من مدت زيادي نيست كه از اين p2 استفاده ميكنم ولي رنگ پشتش كه مشكيه رفت! به صورت ورق ورق و تيكه تيكه جدا شد و الان پشتش رنگ فلزيه نقراه اي شده .يعني پوستش رفت ديگه !
يعني اينقدر كم دوومه اين رنگ هاش و پوشش سطحيش؟
Printable View
من مدت زيادي نيست كه از اين p2 استفاده ميكنم ولي رنگ پشتش كه مشكيه رفت! به صورت ورق ورق و تيكه تيكه جدا شد و الان پشتش رنگ فلزيه نقراه اي شده .يعني پوستش رفت ديگه !
يعني اينقدر كم دوومه اين رنگ هاش و پوشش سطحيش؟
من 9 ماه که د سگاه رو دارم تا حالا همچین موردی پیش نیامده.
اینطور مسایل خیلی وقتها در نتیجه عادات کاربری هستش و نمیشه یه تجربه رو تعمیم داد یا مشخصاً یه علت واسه اش برشمرد ... همینطوری از روی کنجکاوی می پرسم (و اگه به نظرتون فضولیه لازم نیست پاسخ بدید)، آیا پلیر رو زیاد دستتون می گیرید و ضمناً آیا کف دستتون زیاد عرق می کنه؟ .. اینا موثر هستند در چنین وضعیتی.نقل قول:
درسته ! البته به خاطر اينكه زياد ميگرفتمش توي دستم نيست .چند دفعه به اينور اونور برخورد كرد يه تيكه اش پريد و پوسته ي سطحيش تا يه مقداري كنده شد .من هم يه مقداري لنت مشكي بود چسبودم بهش ولي بعدا با زهم خود به خود كنده شد پوسته اش و من هم گفتم براي اينكه هماهنگ بشه ديگه كل پوسته ي مشكي پشت پي 2 رو كندم:31:نقل قول:
حالا جايي نيست پوسته اش رو بزارن؟ يا يه چيزي بچسبونن بهش؟
حالا اگه بهش لنت بچسبونم به نظرتون بهتره يا همينجوري هم دووم مياره؟
پس حسابی از خجالت پلیرت در اومدی (شوخی) ...نقل قول:
شک دارم بجز موارد دست ساز چیزی پیدا کنی که مثلاً بخری واسه اش... ضمناً بدنه مقاومی داره و من فکر می کنم بدون اونها هم دووم بیاره.
با سلام خدمت دوستان
من يه مشكلي با دستگاهم پيدا كردم : يكدفه وقتي مي خواستم دستگاه رو روشن كنم صفحه اوليهدشتگاه كه روش نوشته p2 مياد و همينتوري مي مونه بهد از چند دقيقه اون ميره و صفحه مشكي ميشه به كامپيوتر هم كه وصلش مي كنم اصلا كامپيوتر اونو نمي گيره لطفا راهنمايي كنيد
سعی کردی firmware اش رو دوباره بریزی؟ .. بلدی؟...صفحات قبل بحث اش شده..نقل قول:
شرمنده بخاطر تاخیر.. من روزی فقط یه بار آنلاین میشم.
جناب سيمور فريمور رو بلدم بريزم اما كامپيوتر اصلا دستگاه رو نمي شناسه !
یک اتفاق عجیب : فایل های موسیقی فیلم و تصویر که قدیم ریخنه شده بود اما پوشه های هر یک از این موارد در دستگاه خالی می باشد در نرم افزار Emodio نیز هنگامی که بروی سربرگ های موارد فوق کلیک میکنی قفل میکنه اما هنگامی که از My Computer وارد پوشه Yp-p2 میشی این فایل ها وجود دارند . کمتر از یک هفته که این اتفاق افتاده چیکار کنم؟
یعنی اصلا؟ ... در حد اینکه حتی نمیگه "یه چیزی بهم وصله -- اما نمی دونم چیه" (که مثلاً ایراد درایور به نظر بیاد؟)نقل قول:
وقتی وصلش می کنی به PC، شارژ میشه یا نه؟
*گارانتی داره؟
ایرادات نرم افزاری به این ترتیب، انقدر چیز عجیبی نیست در پلیرها .. بخصوص وقتی که پر شده باشه احتمال اینکه جدول فایل بندی بهم بخوره هست... اگه نیاز به فایل ها داری و میگی که موجود هستند، ازشون یه نسخه کپی بگیر و دستگاهت رو یه بار پاکسازی کن ... حالا چه از طریق خود نرم افزار همراهش، چه از طریق ریختن مجدد firmware ..نقل قول:
سيمور جان اصلا نمي شناسه .شار» هم نمي كنه . بله گارانتي داره يه 5 ماهي ازش مونده .به نظرتون بفرستم گارانتي. البته من روش فرمور كره اي ريخته بودم گارانتي بهش ايراد نمي گيره
من اخرین firmware رو دوباره نصب کردم اما همچنان مشکل وجود داره تازه دستگاه 1گیگش پرشده . هنگامی که دستگاه رو به سیستم متصل میکنم NOD32 در پوشه هایی که گفتم تروجن پیدا میکنه. یک سوال امکان داره من کامل فولدارهای دستکاه رو پاک کنم و دوباره روی اون firmware نصب کنم؟؟
اگه مطمئنی که مشکلی از اتصال نیست (پورت های usb دستگاهت -- کابل اتصال - با کامپیوتر دیگه هم چک کن حتماً) ، دیگه تنها راهش اینه که ببری گارانتی ..نقل قول:
نه - ریختن firmware هیچ مشکلی نداره ... خود کمپانی این FW ها رو ارائه میده و واسه همینه که کاربرها ازش استفاده کنن ... حتماً به گارانتی مراجعه کن..
توی خود دستگاه گزینه ای برای فرمت یا clean up نداری؟ .. توی نرم افزارهای همراه دستگاه چطور؟نقل قول:
سلام سيمور جان
با چندتا سيستم و دوتا كابل امتحان كردم فايده اي نداشت فكر كنم ببرم گارانتي بهتر باشه فقط از فريمور مي ترسيدم كه شما مي گي مشكلي نداره . اگه توي اين يكي دو روزه بدمش كي بهم مي دنش ؟
دوست عزيز برنامهemodio امكان فرمت كردن دستگاه رو داره مي توني از اون استفاده كنينقل قول:
پس ببر گارانتی .. کلاً پلیر مشکلاتش به همین ترتیب در دو سطحه .. یکی سطح نرم افزاری سبک که خود کاربر میتونه با PC حل اش کنه و یکی سطح نرم افزاری عمیق یا خدای نکرده سخت افزاری که دیگه باید ببری اش گارانتی...نقل قول:
اصلاً نمی تونن بخاطر تعویض FW به شما ایراد بگیرن ... (شما بعد از تعویض FW که مشکلی نداشتی و باهاش کار کردی-- درسته؟) ...
همون موقع ازشون بپرس .. در بدترین حالت یه هفته طول می کشه ..
ن از این دستگاه برای ضبط بلند مدت صدا استفاده میکنم درحدود 1 ساعت ممکن از این باشه؟
سلام به همگی
آقا من یکی دو سال پیش تو همین تاپیک یه پست خوندم که نوشته بود p2 دارای تیونر --- هست. اون موقع هم بعید به نظر می رسید. کسی میتونه لینکش رو واسم بذاره. من که با این سه حرف --- نمیتونم پیداش کنم. کسی در این مورد اطلاعی نداره؟
در ضمن این lyric که میگن، p2 قابلیت پخشش رو نداره؟ می خوام در حین اینکه آهنگ داره پخش میشه متن اهنگ هم نشون داده بشه. باید چه کنم؟
با تشکر از دوستان قدیمی و جدید
نه - مگه ضبط یکساعته غیرقانونیه... خیلی بعیده اگه از این باشه..نقل قول:
بهرحال علت هرچی باشه، الان که کاری نمیشه کرد و باید گارانتی ببری..
یافتن لینکش در این تاپیک نباید ساده باشه .. چون گشتن به دنبال واژه های سه حرفی ممکن نیست .. اما اگه باشه برمی گرده به 20-30 صفحه اول .. شرمنده..نقل قول:
بهرحال سوال خاصی اگه در این مورد داری بگو ... این یه نسخه خاصی از P2 بوده که به نام YP-PB2 عرضه شده و تیونر --- داخلی داره .. فقط هم ظاهرا توی کره عرضه شده ..
//
lyrics: باید با نرم افزار مخصوصش کار کنی (لیریک استیشن).. ضمناً توجه کن که تایم لیریک رو باید خودت درست کنی .. ضمناً فایل های VBR رو ظاهراً مشکل داره.. و ضمناً اینکه باید از firmware [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی..
خوب من دوباره فایل ها رو روی دستگاه ریخنم تا حالا که شکر خدا سالم هستند فکر کنم از همون تروجن ها بود . این کد امنیتی که هنگام برقراری بلوتوث با یک دستگاه دیگه باید وارد کنیم چی بود ؟ فراموش کردم.
به سلامتی ..نقل قول:
pass key اش رو میگی ؟ .. اصولاً 0000 هستش ..
چند ساعت لازمه كه كاملا شارژ بشه؟
اگه 24 ساعت بذاريم تو شارژ پي 2 رو مشكلي پيش نمياد؟
معمولاً در خود دفترچه و راهنمای همراه پلیر اینها رو می نویسه، بگرد ببین چیزی نوشته.. اما بهرحال باتری همه پلیرها و دوربین ها و لپ تاپ ها لیتیومی هستش و چون فن آوری شون یکیه، سازوکارشون هم یکیه و توصیه های مشابهی واسه همه شون میشه کرد.. شما 2-3 ساعت رو نرمال فرض کن... توصیه نمیشه که همینطوری بذاری رو شارژ و بری تا فردا! .. وقتی دیگه دیدی پر شده، قطعش کن.. ضمناً لازم نیست کامل خالی بشه تا بعد شارژ کنی؛ هر وقت خواستی بزن به شارژ.نقل قول:
* بعنوان یه سری راهکار عمومی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین اگه دوست داشتی؛ فکر کنم بدردت بخوره.
ببخشید شاید این سوال جاش اینجا نباشه ولی تاپیک مربوط به p3 رو هم پیدا نکردم.
میخواستم بدونم p3 وارد ایران شده یا نه ؟
چند وقت پیش (زمستانی که گذشت) چند نفر از دوستان گفتند که دیده شده .. ضمن اینکه یکی از سایت های خرید آنلاین هم این مدل رو عرضه کرده بود (دیجی کالا اگه اشتباه نکنم) ... ولی شخصاً جایی ندیدمش و با توجه به اینکه مدتها (نزدیک به یکسال) از عرضه جهانی اش می گذره، شاید اصلاً واردکننده ها قیدش رو زده باشن .. بهترین کار اینه که زنگ بزنی به نمایندگی مرکزی سامسونگ و بپرسی ... شماره تلفنش رو هم که میشه خیلی راحت روی وب پیدا کرد.نقل قول:
سلام....برای p2ی من یه مشکل خیلی جالب پیش اومده...وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر فایل موزیکش نیست! و حتی وقتی وارد قسمت بلوتوث که میشم چیزی به اسم موزیک نمیبینم! فقط میتونم آهنگاش رو توسط خود P2 گوش کنم
سلامنقل قول:
نرم افزار Emodio رو نصب كردين يا نه ؟
شايد با اون بتونه بخونه
شايد هم ويروس گرفته يا سيستم شما مشكل داره
روي يه سيستم ديگه هم امتحان كنين
میشه یكی بگه فرق p2 با p3 در چیه؟
بعد قیمت كم ظرفیت ترین هاشون چنده(هر دو مدل)
ممكنه p4 به زودی معرفی بشه؟
تفاوت دو مدل اندک و در حد یه آپدیت بوده .. P3 از نظر صفحه نمایش و بحث لمسی و منوها وضعش قدری بهتره و سیستم صوتی اش هم بروز شده (DNSe 3.0).. کدک های تصویری بیشتری رو هم ساپورت می کنه ..نقل قول:
مساله مهم اینه که ایران گیر نمیاد این P3 .. یا من ندیده ام .. باید بگردی .. P2 هم گرون بود واقعاً اون موقع که بود و شاید هنوز هم باشه ... 2 گیگش رو می گفتن 140 تومن --- 4 گیگ 170 تومن!! -- 8 گیگ 220 تومن --- 16 گیگ 250 تومن!! ... 32 گیگ 350 تومن!! .. خیلی گرونه ..
من شک دارم YP-P4 ی در کار باشه؛ حداقل در آینده نزدیک.. یا بذار اینطور بگم که من خبری در مورد اعلام رسمی چنین مدلی به گوشم نخورده ...
سلام....یه mp4 p2 دارم که سالم و بدون مشگل هست...میخوام بفروشم....اوایل معرفیش خریدم.....
کسی قصد خرید داره بهم بگه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا با emodio نمیتونم تو p2 فایل بریزم؟؟؟ اصلا نمیشناستش!!!
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده:41:نقل قول:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:
شما یکبار نرم افزار رو اپدیت کن ببین جوالب میده. هنگامی که دستگاه رو به pc میزنی pc دستگاه رو میشناسه؟نقل قول:
دستگاه کاملا شناخته میخت ولی با ایمودیو گزینه انتفال خاموشه :41: :41:نقل قول:
سلام , اطفا راهنماييم كنيد :
وقتي دستگاه رو روشن ميكنم ، در حد 3 ثانيه قفل ابي نشون ميده و دوباره خاموش ميشه . بايد چيكار كنم ؟ قفلش چه جوري باز ميشه ؟
چرا تو سايتا emodio نميشه عضو شد به هر ادرس ايميل و اي دي كه وارد ميكنم ايراد ميگيره ؟ !
لطفا يكي يوزر پسورد خودشو براي سايت emodio ، براي باز كردن قفل يده .
لطفا یک نفر منو درست راهنمایی کنه
یه نففر منو درست راهنمایی کنه ممنون میشم
لطفا یک نفر من را درست راهنمایی کند ممنون میشم
نقل قول:
دوست عزیز در مورد عکس قفلی که نشون میده یه چیز خیلی ساده هست که شاید مشگل از اون باشه
دکمه ای که درکنار دستگاه وجود داره رو بده پاین به طوری که اون رنگ قرمز بین دوتا دکمه رو نبینی مشگل
حل میشه در واقع اون دکمه قفل کردن صفحه است.
با سلام خدمت شما دوستان من چند روز پیش اومدم دستگاهم رو که ام پی فور p2 هستش رو به ایکس باکسم برای ریختن تم وصل کنم که ایکس باکسم p2 رو فرمت کرد:10: کلی زحمت کشیدم که تمامی اهنگامو دوباره ریکاوری کنم ولی هر کار می کنم نمی تونم تم ها و بازی های قبلی رو که به تازگی از از همین فروم پیدا کردم بریزم ولی هر کاری می کنم ارورnot suported format میده (هم برای تم و هم برای بازی ها ):19:از تمامی دوستان عزیز خوهشمندم که منو کمک کنید :20:
شما دوباره firmware رو نصب کن احتمالا بر طرف میشه.نقل قول:
سلام :من یه مشکلی در انقال فایل فیلم .تمام مراحلو مثل دفترچه میرم ولی در مرحله آخر گزینه انتقال فایلش بستس .حتی دوباره نصبش کردم ولی نشد .نمیدونم باید چی کار کنم اگه میشه راهنمائیم کنید.
بعضی وقتا وقتی دارم فایل هارو از کامپیوتر داخل p2 انتقال میدم یهو انتقال فایلها متوقف میشه و دیگه کار نمیکنه علت چی هست کسی میدونه
چکار باید کنم که اینطوری نشهنقل قول:
کسی میدونه که p3 اومده تو بازار یانه واگه اومده قیمتش چنده
من میخوام یه هدست بلوتوث برای YP-p2 .مدل yb-bh 270 رو هم دارم ..یکی دیگه میخوام بگیرم