سلام من حدود 20 گیگ فیلم vcd دارم که می خوام تبدیل به یه فرمت فشرده تر کنم به نظر شما چه فرمتی با چه تنظیماتی بهترینه
سرعتش زیاد برام مهم نیست فقط میخوام کم حجم شه
و اینکه توی jet audio در قسمت با چه تنظیماتی میشه به این فرمت رسید
ممنون
Printable View
سلام من حدود 20 گیگ فیلم vcd دارم که می خوام تبدیل به یه فرمت فشرده تر کنم به نظر شما چه فرمتی با چه تنظیماتی بهترینه
سرعتش زیاد برام مهم نیست فقط میخوام کم حجم شه
و اینکه توی jet audio در قسمت با چه تنظیماتی میشه به این فرمت رسید
ممنون
من دنبال اين كانورتور هستم ظاهراجديده و فرمت هاي خيلي زيادي را ساپورت ميكنه
اسمش AVS Video Converter هستش
توي نت هست ولي تريال
كسي با كرك يا سريالش را داره لينك بده
ممنون ميشم
نقل قول:
AVS Video Converter نرم افزار قدرتمند جهت تبدیل فایل های تصویری و ویدیویی می باشد. این برنامه با ظاهری جذاب و ساده به شما اجازه انجام هر کاری را بدون هیچ پیچیدگی ای می دهد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این برنامه فایل هایتان را به فرمت های دیگر تبدیل کنید، افکت ها و ----- های مختلفی به آنها اضافه نمایید، به فایل هایتان banner های مورد نظرتان را بچسبانید و ... این نرم افزار به جز فرمت های فلش FLV بقیه فرمت ها را پشتیبانی می کند. با استفاده از AVS Video Converter شما می توانید صداهای مختلف فیلم تان را بصورت تکی جدا کنید و یا از یکسری Frame مورد علاقه تان عکسبرداری کنید. ضمنا با این نرم افزار می تونید فایل ها را ویرایش و طبقه بندی کنید. این نرم افزار به دوستانی که کارت کپچر دارند هم توصیه می شود چون قابلیت کپچر کردن فیلم از روی
دوربین و ... را هم دارد و سرعت و کیفیت بالایی دارد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار AVS Video Converter 6.2.5.333 :
- چند تکه کردن فایل های تصویری
- متصل کردن چند فایل در یک فایل
- انتقال Video از DV Cam
- افزودن جذابیت به فیلم هایتان
- ساخت فیلم های Flash SWF ،Real Video و WMV
- تبدیل فیلم به صوت و عکس
- رایت فایل ها تصویری
- قابلیت اضافه کردن بنر، زیرنویس، لوگو و ... به فایل
- Rotate کردن فایل
- قابلیت تغییر frame فایل تصویری، کدهای فایل و frequency آن و ...
- ویرایش فایل تصویری و حذف بعضی از قسمت های آن
- تبدیل DVD ها به فرمت های رایج
- سرعت بلسیار بالای تبدیل
- توانایی کپی ویدیو و DVD بر روی درایو هاردفهئثمهدث
- پشتیبانی از وسایل خروجی مختلف
- قابلیت ساخت ویدیو برای وب سایت
- پشتیبانی از مد گروهی
- پشتبانی از دوربین های HD-Cameras
- قابلیت تبدیل انواع مختلف فایل های تصویری به یکدیگر(HD Video
(inc. AVCHD, MPEG-2 HD and WMV HD), TOD, MOD, M2TS, AVI (DivX, Xvid, etc.),
MP4 (inc. Sony PSP and Apple iPod), WMV, 3GP, QuickTime (MOV, QT), SWF, DVD, VOB, VRO,
MPEG-1, 2, 4, H.263, H.264, Real Video, DVR-MS, MKV, FLV و ...)
- و ...
لیک دانلود با حجم 36,539KB
کد:http://www.4shared.com/file/79408771/ad8b1492/AVS_Video_Converter_623314_Portable.html?s=1
خيلي ممنون
ظاهرا اين نسخه پرتابل اين نرم افزار ه
ممنون ميشم نسخه اينسالي هم لينك بديد
نقل قول:
لینک دانلود AVS Video Converter 6.2.4.330 به همراه کرک:
کد:http://www.4shared.com/file/93980010/7139a88b/AVS_Video_Converter_624330.html?s=1
لینک کرک اگه لازم داشت چون لینک بالا به همراه کرک هستش :
کد:http://download-crack-serial.com/software-crack.php?id=120805
یک FLV Converter میخوام که توی ویستا کار کنه.
دو تا توی پست اول بود که تست کردم جواب نداد !
من یه کانورتور میخوام که فیلمایی که رو dvd دارم (vob) رو به فرمت avi divx تبدیل کنم که بریزم روی cowon A3......
با جت اودیو این کارو میتونم بکنم اما 3-4 ساعت طول میکشه نرم افزاری هست که سریعتر این کارو بکنه؟
یه کانورتور ساده که همه فرمت ها رو بتونه به DVD تبدیل کنه می شناسین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سلام من یه convertor برای ipod می خواهم که divx را با زیر نویس جدا که گرفتم convert کند
نقل قول:
ممنون
در ضمن همون لينك اول كرك هم داخلش هست
ممنون ویرایش شدنقل قول:
سلام
آیا کیفیت یک قطعه صوتی و تصویری به فرمت اون بستگی داره؟
برای صوت و تصویر استفاده از چه فرمتهایی از نظر حجم و کیفیت و وجود برنامه برای اجرا بهتر یا رایج تره؟
نقل قول:
مسلما كيفيت يك فايل مولتي مديا به فرمت و حجم اون بستگي داره
در حال حاضر فرمتي هم از نظر حجم و هم كيفيت حرف اول را ميزنه فرمت avi-divx هستند
البته يه فرمت جديد هم به نام Rmvb اومده اون هم بد نيست فقط سايزش از divx كوچيك تره
ضمن اين كه divx را نسل جديد پلير هاي خانگي هم ساپورت ميكنه
من لينك دانلود iSkysoft Video Converter را ميخواستم
ورژن هم 2 به بالا باشه به همراه كرك يا سريال
متاسفانه AVS Video Converter توي تبديل فايل هاي ts مشكل داره ولي كانورتور بالا خيلي راحت انجام داد
ممنون ميشم
من میخواستم بدونم اسم برنامه هایی مثل k_lite codec pack چی هست؟
خوب اسمش روشه دیگه:31: این برنامه در واقع مجموعه کدک های پخش فایل های مولتی مدیا هستشنقل قول:
نقل قول:
سلام به همه دوستان
من احتیاج به یه کانورتر دارم تا فرمت دایویکس رو با زیر نویس srt به فرمت avi تبدیل کنم تا بتونم روی MP4 ازشون استفاده کنم.راستش قبلا از یه نرم افزار استفاده میکردم که فکر میکردم Xilisoft باشه (تازه سیستم عاملش رو عوض کردم)الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم.xilisoft video ultimate و Imtoo Media Package(تمام نرم افزارش)را دانلود و نصب کردم.اما با هیچ کدومشون نمیتونم زیرنویس اضافه کنم.فرمت فیلم هام Dvix و زیر نویس هاشون srt هستن.تنها موردی که دیدم روی نت نوشتن حتما زیرنویس رو میشه انتخاب کرد Total video converter هستش هنوز دانلودش نکردم اما راستش از همون نرم افزاری که قبلا استفاده میکردم بیشتر خوشم میاد.بالاش خیلی آسون میشد زیر نویس انتخاب کرد و GUI ش خیلی شبیه Xilisoft Video Converter بود.در ضمن یادتون باشه هم Xilisoft هم Imtoo هر دو شون زیر نوس رو در حالت DVD پشتیبانی میکنن اما فایل ها من بصورت جدا جدا هستن و نمیشه بدون IFO بعنوان DVD به خورد اینها داد.
از iLove هم استفاده کردم ولی از هر 2 یا 3 تبدیل یکی قابل استفاده نیست
لطفا یه برنامه پیشنهاد بدین که بتونه Dvix و یه فایل زیر نویس srt مجزا رو به فرمت Avi به اندازه 320*240 تبدیل کنه.
دوست عزیز Xilisoft در پست اول همین تاپیک هست .
نقل قول:مشکل من Xilisoft نیست،نقل قول:
کدوم نرم افزار Xilisoft میتونه زیر نویس به یه فایل دایویکس اضافه کنه.لطفا اول سوالم رو بخونین
سلام به شما عزيزان
من نياز به نرم افزاري براي تبديل فايلهاي TPS (فايلهاي ضبط شده با ريسور) به MPEG دارم البته با كيفيت عالي. اون نرم افزاري كه پست اول همين تاپيك نوشتين كجاست؟
بعضيها با نرم افزار Wondershare Video Converter Platinum 4.0.3.5 اين كار را انجام ميدن اما من با اين نرم افزار نتونستم فايلها را كانورت كنم.
:10:ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتراما سلام عليكم
كسي اينجا نيست به داد من برسه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتياج فوري به نرم افزار تبديل TPS به MPEG دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دو تارو مي خواستم:
video convert master
ea cd extractor
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ImTOO HD Video Converter 5.1.20 build 0121نقل قول:
* High Definition (HD) Video Converter - Convert between HD video formatsکد:http://rapidshare.com/files/196363019/ImTOO_HD_Video_Converter_v.5.1.20.0121.rar
ImTOO HD Video Converter fully supports decoding/encoding of all high-definition video formats such as HD ASF, HD AVI, HD H.264/AVC, AVCHD(.mts, .m2ts), HD Quick Time, HD MPEG2 (MPEG, MPG), HD MPEG2 TS, HD MPEG4, HD MPEG4 TS, HD WMV, etc.
