براي اينکه بازي رو توي فون مموري بريزيم بايد بازي رو دوباره نصب کنيم ديگه . اما سيو هامون چي ؟ اونا از بين ميره ؟ يعني بايد از اول بازي کنيم ؟نقل قول:
براي اينکه بازي رو توي فون مموري بريزيم بايد بازي رو دوباره نصب کنيم ديگه . اما سيو هامون چي ؟ اونا از بين ميره ؟ يعني بايد از اول بازي کنيم ؟نقل قول:
من فکر میکنم قبل از بازی کردن باید SecMan رو Restore default کنی!!!نقل قول:
بله بايد بازي رو دوباره نصب كني، ولي ميتوني سيوتو از اينجا:نقل قول:
C:\Private\20007b39\2000AFE4
برداري...دوتا فايل هست اونا رو بريز تو مموريت بعد كه دوباره نصب كردي جايگزين كن...:10:
مشکل حل شد!
با یه روش دیگه N-gage رو روی گوشیم نصب کردم. دیدم باز هم آخر نصب Error می ده. یه مقدار Phone Memory رو خالی کردم اجرا هم شد. (توی قبلی نصب میشد ، اجرا نمیشد). عجب بازی هایی هستند!!! الان تو کف هستم!
يونس كمك كن داداش
من از قسمت بازي هاي n gage 2 چند تا از بازي هاي فول رو دانلود كردم مثل sims2 midnight pool و ... ولي همشون موقع نشب خطا ميده مينويسه file cropted delete now?جون من بگو بايد چي كار كنم من n81 دارم مرسي
سلامنقل قول:
شما يا تاريخ گوشيت درست نيست يا گزينه دوم تو Secman رو Install نكردي..
يه مشكل هست :
وقتي بازي ماهيگيري رو اجرا مي كنم صفحه سياه ميشه (قفل نمي شه ها!) از توي Task Manager ميشه بستش. البته قبلا يه بار اجرا شد رفتي توي آپشن و تنظيمات صفحه رو عوض كردم بعدش N-gage قفل كرد. بازي رو دوباره هم نصب كردم باز هم صفحه سياه ميشه. خواهشا كمك كنيد. خيلي دوست دارم اينو ببينم!
باتشكر...سان...
دوستان يکي به من کمک کنه .:11:نقل قول:
ميدونم اينجا جاي اين سوال نيست .
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه دیروز 6120 خریدم ( به خودم تبریک می گم) . ولی از دیروز هر کاری می کنم که این برنامه های انگیج رو نصب کنم نمیشه . برای این کار هم از روش اول و هم از روش دوم رفتم .
وقتی از روش دوم استفاده میکنم بازی به طور کامل نصب میشه ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه ارور میده .
کسی میتونه کمک کنه .
ان گیج برای 6120 وجود نداره اونم لینک ان 81 به احتمال زیاد که روی گوشی شما کار نمی کنه
خير دوست عزيز براي اين گوشي هم N-Gage وجود داره...ولي ميشه گفت آموزش من روش جواب نميده..
بايد از اين راه بريد...
شاد باشيد:40:کد:http://p30world.com/forum/showpost.php?p=2439854&postcount=35
نقل قول:
وقتی تانکه رسید برو طرفش. عین حسین فهمیده.
وقتی خیلی نزدیکش شدی 5 بزن میره بالاش یه نارنجک میندازه توش.
بعد میترکه.
با سلام و تشکر خدمت دوستان گل از زحماتشون مخصوصا آقا یونس
اگه ممکنه یه لینک ریسوم دار واسه Brother in arms بزارید.
دستت درد نکنه .نقل قول:
من ميرفتم سمتش اما چون نارنجک نداشتم کاري نميکرد .
حالا دو زاريم افتادو رفتم دوباره ماموريت رو انجام دادم و با نارنجک تانکو ترکوندم
:10:
بفرما این هم لینک ریسوم دار :نقل قول:
کد:http://www.megaupload.com/?d=GMP6HHI9
اقا اين فايل exe بازي كدومه
براي 6120 امولاتور نيست.
از شما بعیده !نقل قول:
ان گیج برای 6120 وجود نداره اونم لینک ان 81 به احتمال زیاد که روی گوشی شما کار نمی کنه
این حرف ها چیه من خودم 6120 دارم، روش انگیج هم نصب کردم. همه بازی ها رو اجرا می کنم.!!! جناب am_merman01 شما از راهی که اینجا گفته شده برید ببینید میشه یا نه. من با این روش نصب کردم. روش جناب Legend روی مال من جواب نداد. البته باید گوشی تون رو هک کنید. (با روش BinPDA هک کنید که خیلی ساده هست. برای ساین کردن هم از کپی فایل InstallServer استفاده کنید)نقل قول:
براي 6120 امولاتور نيست.
لینک ها:
هک گوشی (صفحه اول):
http://p30world.com/forum/showthread.php?t=223133
نصب انگیج (صفحه چهارم):
کد:http://p30world.com/forum/showthread.php?t=226813&page=4
راستی فضای خالی حافظه گوشی خیلی خیلی خیلی مهمه. حتی اگه توی مموری کارت نصب کنید بازی هارو! نتیجه رو هم به من خبر بدید!
بازی Brothers In Arms رو دانلود کردم(توجه داشته باشید با هزار بدبختی)ولی فایلش خرابه!!!!!
از زیپ در نمیاد!!!
همش یه چیزایی در مورد فایل Header می گه!
می گه این فایل Corrupt شده...
چیکارش کنم تا درست شه؟!
اصلا من موندم از کار این یونس!نمی فهمم فایلی رو که خودش امتحان نکرده واسه چی می زاره برای دانلود؟!
30 مگابایت دانلود کردم اونقت خرابه!!!
اون از قضیه ی ماهیگیری که با هزار بدبختی دانلودش کرده بودم تووش هزارتا فایل بود که اصلا معلوم نبود باید چیکارش کرد!
بعد دوباره یه لینک دیگه گذاشت گفت اینو دانلود کن ، اونم دانلود کردم تا آخرش می رفت بعد گیر می کرد...
من ازت یه خواهشی دارم یونس جان!تا مطمئن نشدی فایل سالمه خب نزارش عزیز من!
این همه دانلود کردیم آخرشم هیچی به هیچی...
فایلش سالمه.نقل قول:
اگه با وین زیپ باز نشد ؛دوباره برو دانش کن.
اینبار بجای سیو ، اوپن ویت رو بزن.
و با همون فایرفاکس بازش میکنه.
چی می گی سینا جان؟!
دوباره 30 مگ دانلود کنم؟!گرفتی مارو؟؟؟
بیخیال بابا نخواستیم...
الان همین کاری رو که گفتی کردم منتها یه جور دیگه...
رو فایلی که دانلود کرده بودم کلیک راست کردم و اوپن ویت رو زدم با فایر فاکس!
ولی اونم بازش نمی کنه و هی پشت سرهم صفحات خالی اینترنت رو باز می کنه...
مجتبی جان من که نگفتم دوباره دان کن.
اگه پاکش نکرده باشی و بخوای دوباره دان کنی و اوپن ویت بزنی چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
مگه وین رر نداری؟ با وین رر بازش کن.
با وین رار بازش کردم که ارور داده دیگه...اصلا با وین رار و وین ان سی نمیشه!
ولی روو همین فایلی که دانلود کردم کلیک راست زدم و open with کردم.بعد فایر فاکس رو انتخاب کردم...
بعد از اینکه با فایر فاکس بازش کردم دوتا گزینه داشت...
Save و Open!
منم Open رو زدم و انتخاب کردم تا با خود فایر فاکس باز شه ولی یه صفحه ی خالی دیگه باز میشه و خود فایر فاکس هم نمی تونه بازش کنه!!!
دیگه چیکارش باید کرد؟!
یه نفر یه لطفی بکنه یه Help خیلی کوتاه فارسی برای این بازی ماهیگیری بنویسه. ما که هیچی نفهمیدیم دی:
کدومو دانلود کردينقل قول:
اوني که 7 تيکه اي هستش يا اوني بصورت کامله ؟
اگه خيلي برات مشكله ميتوني دانلود نكني..:13: من همه لينك هارو هميشه چك ميكنم، اين بازي رو هم از همين لينك گرفتم!نقل قول:
شما چجور آموزشي ميخواي؟ اگه واسه گرفتن ماهي ميخواي فقط بايد با دكمه 5 بازي كني و وقتي Hooked On شد كم كم 5 رو بزني تا هم ماهي نزديك شه هم نخت پاره نشه...نقل قول:
شاد باشي:40:
سلام
لينك بازي كرك شده بازي گلف جايگزين شد...:10:
شاد باشيد:40:
دوستان یونس جان این همه اینجا زحمت می کشه. تمام لینک هاش هم درسته . من همه بازی ها رو از لینک های یونس دانلود کردم و کاملا درست بوده.
شما احتمالا درست از زیپ در نمیارید...
راستی ، مجتبی جان ، چرا بقیه مشکلی ندارن؟
ایول. دستت درست!نقل قول:
شما چجور آموزشي ميخواي؟ اگه واسه گرفتن ماهي ميخواي فقط بايد با دكمه 5 بازي كني و وقتي Hooked On شد كم كم 5 رو بزني تا هم ماهي نزديك شه هم نخت پاره نشه...
شاد باشي
به قول بعضی ها : شاد باشی ! (دی::))
سلام
من بازي گلف رادان كردم ولي وقتي مي خواهم نصب كنم اين پيام را ميده
! C:\Documents and Settings\alireza\Local Settings\Temp\Rar$DI00.078\bin-6253.r03: You need to start extraction from a previous volume to unpack Mineshaft.Pro.Series.Golf.v1.39.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.exe
! Cannot execute "C:\DOCUME~1\alireza\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.000\Mi neshaft.Pro.Series.Golf.v1.39.N-GAGE.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.exe"
شما بگيد من چه كار كنم با تشكر
سلام
دوست عزيز شما به صورت پارت پارت دانلود كرديد، واين ارور يعني يكي از قسمتها رو دانلود نكردي...واسه همين نميتونه Extract كنه...
شاد باشي:40:
یونس جان خیلیا مشکل اکسترکت دارن.
فکر کنم اگه برنامه ی وین رر رو بذاری ،مشکلشون حل بشه.
سلام
كدهاي تقلب بازي آسفالت بالاخره فاش شد...:8:
كد 1379 رو تو منو انتخاب كشور هموني كه عكسه دختره هست...باعث ميشه همه زمين هاو دختر ها و قطعات آزاد بشن...:27:
كد 37913 باعث ميشه پولتون زياد شه...:27::21:
و كد 1397 هم نميدونم چي كار ميكنه...مينويسه : reached achievement 0 اگه كسي فهميد به ماهم بگه...
شاد باشيد:40:
سينا جان من همه بازي ها رو به صورت فايل ngage. آپ كردم تا نيازي به Extract نباشه...نقل قول:
الانم بازي BIA رو گذاشتم...ميمونه فقط Golf...
اگر كسي ميخواد اينم لينك برنامه WinRar:
کد:http://www.rarlabs.com/rar/wrar38b1.exe
اگه اینجوری کردی که دستت درد نکنه.
پس دیگه مشکلی نیس.
بچه ها فقط باید دان کنن. و بریزن تو گوشی و نصبش کن!
با کد 97913 هم پولت زیاد میشه.
یونس جان اون کد اخری رو مینم میگهreached achievement 5
با سلام خدمت دوستان
در راستای تاپیک
من و یونس عزیز به این نتیجه رسیدیم (البته فکرش از یونس بود و کارش از من) که دکمه های کندی بار گوشی رو برای ngage تغییر بدیم جوری که فقط توی خود بازی دکمه ها تغییر کننکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248246
بعد از نصب برنامه برنامه رو باز کنید و به تب keymap list برید و options>add و سپس enter key map رو ngage تایپ کنید, ok کنید و سپس روش کلیک کنید و click to add key pair و سپس مقدار original key رو 162 و maps to رو 15 بزارید و دوباره click to add.. و original key رو 163 و سپس maps to رو 14 بزارید
سپس ok و back و options و اگر start on boot دارید روش کلیک کنید.
سپس از برنامه خارج شوید
حالا هر وقت خواستید ngage رو باز کنید قبلش این برنامه رو باز کنید و all apps رو به nage تغییر بدید و برنامه رو ببدید و بازی رو اجرا کنید, هر وقت بازی تموم شد می تونید دوباره بروید و all apps رو به default تغییر بدین
این یه مثال برای آسفالت بود
ایشالا به زودی یه آموزش جامع (شاید ) بزارم
سلام دوستان.
گوشی من 5700هست.
طبق روشی که گفتید عمل کردم. مو به مو.
موقع نصب برنامه ی انگیج بعد از چند بار کانتینیو زدن میگه:
component "symbian os pipe" missimng. continiue any way?
بعد که کانتینیو میزنم شروع به نصب میکنه.
بعد وقتی واردش میشم تو ابوتش نوشته 1281
بعد اون برنامه ای که گفتین رو نصب میکنم. البته باز میگه برنامه با گوشی سازگار نیس و منم کانتینیو میزنم. ولی هیچ تغییری نمیکنه و همون 1281 میمونه.
بازی میریزم و بعد نصب میکنم.و نصب هم میشه. ولی اجرا نمیشه و هر بار هم یه ارور میده. جند تا بازی هم امتحان کردم ولی همون جوری بود.
دوستان یه کمکی به ما بکنین.
برنامه Symbian_OS_PIPS_v1.2.sis تو فولدر N-Gage 1.01 Build 1282 هست...اونو بريز...
ضمنا" شما گوشيت آپديت هست..؟
يه بار گوشيتو ريست كن ببين درست ميشه.؟:10: