سلام
بهترین برنامه برای تغییر توی فایلهای divx و mkv چیه ؟
اگه بخوام دقیق تر بگم، دو صدائه کردن فیلم، برداشتن فایل صدا و برش یه قسمت از فیلم.
خودم نرم افزار sony vegas رو امتحان کردم ، ولی جواب نمیده ، اصلا این فایلها رو باز نمی کنه...
Printable View
سلام
بهترین برنامه برای تغییر توی فایلهای divx و mkv چیه ؟
اگه بخوام دقیق تر بگم، دو صدائه کردن فیلم، برداشتن فایل صدا و برش یه قسمت از فیلم.
خودم نرم افزار sony vegas رو امتحان کردم ، ولی جواب نمیده ، اصلا این فایلها رو باز نمی کنه...
برای برش فیلمها میتونی از برنامه Aiseesoft Total Video Converter استفاده کنی . این فرمت ها رو ساپورت میکنه.نقل قول:
این فیلمها رو واسه اینکه فول اسکرین بشن باید چند در چندباشند؟
سلام
من یه فیلم دانلود کردم که صداش با تصویرش هماهنگ نیست:41:
میشه درستش کرد یا نه؟
چرا نشهنقل قول:
با kmplayer میتونی هماهنگش کنی
playback>>>>>Audio Resync
موفق باشید
با سلام
به تازگی در هنگام پخش بعضی از فیلم ها در لپ تاپم با مشکل عجیبی روبرو شدم که زیرنویس ها را به صورت پررنگ کم رنگ نشان میدهد یعنی زیرنویس ها به نوعی کم نور و پر نور میشود و به صورت ثابت نمایش داده نمیشه . البته بعد که این فیلم را در dvd player یا کامپیوتری دیگر امتحان کردم هیچ مشکلی نداشتند .
و یک مشکل دیگر در هنگام پخش فیلم mama mia برام پیش آمده و آن هم این است که در هنگام پخش این فیلم در لپ تاپم به شدت صفحه پر نور و کم نور میشه و نمیشه فیلم را دید در صورتی که این فیلم هم در دستگاه های دیگر هیچ مشکلی ندارد .
در ضمن من فیلم ها را با برنامه power dvd 8 میبینم .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
من یه فیلم دانلود کردم که به دو پارت تقسیم شده بود
فرمتش از این 001. ،002. بود
من اومد اینارو با این برنامه hjsplit به هم بچسبونم ، این کارشو کرد من اون دوتا فایل رو پاک کردم بعد که اومدم فیلم رو امتحان کنم دیدم فقط یکی از اون فایلا رو استخراخ کرده و فیلم نصفس :41:
حالا را هی هست که من فقط پارت دوم رو دوباره دان کنم و بچسبونم به فایل اولی؟؟؟؟؟
با دروود
چندی پیش واپسین فیمل جیمز باند0شوربختانه نام آنرا فراموش کرده ام)از تارنمای cemesle بارگیری کردم اما فایل ها گذر واژه می خوساتند،نام تارنما را که می زدم نمی پذیرفت ،هر چیز دیگری را که می دانستم می زدم اما نمی شد!
سرانجام نیز به تانما و همان بخش بارگیری فیلم رفتم اما در آنجا هیچ گذرواژه ای ننوتشه بود!!!
آیا امکان بازگردانی آن است؟
شما لطف نمایید و در دنیای مجازی به جستجو به پردازید!!!:13:
به کمک نام و نشانی(منظورم لینکه) فیلم بارگیری شده!!:5:
------------------
البته خوب فارسی را پاسداشتید
ولی از لحاظ املایی میشوید 19
فیلم نه فیمل:21:
:21:
البته بعید می دونم اینکار جواب بدهنقل قول:
شما پارت دوم رو دانلود کن و پارت اول رو بوسیله رینیم کردن تبدیل کن به 001
اونوقت بچسبون به هم
البته چرا دفعه اول نچسبونده جای تعجب داره
شاید به این خاطر باشه که فایلها اسم یکسانی نداشتن
البته شاید جواب نده وشاید هم...
اگه جواب داد بیا بگو همه دوستان استفاده کنن
دوباره از اول دانلود کردم:41:نقل قول:
اشتباه از خودم بود فایلا با هم هم اسم نبودن پارت 2 رو یه بار دانلود کردم قطع شد دوباره که گرفتم آخرش یه 2 ازافه شده بود:41:
:31:دروودنقل قول:
حالا چرا می زنی؟:10:
آقا چجوری سرچ کنم آخه؟بشینم هی اسم فایلهای دانلودی!!!(همون بارگیری شده:31:)رو سرچ کنم تو گوگل؟
یعنی مشکلت حل شد؟نقل قول:
دو تا پارت را دانلود کردی اره؟
نه بابا باسه چی بزنم!!!!:31:نقل قول:
نه لینک فایل رو سرچ کن
البته آخر کلماتی که سرچ می کنه یه گذر واژه هم بزن password
مثلا برای این فیلم
I Can Do Bad All By Myself
این لینک رو سرچ کن
حالا ببین لینکهای دانلودی فیلم خودت چی بودهکد:http://rapidshare.com/files/328311054/l-icdbabma_netloaded.org.part1.rar
اینجوری ممکنه به جواب برسی
البته ممکنه!!!!:18:
دروود بر تو!
آخه من همشونو مستقیم از سرور(کارگزار)خود سیمثله (Cmesle)گرفتم!
آره دیگهنقل قول:
فیلمو دوباره از اول دان کردم
دروود بر تو!
آخه من همشونو مستقیم از سرور(کارگزار)خود سیمثله (Cmesle)گرفتم!
نقل قول:
ببین این کار می کنه
password:nemesis
این ارور برای چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با KMPlayer بازش کردم. Klite Mega Codec Pack رو نصب کردم.
سلام
به نظر میاد فیلم شما fake باشه
aXXo هیچوقت فیلم با فرمت wmv منتشر نمیکنه
سلام ..
ببخشيد من يه فيلم دانلود كردم پسوندش .exe است..يعني اينطوري
کد:theredcnvs.www.ir-movie.com.EXE
بعد كه روش كليك ميكنم يه صفحه داس مياد و سريع ميره...چكار كنم؟
اينم سايتي كه ازش دنلود كردم...
کد:http://www.ir-movie.com/modules.php?name=News&file=article&sid=57
پسوند فایلو عوض کن به rar یا zip یا avi
احتمالا یکی از اینا جواب میده.
سلام
من يه فايل 200 مگي رو دانلود كردم(با idm) ولي از شانس .. من درست توي 99.7 درصد گير كرده و نه دانلود رو ادامه ميده و نه ... يعني كليد رزيوم غيرفعاله و هرچي هم كليد stop رو ميزنم اثري نداره كسي راه حلي داره
متاسفانه اصلا عوض نميشه...هر چي ميزارم بازم يه لحظه صفحه داس مياد و سريع ميره....!!!:19::19::19::19:نقل قول:
كس ديگه اي از دوستان نظري ندارند؟؟؟:19::19::19:
دوتا فيلم اينطوري بود..حدود 700 مگ
شما اصلا پسوند رو عوض نمی کنید!نقل قول:
برید توی فولدر آپشن ،تب View گزینه ی hide extensions for known files رو تیکش رو بردارید تا پسوند فایل رو نشون بده ، بعد پسوند رو پاک کنید و اونهایی که بنده گفتم رو امتحان کنید.
اگر با تغییر پسوند اجرا نشد پسوندش را حذف کن و برای آن یک نام بدون پسوند بگذار مثلاً 1نقل قول:
برنامه KMPlaye را باز کن
آیکان فایل 1 را درون آن درگ کن
ممنون تقي جان...درست شد...ببخشيد من يخورده تو اينجور چيزا گير دارم....نقل قول:
راحت شدم..حالم گرفته شده بود.:31:..نميدونم چرا بعضي وقتا يه فايل فيك دانلود ميكنم اينقدر روم تاثير ميزاره:31::31::31:
دوستان من یه فیلم دانلود کردم به صورت زیپ بود زیپ رو باز کردم محتواش اینا بودن
Sherlock Holmes 2009.avi.001
Sherlock Holmes 2009.avi.002
Sherlock Holmes 2009.avi.003
با برنامه های split هم تبدیل به یک فایل کردم اما نشون نمیده با هر برنامه و کدکی هم امتحان کردم نشد
لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر
سلامنقل قول:
فایل نهایی که بعد از جوین کردن به دست اومد هم avi بود ؟
بلهنقل قول:
دستگاه نشون میده ولی کامپیوتر نه
در ضمن تبدیل میکنم با کانورتور تبدیل میشه ولی فایل اصلی نشون داده نمیشه
سلامنقل قول:
من از شرایط کامپیوتر شما خبر ندارم اما میتونید یک پک کدک نصب کنید یا آسون ترین راه پلیر رو عوض کنید که من Km Player رو پیشنهاد میکنم .
دوست عزیز km player رو امتحان کردم k-lite هم ریختم ولی فایده ای ندارهنقل قول:
تنها راهم به نظرم تبدیل کردن هستش
من یه مشکل اساسی دارم هر کی می تونه خواهش میکنم کمک کنه.
من می خوام فیلمهایی که بصورت mkv دانلود کردم تبدیل به avi کنم تا بتونم رو فلش مموری کپی کنم و با تلویزیون ببینم (تلویزیون فقط فرمت avi رو پخش میکنه).
تا حالا هر چی برنامه برای تبدیل وجود داشت دانلود کردم ولی حجم فایل خروجی بالای 1 گیگ هست در حالی که فیلمهای avi که از اینترنت دانلود میکنیم حجمشون 700 مگه و کیفیتشون هم خیلی خوبه.
حالا یه نفر اون فوت کوز گری رو بگه تا یه عمر دعاش کنیم. با چه برنامه ای و از اون مهمتر با چه تنظیمی می شه همچین خروجی گرفت؟
با دروود
فیلم هایی را که من از تارنمای moalefin دانلود می کنم و بر روی سرور meidafire هستند،در نامگذاریشان اشتابه شده است و به جای پسوند فایل ها،شماره آنها پس از . آمده است،حالا هم که نامشان را درست کردم،هنوز هم نمی توانم آنها را ببینم!!این فایل ها در چند قسمت هستند...
(واپسین فایل دانلودی:فیلم 212 BDR)
نامگذاری اولیشون درست بوده!به همون حالت اول برشون گردونید و با نرم افزار hjsplit به راحتی به هم بچسبونید!:11:نقل قول:
دروود
با راهنمایی شما فیلم ها را تبدیل کردم،اما مشکلی هست،و آن اینکه این فیلم ها به 3 تیکه تبدیل شده اند!!چگونه می توانم همه آنها را یکی نمایم؟
سپاس
من یه فیلم دانلود کردم صداش زودتر از خود فیلم میاد
نمیشه کاریش کرد؟
سلامنقل قول:
اگه میزان اختلاف در طول فیلم ثابت هستش
میتونید صدا و تصویر رو دوباره sync کنید
بعد از اینکه چسبوندی به هم 3 تیکه شدن؟ حجم کلی فیلمت چقدر هستش؟شاید فیلمش چند تیکه ای هست.مثل بعضی فیلمها که در دو پارت ریپ میشن.نقل قول:
چجوری میشه این کارو کردنقل قول:
با KM PLAYER میشه؟