Video Convert Master 8.0.10.31نقل قول:
Easy CD-DA Extractor 11.9.9 Build 668 Fullکد:http://rapidshare.com/files/198255691/Video.Convert.Master.8.0.10.31_CW.rar
RAR Pass:کد:http://rapidshare.com/files/141956023/EasyCD-DAExtractor_v11.9.9Build_668By-adi231189__CW.rar
کد:www.cyberwarez.info
اين نرم افزار رو به صورت فول ورژن ميخواستم
imtoo dvd to divx
نقل قول:
ImTOO DVD to DivX Converter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ImTOO DVD to DivX Converter is a comprehensive DVD to DivX converter and DVD to XviD converter, which can convert DVD to DivX, AVI, XviD video with high quality. All the output movies are playable on Archos, iRiver PMP, Creative Zen and other portable devices. Free download ImTOO DVD to DivX Converter to convert DVD to DivX movie now!
دانلود با حجم 9.38 مگابایت
لینک خود سایت ارائه دهنده محصول
===
موفق باشید :11:
ممنون ولی فکر نميکنم full version باشه؟نقل قول:
کرک نداره؟
این نرم افزار رو خود سایت معرفی کرده و فول تر از این دیگه وجود ندارهنقل قول:
برای درخواست کرک باید به انجمن درخواست کرک و سریال مراجعه کنید و ورژن برنامه رو ذکر کنید تا براتون قرار بدن
موفق باشید :11:
با سلام.
برنامه ای وجود داره که بتونه فایل های dat.* رو تبدیل کنه؟
اگه بزارید واقعا ممنون میشم...
نقل قول:
دقيقا منظورم TPS هست . ماهواره ما Iclass مدل 9595X PVR هست . فايلهايي را كه ضبط ميكنه با پسوند TPS هستند نه TS و كانورتورهايي كه فايل TS را مي خوانند ، فايل با پسوند TPS را نمي شناسد
من كانورتور Wondershare Video Converter Platinum 4.0.3.5 را دارم كه اون هم فايلهاي TPS را نمي خونه
حال با اين توضيحات منو راهنمايي كنيد و نرم افزار مناسب را در اختيار من بگذاريد
با تشكر فراوان از شما
نقل قول:کد:http://forum.-----.eu/آرشیو-رسيورهاي-iclass/53423-نرم-افزار-100-درصد-تست-شده-برای-تبدیل-فایل-های-ضبط-شده-توسط-رسیورهای-iclass-9595x-pvr.html
با درود به همه بچه های ایران
دوستان با چه برنامه ای میتونم فایلهایی که پسوند OGG و STX دارند را باز کنم . البته من AVS Audio Converter رادارم اما این برنامه مدت داره و نمیتونم فایلها را تبدیل کنم در ضمن فایلهای STX را نمی شناسه .باید با چه برنامه ای هر دو این فرمت را باز کرد و تبدیل کرد به فرمتهای دیگه ؟
ممون و متشکر
دوست مننقل قول:
همه تبدیل کننده ها فک کنم پسوند dat رو میتونن تبدیل کنن. :46::10:
OGG که فرمت صوتیه هستش و با نرم افزارهایی مثل JetAudio که رایگان هم هستند میتونی اجرا کی, نرم افزار Nero Sow Time هم اینکار رو انجام میدهنقل قول:
با سلامي دوبارهنقل قول:
اين سايتي را كه لينك كرده بوديد ديدم اما متاسفانه نرم افزارهاي ذكر شده در اين سايت هم براي كانورت فايلهاي TS بودند و نه TPS
از شما تقاضا دارم اگر امكانش براي شما فراهم هست خودتون در همين تاپيك نرم افزار تست شده اي براي كانورت فايلهاي TPS در اختيار من بگذاريد، (چون من نرم افزارهاي زيادي را خريدم يا دانلود كردم كه به ظاهر فايلههاي TPS را هم كانورت ميكردند اما بعد از نصب اين نرم افزارها تنها فايلهاي TS را مي شناسند نه فايلهاي TPS را و هنگام Add كردن آنها خطا ميدهد:41:)
Setayesh جان تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر کرده که این نم افزار TPS رو ساپورت میکنه میخواین یک برسی بکنید
اما نه منم همچین مشکلی دارم.نقل قول:
برنامه هایی مثل imtoo 3gp video converter نمیتونه حتی فایلها رو باز کنه چه برسه بخوات تبدیلشون کنه!!!:31:
منم یه نرم افزار میخوام به اسم divx converter
ممنون