سلام کسي آدرس درستي نداره که اين کارها را براي افراد مبتدي توضيح بده؟
گوشي من K810 هست و اين هم فرمورش : R1KG001
نمي دونم خوبه يا نه؟
نياز به آپديت داره؟
بايد عوض شه؟
کار با بر نامه setool2lit به صورت کامل؟
با تشکر.
Printable View
سلام کسي آدرس درستي نداره که اين کارها را براي افراد مبتدي توضيح بده؟
گوشي من K810 هست و اين هم فرمورش : R1KG001
نمي دونم خوبه يا نه؟
نياز به آپديت داره؟
بايد عوض شه؟
کار با بر نامه setool2lit به صورت کامل؟
با تشکر.
دوست من براي رااندازي الف روي گوشيت بايد فريمور گوشيت رو بــه اين فريمور k810_R8BA024 تبديل كني با اين فريمور كه شما داري نميشه :41:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
ممنون بالاخره فلاش کردم مشکل پيام هايم حل شد و فريمورش هم تبديل شد.:11::11::11:نقل قول:
شرمنده آقايون يه سوال داشتم .اين الف ها رو رويw710 ميشه نصب كرد؟ آخه من اون دوتا پچ رو كه رو گوشيم نصب ميكنم،صفحه گوشيم موقع روشن شدن خاموش روشن ميشه(چشمك زن).
با سلام
من خیلی مبتدی هستم لطفا منو کمک کنید و به سوالاتم جواب بدین:
تو عکسهایی که دوستان گذاشتن منوهای بسیار زیبا دیده میشه آیا بعد از وارد کرد الف اینطوری میشه یا قبلا به این حالت در آوردین ؟
الف تاریخ شمسی و قفل منو و کیبرد برا گوشی های k800 . k750 . w700 , w810 رو میخواستم ممنون میشم آپ کنید؟
تو این سایتها تو کدوم قسمتشون الف و پچ رو میشه دانلود کرد زبونشون که نمیشه حالی شد ؟بهترینش کدوم سایته ؟
با تشکر
بچها ممنون
من الف براي كا 800 با مدل r1kg001 را لازم دارم كسي نداره با تشكر فراوان
با سلام من دنبال یک نفر پچ نویس k800 می گردم تا چند تا سوال بپرسم , از دوستان متشکر می شم اگه کسی رو میشناسن به من معرفی کنند .
در ضمن من حدود 35 تا پچ تاپ R8BF003 -k800 هم دارم که مثلا یکیش ضبط اتوماتیک مکالمات هست که هر کس می خوا د با من تماس بگیره براش میل می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم در عوض چند تا سوال در مورد k800 می پرسم.
تقویم شمسی . تغیر صدا . منشی تلفنی . غیر از این 3 تا که نوشتم همه رو دارم
سلام. ببخشید من این پک رو از توی نت گیر اوردم روی گوشیم(w200) نصب میشه اما خیلی از الف ها اجرا نمیشن. میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?
با سلام این الف CallsRecorder_v.0.7.6
چه جوری این الف و ini کجا قرار میگیره من وقتی روش کلیک میکنم گوشی رستارت میشه
k750
سلامنقل قول:
باید lib گوشیتو به آخرین نسخه آپدیت کنی ... از لینک زیر نوع فریمور و گوشیتو مشخص کن و بگیر و آپدیت کن...
موفق باشید...کد:http://perk11.info/svn/SE/Library/
ممنون فقط این فایل ini و محتویات اون باید کجا باشهنقل قول:
نقل قول:تو حافظـــه داخلي يه پوشه بنام ini درست كن و اون فايل ini رو بزار تو همون پوشـــه و الـــف رو اجـــرا كنـــ :11:نقل قول:
با سلام این الف CallsRecorder_v.0.7.6
چه جوری این الف و ini کجا قرار میگیره من وقتی روش کلیک میکنم گوشی رستارت میشه
k750
ببخشید این ادرسی که برای k800دادی نمیره
:19:
نمیدونم چرا باز هم وقتی روش کلیک میکنم باز هم صحفه سیاه سفید میشه؟نقل قول:
[quote=R@R#M@N;2034154]ممنون داش توحید
رخیلی استفاده بردیم
راستی این اسکین مدیا پلیر و این که باتری و آنتن رو اینجوری کردی رو داری واسمون آپ کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا وحيد اين تم خوشگل و باهال رو من چهجوري ميتونم دانلود كنم؟
البته اگه اجازه بدين...!
سلام به همگی
من رو w700 قبلا الف نصب کرده بودم ( تاریخ شمسی ، ساعت ، . . . و از همه مهم تر دسکتاپ و کال ویبره )
حالا گوشیم بعد از فلش بعضی از الف ها رو اجرا نمی کنه . ( مخصوصا همون دو تایی که گفتم )
قبلا هم دقیقا از همین الف و داین استفاده می کردم
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
دوست عزیز لینک کار نمیکنه میشه جای دیگه اپ کنینقل قول:
شما دوســت عزيــز ليب جديد روي گوشيـــت نصب كردي اگه نصب نكردي بعضي از الف ها هستن با ليــب جديد اجرا ميشن با ليب قديمي مشكل دارن شمــا يه امتحاني كنيد :11:نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام
من k750 r1ca021 دارم ، پچ elf & gfx رو نصب ميكنم ولي گوشي اصلا روشن نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
چيكا كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين مشكلو با ساير پچ ها ندارم
شما بهتره از الف پک tartes استفاده کنید.نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحيم
من تا حمين الان تمي تونستم پچ الف رو رو گوشيم بريزم
چون ميريختم ديگه روشن نميشد
الان تازه ريختمو روشن شد و دوست دارم دوستاني كه مشكله منو داشتن از تجربم استفاده كنن
من پچ رو با setool 8 ميريختم و كار نميكرد!!!
ايندفه با setool 6 اينكارو كردم و مثل بنز روشن شد و خوبم كار ميكنه
من رو گوشیم الف پک رو کامل و درست ریختم... آخرین خط های lib رو هم گرفتم ولی خیلی از elf ها رو نمیتونم اجرا کنم مثل Screen shooter و در ضمن تو الف swiss یا bookmanager که میرم دیگه نمیتونم بیام بیرون... چی کار کنم؟
w610 r8ba024 cid53
شما لیب رو از آدرس زیر
نقل قول:
کد:http://perk11.info/svn/se/library/
و داین رو از این آدرس دانلود کنید
نقل قول:
کد:http://justdanpo.cheb.ru/index.php?link=l3n1chbvcnqvzwxmcgfjaw==
لیب موجود در آدرس فوق بیشتر خط های مورد نیاز رو داره.ونباید مشکلی موقع استفاده از الفها به وجود بیاد.
من آخرین لیب ها رو هم گرفتم.. یه سری رو اجرا میکنه ولی بازم مشکل دارم... مثلا screen shooter کار نمیکنه یا از bcfgedit یا swiss نمیتونم خارج شم و همچنین filereg هم کار نمیکنه....
شما از کدوم الف پک استفاده می کنید .( تارتیس یا ...)
نمیدونم ولی تارتیس نیست....من این پوشه ها رو ساختم:
phone\other\zbin\config
phone\ini
card\zbin\daemons
بعد هم یه پچ الف و یه لیب رو ریختم... دیگه نمیدونم چی شد... من با fuckcheck مثلا filereg رو چک کردم همه رو سبز نشون داد ولی بازم گوشیم ریست میکنه... عجیبه...
شما اونها رو پاک کنید واز الف پک تارتیس استفاده کنید در این ورژن نیازی به ساخت پوشه ها نیست خودش پوشه هارو میسازه.
تارتیس هم ریختم ولی هنوز همون مشکلات رو دارم... کلید back تو هیچ الفی کار نمیکنه و با Screenshooter هم که ریست میکنه... دیگه چی کار کنم؟
راستی من یه k550 دارم که mainش w610 r8ba024 هست ولی fs رو فلش نکردم... ممکنه مشکل از اینجا باشه؟ به fs ربط داره؟
من تمام مراحل قبل از نصب پچ lib.vkp رو به درستی انجام میدم،ولی هر نوع پچ w810_r4ea031.lib.vkp رو که می خوام با setool روی گوشی نصب کنم پیغام some patch value differs,continue? رو میده.به نظر شما مشکل چیه؟چی کار کنم تا دیگه این پیغام رو نده؟؟؟
گوشی من w810 با main r4ea031 هست.
احتمالش وجود داره شما fs رو هم فلش کنید ببینید درست میشه.نقل قول:
تارتیس هم ریختم ولی هنوز همون مشکلات رو دارم... کلید back تو هیچ الفی کار نمیکنه و با Screenshooter هم که ریست میکنه... دیگه چی کار کنم؟
راستی من یه k550 دارم که mainش w610 r8ba024 هست ولی fs رو فلش نکردم... ممکنه مشکل از اینجا باشه؟ به fs ربط داره؟
banel87 درست راهنمایی کردن. من پیغامو درس نخونده بودم.نقل قول:
من تمام مراحل قبل از نصب پچ lib.vkp رو به درستی انجام میدم،ولی هر نوع پچ w810_r4ea031.lib.vkp رو که می خوام با setool روی گوشی نصب کنم پیغام some patch value differs,continue? رو میده.به نظر شما مشکل چیه؟چی کار کنم تا دیگه این پیغام رو نده؟؟؟
گوشی من w810 با main r4ea031 هست.
مشکلی نیست شما Yes رو بزنید و ادامه بدید....این ممکنه برای این باشه که پچهایی که قبلا نصب کرده بودید رو حذف نکردید و الان میخاد اوررایت بشه.نقل قول:
ببینم کسی فایل پچ و dyn و lib الف رو واسه w700 r1db001 نداره؟ نمیخوام فلش کنم....
واسه اين فريمور وجود نداره.يعني من تا به حال نديدم.
ببخشید من تازه کارم و تازه اومدم تو این بحث. این برنامه برای elf دادین برای گوشی w810 مدل R4ea بود چه طور میشه برای مدل r4db005 این elf ها رو اجرا کرد.
اگه میشه آدرس دقیق از سایتو که میشهr4db رو به r4ea تبدیل کرد رو بزارین.
:41:ببخشید من تازه کارم و تازه اومدم تو این بحث. این برنامه برای elf دادین برای گوشی w810 مدل R4ea بود چه طور میشه برای مدل r4db005 این elf ها رو اجرا کرد.
اگه میشه آدرس دقیق از سایتو که میشهr4db رو به r4ea تبدیل کرد رو بزارین.:19::19::19::19::41::41::41::41:
شما باید نحوه کار با سیتول رو یاد بگیرید.
سلام دوستان
من w810 r4ae031 دارم
تا چند ماه پیش من این الف ها رو گوشیم نصب بود اما بعد پاکشون کردم
الان که میخوام دوباره نصب کنم وقتی پچ را نصب میکنم گوشیم را که روشن میکنم گوشی ریست میشه!
گوشی که همونه و فریمور هم که همونه و پچ ها هم که همون قبلی ها هستند پس چرا چند ماه پیش بدون مشکل کار میکرد اما الان نه؟
شما پچ های جدید رو بگیریدیه پچ هم وجود داره با نام w810_r4ea031.mem.vkp که باید پس از نصب پچ اصلی این پچ رو هم نصب کنید.
نقل قول:
کد:http://justdanpo.cheb.ru/index.php?link=L3N1cHBvcnQvZWxmcGFjaw==