری 9سلولی و گارانتی زیگورات 1.400.000 توماننقل قول:
سلام
من یک عدد لپتاپ dell e1505 دارم همون 6400 ولی این مدلش مخصوص آمریکاست از آمریکا خریدم
یکمی کثیف شده خط و خش داره
کاملا سالم
صدای هاردش یکمی زیاد خیلی زیاد نیست یعنی وقتی ساکت باشه محیط شنیده میشه البته فکر کنم تو این سری طبیعی هست
صدای سی دی رامش هم زیاد اینم تو سایت دل دیدم زیاد ازش ایراد گرفتن برای من از همون اول ایراد داشت
سی دی ویندوز xp داره
ساخت مالزی
نمی دونم حالا مالزیش بهتره یا ایرلندی؟اگر جواب این سوال هم بدید ممنون میشم
cpu 1.6 core duo
hard 100
ram 1 gig
cd/dvd
graphic intel
wifi intel
lan
modem
6cell battery
2.5 kg
بلوتوث نداره
با توجه به اینکه این لپتاپ فقط تو آمریکا گیر میاد یه قیمت بزارید روش ببینم اگر میارزه بفروشم
و چه لپتاپی میتونه جای این را برام پر کنه و آیا تفاوت زیادی هست بین 1520 , vostro 1500 با e1505 یا نه
یعنی بی خودی لپتاپم نفروشم بعدا بگم چه فرقی کرد
در ضمن 2 سال از خریدش گذشت
دوست عزیز اگر ناراحت نمی شی قیمتش حدود 550.000 تومانه شاید هم کمتر چون من خودم مثل ماله شمارو با رم 2گیگ 550.000 فروختم و نوت بوک خرای بی انصاف به محل ساخت کاری ندارن فقط به کانفیگش نگاه می کنن
سلام به همه دوستان.
تا چند روز دیگر عازم دبی هستم و می خواهم یک لپ تاپ هم بخرم. اما چون فقط همین یک بار به دبی می روم پیشاپیش باید اطلاعاتی در مورد لپ تاپ های عرضه شده در آنجا و سایر موارد داشته باشم و اگر دوستانی که اطلاع دارند کمک کنند ممنون می شوم.
1- چه برندی اختلاف قیمت بیشتری با ایران دارد و خرید آن سودمند تر خواهد بود(به لحاظ مالی)؟
2- چه برندی در مجموع با صرفه تر است؟ مثلاً دوستی می گفت لپ تاپ های ساخت ژاپن و مالزی و چین به صرفه تر هستند چون از آسیا حمل می شوند نه اروپا یا کانادا و آمریکا. آیا این صحیح است؟
3- جز لپ تاپ چیز دیگری نخواهم خرید، آیا موقع ترخیص بار در ایران به مشکلی برمی خورم؟ چطور عمل کنم تا با مشکلی مواجه نشوم؟
4- بدون اینکه پایخ سوالات فوق را بدانم بیشتر مایل به خرید HP Pavilion dv9700t هستم با دو back-light LED و البته لپ تاپهای 17 اینچ توشیبا هم جالب توجه هستند. این موارد هم اگر نیاز به اصلاح دارد لطفاً راهنمایی کنید.
در مورد 1330 dell انگار سروصدای زيادی موقع شارژ شدن ( سوت می زند ) دارد و درایو اپتیکالش هم بیش از حد صدا دارد. در ضمن از نوع slot هم هست. شنیده شده است صفحه کلید سفت و بد قلقی هم دارد. ( به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) امیدوارم این مطالب بدرد کسی بخورد.
اما دوتا سوال دارم :
1- فرق پردازنده های پنرين و مروم شرکت اینتل چيه؟ مثلا T8100 که پنرين است چه مزيتی نسبت به T7250 که مروم است دارد؟
2- فرق مدلهای Special Edition و Entertainment Edition در سری dv2700 یا dv2800 ساخت HP دقیقا چیه؟ آیا فقط در ظاهر با هم تفاوت دارند؟
ممنون.
کسی بهتر از این کانفیگ با این قیمت سراغ داره ؟
1/750/000 تومان
DELL D830
cpu : 2.5G 6M T9300
ram : 4G
vga : quadro nvs140m 256M
hard : 160++
bat : 9 cell , FP
پس بهتره لپتاپم را نگه دارم
میرم روش یه رم می ندازم شاخ میشه
حالا تو 1520 و Vostor چه چیزه بهتری بغیر از ظاهر از 6400 داره؟
تفاوت سری vostro با inspiron چیه؟
کسی بهتر از این کانفیگ با این قیمت سراغ داره ؟
1/750/000 تومان
DELL D830
cpu : 2.5G 6M T9300
ram : 4G
vga : quadro nvs140m 256M
hard : 160++
رجیستر جان ممنون از پاسخ و راهنماییت. ممکنه لطف کنی و تو همین رنج قیمت چند مدل رو معرفی کنی ؟ (ترجیحاً hp یا dell) چون اینطور که دیدم تعداد دیگه ای از دوستان هم تو همین رنج می خوان خرید کنن. بازم ممنون از رهنماییت.نقل قول:
ترجیحاً HP یا dell
سلام و باز سئوالي ديگر.
sony ,fz490 NCB باfz 490 NAB در مقايسه چه فرقي دارند؟
گرافيك X3100 قوي تره يا 8400GT ؟
اگر كه يك سري جواب بديد تا من تصميم نهايي رو بگيرم!
اره همينطورهنقل قول:
من اچ پي خريدم با اينجا 300 اختلافشه
از كامپيوتر پلازا خريد كن قيمتش خوبه
اونجا قيمتا خيلي متفاوته سعي كن حسابي بگردي و قيمت بگيري
حداقل خيالت راحته جنس دست خورده و باز شده تحويلت نميدن
ماشالا عجب تاپيك شولوغيه
پست آدم يه روزه ميره تو تاريخ
اگه ميشه كمك كنيد پست 788 يه نگاه بندازيد و جواب بديد.
من این سیستم رو برای خودم کاستمایز کردم:
SYSTEM OPTIONS
Inspiron 1525
Intel® Core™ 2 Duo T7250 (2.0GHz/800Mhz FSB/2MB cache) edit
Operating System
Genuine Windows Vista® SP1 Home Basic Edition edit
Memory
2GB Shared Dual Channel DDR2 at 667MHz edit
Hard Drive
Speed: 120GB SATA Hard Drive (7200RPM) Free Fall Sensor edit
Combo or DVD+RW Drive
CD / DVD Writer (DVD+/-RW Drive) edit
Battery Options
28 Whr Lithium Ion Battery (4 cell) edit
MULTI-MEDIA OPTIONS
LCD Panel
High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch display (1680x1050) edit
External Speaker
None edit
Cables And Accessories
None edit
NETWORKING OPTIONS
Dial-Up Internet Access
No ISP requested edit
Wireless Networking Cards
Dell Wireless 1395 802.11g Mini-Card edit
Mobile Broadband
None edit
SOFTWARE OPTIONS
Office Productivity Software (Pre-Installed)
No Productivity software pre-installed edit
Anti-Virus/Security Suite (Pre-installed)
No Subscription (30-day trial) edit
OTHER OPTIONS
System Color
Sea Sky edit
Camera
No Webcam Option edit
Video Card
Intel Graphics Media Accelerator X3100 edit
Sound Card
High Definition Audio 2.0 edit
Power Options
None edit
Bluetooth Option
None edit
Notebook Accessories
None edit
Media Center Enhancements
None edit
External Monitors
None edit
Digital Media Editing Software
None edit
Adobe Software
Adobe® Acrobat® Reader 8.1 edit
SERVICE OPTIONS
Hardware and Support Services
3 Year Limited Warranty plus 3 Year NBD On-Site Service edit
Installation Services
None edit
Dell Recycling
None edit
ACCESSORIES OPTIONS
Carry Case
None edit
قیمت : 1200 دلار
آیا همچین چیزی رو (مخصوصن اون طرح sea sky) رو می تونم تو ایران تهیه کنم ؟ - با چه قیمتی ؟ ممنون.
سلام خدمت اساتید...
من تقریبا یک ماهه که دنبال dell xps 1530 با کانفیگ t9300 هستم ولی متاسفانه مثل اینکه باید بیخیالش بشم( پیدا نمیشه ) !
بعضی از فروشگاه ها این نوت بوک رو با کانفیگ t7500 برای فروش دارند...
2.2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7500
Level 2 cache 4 MB/FSB 800 MHz
2048 MB DDR2 / 667 MHz
160 GB(5400 RPM)
Light scribe
Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW)
with Double Layer support
15.4" WXGA High Definition BrightViewWidescreen
NVIDIA® GeForce™ 8600M GT(1280 x 800 WXGA)
Up to 1000 MB (256 MB dedicated)
(802.11b/g) - بی سیم
Microsoft Windows Vista Home Premium
Remote Control- Finger Print Reader
Ram Reader – IEEE 1394 – 9 cell battery - bag
بلوتوث + مودم + وب کم + کارت شبکه
این نوت بوک به قیمت حدودای 1.550000 موجوده.
ولی یه مشکل است راستش من خودمم موندم که بهترین کدومه!!!!!!!
آیا ارزش داره این پول رو به این نوت بوک بدم یا نه؟
کلا بهترین نوت بوک الان با قیمت حداکثر 1700 کدوم نوت بوک است؟!
معیارهای من...
- قدرت گرافیکی( مهم ) بشه باهاش کارهای گرافیکی (3dmax - maya - photoshop و... ) رو براحتی انجام داد + بازی
- زیبایی
- فینگر پرینت
- سبکی و ظرافت ( مثلا توی xps ها اومدن برای زیبایی و ظرافت دستگاه، کلیدهای مالتی مدیا رو لمسی طراحی کردن )
- امکانات اضافی و جانبی مثل ریموت یا hdmi و ...
لطفا اساتید صادقانه راهنمایی کنند که اگر برای خودشون بخواهند یه نوت بوک بخرند تا سقف 1700 یا 1720 چه برند و کانفیگی رو انتخاب میکنند.
با کانفیگی که بالا معرفی کردم میشه کارای که من انتظار دارم رو به راحتی انجام داد؟
من اگه بخوام xps m1530 بخرم صبر کنم تا T9300 بیاد بازار یا T7500 میتونه کارای منو راه بندازه!
خواهشا راهنمایی کنید.
میشه یکی کمکم کنه خصوصا جناب unregisterنقل قول:
من خودم HP dv9700t را انتخاب کردم فقط به این دلیل که کیفیت مانیتور و سایز آن برایم مهم است. ممکن است دوستان بگویند کیفیت مانیتور XPS1530 هم خوب است اما تعریف کردن یک چیز است و بررسی های علمی چیز دیگریست. XPS1530 امکان اضافه کردن backlight اضافی را ندارد...فعلاً شفاف ترین مانیتور را dv9700t دارد البته باید نوعی را خرید که دو عدد backlight دارد. دوستان موقع خرید لپ تاپ دقت کنند که برخی قطعات مهمتر هستند. مثلاً همین مانیتور را هرگز دیگر نمی توانید ارتقاء دهید یا ارتقاء کارت گرافیک به سادگی رم نیست. بنابراین پیشنهاد می کنم تا می توانید برای مانیتور و کارت گرافیک خرج کنید چون در آینده به سادگی می توانید هارد و رم را ارتقاء بدهید. مخصوصاً مانیتور که دقت کنید حتماً هم بالاترین رزولوشن و هم با backlight اضافی باشد.متاسفانه می بینیم خیلی ها اصلاً اطلاع ندارند که مانیتور هم با کانفیگ های مختلفی روی لپ تاپ ها نوسط کمپانی عرضه می شود و مثلاً همان dv9700t سه کانفیگ دارد. اما شما به سبک بودن هم اشاره کرده ای پس باید قید 17 اینچ را بزنی. در 15 اینچ ها چندین مورد عالی وجود دارد اما اینکه دوستان بگویند XPS1530 آخرشه و این حرفها اصلاً علمی نیست. XPS1530 لپ تاپ سریعی است به این دلیل که معماری به کار رفته در آن حداکثر سرعت را فراهم می آورد. مثلاً در مقایسه dv9700t با xps1530 با یک نگاه اجمالی تفاوتی نباید وجود داشته باشد در صورتی که رم به کار رفته در کارت گرافیک xps1530 از نوع GDDR3 است و در dv9700t این رم از نوع GDDR2 است. همین اختلاف اندک(خیلی هم اندک نیست!) باعث می شود که این لپ تاپ در بنچ مارک از dv9700 بالاتر باشد. اما دقت کنید برای کمی اختلاف هم هرگز حاضر نشوید که چندصدهزار تومان اضافی بپردازید چون تکنولوژی اینقدر سریع پیش می رود که این اختلاف ناچیز بعد از دو ماه دیگر اصلاً به چشم نمی آید. باید ببینید که آیا لپ تاپی که انتخاب می کنید از پس کارهایی که می خواهید بر می آید یا نه... اگر با لپ تاپ زیاد فیلم تماشا می کنید یا دوربین دیجیتال دارید و عکسهایی که گرفته اید را مرور و ویرایش می کنید و ...هرقدر هم لپ تاپ سریعی داشته باشید اما سایز مانیتور کوچک باشد پاسخ نیاز شما را نخواهد داد و عملاً پول خود را دور ریخته اید. پس بیشتر فکر کنید و ببینید واقعاً چقدر نیاز است که لپ تاپ را جابه جا کنید و آیا بیشتر با ماشین بیرون می روید یا قرار است مثلاً هر روز لپ تاپ را روی دوش حمل کنید؟...نقل قول:
سلام خدمت اساتید
من راستش از لپ تاپ هیچی سر در نمیارم...میخوام شما راهنماییم کنید یه لپ تاپ بخرم
من یه لپ تاپ
که cpu اون تقریبا مثل مال سیستم خودم cleron 3 به بالا باشه(البته من هرچی گشتم همه 2 بود سی پی یو 3 هم هست)
مدت شارژش خیلی برام مهمه که زیاد باشه اگه شد باتری اضافی هم داشته باشه
حتما مودم داشته باشه
گرافیک و رم بالا هم مهمه رم کمتر از 1 گیگ نباشه --اصلا حوصله ی سرعت پایین رو ندارم
هاردش زیاد نباشه 80 بسه برای من
صفحه نمایشگرش هم کیفیتش خیلی خوب باشه
قیمتش هم تا سقف1/500 یا 1/600 باشه
حالا اصلا لپ تابی با این مشخصات هست؟
من یه سفر دارم میرم استانبول . آیا اگه از اونجا بخرم برام ارزونتر در میاد ؟!
شما با 400-500 هزار تومان هم می توانید لپ تاپ مورد نظر را تهیه کنید... اگر دوست داشتید بیش از یک میلیون هزینه کنید می توانید چشم بسته هم خرید کنید و مطمئن باشید هرچیزی بخرید نیازهای شما را برآورده می کند....نقل قول:
ببخشید من متوجه منظورتون نمیشم...میشه واضح تر بگید؟
اصلا نشانه ی خوب بودن یه لپ تاپ چی هست؟
مشخصاتی که نوشته اید سه سال پیش شاید ارزشمند بودند اما حالا این مشخصات متعلق به لپ تاپهای سه سال پیش است و طبعاً قیمتی هم ندارند. اگر واقعاً در این حد از مشخصات لپ تاپ ها بی اطلاع هستید دقیقاً بنویسید که چه کارهایی می خواهید انجام بدهید و همینطور دوست دارید مانیتور چند اینچی باشد و وزن مطلوب چطور؟ ما برای شما انتخاب می کنیم! فقط دقت کنید که نمی توانید یک LCD بزرگ داشته باشید و در عین حال وزن لپ تاپ کم باشد. ببینید چه چیزهایی اولویت بیشتری برای شما دارند. حتی اگر ظاهر لپ تاپ هم مهم است آن را بنویسید یعنی دقیقاً شرح بدهید از یک لپ تاپ چه چیزی می خواهید.نقل قول:
سلام
من یه لپتاپ میخوام بخرم قیمتش هم تا 2.6 مهم نیست میخواستم ببینم اگر از سایت Dell بخوام کاستمایز کنم آیا کسی هست که بتونه با گرفتن مبلغی اون رو برام بیاره ایران؟؟؟
و یک سوال دیگه هم داشتم که اگه توی همین ایران بخوام بخرم چه سیستمی پیشنهاد میدید (من شیراز هستم)
بیشترین استفاده هم برنامه های گرافیکی-بازی و وبگردی هست
با تشکر
من دوستانی را دارم که به ایران رفت و آمد می کنند و به راحتی می توانستم از آنها بخواهم که لپ تاپ را آنها از سایت اصلی (Dell یا HP) بخرند اما متوجه شدم که قیمت های سایت اختلاف زیادی با بازار دارد و دلیل دو چیز است 1- کمپانی ها از بابت اعتبارشان و اینکه خیلی از کاربران ترجیح می دهند مستقیماً از آنها خرید کنند می خواهند پول بیشتری به جیب بزنند 2- معمولاً کسی از سایت خرید می کند که کوپن دارد و مثلاً می تواند 500 دلار تخفیف بگیر مثل کوپن های hp یا Dell و 3- در کشورهای اروپایی مالیات زیادی روی این جنس ها می شکند و برای همین قیمت بالا می رود. برای همین شاید فقط به صرفه باشد که از سایت آمریکا خرید کنیم که آن هم زیادی دست نیافتنی است! فقط من شنیده ام که گاهی در ایران بعضی قطعات را جا به جا می کنند. مثلاً رم گران تر را با یک رم ارزان تر جایگزین می کنند و باید حواستان به این موضوع باشد چون مثلاً وقتی می گویند 1530 لپ تاپ سریعی است، این سرعت کاملاً به قطعات به کار رفته و هماهنگی آنها بستگی دارد... با پولی هم که دارید خیلی چیزهای می توانید بخرید و بهتر است بگویم کمتر چیزی را نمی توانید بخرید.نقل قول:
لطفا اگه کسی قصد جواب دادن داشت پست 812 فراموش نشه!
مرسی
با تشکر از جوابتوننقل قول:
خب دلیل اصلی خرید از سایت هم همین ترس از جابجایی اجناس هست همچنین من کوپن های فراوانی رو جاهای مختلف برای سایت dell پیدا کردم همین الان هم 500 دلار تخفیف داره و از نظر قیمت فکر کنم ارزون تر از اینجا در بیاد مثلا dell روی لپتاپ های 1530 یک هارد 500 گیگ اکسترنال رو مجانی میگذاره ولی در ایران همچین خبری نیست همچنین شما هیچوقت نمی تونید توی ایران لپتاپی پیدا کنید که هم سی پی یو 2.8 باشه هم رم 4 گیگ و هم هارد 500 و همیشه یکی از این ها کمه
به همین دلیل دیدم خرید از سایت در هر صورت به نفع هست
حرف شما منطقی است و در ایران خیلی چیزها پیدا نمی شود. امیدوارم روزی با رفع تحریم ها و محدودیتها ما هم بتوانیم اجناسمان را به طور مستقیم از تولید کننده ها بخریم و از آن مهمتر اینکه بتوانیم از خدمات بی نظیر پشتیبانی آنها استفاده کنیم. اما فکر می کنم شما باید دنبال کسی باشید که قصد دارد از آمریکا به ایران بیاید چون از جاهای دیگر خرید از سایت مناسب نیست. مثلاً اگر به سایت خاورمیانه HP بروید می بینید که امکان کاستمایز کردن خیلی خیلی محدود شده و چند گزینه بدرد نخور را می شود تغییر داد. و اروپا هم که داستان مالیات های سنگین خود را دارد. راستش خود من هم اول می خواستم مثل شما از کسی بخواهم که اینکار را انجام دهد اما دیدم کمتر کسی قبول می کند که چند کیلو لپ تاپ را از آمریکا حمل کند و مسئولیتش را هم بپذیرید. این شد که تصمیم گرفتم بروم دبی و با اختلاف قیمتی که وجود دارد خرج سفر را در می آورم و در عوض هم جنس اوریجینال می خرم و هم گشت و گذاری کوتاه می توانم داشته باشم. در مورد گمرکی هم سوال کردم گفتند در خیلی موارد اصلاً گیر نمی دهند برای یک لپ تاپ و اگر گیر بدهند هم 50 هزار تومان می گیرند(برای هر لپ تاپی که باشد). خرید از امارات هم به دو جهت خوب است. یکی اینکه مثل ایرانیها نیستند و اصلاً حاضر نیستند برای یک رم بی ارزش اعتبار خود را زیر سوال ببرند(راستش را بخواهد خیلی هایشان هم اصلاً بلد نیستند و فقط تاجرند) و از طرفی قیمت ها گاهی از آمریکا هم ارزان تر است. مثلاً همین HP که در چین تولید می شود یا Dell هایی که در مالزی تولید می شوند هزینه حمل بالایی تا آمریکا دارند اما فاصله تا امارات کمتر است و برای کمپانی هم می ارزد که ارزان تر جنس را تحویل بدهد. جنس ها را ارزان تر هم می فروشند چون بازار خاورمیانه بازاری نیست که با دلار آمریکا پول خرج کند(همیشه ایران را هم مدنظر دارند چون بزرگترین بازار غیر رسمی آنهاست). به هرحال برای من هم جالب است ببینم کسانی که مثل من روی اصالت کالا وسواس دارند چه روشی را انتخاب می کنند. ضمناً من امروز با 1530 کمی کار کردم. راستش کیفیت مانیتور اصلاً راضی کننده نیست...نقل قول:
من شوهر خالم استانبول زندگی میکنه خودش رفت از دبی خرید!نقل قول:
سلام
دوستان خواهشا یه سر به تاپیک و پست زیر بزنید و بنده رو راهنمایی کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231635
بدليل تکراري بودن حذف شد
دوستان عزیز من قبلا از راهنمایی های اساتید این فروم استفاده کردم که همگی مفید بودند. یک لپتاپ برای کارهای پردازشی (محاسباتی) سنگین اما با گرافیک متوسط و وزن کم می خواهم. و کیفیت صفحه نمایش هم برام خیلی مهمه.حداقل پارامترهای اصلی من عبارتند از:CPU: Intel® Penryn processor T9300 2.5 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 800MHz FSB)
CPU:T9300 RAM: 3GB وزن: هرچه کمتر
خودم این مدل سونی را با قیمت تقریبی 2195000 انتخاب کردمSONY SZ780N7
RAM: 3072 MB DDR2
200 GB SATA (7200 rpm)
DVD+RW Double Layer / DVD±RW Drive
5800 mAh Li-ion
Display: 13.3'' Razor Thin WXGA with XBrite™ Technology (1280x800)
