دوستان دفترچه مشخص نشد کی میاد؟!
این تاپیک های این بخش واقعا گیج کنندس,اینجا تاپیک کنکور کاردانی پیوسته است یا اون کنکور به اصطلاح سراسری برای فنی حرفه ای ها ؟!!
Printable View
دوستان دفترچه مشخص نشد کی میاد؟!
این تاپیک های این بخش واقعا گیج کنندس,اینجا تاپیک کنکور کاردانی پیوسته است یا اون کنکور به اصطلاح سراسری برای فنی حرفه ای ها ؟!!
آقا آخرین خبر درباره این قضایای اخیر چیه؟
بالاخره تکلیف فنی و حرفه ای ها چی میشه؟
آیا دیگه امیدی به کارشناسی دولتی برای فنی نیست(آموزشکده)؟
کارشناسی دولتی رو که تو خواب باید دید همون ازاد و غیر انتفاعی رو هم به تدریج میدن به نظری ها!(تا 1391 که کنکور برداشته بشه) بعدش فقط باید با همون کاردانیت حال کنی!!!!!!!
سلام
دوست من چند سال پیش نتونست دیپلم عادی بگیره و مجبود شد بره به صورت داوطلب آزاد امتحاناتشو بده و دیپلمی به صورت داوطلب آزاد بگیره ( کاردانش ، برنامه نویسی کامپیوتر )
آیا میتونه بره سربازی و بعد از اون بره دانشگاه ؟ ( پیام نور ، آزاد یا ... )
متولد 1368
6 ماه اضاف خدمت ( چون کارت سبزش اومد و سربازی نرفت و 3 ماه هم به خاطر غیبت ) و معاف از رزم
میتونه بره سربازی و بعد از پایان خدمت کنکور امتحان بده ؟ یا باید بره پیام نور ؟
این سولا رو واسه این پرسیدم که اگه نمیشه نره خودشو 2 سال اسیر خدمت کنه و بعد هیچی هیچی
لطفا راهنمایی کنه
ممنون
سلام . كسي درمورد آزمون سرارسري كارداني فني و حرفه اي خبري نداره ؟؟ كنكوري وجود داره ؟ :19:
چرا اعلام نمیکنن؟ یا اینکه کردن و با بی خبر موندیم؟نقل قول:
دفتر چه هاشو فک کنم تو اردیبهشت میدن البته من دو سال پیش شرکت کردم.نقل قول:
مشكل دانشجويان فني و حرفه اي حل شدامروز سه شنبه در جلسه ای که با حضور وزیر علوم، آموزش و پروش، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان سنجش برگزار شد به اتفاق آرا مقرر شد که در آینده نزدیک سازمان سنجش تاریخ ثبت نام و آزمون داوطلبان فنی حرفه ای برای ورود به آموزش عالی را اعلام کند.
رئیس سازمان سنجش از مشخص شدن تکلیف داوطلبان و دانشجویان فنی و حرفه ای آموزش و پرورش طی جلسه امروز سه شنبه وزرای آموزش و پرورش و علوم خبر داد و گفت: برای این افراد در دانشگاههای وزارت علوم ظرفیت در نظر گرفته شد.
محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تعیین تکلیف داوطلبان و دانشجویان آموزشکده های فنی و حرفه ای گفت: امروز سه شنبه در جلسه ای که با حضور وزیر علوم، آموزش و پروش، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان سنجش برگزار شد به اتفاق آرا مقرر شد که در آینده نزدیک سازمان سنجش تاریخ ثبت نام و آزمون داوطلبان فنی حرفه ای برای ورود به آموزش عالی را اعلام کند.
وی با بیان اینکه در این جلسه تصمیم گرفتیم برای این داوطلبان مطابق سال گذشته ظرفیت در نظر گرفته شود گفت: تنها تفاوت این دوره از پذیرش داوطلبان آموزشکده های فنی و حرفه ای در محل تحصیل آنها است. محل ادامه تحصیل آنها در آموزش عالی به جای آموزشکده های فنی و حرفه ای، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی، پیام نور، غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد خواهد شد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: پیامی که وزرای علوم و آموزش و پرورش در این جلسه داشتند این بود که جای نگرانی برای این افراد وجود ندارد.
وی افزود: پیش از این تنها تعدادی از واحدهای دانشگاه آزاد و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی مجوز پذیرش این دانشجویان را داشتند اما اکنون به سایر واحدها نیز مجوز داده شد.
سرورالدین اضافه کرد: ضمن اینکه دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی می توانند برای ورود فنی و حرفه ای ها ظرفیت ایجاد کنند.
وی اظهار داشت: همچنین دانشجویان کاردانی فنی و حرفه ای نیز برای ادامه تحصیل در کارشناسی می توانند در آزمون کاردانی به کارشناسی شرکت کنند و در دانشگاههای وزارت علوم پذیرش شوند.
به گزارش مهر، چندی پیش وزارت آموزش و پرورش ظرفیت پذیرش دانشجو در دوره های فنی و حرفه ای را صفر اعلام کرد که این موضوع اعتراض داوطلبان و دانشجویان فنی و حرفه ای را در بر داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه لطفی در حق بچه های فنی و حرفه ای کردند خود این متن خبر خیلی مجذوبن:31:مطمئنا(البته دلسرد منم شما چرا!)بهتر از اموزشکده های خودمون نیست یقین بدونین!امیدوارم از اینکه جزئی از سیستم مرموز استثنایی مبهم پر سورپرایز ووووو فنی و حرفه ای هستین به خودتون ببالین و از اینکه مورد ستایش همه هستین از نظر میزان سواد(نمی دونم دانشگاهیا میگن:13:ما که به خودمون نمی گیریم:31:)اکتفا کرده دست از سر اموزش و پرورش بردارید و به منتی که وزارت علوم در این خبر بر گردنمان نهاده راضی شده و بر بی عرضگی دولل متفق به اتفاق نظر برسیم.
سلام دوستان ... یه سوال داشتم :
تقریبا با چه رتبه ای میشه کاردانی دانشگاه انقلاب تهران قبول شد ؟ ( رشته ی کامپیوتر - فنی )
:19:
منظورت اموزشکده هست شماره 1 تهران؟اقا اموزشکده ها دیگه تعطیل شدند و هرگز هرگز پذیرش نخواهند داشت برای شما ظرفیت های دیگه تو علمی کاربردی ازاد تا اینجاش !!!!!!!! :31:و پیام نور خوش به حالتان:40:ایجاد شده تا لذت ببرین.
یعنی ما فقط میتونیم علمی کاربردی ، آزاد و پیام نور شرکت کنیم ؟ :18:نقل قول:
اره..
نقل قول:
محل ادامه تحصیل آنها در آموزش عالی به جای آموزشکده های فنی و حرفه ای، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی، پیام نور، غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد خواهد شد
حالا یه سوال دفترچه مراکز آموزش عالی دولتی، پیام نور، غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد کی میاد؟!
یه جایی دیدم نوشته روز از نو روزی از نو قراره بشه استادامون بیکار کنج خونه نمیشینن قرار همه چیز بر
رده به قرار قبلی در اموزشکده ها رو باز میکنن باز هم اموزش و پرورشی میشوید!البته وزارت علوم اما سردرگمی نمی دونم..!
خوب شما فکر کنم جوابت رو گرفتی!که فعلا منتظر باشید و باشیم البته ما دیگه این مراحل رو گذراندیم خیالمان راحته:31:
منتظر باشین یه خبر قطعی برسه بعد میتونین علمی کاربردی و ازاد شرکت کنین که ازاد همین به نظرم مرداد دفترچه هاش میاد و علمی کاربردی اواخر پاییز دولتی هم قرار بود بهمن سا اسفند پارسال بیاد که نیومد!پارسال ثبت نام اردیبهشت بود در هر حال اواخر این ماه یا اوایل ماه دیگه خبر میرسه البته خبر قطعی!به امید اینکه بهترین اتفاق به وقوع بپیوندد.
دفتر چه ها کی میاد؟؟؟
نقل قول:
باید بیاد... تا یکی دو هفته دیگه....
مهد کودک که باشه 2-3 ماه قبل ثبت نام میکنن ! چرا هیچی اعلام نمیکنن
اقا الان هیچکس هیچ اطلاعی نداره!البته اطلاع دقیق وگرنه همه میدونیم قراره اموزشکده ها تعطیل بشه و مجلس تصویب کرده طی 5 سال این عمل صورت بگیره و تاکنون سازمان سنجش هیچ اطلاعی نداده!
امروز شنیدم قرار برخی مراکز دیگه ظرفیتی نده!یه بار شنیدم قرار برن تحت نظر وزارت علوم!نمی دونم نمی خوام بگم فنی و حرفه ای مفت نمی ارزه:31:ولی فعلا تو انتخابش صرفنظر کنین!پارسال دفترچه ها نیمه اول یا اوایل نیمه دم اردیبهشت اومده بود ولی نمی دونم میگن تا چند روز قراره بیاد!اینها همگی از بی عرضگی وزیر نشئت گرفته از سردستشونه!من برای این سیستم اموزشی مزخرف و این مملکت بی درو و پیکر و و بی صاحاب! متاسفم.
فعلا که همه منتظرن ببینن از دهن مبارک سنجش یا وزیر حرفی زده میشه یا نه :31:نقل قول:
خدا را شکر ما که پارسال بارمون را بستیم...
البته فنی ها همیشه مظلوم بوده اند ، میمونند ، و خواهند موند:19:
دفترچه ها نىومد؟؟؟
دوستان برای این که معلوم شه دفترچه اومده یا نه...
هم سایت سنجش هست و هم سایت کارشناسی..
ممون از اطلاع رسانیتون!همش میام اینجا تا ببینم که خبر جدیدی هست انتظار داشتم خبر مهمی ببینم نه اینودر هر حال چند چشمی میپام اگه خبر خوبی شد بیام بگم البته تضمین نمی کنم خبر اومدن دفترچه های مثل سال قبل رو بدم:31:اقا ما هم میخوایم وزارت علومی بشیم!یا اینکه میخوایم ظرفیتمون زیاد بشه.نقل قول:
دوستان برای این که معلوم شه دفترچه اومده یا نه...
هم سایت سنجش هست و هم سایت کارشناسی..
پذيرش دانشجويان فني و حرفه اي مجدد به آموزش و پرورش واگذار شد
تاريخ درج خبر 01/03/89
رييس سازمان سنجش آموزش كشور در مورد وضعيت داوطلبان آموزشكدههاي فني و حرفهاي، گفت: پذيرش داوطلبان فني حرفهاي امسال هم مانند دوره گذشته توسط وزارت آموزش و پرورش انجام ميشود.
دكتر محمد حسين سرورالدين با اشاره به پيشنهاد آموزش و پرورش مبني بر واگذاري پذيرش داوطلبان فني حرفهاي به وزارت علوم، اظهار كرد: مجلس شوراي اسلامي در قانون دو فوريتي تصويب كرد كه در زمينه پذيرش امسال اين دسته داوطلبان همانند سال گذشته اقدام شود و در مورد پذيرش داوطلبان فني حرفهاي براي سالهاي آينده تصميمگيري خواهد شد.
سرورالدين با بيان اينكه سازمان سنجش براي اعلام زمان ثبتنام آزمون دانشكده فني و حرفه اي منتظر تعيين ظرفيت آموزش و پرورش است، در عين حال پيشبيني كرد كه ظرفيتها همانند سال گذشته بوده و كمتر از آن پذيرش انجام نگيرد.
پذيرش دانشجو در آموزشكدههاي فني و حرفهاي مانند سال گذشته توسط آموزش و پرورش انجام ميشود
دكتر علي عباسپور تهراني فرد، رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در اين باره، گفت: قانوني كه توسط مجلس در رابطه با پذيرش دانشجو در آموزشكدههاي فني و حرفهاي به تصويب رسيد اين بود كه اين آموزشكدهها در آموزش و پرورش و دانشگاه جامع علمي كاربردي در وزارت علوم باقي بمانند.
نماينده مردم تهران در خانه ملت ادامه داد: آموزشكدههاي فني و حرفهاي و دانشگاههاي جامع علمي و كاربردي تا زماني كه ساختار جديد آموزش و پرورش تدوين شود در وزارتخانههاي مذكور باقي خواهند ماند.
رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تاكيد كرد: پس از تدوين ساختار جديد آموزش و پرورش بر اساس اين ساختار تصميمگيري ميشود كه دانشكدههاي فني و حرفهاي و دانشگاههاي جامع علمي و كاربردي در كدام وزارتخانه قرار گيرند.
وي خاطرنشان كرد: در مصوبه مجلس آموزشكدههاي فني و حرفهاي موظف به پذيرش دانشجو شدهاند، ضمن اينكه بلافاصله بعد از تصويب اين قانون نامهاي به سازمان سنجش و وزيرعلوم ارائه شد تا سريعا دفترچه پذيرش دانشجو در آموزشكدههاي فني و حرفهاي، دانشگاه شهيد رجايي و تربيت معلم براي دورههاي كارداني پيوسته و ناپيوسته را اعلام كنند.
عباسپور در خاتمه اظهاركرد: اين آزمون توسط سازمان سنجش اعلام ميشود؛ اما ظرفيت را آموزش و پرورش اعلام ميكند، به تعبير بهتر پذيرش دانشجو در آموزشكدههاي فني و حرفهاي مانند سال گذشته توسط آموزش و پرورش انجام ميشود.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
کد:http://www6.sanjesh.org/Fani/1389/890301_01.php
با سلام
میخواستم بدونم ایا درسته که به کسی که میانگین مدل ترم هایش در مقطع کاردانی کمتر از 12 باشه مدرک کاردانی اهدا نمیشه؟!!:18:
درست متوجه نمیشم میانگین معدل کل ترم هایش یا میانگین دروس پاس شده ی دوران تحصیل؟!:13:
ممنومپن میشم توجیهم کنید!:41:
این .... نمیخواند دفترچه ها رو توضیع کنند ؟
.......................... ( فحش )
اگه میانگین معدل کل زیر 12 باشه مدرک نمیدن و باید دوباره اون دروسی که نمره ی کمتر از 12 گرفتی رو بگیری و دوباره با نمره بالا پاس کنی تا معدلت به 12 برسه...
.
اگر کلا میانگین کل نمراتون کمتر از 12 بشه.. به شما تعلق نمی گیره..!
متوجه نشدم....!!!
آدم بچه رو از 2-3 ما قبل مهد کودک ثبت نام میکنه ! اینا میخوان کنکور بگیرین هنوز خبری ازشون نیس !
نه خير ، اصلاً اينا فني و حرفه ايها رو آدم حساب نميكنن !!! :41::2:
لب کلام رو دوست بالایی گفتن البته اموزشکده هاش هم چنان جایی نیست:31:البته خوبه ها ولی من راضی بودم لااقل شما نیاید این جو برین وزارت علوم که نشد:31:اونی برندس که نا امید نشده و داره میخونه!یه شوکی دادن که فکر کنم هرکسی هم خونده بود همه چی از یادش رفته الانم داره مشکوک میخونه با زنشم هی دعوا میکنه چکار کنه بنده خدا:31::46:.
ممنون از دوستان ولی من جوابم رو نگرفتم!
منظور من همینه که میخوام بدونم معدل کل رو چجوری حساب میکنن؟(میانگین کل دروس پاس شده؟ یا میانگین معدل کل ترم ها؟)
من ترم 1 رو با معدل 7 پشت سر گذاشتم و 80% دروس رو هم افتادم! ولی از ترم 2 سرم به سنگ خورد و ترم های2 و 3 و 4 وانشا الله 5 رو به ترتین با معدل های پایانی 12 تا 14 پاس کردم.
اگه بخوان معدل ترم های من رو (اعم از پاس شده و نشده) با هم جمع بزنن احتمالا زیر 12 میاد ولی نه اگه دروس پاس شده رو حساب کنن بالای 13 میاد!
؟؟؟
نقل قول:
خب مشخصه دیگه.
فقط معدل ترم ها رو جمع میکنن تقسیم بر تعداد ترم ها میکنن . میشه معدل کل
معدل ترم اول=7 + معدل ترم دوم =12 +معدل ترم سوم=13 + معدل ترم چهارم=13 + معدل ترم پنجم=14
14+13+13+12+7=59
59/5 = 11.8
.
سلام دوست من بسته به دانشگاه فرق مي كنه
براي مثلا تو دانشگاه پيام نور اكه معدل كمتر از 12 بشه يه سري دروس رو دوباره ميدن تا پاس كني تا معدلت به حد نصاب برسه
تو دانشگاه هاي ديگه هم همينطور
اما اگه نتونستي دروس را دوباره با معدل خوب پاس كني
يه مدرك كارداني بهت ميدن كه اسمش فرق مي كنه
بهش ميگن مدرك معادل كارداني
در مورد سربازي مشكلي نداره همون فوق ديپلم حساب ميشه
اما در مورد استخدام شدن اين مدرك ارزشي نداره و انگار ديپلم داري
مدرك معادل يعني ما يه سري دروس را در دانشگاه با موفقيت گذراندي اما نتونستي مدك فاغ التحصيلي دريافت كني
اگه نوع دانشگاه بگي من بهتر مي تونم كمكت كنم
.
اموزشکده فنی حرفه ای استانه اشرفیه هستم(سراسری شبانه)
با این وجود گمان کنم بدبخت شدم!!!:41::41::2:
بابا اگه معدل پایانی تمام ترم ها رو با هم جمع کنن که خیلی نامردیه:18:
خواهش ميكنم !نقل قول:
ميشه بگيد شما كي هستيد كه راضي نيستيد ايجوري بريم وزارت علوم ؟!! :18:
از راهنماييتون خيلي ممنون ،واقعاً خيلي كمك كرديد!!! :13:نقل قول:
اونی برندس که نا امید نشده و داره میخونه!یه شوکی دادن که فکر کنم هرکسی هم خونده بود همه چی از یادش رفته الانم داره مشکوک میخونه با زنشم هی دعوا میکنه چکار کنه بنده خدا:31::46:
:2:
:40::40:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فك كنم اين كارداني فني و حرفه اي هم فردا پس فردا از سايتشون بردارن :20::
کد:http://www6.sanjesh.org/Fani/Index.php
اگه شما 2 ترم مشروط شده باشيد در مرحله بحراني قرار دارد وگرنه
در پايان نيم سال فارغ التحصيلي بايد يه سري دروس را دوباره بگذرانيد
تا معدل شما به حد نصاب برسه كه بهش ميگن امتحان تك درس كه استاد ها هواي دانشجو را دارند
البته براي جلوگيري از مشكلات بعدي حتما با مسئول آموزشت مشورت بكن تا از الان يه راهي جلوپات بگذاره
.
دوستان بیاید شورش کنیم من که هر روز باید دو سه تا پیام به سایت سنجش بندازم واقعا این چه وضعشه
دقت کنید جامعه بدون فنی حرفه ای فلج هستش
من که دیگه حوصله ندارم می خوام برم پا بکوبم
نقل قول:
حالا ای شالا که قبول شدی بعد می فهمی که ای کاش اصلا .............
کجا قبول شدمنقل قول:
آخ من نمره اول رشته کامپیوتر بودم بر عکس اون عمومی ...:13: