طريقه آپديت نسخه 6 از طريق فايلي كه از سايت كاسپر دانلود ميكنيد تو خود سايت كاسپر به وضوح نوشته شده
مطالعه بفرما ، مشكلي داشتي در خدمتيم
Printable View
طريقه آپديت نسخه 6 از طريق فايلي كه از سايت كاسپر دانلود ميكنيد تو خود سايت كاسپر به وضوح نوشته شده
مطالعه بفرما ، مشكلي داشتي در خدمتيم
pedramonline جان من خودم هفته پيش ويندوزم رو عوض كردم و اين مراحل رو كاملا انجام دادم و قشنگ بعد از اينكه روي آپديت كليك كردم تمام اون فايلها به محل مربوط به آپديت كاسپر منتقل شد درضمن تاريخ آپديتها هم به همون آخرين تاريخي كه آپديت كرده بودم تغيير يافت فكر كنم شما يه جاي كار رو اشتباه كرده باشيد حالا من برات توضيح ميدم شما يه كم دقت كن اميدوارم كه مشكلت حل بشه :
1-اول شما از پوشهBases در آدرسC:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Bases يه كپي بايد داشته باشي و مثلا در درايو دي شما اين كپي رو ذخيره كردي( البته شما اين كپي رو بايد از نصب قبلي كه كرده بودي داشته باشي نه از اين كاسپري كه الان نصب كردي) .
2-حالا به شما پيشنهاد ميكنم كه اين كاسپري رو كه نصب كردي به طور كامل پاكش كني يعني هيچ اثري از اون نباشه حتي اين آدرس C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Bases .......بعد دوباره اونو نصبش كن.
3-حالا به قسمت setting update برو و بعدروي گزينه customize كليك كن و سپس به تب دوم يعني update servers برو و روي گزينه Add كليك كن حالا در اين پنجره گزينه Updating from the unstructured folder or zip-archive (slows down the update) رو تيك بزن و بعد مسير اون پوشه Bases كه آپديتهاي قبلي ذخيره شده رو بهش بده مثلا D:Bases و بعد ok كن .
4-حالا فقط كافيه كه شما رو گزينه آپديت كليك كني و ميبيني كه به راحتي فايلها به پوشه اصلي منتقل مي شوند البته در تمام اين مدت شما نبايد به اينترنت وصل باشيد.......
5-حالا فقط كافيست كه براي آپديت مجدد از اينترنت در همون قسمت update servers اونو به حالت اوليه بر گردونيد يعني اون مسيري رو كه اضافه كرديد رو ديليت كنيد يعني به اين صورت باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بايد ببخشيد كه اين طور طولاني توضيح دادم قصد جسارت به شما رو نداشتم فقط خواستم طوري توضيح بدم كه اگه يه دوست ديگه به مشكل برخورد به طور كامل متوجه بشه .......شما كه جاي خود داري و جز حرفه ايها هستي.......
منم از روشي كه زندگاني توضيح داد خيلي وقته استفاده مي كنم و مشكلي ندارم
اين توضيحم قبلا داده شده يبود حتي فايل تصويري رو گزاشته بوديم
با سلام به دوستان
بنده آنتي ويروس كاسپرسكي 6.0.0.300 اينترنت سكوريتي را دارم قبلا فايلهاي تروجان جاسوس را بصورت اتوماتيك اخطار ميداد :)
مثلا وقتي بنده يك نرم افزار بصورت فشرده از اينترنت ميگرفتم و از حالت فشردگي خارج ميكردم اگه محتوي فايل جاسوس و تروجان بود اخطار ميداد و بنده آن را حذف ميكردم ولي تازگيها وقتي نرم افزاري به صورت فشرده دانلود كردم و آن را از حالت فشرده خارج ميكنم اگه حاوي جاسوس و ... باشه اصلا اخطار نميده كه هيچ حتي اگه اجراش كني هم گير نميده ولي اگه همان پوشه رو بصورت دستي اسكن كني ميگه حاوي تروجان يا ... است بنده گيج شدم حتي اپديت هم ميكنم ولي باز :ohno: :sad: نتيجه ايي نداشت :sad: لطفا راهنمايي فرماييد
با تشكر از دوستان :blush: :) :rolleye:
ببين ريال تايم پروجكت فعال هستش و يا گزينه ها وش به رنگ قرمز نشدن
اگه قرمز شده باشن يه بار نرم افزار رو رپير(تعمير ) كن
با تشكر از پاسخ شما دوست گرامينقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
همه در حالت سبز قرار دارد و هر وقت به اينترنت وصل ميشم آپديت ميشه و ....
ولي مشكل پابرجاست :sad:
سلام
من هم رو سیستمم کاسپرسکی 6.0.300 نصبه و تا به حال مشکلی نداشتم اما از دیروز قسمت وب بروزرش قرمز شده و ترافیک اسکن اون فیلور می زنه(البته فکر کنم بعد از یکی از رول اپدیتهای اوت پست در مورد کاسپرسکی اتفاق افتاد) یه بار ریپیر ش هم کردم اما مشکل حل نشد
ایا راه حلی داره؟
با تشکر
به چه تفاهمي مال من هم از ديروز اسكن وب خرابيشده البته صفحه ها رو اسكن مي كنه ولي نوشته خرابينقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
فكر كنم با نصب مجدد درست بشه ولي چرا از ديروز مال دو نفر اينجوري شده مشكوك مي زنه؟ :ohno: :sad: :blink:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط web2003
در مسیر زیر
setting>protection>file antivirus>security level
سطح امنیتی را بالاتر ببر ببین مشکلت حل می شود یا نه؟
سلام
مي خواستم سولا كنم كه Kaspersky Anti-Virus Personal هم فايروال داره يا نه اگه داره چطوري مي تونم پيداش كنم؟
متشكر
نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi_61
دوست عزيز بايد بگم كه نه نداره ولي سيستم وب اسكن داره كه صفحات وب رو اسكن مي كنه
براي داشتن فاير وال همراه ضد ويروس كاسپر بايد از بسته اينترنت سيكيوريتي كاسپر اسكاي استفاده كنين كه خيلي كامل و جامع هست
:cool: :happy:
گفتم اينو ببينين شايد ندونين
با استفاده از اين ويزارد مي تونين يه سي دي بوت ايبيل درست مي كنه كه داراي ضد ويروس هست يجور مين ويندوزه كه خيلي بدرد مي خوره براي درست كردنش بايد نرم افزاري كه معرفي كره رو دانلود كنين بعد طبق ويزار عمل كني يه فايل ايزو مي ده كه مي تونين روي سي دي رايت كنين
سلام
يه سوال در باره Kaspersky Internet Security 6.0 داشتم .
در قسمت Anti-Spy يه چيزي به نام Anti-Phising وجود داره من ميخواستم بدونم کار اين قسمت چيه؟ آيا باعث کندي اينترنت ميشه يا نه؟
چون من قبلا از NOD32 استفاده مي کردم و يه جايي تو تنظيماتش بود که اگر فعالش ميکردم سرعت اينترنتمو پايين مي آورد(به دليل مسائل امنيتي وقتي تو اينترنت ميرفتم اول صفحه هاي اينترنت رو خودش دانلود و چک مي کرد بعد اجازه مرور صفحه ها رو به من ميداد). حالا ميخوام بدونم که اين قسمت تو کاسپر هم همين کارو انجام ميده يا نه؟
اگر جواب منفيه ميخواستم بدونم همچين خاصيتي اصلا تو کاسپر وجود داره يا نه؟اگه وجود داره مربوط به کدوم قسمت ميشه ؟
ممنون
karimi_1366 جان عزيز درباره Anti-Phising بايد بگم كه مربوط به سيستم ضد سيادي (بعدا ميگم چرا اشتباه نوشتم) مي شه يعني سايتهاي كه خودش رو به جاي سايت هاي قابل اعتماد جا مي زنن و اطلاعات رمز و .. رو سرقت مي كنن اين قابليت مي تونه شما رو محافظت كنه از اين جور چيز ها
دوم كاسپر اسكاي هم صفحات اينترنتي رو چك مي كه البته سرعت رو كم نمي كنه چون چك كردنش فقط اسكريپ ها و چيز هاي مشكوك هستش ولي فايروال كاسپر اسكاي مثل هر فايروال ديگه سرعت رو كم كمي كنه !!
توجه كنين به كلمه فيشينگ كه به صورت جالبي هست fishing يعني ماهيگيري و صيادي ولي كامه Phising يه چيزي به صورت سيادي مي شه يا شيادي
منم هنوز مشكل دارم با فيروال
فكر كنم تنها راه استفاده از بسته اينترنت سكيروتي كاسپر باشه !!!
فايروال عالي هست من ازش راضيم
البته يه كاستي هاي داره ولي بد نيست
خيلي هم ساده و بدون تنظيمات پيشرفتست
والا از بين تست هاي بين المللي خبر ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه ضرب المثل مگه هيچي جاي اوت پست رو نمي ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
نتایج معتبرترین تست انجام شده :
دوستان نسخه جديد 6.0.0.303 Kaspersky Internet Security
را دانلود كنيد
با كرك نسخه قبل 6.0.0.300 كار ميكنه نگران نباشيد
كسي كركش را پيدا نكرده
سلام :happy:
اين فاير وال كاسپر چرا اينجوري ميكنه ؟ :sad:
وقتي ميذارمش روي درجه بين متوسط و حداكثر امنيت سرعت اينترنت خيلي خيلي مياد پايين و ديگه مسنجر كار نميكنه و فقط ميشه صفحات وب رو ديد :angry:
وقتي ميذارمش روي درجه متوسط نرم افزارها يكي درميون از زير دستش در ميرن و بدون اينكه اجازه بگيرن به اينترنت وصل ميشن :blink:
درجه هاي ديگش هم كه بدرد نميخورن ;)
ورژن مال من 6 هست :worried:
كسي ميدونه چيكارش ميشه كرد كه درست بشه ؟ :weird:
خوب دوستان اگه از عملكرد فاير والش راضي نيستين مجبور كه نيستين غير فعالش كنين اصلا ضد ويروسش رو نصب كنيبن و از يه فاير وال ديگه استفاده كنين (الته اينم مشكلات خودش رو داره ) فايروال خود كاسپر هم ضعيف نيست منت كه راضي هستم
اونوخ شما چرا پستتون رو ويرايش كرديد ؟ :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Asali
خوب خودتون هم كه گفتيد استفاده كردن از يه فاير وال ديگه مشكلات خودش رو داره مثل كم شدن سرعت سيستم به خاطر استفاده از چند نرم افزار به صورت جدا از هم و يا تداخل احتمالي فاير وال و بقيه نرم افزار هاي امنيتي و ... :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
ببخشيد ولي من نگفتم فاير وال كاسپر قوي هست يا ضعيف من گفتم توي اين فاير وال به اين مشكل برخوردم كسي راه چارش رو ميدونه يا نه ;)
من قبلا از ورژن 6.0.0.300 استفاده ميكردم و اون مشكلاتي رو كه توضيح دادم داشت ولي از دو روز پيش از ورژن 6.0.0.303 استفاده ميكنم كه خوشبختانه تا الان هيچ نرم افزاري بدون اجازه فاير والش با اينترنت ارتباط برقرار نكرده و انگار در اين ورژن اين مشكل حل شده :happy:
ولي اين بار وقتي ميذارمش روي درجه بين امنيت متوسط و حداكثر به كلي سند و ريسو صفر ميشه در حالي كه اين اتفاق بايد وقتي بيفته كه درجه امنيت رو روي حداكثر ميگذاريم :weird:
در ضمن تو ياهو مسنجر بعضي از آي پي ها از زير دستش در ميرن :eh:
ضمنا براي دوستاني كه دنبال كرك براي ورژن 6.0.0.303 ميگردن بگم كه من با كرك ورژن قبلي اين ورژن رو هم كرك كردم :rolleye:
سلام
من آخرین نسخه Kaspersky Anti-Virus 6.0 رو نصب کردم
لطفا در مورد نحوه رجیستر کردن این مدل کمی راهنمایی کنید چون گزینه ای به این عنوان وجود ندارد و مانند ورژن قبلی رجیستر نمیشود
با تشکر
ICEBOYS جان بعد از نصب قسمت فعال سازی و اینا داره که هم با سریال فعال میشه و هم با رجیستر کی.
شما از قسمت Activate using key میتونی با استفاده از همون کی قبلی رجیستر کنی;).
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
من هرچی تو منو ها جست و جو کردم این گزینه را نداره
لطف کمک کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط ICEBOYS
با سلام
دوست خوبم اگه موقع نصب برنامه از كد استفاده نكردي برو از منوي استارت (استارت ويندوز ) به برو تو بخش نرمافزار ها و قسمت كاسپر اسكاي انجا يه گزينه به نامModify, Repair or Remove هستش بزن بعد رپير رو انتخاب كن بعد از تموم شدن تعمير يه پنجره باز ميشه كه تنظيمات نرمافزار هست تئ قسمت كي برو تو اكتيويشن بعد آدرس كي رو بدهع بعد هم نكس نكس تا آخر البته بگم براي اين كار بايد كاپسپر بسته باشه
امتحان كن ببين چي ميشه ;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
روش شما رو عمل کردم
ولی تو صفحه اکتیو کی قبلا انگار رجیستر شده
آخه من قبلا ورژن پایین تر این نرم افزار را داشتم
و این جدید رو روی همون نصب کردم
امکان داره هنوز از همون فایل رجیستری قبلی استفاده کنه
این کی تا تاریخ 2006.10.16 اعتبار داره
آیا وقتی این تاریخ تموم شد دوباره به همین روش رجیستر کنم یا خودش داخل برنامه گزینه ای میده ؟
وقتي تموم شد خودش يه پيغام مي ده كه كي جديد بده
البته از اين روش هم مي توني كي جديد رو جاي گزين كني البته فكر نمي كنم بيشتر از تاريخ بالا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
سلام
انتی ویروس من قاطی کرده بود
من یک بار دیگه به روشی که در بالا گفتید عمل کردم و به قول معروف ریپیر کردمش
ولی اینبار بعد از این کار برای هر کاری از من پسورد میخواست
مجبور شدم آنیستال و سپس دوباره نصب کنم
در هنگام نصب مجداد صفحه اول را کلا پر میکند و در صفحه دوم که میرسد و نوبت به کپی فایلها میرسد تا اواسط پر میشه و دوباره بر میگرده و پیغام میده نصب نمیشه و باید ریستارت کنی
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام من اخرین نسخه کسپر رو دارم و هر چه قدر اپدیت میکنم باز هم میگه که انتی ویروس اپدیت نیست چی کار کنم
آيا ورژن 2006 نيامده
اگه آمده فايل رو بگذاريد
نقل قول:
نوشته شده توسط jafar_hoggt
دوست عزيز صفحه قبل يا پست 1031 رو نگاه كن ;)
سلام به همه عزيزان و استادان عزيز ..... من 1 سوال در مورد كسپر اسكاي دارم ...
من از انتي ويروس هاي زيادي استفاده كردم اما به نظر من هيچ كدام قدرت كسپراسكاي رو نداشته .... من قصد استفاده از كسپراسكاي توي 13 سيستم كافي نت رو دارم ..... نمي دانم تا حالا با اين مشكل مواجه شديد يا خير كه كسپراسكاي توي 1 شبكه محلي روي بيشتر از 3 سيستم فعال و رجيستر نمي شود .... در واقع منظورم اينه كه هر لايسنس درست و سالم فقط روي 2 يا 3 سيستم نصب مي شود و اگر بخواهي روي سيستم چهارم هم نصب كني با ايروري مواجه مي شي كه اعلام مي كنه هر لايسنس و هر key فقط در 3 سيستم قابل اجراست .... من مي خواستم بدانم كه كسپراسكاي كه تو بسته امنيتي فروش سايت موجوده نسخه اصليه ( فول ورژن) يا اونم بايد رجيستر و فعال بشه و با اين مشكل مواجه خواهد شد ؟ ممكنه بگيد كه تو اون 2 cd انتي ويروس هاي زيادي موجوده .... ولي بايد بگم كه براي استفاده 1نتي ويروس در سايت بايد قوي ترين رو انتخاب كنيد .... چون يوزرها و مشتري ها از انواع حربه ها (تروجان - ويروس - كي لوگر ) استفاده مي كنند .
در مورد سوالات من چيزي نميدونم ولي :
كاسپر اسكاي نه
كاسپراسكي درسته
مثلا شما داسايفسكي رو تو روسيه ميخونيد داسايف اسكاي ؟ D:
سلام.من كرك رو ندارم.يعني بار اوله كه اين آنتي ويروس رو نصب مي كنم....اگه ميشه يكي برام كرك همين ورژن جديد رو بذاره...چون اينجا و تو انجمن كرك هم كه سرچ ميكنم صفحه هيچي نشون نميده و Cant find server ميشه لطفا كمكم كنين و كرك بهم بدين.ممنون از همتون :blush: :)نقل قول:
نوشته شده توسط Asali
تو بخش كرك يه تاپيك مخصوص كاسپر اسكاي هستش توش بگو البته فكر كنم كي هاي كه گزاشتن مال نسخه قبل كار كنه
مرسي akmfad1
تو همون لينكي كه دادي پست شماره 275
هركي خواست ببينه!(دانلود)واسه همه ورژن ها!
اين همه استاد تو اين سايت هست كسي نمي تونه مشكل ما رو حل كنه ؟ :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط yebordi
نقل قول:
نوشته شده توسط yebordi
عزيزدل سلام من تا حالا با اين مشكل مواجه نشدم چون فقط تو كامپيوتر خودم نصب كردم وشبكه اش رو امتحان نكردم :tongue:
براي شما هم توصيه مي كنم از ضد ويروسهاي كه حالت شبكه رو به صورت يلينت پشتيباني مكنن استفاده كنين من براي كاسپر اينطور چيزي نديدم ولي مك افي وئ نرتون يه ضد ويروس مخصوص شبكه دارن كه تو سر ور اصلي نصب مي شه و تو كامپيوتر هاي ديگه نصخه كاربر بعد هم با هم ارتباط پيدا مي كن و ... ;)
در مورد سي دي سايت هم بايد با بخش فروش يه صحبتي بكني
اين نظر من بود :blink: