سلام عزیزان من مدتیه که نمیتونم ازهیچ ویدیویی دانلود کنم میشه بگید چطور ممکنه؟کد:http://www.topgear.com/uk
با IDM که میزنم دانلود کنه یک فایل 200 بایتی دانلود میکنه
سلام عزیزان من مدتیه که نمیتونم ازهیچ ویدیویی دانلود کنم میشه بگید چطور ممکنه؟کد:http://www.topgear.com/uk
با IDM که میزنم دانلود کنه یک فایل 200 بایتی دانلود میکنه
هم آيكون مثلث سبز رنگ و هم آيكون در حال دانلودنقل قول:
با idm دانلود نکن با خود ie دانلود کن ببین میشه؟نقل قول:
سلام دوستان. لطفا کمک کنید
مدتی که وارد هر سایتی میشم چند تا پنجره Internet Download Manager همزمان باز میشن و می خواهد فایل با فرمت jpg دانلود بکنه وقتی هم که میبندمشون دوباره باز میشن
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
به کمک دوستان نیاز دارم.
یه فایل برای دانلود توی IDM داشتم. حدود 78 درصد از اون فایل تکمیل شده بود که ناگهان ویندوزم از کار افتاد. میخوام ویندوز عوض کنم اما موندم که اون 78 درصد رو چه کار کنم. آخه حجمش حدود 3 گیگه و یه فایل هم هست. اگه پارت بندی شده بود دردش خوردنیه اما 3 روز براش وقت گذاشته بودم.!!!
دوستان راهی بلد نیستند که من اون 78 درصد رو نگه دارم و بعد از نصب ویندوز به ادامه اون بپردازم.
شاید idm مشک داره نسخه دیگه نب کن یا دوباره پاک کن و نصب کن.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.tarfandestan.com/1388/02/15/resume-broken-downloads-from-another-link-by-idm.html
اين متن رو كاملاً خوندم و اجراش كردم. فايلم رو به صورت كامل دانلود كردم اما موقع Extract كردن اون اخطار CRC رو ميده.نقل قول:
راه ديگهاي نيست؟
کلیک راست کن روی فایل بعد extract files بعد از سمت چپ تیک گزینه ی keep broken files رو بزار.نقل قول:
سلام
IDL ورژن 5.8 رو نصب کردم 1روز ازش استفاده کردم الان این ارور داده میشه و ازم سریال نامبر میخواد...ممکنه
راهنمایی کنید ....:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کرک استفاده کنید.نقل قول:
جستجو کنید تو این فروم هم هست و از گوگل هم میتونی پیدا کنی.
با idm و فایر فاکس به راحتی میشه از سرویس های دانلود با نرم افزار دانلود کرد
چرا بعد از مدتی چی میشه که خود دانلودر فاکس دانلود میکنه؟:41:
نقل قول:
مشکل بیشتر از کرک IDMمیتونه باشه
می تونید کرک IDM 5.xx رو از اینجا دانلود کنید
webq.blogsky.com/pages/IDM-LastVersion-Patch
یه مدتی میشه با این کرک کار میکنم حتی رو ورژن های جدیدی که بیاد هم کار میکنه، حتما ورژن 5 به بعد باید باشه
سلام دوستان IDM میخاستم ببینم میشه بهش صف دانلود داد؟ 44 تا پارت رو میخام یکی یکی دانلود کنه دیگه نخام یکی که تموم شد خودم بیام بعدی رو بهش بدم لینکارو بهش بدم خودش اولی که تموم شد بره دومی و تا اخر . همچین چیزی داره و اگه داره لطف کنین یه اموزش بدید ممنون
سلامنقل قول:
بله امکانش هست ،شما لینک ها رو بذارین تو IDM و از گزینه Scheduler و تب Files in the queue تنظیمات خودتون رو اعمال کنید .
سلام دوستان
چجوری میتونم IDM رو با Google Chrome هماهنگ کنم؟
البته میدونم که باید گزینه Use Advanced . . . رو بزنی ولی وقتی میخوام دایرکتوری رو انتخاب کنم اصلا پوشه ای که GC توشه رو نمایش نمیده
سلامنقل قول:
تیک گزینه مربوط به جستجو گرتون رو در لیست زیر بزنین :
سلام.. گاهی که من می خوام از بعضی سایت ها دانلود کنم (منظورم صرفا سایت های آپلود سنتر مثل رپیدشیر نیست.) بعد از اینکه مدتی از دانلود فایل می گذره سرعت به صفر می رسه و بعد از مدتی (یا بعد از Cancel کردن و دوباره ادامه دادن - چون معمولا هم resumable هستن) این پیغام رو دریافت می کنم (همین طور که تو پیغام می بینید اسم فایل و آدرس سایت هم هست.) :
مشکل از کجاست؟
ممنون...
درودنقل قول:
به احتمال زیاد لینک دانلود تغییر پیدا میکنه !
حتما بعد از این ارور خود به خود وب سایتی که ازش لینک رو برداشتین هم میاد !
سلام
ميشه بعد از تعويض ويندوز دانلود رو ادامه داد ؟ من الان يه فيلم 700 مگي رو نصفش رو دانلود كردم و ميخوام ويندوز رو عوض كنم و دانلود رو ادامه بدم البته اينم بگم كه دانلود قابليت ريزوم داره منتها وقتي بخواد ويندوز عوض كنم درايو C كه idm توش نصب هست فرمت ميشه ....
با تشكر .
ممنون..نقل قول:
یعنی چی؟
یعنی تو فاصله ای که من دانلود می کنم تغییر می کنه؟ دانلود معمولا تا جای خوبی پیش می ره و یه باره..! :13:
بله، اگر رو ok کلیک کنم اون صفحه باز میشه..
فایل ها هم متوسط 100 مگ هستن، یعنی با سرعتی که من دارم حدودا 1 ساعت طول می کشه که معمولا بعد از 60-70 درصد این طور میشه.. راهی وجود نداره؟
بله همونطور که گفتم لینک تغییر میکنه !نقل قول:
باید لینک رو به یه سرور دیگه منتقل کنین .
سلام
من فيلم اواتار رو دانلود كردم با حجم 1.94gb اما الان كه بازش ميكنم فقط 12 دقبقه اولش رو نشون ميده نمي دونم چرا لطفا راهنمايي فرمائيد اينم لينكش .
باتشكر
سلام به همه
بچه ها من یک سوال دارم نمیدونم کجا بپرسم به خاطر همین اینجا می پرسم.
یک سایتی هست به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی میرم تو این سایت هر 5 ثانیه یکبار refresh میشه و نمیتونم کاری کنم در صورتی که همه سایتها راحت باز میشن.
چرا اینطوریه اگر ممکنه خودتون برین ببینین واسه شما هم اینجریه؟
سایت رو من تست کردم مشکلی ندارهنقل قول:
شما سیستم خودتون رو با نرم افزاری مثل TuneUp Utilities بهینه سازی کنید احتمالا مشکل از سیستم عاملتون باشه
با سلام.من از کافی نت با IDM دانلود میکنم.یعنی خودم روی سیستم نصب و کار میکنم.
سوال اینجاست که وقتی فایلی را دانلود میکنم.و در وسط های دانلودم هستم که بنا به دلایلی مانند برق رفتن و ...کامپیوتر خاموش و یا ریست میشود. وبا وجود اینکه روی درایو c سیستم نرم افزار دیفرز نصب شده است.(البته درایوهای دیگر دیفرز ندارند)دانلود نیمه تمام من با وجود رسیوم دار بودن نیز از بین میرود.(بخاطر دیفرزی که روی درایو c فعال است).حال از شما یک خواهش دارم که راهنمایی کنید که چگونه کاری کنم که فایل های موقت یا همان temp دانلودها حفظ شود (چگونه آنها را در درایو دیگری از C بخواهم که نرم افزار کپی کند)
و چگونه بعد از حفظ آنها بتوانم از دانلودم را ازجایی که باقی مانده است ادامه بدم نه از اول.
از شما خواهشمندم روشهای این کار را برای این کاربر مبتدی بفرمایید.:19:
سلامنقل قول:
نحوه ی عوض کردن محل پوشه ی Temp :
به Properties مای کامپیوتر مراجعه کن و روی سربرگ Advanced کلیک کن :
سپس روی دکمه ی Environment Variables کلیک کن تا پنجره ی زیر رو مشاهده کنی :
سپس در مستطیل اولی روی TMP کلیک کن و Edit رو بزن و محلشو تغییر بده.
برای TEMP هم همین کارو کن.
دقت کن مسیر TMP و TEMP یکی باشه.
در آخر پنجره ها رو OK کن و سیستم رو Restart کن.
موفق باشید :40:
با سلام .با وجود دیفرز با ریست کردن کامپیوتر به حالت اولیه اش برمییگردد.
از منوی Downloads گزینه Options رو انتخاب کن و در تب Save To قسمت Temporary Directory، آدرس رو تغییر بده.نقل قول:
من 80% يك فيلم رو با idm دانلود كردم ولي پيغام زير رو ميده
The server sent incorrect reply on restart command
HTTP/1.1 416 Requested Range Not Satisfiable
سلام
من يه فيلم 7.852GB رو با idm دانلود كردم همش كامل اومده يعني 100% اما موقع الحاق فايلها كه توسط idm انجام ميشه اين كار بصورت كامل انجام نميشه نميدونم چرا لطفا راهنمايي فرمائيد.
ضمنا اگر راهي ديگه براي الجاق اين فايلها به هم مي دانيد راهنمايي فرمائيد .
باشكر
توی idm مسیر مورد نظر را برای ذخیره فایل ها دادم از قسمت download>setting دادم اما بازم در محل قبلی خودش ذخیره میکنه یعنی C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads...
مشکلش از چیه؟؟؟
فکر کنم پوشه temp رو باید براش تعریف کنی پست830 همین تایپیکنقل قول:
اماسوال خودم
دوستان من چندتا مشکل با IDMداشتم که بیشتر مربوط به تب تنظیمات وزمان بندی برنامه است
قسمت ارتباط بامودم رو هر بار که تنظیم میکنم یا نام کاربری پاک میشه یارمز عبور چندین بار تا حالا تنظیم کردم و خیلی راهها رو امتحان کردم امافایده نداشت
قسمت زمان بندی با این که ساعت مشخصی رو براش تعریف کردم با گاهی اوقات شروع میکنه به دانلود خودکار
با ویندوزسون کار میکنم وIDM نسخه 5.18است وپتچ شده
فکر نکنم...نقل قول:
چون ادرس ذخیره فایل ها C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads
هستش اما پوشه TEMP پیش فرض کلا جدا هستش از این ادزس...
البته از تنظیماتش محلی که خودم دادم را بعضی فایل های حجیم را ذخیره میکنه اما اکثرا در MY DOCUMENT ذخیره میشه...!؟
سلام دوستان
من چند تا فیلم گذاشته بودم با FLASHGET دانلود بشه اما حالا که هر کدوم 70 80 درصد رسیده ، سایتی که دانلود میکردم ف ی ل ت ر شده و آدرس سایت عوض شده . حالا میخوام آدرس سایتی که دانلود می کرده رو عوض کنم .آیا میشه این کارو کرد یا دوباره باید از اول دان کنم؟؟؟؟؟
لینکش از کدوم سایت بود...نقل قول:
مثلا اگر از راپید باشه و چند لینک باشه باید لینک همانندش را پیدا کنید..
با سلام خدمت دوستان
من چند تا اکانت دارم روی سیستم خودم که در تنظیمات IDM وارد شده هست.
راهی هست بدون اینکه اکانتم رو در اختیار دوستم قرار بدم فایلی رو براش ارسال کنم و اون بتونه از اکانتم استفاده کنه.
کاملتر بگم اینه که من یه اکانت رپیدباز دارم. رپیدباز فایلهای زیر 20 مگابایت رو به صورت رایگان اجازه دانلود میده.
اگه از این سایت اکانت داشته باشید، بدون اینکه در سایت Login کرده باشید می تونید فایلهای زیر 20 مگابایت رو در صورتی که در IDM تنظیمات اکانت رو کرده باشی به صورت Premium دانلود کنی. یعنی همزمان میتونی چند تا فایل رو برای دانلود قرار بدی.
حالا من میخوام این اکانت رو در اختیار فردی قرار بدم بدون اینکه نام کاربری و رمز عبور رو بهش بدم. آیا راهی هست که این تنظیمات رو برای کسی ارسال کرد.
شاد باشید :40:
سلام امکانش تو IDM من که ندیدم باشه چون برای لاگین کردن تو سایت از IP متفاوت باید کلمه عبور و شناسه رو مجدد وارد کردنقل قول:
كسي نيست مشكل مارو حل كنه !!!!!!!!!نقل قول:
IDM فایل ها رو ملحق میکنه به هم؟پسوند فایل هایی که دانلود کردی چیه؟نقل قول: