تهرانی دیگه نه؟؟؟نقل قول:
به نظرم اگه 718 نبستی 6982 پایونیر ببند :11:
6975 همه میگن دیگه دورانش گذشته
اتفاقا دیروز توی ماشین یکی از بچه ها بدون آمپش رو گوش کردم زیاد خوشم نیومد
تهرانی دیگه نه؟؟؟نقل قول:
به نظرم اگه 718 نبستی 6982 پایونیر ببند :11:
6975 همه میگن دیگه دورانش گذشته
اتفاقا دیروز توی ماشین یکی از بچه ها بدون آمپش رو گوش کردم زیاد خوشم نیومد
امیر 6982 حدوده چقدر در میاد این یارو که 6975 رو به من گفت 130 اون حدوده چقدر در میاد؟نقل قول:
کنوود تو مدل های بی امپ چیزه خوب نداره؟
من ظبطم زده 4 تا 45:41:
حالا الان بین کنوود و pioneer و JVC خودم دوست دارم کنوود بی امپ ببندم چون خیلی اهله سیستم صوتی نیستم فکر نکنم به بانده امپ دار نیاز شدید پیدا کنم ..... بیشتر به ظاهر میرسم ....
حالا تو بی امپ کنوود یا pioneer? یا JVC?
طرفای 65 70 میتونم هزینه کنم
بدبختی این بازار ایران هم باید پول بدی هم باید بگردی اصل پیدا کنی :|:|:|
فقط حدودی قیمتش رو بگو 6982 رو
ویرایش: قاطی کردم اون 6975 پایونیر بود:دی این 6982 کنووده؟ نه؟
ببین زیاد فرقی بین آمپ خور و بی آمپ نیستنقل قول:
الان باند های بالای 50 تومن تقریبا همه به آمپ وصل میشن
این 6982 هم که گفتم باید 55 - 65 تومن باشه قاعدتا
طبق آخرین اخبار به دست رسیده :31:
اگه تونستم از روی ماشین یکی از بچه ها فیلمش رو میگیرم برات میذارم:46:
..................................!نقل قول:
حل شد:دی
امیر این 6982 قیمتش واقعا 65 تومنه؟ کیفیتش چجوریه؟ از 6975 بهتره؟ با یه پخش پایونیر 5650MP (از این قدیمی هاست!) بدون آمپ چجوری جواب میده؟
پوریا باند خیلی خوبی هست بدون آمپنقل قول:
اگه خروجی پخش 4 تا 45 وات یا 50 وات خوب جواب میده
بیس خوبی هم داره
از نظر کیفیت تقریبا به نظر من در یک سطح هستن
ولی بیس 6975 با آمپ قوی بهتر از اینه :31:
بدون آمپ اگه کیفیتش خوبه همین فردا میرم یکی میبندم رو ماشین قاتل کلافم کرده!:31: رو ضبطش هم فکر کنم 4*50 وات زده!نقل قول:
من فقط کیفیت رو میخوام بلندیش هرچی کمتر باشه بهتره!:31:
قیمتش رو نگفتی مطمئنی؟
دوست عزیز اگه کیفیتی میخوای و میخوای در این حد هزینه کنی infiinty 9613هست که کیفیتی تره!طبق شنیده ها متاسفانه خیلی دنبالشم تا خودم تست کنم
قیمتش که همینهنقل قول:
ولی من نمیدونم انتظارت از کیفیت تا چه حد هست
باند های اینفینیتی کیفیت خوبی دارن ولی من از قیمت ایم مدلش خبر ندارمنقل قول:
دوست عزیز اگه کیفیتی میخوای و میخوای در این حد هزینه کنی infiinty 9613هست که کیفیتی تره!طبق شنیده ها متاسفانه خیلی دنبالشم تا خودم تست کنم
احتمالا خودمم 693.7 اینفینیتی بگیرم :11:
قیمتشم حول حوش 120 تومنه :31:
توی سورنا میتونی پیدا کنینقل قول:
اگرم وایسی تا 4-5 روز دیگه بازار پر میشه از infinity وjbl :46:
شرکت عکاظ هردورو وارد کرده و میخواد توزیع کنه
قیمتش 100 تومنهنقل قول:
من 99% فردا اگر پولم که تو کارته پارسیان هست رو بتونم نقد کنم:31: فردا میرم این مدل رو میبندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یارو به گفت 65 تومانه گفت هر چند تا باند بخوای میبندم هر کدوم حال کردی ببر من از این کنوود خیلی خوشم اومده:40:
نفهمیدم کنوود 6982 هست ؟ ولی عینه همین بود
ولی احساس میکنم بالا گفته چون گفت تخفیفم میدم:13:
6982 مگه پایونیر نیست؟؟؟؟؟نقل قول:
منم اول میخواستم پایونیر بگیرم 6982 بعد چند جا رفتم دیدم 6975 6972 6992 همه مدل دارن جز این بعد رفتم سراغ کنوود که چشمم با این مدل افتاد گفت 65 تومان امپم نمیخوره خودش یک مدل گفت اولش 69 داشت بعد من سرچ دادم 6982 این اومد اونم همین شکلی بودنقل قول:
امیر بدون آمپ صدای باندا رو که تا آخر بلند می کنم ، خرخرپرپر میکنه.
این باندا رو خراب نمیکنه ؟
چرا! شدت صوت تولید شده میتونه دیافراگم باند رو پاره کنه!نقل قول:
من تازه چند روزه که متوجه شدم رو ماشین دوستم از 4 سال پیش باند 6975i یا همچین چیزی بود.البته با یدونه از این پخش های قدیمی پایونیر فوق العاده بود.من خودم خیلی خوشم اومده بود بیس نرمی داشت.نقل قول:
ولی بعد از اینکه مجبور شد ظبطشو با این جدید های پایونیر عوض کنه کیفیتش افت وحشتناکی پیدا کرد. شد در حد باند بدون آمپ.اون موقع محدودیتی تو بلند کردن صدا نداشت و لی الان صدا به 30 نرسیده خراب میشه.:11:
پس ظبطم خیلی مهمه ! من میبرم پیش همین مغازه که به من گفت مدل های مختلف باندو میندازه که البته فکر کنم کاره عادی باشه .... ولی در کل اونطوری بهتر میشه فهمید کدوم با ظبطه من مچ میشه !نقل قول:
دقیقا!جنس مورد علاقتونو که پیدا کردین زیاد بروز ندید خیلی عادی رفتار کنید وای به حال روزی که طرف اگه بفهمه ذوق زده شدید اونوقت میاد مثل من سوکت فابریک پرایدو میپرونه 9 هزار تومن!!!!!!!!:13:نقل قول:
پخش مهمهنقل قول:
ولی در کیفیت صدا
همه ی پخش ها یبا بلند کردن صدا دچار افت محسوس کیفیت میشن
6992 قکر کنم گرونه
اگه صداش رو شندیدی و خوشت اومد بگیر
ولی توجه کن
احتمالا باند رو توی یه چیز باکس مانند میذارن و برات تست میکنن
کاری نکنی پشیمون بشی
از 3 - 4 جا حداقل قیمت بگیر
6982 هم ماله پایونییر هست
اساتید عزیز یک چند تا سوال داشتم من 2 تا باند infinity ref 6012i واسه جلو پراید میخوام بندازم و 9613i هم بندازم عقب.... 2 ماه دیگم یک آمپ 4 کانال هم واسشون بزارم ... 2 تا سوال ...
1- سیم گیج 4 بگیرم یا 6؟
و چندتا پک سیم بگیرم؟
وسیم برق چی بگیرم و چقدر و گیج 0 باید باشه؟ راستی سر باتریم لازمه بگیرم؟
2- واسه نصب بدم کجا که هم گرون نگیره هم وارد باشه؟
اساتید عزیز خواهشا به سوالهای من جواب بدین امیدم به شما هستش
ممنون از همگی
یه پک گیج 4 ساند بگیر 25 تومنه فکر کنم داخلش سیم برق هم هستوسرباطری لازم نداری.کلا هرچی وسایل واسه نصب بخوای توی پک هستنقل قول:
سلام من رفتم امروز باندو بستم اول که رفتم گفت 718 کنوود 85 تومان اصل بودا! عینه همون عکس 2 تا خازن یک سرپیچ ابی بعد گفت ظبطت مارشاله بیا JVC ببر خیلی جواب میده گفتم من 718 میخوام گفت هر دوشو تست میکنم هر کدوم خواستی ببر
اقا 718 رو انداخت بالا افتضاح! که مطمینم با ظبط من مچ نمیشده ولی JVC رو انداخت خیلی بهتر شد منم JVC رو خریدم مدل 6945 به قیمت 58 تومان
فقط من هرجا میرفتم میگفتن گارانتی باندو نمیشه روش حساب کرد نمیدونم چرا!!کد:http://www.caraudiocentre.co.uk/productimages/zoom/JVC-CSV6945.jpg
ساب کیفیتی برای امپ TRX2.640
چی معرفی میکنید
یه راهننمایی دیگه هم میخاستم برای کامپ T8652 MTX که 120 وات روی 4اهم میخاد کدام امپ مناسب تر هست؟
1.JBL PX 600.2
MTX4004 .2 که در حالت بریج 200 وات میده؟
سلام.
امیر تو این عکس نگا کن. من میخوام بلندگوهای مونیتورا رو هم راه بندازم که خود مونیتورا هم صدا بدن.
تو این عکس دوتا فیش خروجی سیمدار هست. دوتا پشت ضبط که سیم ندارن و خروجی هستن. کدوم واسه ورودی اسپیکر مونیتور خوبه ؟ اصلا میشه اینارو به عنوان خروجی صدا وصل کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
اقا ما یه پراید صبا داریم...
اگر میشه یه ظبط خوب و ارزون تا 60 تومن بگید... خیلی ممنون میشم اگر چندیم مدل معرفی کنید و بگین کدوم بهتره
تا این حد یا کارکرد هست یا پخش کننده MP3 جدا از اینایی که تو جای فندک سیگار میره :10:نقل قول:
ممنون.. خب حد اقل ترین که ضبط باشه نه کار کیت چی هست چه قیمتی و چه مدلی ؟
سونی gtx-270 که رو پژو پرشیا هست فکر کنم همون حدود 60-70 باشه
مگه سیم بلند گو های مانیتور به صورت فیش نیستن؟؟؟نقل قول:
خوب فیش های همرنگ رو به هم وصل کن دیگه :11:
هستن. ولی تو این عکس دوتا خروجی داریم. یعنی 2تا خروجی قرمز و دوتا خروجی سفید.نقل قول:
تو راهنمای ضبط نوشته که یکیش مال آمپه ، یکی دیگه مال وسائل خارجی دیگه. حالا کدومو باید به ورودی صدای مونیتور وصل کنم ؟
پس بچه ها یک پک سیم سانداستریم گیج 4 بگیرم واسه وصل کردن 2 تا باند جلو و 2 تا باند عقب کافیه دیگه ؟؟
چون میترسم موقع نصب نصاب بگه سیم کم آوردم و مشکل درست شه...راستی هر کدوم از دوستان که میتونن آدرس و اسم یک نصاب درست حسابی که قیمت مناسبم بگیره بهم معرفی کنن ...اگه میشه واسم پیغام خصوصی کنین
خیلی خیلی ممنونم و منتظرم...
بچه ها کسی دیگه راهنمایی نداشت واس من؟
دوست عزيزم به نظر من فعلا از همون فندكيا استفاده كن!با 7-8 تومن حداكثر كارت راه مي افته!اگر نه...ميتوني كاركيت بگيري با mp3 پلير!نقل قول:
اون ضبتهايي كه رو پرشيا هست واقعا مذخرفه!چون شوهر عمم داره بهت ميگم.
پولتو بيشتر كن كه يه چيز خوب بگيري.....پول دور نريز.:11:
دوست عزیز شما که نمیخوای امپ ببندی پک سیم واسه چته؟پک واسه زمانیه که شما امپ داری و وسایل داخل پک هم اون موقع بدردت میخوره که شامل سرباطری وسیم برق و ریموت و کابل شو چیزهای دیگه واسه نصب هستشنقل قول:
الان شما که میخوای بانداتو با پخش راه اندازی کنی فقط 10-12 متر سیم اسپیکر خوب.تموم
سلام... ممنون به خاطر جواب.... خوب این فندکیا شنیدم کیفیت اهنگ رو بد میکنه درسته ؟؟نقل قول:
این کارکیت Mp3 چیه قضیش ؟؟؟
خوب یه حداقل قیمت میگی ؟؟؟ و + مدل
ببين پسرم...ميري يه كاركيت ميخري حدود 2 تومن (بهترينش)نقل قول:
بعد ميري يه mp3 پلير هم ميخري (بسنگي به خودت داره كه چي بخري!)
يا ميتوني تبديل بگيري و از گوشي نوكيا يا اريكسون خودت وصلش كني به كاركيت.
كاركيت يه وسيله هست كه مثل نوار كاست ميمونه و به جاي اينكه تيپ داشته باشه يه هد داره كه از برخورد هد خودش و هد ضبط ماشين....آهنگ رو پخش ميكنه كه حداقا افت كيفيت رو داره و ارزونترين وسيله است!
پس=====>>>اگر موبايل نوكيا يا اريكسون داري بذار اينجوري حساب كنم برات:
كاركيت 3000تومن
تبديل براي موبايل 1000 تومن
پس با 4000 تومن يه چيز خوب داري!
اون fm ها هم زياد جالب نيست....به نظر من اين روشي كه گفتم بهترينه!:31:
میشه همین روش نوار مغناطیسی دیگه :دی
بیخیالش... حالا خودت یه ضبط با حد اقل ترین قیمت که خوب باشه نه عالی معرفی کن
دوست عزیز خدمتت عرض کنم که 2 یا 3 ماه دیگه یک آمپ 4 کانال میخوام بندازم واسه این گفتم دیگه 2 بار سیم نگیرم الان پک بگیرم بهتر نیست؟؟نقل قول:
ممنون از کمکت
منم فکر نکنم بشه درست حسابی خرید چیزینقل قول:
یا پولتو ببر بالا یا یک کارکرده تمیز میتونی 60 70 بخری به نظر من کارکرده راحت میتونی گیر بیاری