بله...کار میکنند...نسخه 2.3.3 اگه اشتباه نکنم تو راهه...نقل قول:
Printable View
بله...کار میکنند...نسخه 2.3.3 اگه اشتباه نکنم تو راهه...نقل قول:
اصلا گروهی هست که روی نقشه های گارمین کار کنه ؟
نقل قول:
منبع نقشه فرشید در: PCSEVEN
یعنی نقشه ی سایر شهرها رو هم اضافه می کنند ؟نقل قول:
بله...کار میکنند...نسخه 2.3.3 اگه اشتباه نکنم تو راهه...
اون کرکرش هست امید...نقل قول:
این آواتارتم باحاله...!
کم کم...تو این نسخه نقشه مشهد کامل بشه فکر کنم..!نقل قول:
شاد باشید:40:
راستی واسه ایران راهنمای صوتی و مسیر یاب هم کار میکنه ؟
مسیر یاب کار میکنه..راهنما هم داره که انگلیسی هست...!نقل قول:
از دوستان اگر کسی نقشه 2.3.1 رو توی رپید آپلود کنه تا راحت بشه با رپیدباز دانلود کرد ممنون میشم
آخه فایل ها قابلیت رزیوم نداره
والا منم تست کردم اینم اسکرین شات:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که من متوجه شدم بهترین راه استفاده از ورژن جدید برنامه و نقشه جدید و فایلهای قدیمیه:31: چی شد:دی
می خواین ترکیبشو درست کنم ....آپلود کنم ....یونس ضمیمه کنه؟:46:
ببخشیدمن در مرحله اول مشکل دارم بعد جدا کردن کابل از usb برنامه را نمی توانم پیدا کنم تا نصب کنم موبایل من n96 است
اگه بتونين كاري بكنيد كه عالي ميشهنقل قول:
فقط اگه ميخواي آپلود كني فايلها رو جدا آپلود كن
چون برنامه رو دارم
فقط نقشه جديد رو كه ميگي ندارم
منم نفهمیدم چی شد...! یه بار دیگه توضیح بده...منظورت کدوم فایل هاست؟نقل قول:
به نظرت نسخه 5.00.00 رو بزارم درست نمیشه؟
تو قسمت App.Manager باید باشه...!نقل قول:
سلام.آقا نقشه تبریز برای این برنامه نیومده؟؟؟
آقا نقشه واسه کرمانشاه میاد اگه خبر دارید بگین چون دیگه از smartcom خسته شدم 200 300 متر جابجا نشون میده ...البته بیشتر از اینم نباید انتظار داشت آخه نقشه ها ش دست سازه .
خیر...نقل قول:
هنوز مشخص نیست کی براش ساخته میشه..!نقل قول:
فایلهای اون ورژنی که مپ آی دیش 2562 بود با این نقشه جدیدا درست میشه...نقل قول:
در ضمن این ورژن جدیده که گذاشتی اصلا رجیستر نمیشه چون تو قسمت Remote GPS جی پی اس داخلی گوشی شناخته نمیشه.
مطمئنی مپ آی دیش درسته؟
آره..همینه...نقل قول:
مهدی من نسخه 5.00.00 رو گذاشتم پست 1...بادا باد...: دی
شاد باشی:40:
آقا ورژن برنامه درسته....شما این فایلها رو جایگزین فایلهای قبلی کن.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/261746708/Garmin.rar.html
ترکیبی که درست کردم اینه:
ورژن 5.00.50
+
نقشه جدید 13.3 مگی که تو پست اوله
+
فایلهای اون ورژنی که مپ آی دیش 2562 بود
الان تست کردم اینم اسکرین شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:نقل قول:
پست قبلتو ندیدم..تو اون rar الان چه فولدر هایی هست؟ + فایل هاش؟
شاد باشی:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فایلهای توش دیگه زیاده....حجمش 4 مگه.... یه دقیقه دانلود کن.:46:
اقا اين كيجن اصلا دانلود نميشه!!!
اگه امكان داره يه نفر يه جاي ديگه اپلودش كنه!
ممنون
کیجن ضمیمه شده دوست عزیز چطور دانلود نمیشه؟.....لینک مستقیمه....بهتر از این نمیشهنقل قول:
اول اینکه وقتی فولدر Garmin v2[1].3.1 رو اکسترک کردیم اون فایل گارمین رو کلا با پوشه داخل گوشی عوض کنیم یا محتویات اون رو که شامل 6 فولدر و 1 فایل به نام GMAPSUPP.IMG هست رو داخلبا سلاممن یه چندتا مشکل دارم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید .
L:/ GARMIN کپی کنیم و گزینه YES TO ALL رو بزنیم تا کل فایل ها ریپلیس بشند .
سوال بعدی اینکه برای Card id وقتی داخل about می شم نیستش و اصلا با عکسی که چند رو پیش گذاشتین کاملا فرق داره و یه صفحه ابی ضاهر میشه که کلی توش نوشته هست و 3 تا عدد هست که 2 تاش 10 رقمی هست و یکیش هم 14 رقمی پس کار من کلا اینجا گیر کرده .
و اخر هم اینکه اون نکته ای رو که شما اخر سر اشاره کردید
((الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا بريد تو نقشه و صبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
استفادهاز اين مطلب با ذكر نام پي سي ورلد و Legend مانعي ندارد.))
اصلا در گوشی من وجود نداره و گزینه هاش فرق داره .
منوی من هم دقیقا شبیه به اقای king_Darknes هست یعنی منوی من فرق داره / Card id رو ندارم .
بعد ورژن برنامه هم 50050 هست
یعنی من دیروز ضمیمه دوم و سوم و اون فایل اصلی که ورژن 50050 بود رو هم دانلود کردم
اون فولدری که صفحه قبل آپلود کردم رو با پوشه های داخل رمتون کلا عوض کنید یعنی قبلی ها رو پاک کنید و اونی که آپلود کردم رو جایگزین کنید.....بقیه موارد درست میشه.
Use Attached GPS هم اون دو فایل unl رو درست بسازید نمایان میشه.
یعنی می تونم بعد این کارت Card id رو از برنامه پیدا کنم که اون فایل ها رو بسازم.
بله....حتمانقل قول:
با سلام
دوستان من به یه مشکل جدید بر خوردم
تمام کار ها رو انجام دادم و برنامه جی پی اس رو شناخت ولی وقتی داخل نقشه شدم عکسه یه ماشین هست و هیچ اثری از خیابان و ... نیست و رنگ صفحه زرد هست و سمت راست هم به صورت کوچک نوشته
No map حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
ای خدا:20:نقل قول:
باید تو فضای باز بایستید و منتظرشید یه فرجی بشه و جی پی اس به ماهواره کانکت بشه و موقعیت حضرت عالی رو نشون بده:31::46:
با سلام و تشکر بسیار از شما بابت جواب
راستش کانکت که شدم و حتی راه می رفتم سرعتم رو تو گوشه سمت چپ نشون می داد و کاملا وصل شده بود حتی من رفتم تو قسمت اتصال / داده gps اونجا هم دیدم که 5 تا ماهواره رو نشون میده که تا اخر پر بودند
راستی اون بالا که یه چیز شبیه انتن بود تا ته پر بود به رنگ سبز
خواهش می کنم دوست عزیز وظیفست.نقل قول:
پس الان با ورژن 5.00.50 و اون فولدری که گذاشتم و نقشه 13 مگی جدید که تو پست اوله مشگلی ندارید؟
بگم یونس ورژن 5.00.50 رو برگردونه سر جاش؟
من طبق پست اول پیش رفتم اما گارمین GPS داخلی رو نمیشناسه ....
چیکار کنم ؟
نقل قول:
نه دوست من
فکر کنم منظور من رو اشتباهی متوجه شدین
من وقتی کانکت هم می شم وقت می تونم سرعت رو راه رفتن رو ببینم و خیری از نقشه نیست :41:
می گم فکر کنم این مشکل من تو دنیا تک باشه همه چیز سالم هست اما حالا نقشه ضاهر نمیشه :31:
اون فولدری که من آپلود کردم فاقد نقشه هستا!!!! شما نقشه رو که پاک نکردید؟ نقشه اسمش اینه: GMAPSUPP.IMGنقل قول:
اقا درست شد . همون فایل رو پاک کرده بودم .
همچنین خیلی خیلی خیلی ممنون از شما و اقا یونس .
پس به اقا یونس بگو همون 50050 رو بذاره که من اون رو بدون هیچ مشکلی الان دارم اجرا می کنم
باز هم ممنون از شما دوست عزیز
در حال آماده سازی نقشه جدید گارمین نسخه 2.3.5 در پست 1 ....
در پست اول قرار گرفت...مپ آی دی همون قبلی هست...پس دوستانی که از قبل برنامه و نقشه رو استفاده میکردند کافیه فایل نقشه رو جایگزین کنند...نقل قول:
دوستان خيلي ممنون
مخصوصا آقا مهدي
اون فايل 4 مگي رو دان كردم درست شد :دي
فرق اين نقشه جديد با نقشه قبلي چي هست ؟؟؟
legend جان ممنون :40:
بلاخره تبریزم صاحب یه نقشه جزئی شد ! :دی میگم اینا به زودی کامل تر میشن ، نه ؟
راستی گارمین مگه ورژن 5.05 نبود ؟! آخه فایلهای ضمیه ورژن 2 هست !!
والله چون بچه ها مشکل داشتند همون نسخه 5.00.00 که خودمم استفاده میکنم گذاشتم تا خیالم راحت باشه...مهدی اونایی که نسخه جدیدتر دارند راهنمایی میکنه...:46:نقل قول:
تبریز هم به زودی بهتر میشه...!
شاد باشی!
یعنی مپ جدید با همون نسخه 5 هم کار میکنه ؟ اصلا فرق بین این دوتا نسخه چیه ؟نقل قول:
والله چون بچه ها مشکل داشتند همون نسخه 5.00.00 که خودمم استفاده میکنم گذاشتم تا خیالم راحت باشه...مهدی اونایی که نسخه جدیدتر دارند راهنمایی میکنه...:46:
تبریز هم به زودی بهتر میشه...!