VGA: NVIDIA Geforce® 8400M 1343MB + Intel Mobile GMA X3100 with 358MB Total Available (64 dedicated)Graphics Memory
Modem: Integrated V.90 Modem with RJ-11 interface
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Intel® PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/b/g/n)
BlueTooth: Integrated A2DP Bluetooth® Technology
I/O: 2x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out / Memory Stick Pro Slot
Carbon Fiber Body, Integrated Fingerprint Reader, MOTION-EYE Camera, Sprint EvDo WWAN
Operating System: Microsoft Windows Vista Business/XP Professional Downgrade
Weight: 1.790 Kg
Country of Origin: Made in USAاما بعد این مدل اچ پی رو دیدم با قیمت 1600000 تومانHP Pavilion dv2860Microprocessor 2.50 GHz Intel Core 2 Duo processor T9300Microprocessor Cache 6 MB Level 2 cacheBluetooth
Memory 4096 (2 x 2048 MB)Memory Max Up to 4 GB (Up to 1 GB may not be available due to 32-bit operating system resource requirements)
Video Graphics NVIDI GeForce 8400M GSVideo Memory Up to 1407 MB (128 MB dedicated)
Hard Drive 320 GB (2 x 160 GB) (5400)
Multimedia Drive Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
Display 14.1” WXGA High Definition BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
Fax/Modem High speed 56K modem
Network Card Ethernet 10/100BT integrated network interface
Wireless Connectivity Intel Pro/Wireless 2200 802.11b/g Integrated Wireless LAN
Sound Altec Lansing speakers
3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated
Keyboard 101 key compatible
Pointing Device Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 2 Quick Launch ButtonsPC Card Slots
External Ports
- One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34)
Weight 2.50 kg (5.59 lbs)
- 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards
- 2 USB 2.0
- 1 VGA port
- 1 HDMI connector
- 1 RJ11 modem connector
- 1 RJ45 ethernet connector
- S-video TV out
- 2 headphones-out
- 1 mic-in
- 1 IEEE 1394
- remote control infrared port (remote optional)
- cable docking connector
- Integrated finger print reader
- Vista Home+XP downgrade
نکاتی رو که توی هر کدوم بنظرم مثبت رسیده هم با رنگ قرمز مشخص کردم.
- اين مدل HP ساخت کجاست؟
- کيفيت صفحه نمايش اون چقدر با سوني تفاوت داره؟
- فارغ از قيمت کدام را در مجموع براي کاربرد من برتر مي دانيد؟
-کيفيت قطعات اچ پي چطور است؟
-در يک کلام آيا اين مدل سوني ارزش پرداخت 600 تومان بيشتر را دارد؟
سلام دوستان ، چند وقتی هست که قصد خرید یک فروند لپتاپ رو دارم ولی با وجود تنوع بیش از حد تصمیم گیری بسی سخت و دشوار شده ، بنده مبلغی حدود 1.500.000 تومان حالا یکم بالاتر و یکم پایین تر رو برای خریداری کنار گذاشتم و بین 2 مورد زیر سخت گیر کردم .
انتخاب اول : HP pavilion DV6880
انتخاب دوم : Dell XPS M1530
دو انتخاب فوق در یک Level و یک سطح کانفیگ هستند همین است که تصمیم گیری رو دشوار کرده
مواردی که برام مهم (جدای Cpu , Ram , Hard , VGA ) ، دوام باطری ، کیفیت قطعات ، کمتر داغ شدن laptop ، زیبایی ، Full port بودن و ......
از طرفی گویا HP دارای پشتیبانیه چندان جالبی در ایران نمیباشد و شنیده ام که HP سی دی حاویه درایورهای لپتاپ رو در اختیار یوزر قرار نمیده آیا این صحت داره ؟؟ و اگه این طور هست راه حلش چیه ؟؟؟
آخه من چی کار کنم این HP بد چشمو گرفته (لامصب دلمو برده)
نظرتون چیه من چی کار کنم ؟؟؟
پیشنهاد دیگه ای هم اگه دارید بسیار خوشحال میشم بشنوم .
پیشاپیش بابت وقتی که میگذارید ازتون ممنون و سپاس گذارم .
سلام دوستان ، چند وقتی هست که قصد خرید یک فروند لپتاپ رو دارم ولی با وجود تنوع بیش از حد تصمیم گیری بسی سخت و دشوار شده ، بنده مبلغی حدود 1.500.000 تومان حالا یکم بالاتر و یکم پایین تر رو برای خریداری کنار گذاشتم و بین 2 مورد زیر سخت گیر کردم .
انتخاب اول : HP pavilion DV6880
انتخاب دوم : Dell XPS M1530
دو انتخاب فوق در یک Level و یک سطح کانفیگ هستند همین است که تصمیم گیری رو دشوار کرده
مواردی که برام مهم (جدای Cpu , Ram , Hard , VGA ) ، دوام باطری ، کیفیت قطعات ، کمتر داغ شدن laptop ، زیبایی ، Full port بودن و ......
از طرفی گویا HP دارای پشتیبانیه چندان جالبی در ایران نمیباشد و شنیده ام که HP سی دی حاویه درایورهای لپتاپ رو در اختیار یوزر قرار نمیده آیا این صحت داره ؟؟ و اگه این طور هست راه حلش چیه ؟؟؟
آخه من چی کار کنم این HP بد چشمو گرفته (لامصب دلمو برده)
نظرتون چیه من چی کار کنم ؟؟؟
پیشنهاد دیگه ای هم اگه دارید بسیار خوشحال میشم بشنوم .
پیشاپیش بابت وقتی که میگذارید ازتون ممنون و سپاس گذارم .
شما حتماً XPS 1330 را هم مد نظر داشته باشید. 1.8 کیلوگرم و با معماری عالی و کارایی فوق العاده. به نظر من سونی ارزش 600 هزار تومان بیشتر را ندارد. xbright هم موضوع خاصی نیست! تکنولوژی سونی است اما در این مدت LCD های سایرین هم پیشرفت کرده اند و الان دیگر نمی شود برتری چندانی برای xbright درنظر گرفت. بهترین کیفیت LCD ها هم متعلق به توشیبا است... ضمناً اگر در ایران زندگی می کنید به هیچ وجه دنبال ویندوز قوی تر نباشید چون کلی پول بابت ویندوز از شما می گیرند و به نظرم حتی بگردید که ارزان ترین ویندوز را روی لپ تاپ پیدا کنید چون قانون کپی رایت در ایران پذیرفته نشده و شما به راحتی می توانید مثلاً vista ultimate را نصب کنید. حتی در خارج از ایران هم می توانید چون طبق قوانین لپ تاپ یک وسیله شخصی محسوب می شود و کسی حق بررسی آن را ندارد...پس دنبال کم ارزش ترین ویندوز باشید...نقل قول:
انتخاب خیلی سختی است چون این دو هم رقیب هم هستند و به یک اندازه طرفداران پروپاقرص دارند. فقط یک نکته: معماری 1530 اندکی پیشرفته تر است و در واقع تنها رم کارت گرافیک آن سریع تر است. اما در مقابل کیفیت مانیتور و برخی چیزهای دیگر هم hp بهتر است.نقل قول:
ممنون از راهنماييتان. الان XPS1330 که از نظر کانفيگ با اين مدل ها اچ پي يا سوني که ذکر شد مشابه باشه هم توي بازار هست؟ راستي نظرتون در مورد اون مدل اچ پي چيه؟ با اين کانفيگ و اين قيمت عجيب نيست؟ البته من فقط توي چند سايت ايراني و پاکستاني اونو براي فروش ديدم و ظاهرا اين مدل براي خاورميانه است راستش يکخورده بهش مشکوک هستم.نقل قول: