نگران نباشيد اين مسابقه 3 راند هست و هنوز راند اولش هم تموم نشده. راند اول اخر خرداد تموم ميشه.:10:نقل قول:
Printable View
نگران نباشيد اين مسابقه 3 راند هست و هنوز راند اولش هم تموم نشده. راند اول اخر خرداد تموم ميشه.:10:نقل قول:
بچه ها كسي امتحان كرده شايد پچ بخوره ما ندونيم لينك پچ اينه بريد دان كنيد بريزيد روش بينم شايد گرفت خدا كنه بگيره سانسوراي دستشويي رفتن حموم رفتن و...از بين ميبره :نقل قول:
بريد تو فولدر بازي بعBINبعد بريزيد توش ممنون از همه
کد:http://glileh.persiangig.com/Download/Sims%203%20Censor%20Patch.rar
لطفا برادران و خواهران زیر 73 سال این مطلبو نخونن:دی!:
امیر جان تاحالا 3 بار این لینک گذاشته شده با آدرسای مختلف من اولیشو تست کردم درست بود اما در حد سیمس 2 که فقط پشتو نشون میشده بقیه ی جاها به دلیل اینکه روش کار نشده پس شکل خاصی نداره همون اولیم به خاطر اینه که توی لباس باید معلوم باشه به شدت:دی بقیه ی جاها نیازی نیست
این مسابقه 3 راندی هست و 5 بار برنامه ریزی شده تا برگزار بشه هر بار برنده اعلام میشه و مسابقه سخت تر میشه
خیر همه چی جمع کنیه باید فقط باید کلکسیونی باشه همین به گروپ زیر رفته و عضو شوید در این باره است:
کد:http://www.forum.p30world.com/group.php?groupid=815
اینو کجا بزنم؟نقل قول:
بچه ها يه عكس از نقشه نميدونم كله شهره يا نه من تا بعد امتحانا نصب ميكنم.
Ctrl + Shift + C می زنی یه پنجره اون بالای صفحه میاد .... یعنی تو سیمز 1 و 2 که اینجوری بود ... اینم لابد همونه دیگه !نقل قول:
اینو کجا بزنم؟
راستی دوستان غیر از پچ سانسور پچ های دیگه ای براش نیومده؟
حالا یه سوالیی برام پیش اومده پس پچ ها و مود ها رو میشه رو این نسخه اجرا کرد ولی پچ های رسمی رو نمیشه اجرا کرد اینطور نیست یا هست؟ چون دوستان برای مثال پچ سانسور رو اجرا کردن دیگه!!!!
............
teleporting هم فقط یک جایه خاصی میشه گذاشتش یا میشه چند تا جا کار بذاریم هاون؟؟؟؟
ممنون دوستان
دوستان ببخشید این سوالارو میکنم اما خواستم بازیرو بگیرم گفتم بی زحمت کمی راهنمایی کنید.
1-آیا میشه تو این بازی به فروشگاه رفت و چه چیز هایی میشه خرید؟
2-اون نسخه ی تقلبی با تازه چه فرقی داره؟
3-تنوع وسایل چطوره؟شهرش قشنگه؟
4- ماشین ها چطورین میشه ماشین خرید؟
5-نیاز ها چطورین مثل سیمز2 زود خالی میشن؟
بازم ممنون.
هر جا دوست داری می تونی تلپورتینگ رو بزاری
یعنی چه رسمی؟پچ سانسورو جدید دادن بیرون دلیل اینکه مثل سیمس 2 هست اینه که به دلیل اینکه مواردی براش در نظر نگرفته شده گرافیک نداره پچ هارم بعد از اولین پک الحاقی میدن بیرون
نه منظورم این هست مگه شما نگفته بودید که این نسخه ای که الان زودتر اومده فرقش با اون نسخه ی جدیدتر اینه که ما تو این نسخه ای که داریم نمیتونیم پچ و مود رو نصب کنیم و لی تو اون یکی نسخه میشه! پس چرا ما تونستیم پچ سانسور رو نصب کنیم؟؟؟(چون مثل سیمس 2 هست یامنظور این بود که پک های الحاقی توسط شرکت را نمیتونیم نصب کنیم تو این نسخه؟
ممنون
نقل قول:كل شهر كه نه ولي بيشتر شهر و مركزش هست، شهر خيلي بزرگتره.:10:نقل قول:
نقل قول:
نه نه نه نگرفتید پس ما چی گفتیم اصلا پچ و مود با هرفی که من زدم فرق داره
پچ و مود یه سری چیز دانلودیه
چیزی که من گفتم این بود که نمی تونه پک الحاقی نصب کنه مثل سیمس 2 نایت لایف مثلا سیمس 2 پتس سیمس 2 اپن فور بیسینس این طوری رو نمیتونه نصب کنه اینا توی سی دیه دی وی دیه اما اونا 1 مگه 2 مگه آخرش 50 مگه ولی پک 1 گیگ 2 گیگه!
زنده جون يعني پچ ميخوره راستي اين علي گفت وقتي نسخه ي اصل اومد فروشگاه برامون رايگان ميفرسته اون نشوني را بلده يا ما بايد بهش بديم.
بله پچو میخوره که پکو نمیخوره....نقل قول:
چی می گی مگه می خواد برشکسته بشه؟!فقط به کسایی که خریدن میده از خود سایت خریدن
خودشون دارن لیست کسایی رو که ازشون چیز میخرن خودشون به کسایی که از سایت خریدن یکی میفرستن
نکته!:در صورتی که شخص خریدار پک الحاقی بازی رو از پی سی ورلد بخره در این صورت براش میفرستن
بله ایمن مودهای ساده رو قبول میکنه اما وقتی پک رسمی و درست براش بییاد که یکسری تغییرات عمده تو بازی انجام میده رو ساپورت نمیکنه مثل سیمس پت و...
امیر جون تو که بعد امتحانا میخوای نصب کنی صبر کن نسخه اصلیش بیاد اونور که امروز اومد اینجا هم به زودی مییاد
نقل قول:
خوب موضوع اینه که خریده بره دوباره بخره:دی؟البته اگه از پی سی ورلد نخریده باشه مجبوره همین کارم بکنه:10::19::41:
اقا کسی نقشه کامل شهرو داره؟
ممنون
نقل قول:
ببین عزیزم شهر چون خیلی خیلی بزرگه نقشش خیلی خیلی ریز در میاد حالا بچه ها یه تست می کنن ولی من گفتم:دی
خوب از شهر جی تی ای ایوی که بزرگتر نیست البته حالتش خوب فرق داره ولی خیلی دوست دارم ببینمش
بعد تو نقشه چه چیز هایی رو مشخص کرده و اینکه تو شهرش چه چیزایی وجود داره؟
بعد من از اول با خانواده بازی رو شروع کنم بازم باید شغل پیدا کنم؟ و اینکه ایا هر شغلی که دوست دارمو میتونم انتخاب کنم یا فقط بعضی از شغل ها برا چی؟
بعد تو سطح شهر رستوران مغازه دیگه چیا وجود داره باشگاه یا اینارو داره راجع به اینا میخوام بدونم!
بعد مثلا چه جوری میتونم 2 نفری که دوست دارم همسایه کنم؟ ممنون
1- متاسفانه نميشه يك عكس از كل شهر يك جا گرفت.نقل قول:
2- تو نقشه ساختمان هاي شغل هل، مغازه ها ، مكان هاي گردشي و ...
3-شما هر شغلي كه تو بازي موجود باشه رو ميتونيد بگيريد.
4- بله در سطح شهر رستوران، مغازه ، باشگاه بدنسازي ، city hall و مكان هاي گردشگريئو ... وجود داره.
5-اين كار خيلي سخته و من اطلاعات كافي در اين مورد ندارم بهتره دوستان جواب بدن.:10:
ببخشید یعنی نمیشه همچین کاری کرد؟ یعنی بیام دو نفرو همسایه هم بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی مثلا من تو محیط شهر وارد میشم میتونم با سیم های دیگه ارتباط برقرار کنم درسته؟ چه جوری میتونم مهمونی بدمو و...؟
و اینکه ممنون
چرا امکانش هستنقل قول:
باید گزینه ی map رو بزنید و خانواده ی دیگه ای بسازید و اونو به خانه ی دیگه وارد کنید
با تلفن یا موبایل که داخل کوله پشتی هست گزینه ی Party :46:
آقا من الان اومدم 25 صفحه از اين تاپيك سيمز 3 رو خوندم چشام در اومد:
يكي از دوستان گل و با مرام لطف كنن يه راهنماي كلي از بازي و امكانات جالبش بنويسن من نميدونم قبلا گذاشتن يا نه ولي اگرم قبلا گفتيد يه كپي ديگه هم اين جا بذاريد خدا خيرتون بده!
من اصلا از اين بازي خوشم نيومده!
يكي از دلايل اصليش هم اينه كه اسلوموشن هستش چي كار كنم اين قدر اهسته حركت نكنه!الكي هي عالمه از بازي ها و فايل هاي كامپيوترم رو پاك كردم درست نشد آقا يكي بگه با اين مشكل چي كار كنم!
به نظر شما ادم هاش زشت نشدن؟نمي دونم چرا از ريختشون خوشم نمي ياد! البته اين نظر منه
دوست عزيز خيلي خيلي عذر مي خوام ولي بذار يه چيزي بگم خيال همتون كه دنبال اين پچ مي گرديد راحت بشه!نقل قول:
من چند وقت پيش داشتم سيمز 2 رو بازي مي كردم بازي يه دفعه قاطي كرد!چي شد؟همون چيزي كه شما دنبالش مي گردي!
سيمز من طبقه ي بالا داخل حمام بود توي وان ! و من هم طبقه ي پايين بودم ولي بازي داشت آدمي كه توي حمام بود رو توي هوا بدون سانسور نشون مي داد!:18::2::18:
خوشبختانه اصلا اون جزئياتي كه جنابعالي و خيلي هاي ديگه دنبالش مي گردين رو نداشت!
يعني چي؟
يعني اين كه تا حالا عروسك باربي ديدي اونطوري!صاف صاف بود الحمدلله!
حالا خيالتون راحت شد ديگه لطفا ول كنيد!:41:
در باره ی چی اطلاعات می خوای؟!
گرافیک و جزئئیات سیما رفته بالا و همه خوشگل شدن مثل سیمس 2 نیست که آدم حالش از یکی با قیافه ی چپل چلاقش بهم بخوره البته نظری هر کسی عزیزه...
بله این سانسورم قبلا گفته شده بود:دی
خوب بیارش روی درجه ی بالاتر اگه در آخر اسلومویشن باشه مشکل از دستگاهتونه...
من دو هفته است سفارش دادم ، هنوز دستم نرسیده . ای کاش تو همین P30world سفارش می دادم .
نسخه 6.130 تو ايران اومده؟
خير فكر نميكنم اومده باشه. در ضمن شما ها چه قدر شور ميزنيد؟نقل قول:
با نسخه قبليه كه فرقي نداره در مورد پك هاش فرق داره كه اونم هنوز نيومده.:10:
من هم اون اول فکر می کردم این نسخه خیلی داغونه ! ولی اینطور ک معلومه هیچ فرقی نداره جز اینکه پک ها روش نصب نمیشه ؟؟نقل قول:
خير فكر نميكنم اومده باشه. در ضمن شما ها چه قدر شور ميزنيد؟
با نسخه قبليه كه فرقي نداره در مورد پك هاش فرق داره كه اونم هنوز نيومده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همین در صورتی هم دریافت می کنید که سیمس 3 قبلی رو از پی سی ورلد سفارش داده باشید و بخواهید پک هارو سفارش بدید یعنی اگه پکو سفارش ندید سیمس 3 6.130 بای بای:دی
خوب لومینا جون من می دونم شما دختر نیستی لومینا اسم دختره نگفتم شما دختری که ...
دوستان یک سوال از بازی:
فایده اخراج کردن یک کارمند از جایی که کاملاً مال ماست چیه؟ (چون دیگه نمیشه کسی رو استخدام کرد و مثل سیمز بیزینس هیچ خبری از تجارت هم نیست.)
دوستان هم ترفندها و تجربیاتشان رو اینجا بگذارند تا بقیه استفاده کنند.
جایی هم سراغ دارید که بشه برای سیمز چیزی دانلود کرد آدرس بدید.
هان؟نقل قول:
من كه نديدم اخراج بشه كرد. ميشه؟:13:
تر فند خاصي نداره فقط بايد سعي كني زنده بموني! ( شوخي كردم در مورد چي مي خواي تا بگم.):10:
بعد از اینکه patern بشی، اگه بازم پول داشته باشی یک گزینه دیگر هم میاد که کل سهم اونجا رو بخری، که بعد از این کار امکان اخراج کردم و تغییر نام هست.نقل قول:
نمیدونید اولین پکی که قرار بیاد کی میاد و در چه موردی هست.
من چکار کنم تا ادمام بمیرن برای من اصلآ نمیمیرن الانم جمعیتم زیاد شده خیلی سخت شده تا اینا رو بگردونم.
راح حل های زیادی وجود داره ، از جمله اینکه برقشون بگیره ، تو آتیش سوزی بمیرن و ...نقل قول:
من چکار کنم تا ادمام بمیرن برای من اصلآ نمیمیرن الانم جمعیتم زیاد شده خیلی سخت شده تا اینا رو بگردونم.
باید توی آب ماهی بگیریدا:دی
خوب شاید سیمت ابله یعنی نوبه یعنی اوله کاره برای سریع تر شدن یادگرفتنش برو توی میوه فروشی که هست اونجا این گزینرو بزن:attend fishing class 400$ چهار صدتا بده برو یه کلاس درستو حسابی بعد بیا تو خونه تمرین کن:دی
يه اخطار گرفتي بس نبود؟نقل قول:
خوبه ادم احترامشو نگه داره.
اينم عكس پرواز پرنده ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بازی داشتم قدیما به اسم Roller Coaster Tycoon تو اون بازی رو این مرغابی ها کلیک می کردی پرپر می شدن و پر هاشون تو هوا پخش می شد بعد خودشون عین مرغ پوست کنده به پروازشون ادامه می دادن ، این نمیشه پر پرشون کنی :27: :34:نقل قول:
اينم عكس پرواز پرنده ها: