الان قیمت اش چه جوره جفتی؟نقل قول:
بله میشلن بهترین لاستیک هست
Printable View
الان قیمت اش چه جوره جفتی؟نقل قول:
بله میشلن بهترین لاستیک هست
خب اگه یه سال دیگه میاد چرا از الان عکساش تو اینترنته؟نقل قول:
اینطور که من تو سایتا دیدم سال 2012 فکر کنم.
از عکساش معلومه تقریبا کامل چرا یه سال یعنی این ماشین یه سال کار داره؟
الان قیمت ندارم برادر . ولی فکر میکنم از همه هم گرون تر باشهنقل قول:
این هم همون p340 که تعریفشو میکردم امروز خودم شکارش کردم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مثل اینجا نیست که تولید و طراحی و همه کار ماشین در عرض یه ما ه تموم بشه کلی روش کار میکنن:31:نقل قول:
از عکساش معلومه تقریبا کامل چرا یه سال یعنی این ماشین یه سال کار داره؟
نیشلن واسه کشنده های جدید بهتره
گوود یر هم ترکیه هستش مال لاسا
میشلن هم ترکیه هستن الان فکر کنم کمی بالاتر رفته جفتی نزدیک 1.200 یا 1.500
===========================================
این کامیون mp4 الان نزدیک 4 سال هستش که داره تست میشه کلا دارن تستهای تحت همه نوع شرایط رو انجام میدن
پس معلومه باید منتظر سری جدیدی از موتورها و شاسی ها باشیم حالا اینها تست بزرگراه و جاده هستش و بیشتر روی نمونه های متعارف انجام میشه
شاسی های ویژه معلوم نیست کجا تست میشن
چهار سال واقعا عالیه اون بیاد بیرون دیگه عجب چیزی میشه.نقل قول:
این کامیون mp4 الان نزدیک 4 سال هستش که داره تست میشه کلا دارن تستهای تحت همه نوع شرایط رو انجام میدن
پس معلومه باید منتظر سری جدیدی از موتورها و شاسی ها باشیم حالا اینها تست بزرگراه و جاده هستش و بیشتر روی نمونه های متعارف انجام میشه
شاسی های ویژه معلوم نیست کجا تست میشن
هنوز در مورد قدرت موتور اش اطلاعاتی نیست؟
نه چیزی در مورد سری جدید موتروهای مرسدس بنز گفته نشده ولی موتروهای 11 لیتری 440 اسب فکر کنم جایگزین 12 لیتری های 440 بشن
واسه کشنده ها موتورها از 440 فکر کنم شروع بشه و به جای موتروهای 610 اسب هم 650 و بالاتر در نظر گرفته بشه
وای اگه برای رقابت با ولوو و مان بالای 700 بزنه عالی میشه.نقل قول:
و به جای موتروهای 610 اسب هم 650 و بالاتر در نظر گرفته بشه
دوتا سوال داشتم:
اینتر کولر چه سیستمی هست؟
این اسکانیا های p340 قدرتشون 340 اسب؟
اگه 340 باشه واسه یه کشنده کافیه؟
اینتر کولر سیستمی هستش که توی موتورهای توربو به کار میره
وظیفه اونم خنک کردن هوای ورودی به توربو هستش (اینجا رو شاید اشتباه کرده باشم) تا میزان تراکم پذیری هوای ورودی بیشتر بشه
ئقیقا نمیدونم چقدر هستش ولی با کدهای اسکانیا بله 340 اسب هستش
برای یک کشنده توان زیاد مهم نیست
با توجه به ثابت بودن خداکثر ظرفیت بار هر چقدر توان کشنده بالا باشه بار سنگینتر رو با فشار کمتری روی موترو با سرعت بیشتری میتونه حمل کنه
ولی فاکتورهای اصلی ضرایب گیربکس و دیفرانسیل تو بیشترین وزن بار دخیل هستن
میدونید ماک هایی که همشون به پر قدرت بودن موتور مشهور هستن توان موتورشون 250 اسب بخار هستش و این شاسی و دیفرانسیل و گیربکس اونها هستش که قابلیت حمل بارهای سنگین رو به اونها میده
بله کلا اینتر کولر کارش خنک کردن هوای ورودی هست و با بهتر کردن تنفس موتور سر و کار داره .نقل قول:
درسته همه چیز قدرت موتور نیست . همین ماک یا بنز مایلر 2628 که خیلی قوی و سرخت هستن به ترتیب 250 و 280 اسب قدرت دارن . ولی خداییش خیلی خر زورن خیلی :31:
نقل قول:
همین ماک یا بنز مایلر 2628 که خیلی قوی و سرخت هستن به ترتیب 250 و 280 اسب قدرت دارن . ولی خداییش خیلی خر زورن خیلی
پس به چی بستگی داره خودم هم دیدم اکثر این کمر شکن هارو ماک یا بنز قدیمی ها یا همین ماشین ها قدیمی میکشهنقل قول:
با توجه به ثابت بودن خداکثر ظرفیت بار هر چقدر توان کشنده بالا باشه بار سنگینتر رو با فشار کمتری روی موترو با سرعت بیشتری میتونه حمل کنه
ولی فاکتورهای اصلی ضرایب گیربکس و دیفرانسیل تو بیشترین وزن بار دخیل هستن
میدونید ماک هایی که همشون به پر قدرت بودن موتور مشهور هستن توان موتورشون 250 اسب بخار هستش و این شاسی و دیفرانسیل و گیربکس اونها هستش که قابلیت حمل بارهای سنگین رو به اونها میده
پی به چی ربط داره؟
همونطور که دوستمون گفت به گیربکس شاسی دیفرانسیل . مثلا گیربکس 2 کشنده مایلر و ماک خیلی قدرتی هستنقل قول:
میشه گفت ماک مدیون گیربکسشه
مثلا مرسدس تیتان 3850 که 500 اسب قدرت داره . مدل قدیمی هم هست با موتور 16 لیتری تونسه 1100 تن بار رو از جنوب ببره شمال . میدونی که الان کامیون های 700 اسبی هم شاید نتونن این کارو بکنن . ولی اون ساخته شده برای تناژ بالا
یه چیزی میگم نخندیننقل قول:
همونطور که دوستمون گفت به گیربکس شاسی دیفرانسیل . مثلا گیربکس 2 کشنده مایلر و ماک خیلی قدرتی هست
میشه گفت ماک مدیون گیربکسشه
مثلا مرسدس تیتان 3850 که 500 اسب قدرت داره . مدل قدیمی هم هست با موتور 16 لیتری تونسه 1100 تن بار رو از جنوب ببره شمال . میدونی که الان کامیون های 700 اسبی هم شاید نتونن این کارو بکنن . ولی اون ساخته شده برای تناژ بالا
یعنی میشه گیربکس رو به دو نوع سرعتی و قدرتی تقسیم کرد؟؟؟؟؟:31:
بله همینطوره گیربکسها در هر نوعی چه سواری و چه سنگین سرعتی و قدرتی هستن
یه عده گشتوار رو افزایش میدن یه عده توان رو
یه چیز جالب بهتون بگم فکر میکنید ترکتورهای بزرگ یا بولدزرها و لودرهایی که سنگ و خاک زیادی رو میتونن جا به جا کنن چقدر توان موترو دارن؟
بیشترشون کمتر از 300 اسب بخار ولی گیربکسهای دارن که دور پایینی رو دارن و گشتاورهای سرسام آوری رو به محورهای نیرو منتقل میکنن
بیشتر این مباحث به مبدلهای نیرو و گشتاور مربوط میشه
این عکسو امروز گرفتم:31:
خدایی با یه کم بزک عجب چیزی میشه:31:
اینجا کجاس که این عکسو گرفتی شیرین ؟
خداییش 1844 همیشه قیافش تازگی داره :8:
سلام
چند روز پیش داشتم با ماشینم تو یک بزرگراه با سرعت معمولی 85-90 تو لاین 2 حرکت می کردم. به یه پل با طول عرشه بزرگ ( پل سیدی مشهد) رسیدم و تصمیم گرفتم از ماشین جلوییم سبقت بگیرم. به اینه نگاه کردم پشتم هیچ خبری نبود و خیلی راحت اومدم تو لاین 1. اما دقیقا چند ثانیه بعد یک نوشته IVECO با حداقل فاصله از من تو آینه وسطم خود نمایی می کرد! باورم نمی شد این دیگه از کجا اومده بود. چون تک سرنشین بودم و دور ماشین هم مناسب بود یه بار راهمنا زدم و پدال گاز رو تاآخر فشار دادم به این امید که پرایدم که 5000 تا بیشتر کار نکرده و نفس خوبی هم داره دور بگیره و از غول پشتم جدا بشم. اما ظاهرا بی فایده بود لعنتی چراغ می داد و راه می خواست! همزمان با سبقت گرفتنم اومدم لاین 2 و دیگه گاز رو رها نکردم تا یه جوری با این ایویکو 330 شاخ ، کل کوچیکی داشته باشم. اما راهم بسته بود و یه خورده شل کردم و اون منو گرفت. این کامیون واقعا یک هیولاست.اگر چه گاریش هم خالی بود. حدود 100 متر جلو تر از من هم از یه خاور با یک تغییر مسیر ناگهانی لایی وار از سمت راست سبقت گرفت و ناپدید شد. تصور کنید این تریلی با این سرعت و این وضع رانندگی متاسفانه چه سوانحی رو می تونه ایجاد کنه.
نقل قول:
اینو تو فیروزکوه گرفتم
آره خدایی حدود 4 ماه 1844 ندیده بودم ولی خدایی 1844 با یه اسکانیا r420 هم عوض نمیکنم این ماشین با یه بادشکن میشه سالار صای موتوراش دیونه میکنه:31:
این که کاملا عادیه ما چند روز پیش تو اتوبان با 130 تا میرفتیم یه atego اومد پشتمون دوتا نور بالا زد زدیم کنار سبقت گرفت رفتنقل قول:
سلام
چند روز پیش داشتم با ماشینم تو یک بزرگراه با سرعت معمولی 85-90 تو لاین 2 حرکت می کردم. به یه پل با طول عرشه بزرگ ( پل سیدی مشهد) رسیدم و تصمیم گرفتم از ماشین جلوییم سبقت بگیرم. به اینه نگاه کردم پشتم هیچ خبری نبود و خیلی راحت اومدم تو لاین 1. اما دقیقا چند ثانیه بعد یک نوشته IVECO با حداقل فاصله از من تو آینه وسطم خود نمایی می کرد! باورم نمی شد این دیگه از کجا اومده بود. چون تک سرنشین بودم و دور ماشین هم مناسب بود یه بار راهمنا زدم و پدال گاز رو تاآخر فشار دادم به این امید که پرایدم که 5000 تا بیشتر کار نکرده و نفس خوبی هم داره دور بگیره و از غول پشتم جدا بشم. اما ظاهرا بی فایده بود لعنتی چراغ می داد و راه می خواست! همزمان با سبقت گرفتنم اومدم لاین 2 و دیگه گاز رو رها نکردم تا یه جوری با این ایویکو 330 شاخ ، کل کوچیکی داشته باشم. اما راهم بسته بود و یه خورده شل کردم و اون منو گرفت. این کامیون واقعا یک هیولاست.اگر چه گاریش هم خالی بود. حدود 100 متر جلو تر از من هم از یه خاور با یک تغییر مسیر ناگهانی لایی وار از سمت راست سبقت گرفت و ناپدید شد. تصور کنید این تریلی با این سرعت و این وضع رانندگی متاسفانه چه سوانحی رو می تونه ایجاد کنه.
همین بابای خودم باش رفته بودم تبریز داشت با 110 تا میرفت گفت تازه رو 110 قفل وگرنه ماشین داره جاده رو گاز میگیره تازه ماشین داشت نفس میکشید اگه قفل نبود تا 140 تا هم میرفت معلوم بود ماشین هنوز جا داره ولی قفل بود:31:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
اینارو هم امروز شکار کردم:31:
چه میکنه این آلمان:31:
خدا هر کسی رو که داغ این عروسکارو به دل ما میزاره لعنت کنه:31:نقل قول:
چه میکنه این آلمان
دشت امروزم:31:
خیلی قشنگهنقل قول:
ای کاش سقف بلندش میومد
همینش رو جمع کردن برگردونن سقف بلند باشه پیشکششون:41:نقل قول:
خیلی قشنگه
ای کاش سقف بلندش میومد
اکتروز 1844 پلاک سلیمانیه کردستان عراق . تو جاده کمر بندی کرمانشاه
این طرفا از این اکتروس های پلاک عراق پره . من حتی 1857 هم دیدم .
البته این عکسه زیاد شاخ نیست . ولی سقف بلنده .
جالبه که من پشت فرمون بودم تو 100 تا سرعت برگشتم عکس گرفتم :31:
من تازه فهمیدم این عراقیا اکثرشون اکتروس دارن
ولی ظلم راننده های یه کشو داغون مثل عراق باید اکتروس1857سوار بشن اون وقت راننده های ما تو کف یه 1844 سقف بلند باشن:41:
دادا اینا اکثرا کرد عراق هستن . کلا کردا عشق بنز هستن :20: حالا چه کرد ایران چه عراق چه ترکیه چه سوریه:31:
تو همین کرمانشاه من اکتروس عشق باز زیاد میبینم . بعد من با این راننده های پلاک عراق صحبت کردم گفتم حال می کنی با این 1857 ها:31: . میگفت خداییش تا حالا تو جاده هیچ ماشینی به گرد پام نرسیده . زده بود بغل داشت غذا میخورد نزدیک مرز (کرمانشاه - قصر شیرین - مرز خسروی - بازار مرزی پرویز خان )
خدایی ایران لیاقت بنز نداره باید با همین دانگ فنگ و هوو بسازه:13:نقل قول:
دادا اینا اکثرا کرد عراق هستن . کلا کردا عشق بنز هستن حالا چه کرد ایران چه عراق چه ترکیه چه سوریه
تو همین کرمانشاه من اکتروس عشق باز زیاد میبینم . بعد من با این راننده های پلاک عراق صحبت کردم گفتم حال می کنی با این 1857 ها . میگفت خداییش تا حالا تو جاده هیچ ماشینی به گرد پام نرسیده . زده بود بغل داشت غذا میخورد نزدیک مرز (کرمانشاه - قصر شیرین - مرز خسروی - بازار مرزی پرویز خان )
با سلام به دوستان عزیز
میخاستم بدونم کسی از دوستان در مورد آببندی ماشینهای صفر ( کشنده ) اطلاعاتی داره ؟؟ :11:
چه با حاله نوشته جلو ماشیننقل قول:
yes we can
بله ما می تونیم !!!!!!!!!
البته این به درد ایران نمیخوره یه دفعه دیدی تو جاده تهران قم افتاد تو یکی از این چاله های اتوبان سر و صورت ماشین اومد پایین چون اینا ارتفاعشون خیلی کمه باید جاده صاف باشه:31:نقل قول:
چه با حاله نوشته جلو ماشین
yes we can
بله ما می تونیم !!!!!!!!!
اسکانیا تو گلی
قربونت بشم
خیلی دلبری
من فدات بشم
پایان طرح بازدید سیستم های فنی محصولات دانگ فنگ در شرکت رنا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو، مدیر فنی و گارانتی شرکت خدمات فنی رنا از پایان طرح بازدید سیستم سوخت رسانی محصولات دانگ فنگ خبرداد و گفت: این طرح در راستای ارائه خدمات ویژه به مشتریان محصولات چینی و خودرو های دانگ فنگ که حجم نسبتاً بالایی از تولیدات شرکت سایپا دیزل را تشکیل می داد در شرکت رنا اجرایی شد.
مهندس عبدی در ادامه گفتگو با خبرنگار خبرخودرو گفت: این طرح از12 بهمن آغاز و تا 15 اسفند ادامه داشت که در 33 نمایندگی مجاز این شرکت در سراسر کشور اجرایی شد و هدف از این طرح ارائه خدمات بهتر با هزینه کمتر به مشتریان این خودرو ها بود.
وی افزود:همچنین طرح تعویض فیلتر ها و روان کارها و مواردی که مرتبط با سیستم موتور بود با قیمت مناسب و زیر قیمت بازار عرضه شد . در طول اجرای این طرح تخفیفات ویژه ای نیز برای مشتریان در نظر گرفته شد.
وی در خصوص طرحهای مشابه در شرکت رنا گفت:3 ماه پیش این طرح برای خودرو های ولوو نیز اجرایی شد که طی اجرای این طرح شرکت رنا اقدام به بازرسی موتور و کنترل سیستم موتور این خودروها نمود.
عبدی در خصوص برنامه نمایندگی های این شرکت در سال آینده گفت: برای ارائه خدمات بیشتر به مشتریان، این شرکت در صدد است در سال آینده بصورت ماهیانه یا فصلی طرح بازدید از خودرو ها را در شبکه نمایندگی های شرکت رنا اجرا کند تا باعث جذب بیشتر مشتریان و همچنین افزایش کیفیت قطعات و موارد مصرفی که در این خودرو ها مورد استفاده قرار می گیرد شود زیرا هم اکنون در کشور قطعات بی کیفیت بسیار زیاد و متاسفانه با قیمت های نازل در اختیار مشتریان قرار می گیرد.
وی در پایان گفت:بنابراین اجرای این طرحها باعث خواهد شد دسترسی مشتریان به قطعات با کیفیت افزایش یابد و مشتريان اطلاعات مناسب تری را در خصوص استفاده از قطعات بدست آورند.
دوستان عزیز سلام
ممکنه یکی از دوستان لطف کنه و بگه تو امریکا چندتا کارخانه تولید کامیون هست ؟
بنز مایلر دوستم 2628
:31:
خدای زور . خدای خر کاری . :20:
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
تا جایی که من میدونمنقل قول:
MACK
KENWORTH
INTERNATIONAL
NAVISTAR
PETERBILT
VOLVO
FRITE LINER
البته بازم هست ولی الان حضور ذهن ندارم
دوستان سلام
عیدتون مبارک
کسی از دوستان قیمت کامیون ها رو رو می دونه؟
خب شما نوع کامیون رو بگید ما بگیم:31:نقل قول:
دوستان سلام
عیدتون مبارک
کسی از دوستان قیمت کامیون ها رو رو می دونه؟
به به چی شکار کردم
اینو خودم تو یه گاراژ گرفتم:31:
امروز یکی از دوستام اینو بهم گفت دقت نکرده بودم:13:
ببینید چقدر جلو پنجره این دو تا شبیه هم نه ببخشید عین هم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون از ایران خودرو که فراز میزنه کپی اکتروس
این هم از سایپا که برمیداره یه چی میزنه عین اسکانیا سری آر بعد میگه همه چی داخلی:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دزدی که فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست:27: